Inaktivitet

Jag erkänner att min inaktivitet är ENORM! Får be om ursäkt för detta, men jag har faktiskt mina goda skäl. Jag jobbar, sliter och står i och tillbringar den mesta delen av min vakna tid till att jobba eller att lusläsa Harry Potter boken (nåväl, det händer faktiskt ganska ofta att jag läser under arbetstid).
Boken är förövrigt bra som tusan, och jag försöker läsa så sakta som möjligt så att njutningen ska vara längre. Samtidigt vill jag läsa hela boken i en rasande fart för att få reda på det spännande slutet.
Tack gode gud för att ingen än så länge har förklarat slutet för mig mot min vilja, vilket hände i den sjätte boken. Aurgh!

Min inaktivitet kommer troligen att fortsätta, så ni får stå ut mina vänner. Jag vet att det är svårt, men det är någonting som ni måste klara av helt enkelt.

Line ringde och berättade om Tobbe. Någon som vet någonting!?
HÖR AV DIG OM DU VET!

Åskmuller

Lördagskvällen var knasig, men rolig i det långa hela.

Söndag åkte jag iväg till Skutberget. Låg och myste där.
Måndag = strålande sol. Snuskigt vackert väder!
Åkte med pappa från Skutberget klockan sex imorse. Jag trodde att jag skulle dö.
Vaknade vid tio av åskan. Läskigt. Jag var alldeles själv.
Idag tror jag att jag ska knata iväg till Fredrik.

Jag tror att jag har förstått vad mina passioner utseendemässigt är. Nämligen läppglans, ögonskuggor, skor och handväskor. Ja, nu är det fastställt.

(Ursäkta för min inaktivitet, men jag vet inte riktigt var min ork har tagit vägen. Den gömmer sig nog vid solen som gömmer sig bakom alla jävla moln!)

2-megapixel bilder

Sitter för tillfället hos älsklingen och väntar på mat samtidigt som jag rockar Ole-Ivars. Kan det bli härligare?

Tänkte slänga in lite bilder från gårdagen. Notera att de är tagna med min mobiltelefon som bara har 2 megapixlar, så ursäkta för kvalitén! (jag erkänner att jag inte heller var helt nykter och inte kunde hålla mobilen stilla)

Daniel snyggar sig
Daniel försöker få flickorna på fall med sin charmiga uppsyn.

Johannis

Johanna är gosegris!

Patricia söting
Patricia som charmar!
Kim leker skönhet
Den här bilden på allas våran Kim kan man inte säga mycket om. Att jag tog fotot just då var mer av (o)tur!

Magplask

Fredrik klarade provet! Wiiiee..

Jag och Fredrik knatade iväg till bion igår. Jag var sprickfärdig av förväntan. Tillslut så satte filmen igång. Den sög, jämförelsevis hur jag hade tänkt mig att den skulle vara. Den femte boken är min favoritbok och hoppades därför jätte mycket av filmen. Men nejdå. Tonvis med mysiga scener hade de tagit bort, och några ton scener till hade de förvrängt så att det på filmen inte alls var som i boken. Jag var knäckt, ledsen och arg.

Efter filmens slut gick vi till Patricia. Jag drack mig alldeles för full, kunde knappt stå på benen. Som tur var (kan man säga så i detta sammanhanget?) så var det bara Johanna och Fredrik som såg min så jäklarns full.  Fredrik önskade mig en rejäl baksmälla, men det fick jag ingen (vilket jag är mycket glad över).
Idag ska jag slappa har jag bestämt mig för. Ikväll bär det av till Patricia igen, och då hoppas jag att jag kan sköta mitt alkoholintag något bättre.


Solen

Nu var det egentligen meningen att jag och Johanna skulle gå en powerwalk, men det har faktiskt hunnit blivit för sent och varmt. Jag har smällt i mig frukost, och då kan man ju knappast kila ut o gå?
Fredrik har vandrat iväg, och om ca tio minuter kommer han att få provet framför sig, jag är nervös.

Halleluja, det är sol ute! Äntligen. Efter all denna väntan.

Hjärna på högvarv

Jag har kommit fram till att jag faktiskt är ganska glad över att ha ett sommarjobb - på mer än sättet att jag tjänar pengar. Det här är den andra dagen under min "semester-tid" som jag gör ingenting på, utan bara är hemma. Hur skulle jag orka det i hela nio veckor? Mycket bättre med de två som jag har.
Fick dock reda på att det kanske bara blir den här veckan som jag har ledigt, för Ebbe var osäker på när jag skulle börja jobba. Hrm? Återstår att se. Blir mycket ledsamt om jag måste ställa in resan till kusten med Fredrik, Johanna o André.

Jag kan inte hjälpa det. Det är bara att blodigt erkänna. Jag är ett Harry Potter freak, och så är det! Går på högvarv av förväntan inför bion imorgon. Varje gång trailern kommer på tvn sitter jag som fastnålad och är utanför all möjlig kontakt. Vad är det som är så magiskt (hihi) med just dessa slags böcker(/filmer)?
Jag och Fredrik bestämde oss för att titta på bion i Säffle. Delvis för att det var så mycket strul med att beställa biljetter till Karlstad och idag när vi äntligen skulle göra det så var det slut, och delvis för att det blir så jobbigt att ta sig till Karlstad och sova hos mamma och pappa.
Så det blir Säffle. Då kan vi dessutom hjälpa till efteråt och jobba en smula. Då blir nog Yvonne & co glada, förhoppningsvis.

Jag förstår inte hur min hjärna ska orka. Går på högvarv för att Fredrik gör provet imorgon också. Nagelbitar-varning!

(Om ca 3 dagar kommer min hjärna att gå på högvarv för att den nya Harry Potter boken släpps snart också. Jaa, jag vet, jag är extremt nördig!)

Hemmets lugn

När jag kom hem var det som om all luft gick ur mig. Jag kunde slappna av och helt plötsligt kom baksmällan som en starkt brinnande eld. Mindre trevligt.
Fredrik kom och efter ett tag kom även Johanna. Hade det riktigt trevligt, fastän jag var så bakis och svinigt trött.

Just nu sitter jag och sörjer min kamera. Upptäckte att den har gått sönder och garantin inte täcker den. Fredrik, go som han är, knatade iväg till Expert för att höra vad det skulle kosta att laga. 1 300 kronor. Jag började storböla. Så mycket pengar har inte jag. Var ska jag få de ifrån?
Pappa hade svaret. Givetvis, som alltid.

Lite bilder från helgen, bland de sista bilderna som min kamera tog. Snyft.


Drink
En av drinkarna som vi drack på tjejkvällen. Otroligt goda!
Monkis
Monika är så där galet toksöt som man kan bli. Lägg märke till hennes fina papperslapp i pannan!
Line o Johanna
Line och Johanna vrålsötar sig ^^

Tjejvecka

100 kilo flams, 50 kilo allvar och 1 ton prat.
Kortfattat så var det precis så de här dagarna tillsammans med flickorna har sett ut. Jag vet inte allt vad vi har pratat om, och just i detta nu så känns det som om jag inte vill ha en tjejkväll/helg på ett par år till. Min hjärna är uttömd på allt vad funderingar heter och jag vill hem till min pojkvän, sitta i soffan, titta på tv och inte säga ett skit. Bara få vara.

Men oj, vad jag har haft det trevligt. Helgen tillsammans med Line, Monika, Patricia och Johanna var hellyckad och det var längesedan jag hade det så enormt roligt. Det hela blev inte sämre när jag på söndagen åkte iväg till Torsby tillsammans med Bea och Ida. Ännu mera prat, flams och gapskratt. Sena nätter (mornar), drinkar och gick upp klockan tre på eftermiddagen.
Igår åkte vi hem från Torsby. På något konstigt vänster ville vi inte säga adjö till varandra riktigt så tidigt, och vi bestämde oss för att vi skulle sova hos Ida, så att vi fick spendera ännu en natt tillsammans.

Nu ska vi snart åka till Beas mormor, men jag funderar på att dra en ragg på stan istället. Beas pappa kommer och hämtar oss vid fyra och vi ska åka hem till Säffle. Jag tycker det känns som en evighet kvar.


Party

Fredag var det tjejkväll tillsammans med Johanna, Line, Monika och Patricia hemma hos Line. Mycket, mycket trevligt. Ett fint avslut när vi sov där också.

Lördag stannade jag + Monika o Johanna kvar hos Line hela dagen. Lagade mat och myste. Kvällen blev det partyparty igen, efter många om och men. Gick hem med Fredrik och lade mig till slut vid två. Det behövdes.
Gick upp tidigt idag. Har mått bättre.
Ska packa eftersom jag, Bea och Ida ska åka till Torsby och tjejmysa där också, tillsammans med partyparty. Två dagar. Hur ska jag orka?

(Detta betyder enorm inaktivitet med blogg de närmaste dagarna)

Min sångröst

Ibland kan jag vara en riktig fara för allmänheten. Speciellt om jag går runt och poppar musik för mig själv som ingen annan hör. Alla som känner mig vet att jag alltid får suget att gapa och sjunga med i låtarna som jag lyssnar på. Alla som känner mig vet även att min sångröst är inte bland de vackraste.
Jag satt på jobbet och poppade "Big girls don't cry" och jag ville så gärna sjunga med. Men det gick ju inte. Då skulle troligen brandlarmet gå, alla skulle tjuta efter hjälp och så skulle allas hjärnor till slut sluta att fungera på grund av det hemska ilandet som kom ur min mun.
Ajdå.
Så jag fick strunta i att sjunga. Satt i stället och hoppade på min stol som universums värsta galning som hade damp och elepsi. Smart.

Nu är jag åtminstone hemma och kan sjunga hur mycket som helst, för familjemedlemmarna är som tur är ganska vana!

Uttömd hjärna på ett underbarn

Fick mig min mobiltelefon igår. Överlycklig! Nu måste jag bara ladda ner en massa bra musik för att lägga in på mobilen. Skicka gärna på msn!

Nu är jag tillbaka på jobbet, och har gjort klart allting. Jag förstår inte hur jag lyckas. Färdig klockan halv tio. Jag måste vara ett under för mänskligheten som skriver så jävla fort att det går på en timme.
Nu vill jag åka hem så att mamma kan få läsa det som jag har skrivit, rätta det och sedan skicka in det till ST och då är jag färdig! Halleluja.
Ikväll blir det tjejkväll hos Line. Längtar. Ska bli så jäkla skönt att få prata av sig alltihopa. + att prata av sig ännu mer söndag & måndag med Bea och Ida. Jag kommer inte att ha någon hjärna kvar på tisdag, för jag kommer ha tömt den på alla mina funderingar. Eller så kommer jag ha ännu fler funderingar.. Återstår att se!

Just nu sitter jag här i datasalen och lyssnar på amerikanaren som tjöter. Jag vill också ha engelska som modersmål, fråga mig inte varför. Jag älskar engelska. Grymt vackert!

På jakt efter telefon

Ibland blir jag otroligt frustrerad över att bo i en sådan pyttestad som Säffle. Gav mig ut på jakt efter min nya mobiltelefon. Först in på Expert, sedan till Audio video. På Expert kostade den 600 kronor mer än på Audio video, men på Audio video fanns den inte inne! Jag höll på att gå i taket. Kan det  vara så jävla svårt att få tag på min telefon för ett rimligt pris!?
Baasch.
Efter att ha gått hem och tjurat lite, så sa mamma att vi skulle åka till Karlstad för att rota runt där efter den. Yippie!
Snart kommer jag förhoppnigsvis ha en älskad w610i i handen. Måste bara vänta tills mamma har duschat.. och Tony har gått fem kilometarn.. (det blir nog inte förens imorgon vid närmare eftertanke)

Pension för mobiltelefonen

Familjen kom hem. De lagade mat till mig och jag var super nöjd!

Idag är jag tillbaka på jobbet. Är nästan redan färdig. Varför blir jag jämt klar så himlarns fort? Är det inte ganska orättvist att jag ska få sitta här resten av dagen och rulla tummarna?
Idag ska jag köpa en ny mobiltelefon! Vet dock inte vilken telefon det blir, och det stör mig rätt mycket. Antingen en cybershot eller en walkman, eller någon annan... Hrmm. Mycket svårt val. Svårt att säga adjö till den gamla telefonen också. Visserligen har den blivit väldigt gammal och borde få gå i pension, men vi har ju byggt upp en kärlek till varandra.


Hemkomst

Jag lade mig och läste som alltid, givetvis. Efter ex antal timmars läsning ringde Johanna och hon kom bort. Där satt vi och pratade, och mitt upp i allt ringde mamma och berättade att de tänkte komma idag. Detta relaterade till att jag for upp ur soffan och började frenetiskt att städa.
Nu sitter jag här och väntar på att de ska komma hem, äntligen.

Horoskopet talar

Jag tycker inte om att sova så länge som jag gjorde idag. Verkligen inte. Vaknade till vid ca halv tolv och insåg att klockan hade blivit jätte mycket. Visst, det är min lediga dag i dag så jag får sova så länge, men ändå så känns det som om nästan hela dagen är förstörd. Fredrik gick upp vid nio eftersom han skulle vara fotbollstränare, jag grymtade något sött som skulle bevisa att jag var vaken, men tio sekunder senare så sover jag som en gris. Igen. 
Men nu är jag fit for fight i alla fall!

Fiskarna
Idag hoppas jag att det blir Johanna! Den tjejen har ju aldrig tid längre, och har hon tid så är hon dyngtrött och orkar inte hitta på någonting. Snyft.
För övrigt så läste jag mitt horoskop i VR förut. Där stod det att jag var ute efter att ha roligt just nu, och att många prat med tjejkompisarna passar superfint. Egentligen är jag inte allt för mycket för sådant där, men just det här stämde så snuskigt bra på mig just nu eftersom på fredag är det tjejkväll hos Line, på lördag kanske fest med Johanna, på söndag bär det av till Torsby tillsammans med Bea, Ida och kanske Johanna. Tjejhelg? Neeheejdå.

Allsång

AllsångNu har jag varit på Nyfiket 
tillsammans med Fredrik. Den gosingen bjöd mig på en skitgod baugette där. Jag blev överlycklig, för då behöver vi inte äta en sådan avancerad middag senare. Smart va?

Ikväll är det Allsång på Skansen som gäller! Det tycker jag är så gosigt, och det skapar sådana sommarkänslor! Lite tråkigt dock att våran kära Teddybjörn inte är med längre, men jag tycker att Anders Lundin är gosig som få!
Efter det är det Morden i Midsomer som gäller. Tv-kväll vill säga, tillsammans med världens gosigaste Fredrik!

Frustrerande telefonsamtal

Jag gick upp, somnade ännu en gång. Någon jävel ringde och jag rusade upp för att fräsa i telefonen till svar. Ingen som svarade tillbaka. Lät jag så aggressiv?
Somnade.
Telefonen ringde igen. Jag for upp sur som ett bi för att man aldrig kan få sova i fred mitt på ljusa dagen. Såg att det var Johanna som ville någonting och lade inte ner någon större entusiasm för att vara üüber trevligt, det skötte hon så bra själv. Pratade med henne i 16 minuter, och då hade jag hunnit bli pigg. När vi väl lade på så bestämde jag mig för att ringa till min mamma istället för att gå och lägga mig och sova och låta henne ringa och väcka mig. Så där tölade vi på, och hon låg ute och solade nere i Skåne.
& här sitter jag i regnet och vågar knappt gå utanför dörren. Orättvist allting kan vara ibland.

Jag vill ha min nya dator nuuuu. Om det var någon som ville veta! :)

Tupplur mitt på dagen

Gick upp och läste, men råkade dock stenslockna. Det var inte någon sådan där lätt sömn heller, utan det var verkligen stenslockna.

Innan jag skred in i sömndalen ringde i vart fall Patricia och frågade om jag skulle följa med och titta på dansen senare, eftersom jag funderar på att börja. Då lät det som en jätte bra idé, nu är jag inte alls lika säker längre. Det känns nämligen som om jag skulle kunna spy vilken sekund som helst.
Jag somnade och vaknade av att Ida ringde. Satt och lyssnade på när hon pratade i ungefär fem minuter, dock utan att fatta vidare mycket i mitt nyvakna tillstånd.

Mamma kom hem....

Ny outfit

Sisådär ja! Nu outfit.
Vad tycks? :)

Eftersom jag är ledig imorgon, så tänker jag skriva då istället. Just nu har jag helt enkelt ett enormt behov av att gå och slappa lite.
Straffa mig inte?


Dränkt katt

NedregnadNu har jag faktiskt varit jätteduktig! Jag for iväg till Herrgårn för att träffa teknik och fritid gänget. Personligen så fattade jag inte varför gruppen hette just "teknik och fritid", för det var inte alls det de pysslade med, tyckte jag.
Skolan såg kuslig ut när den var så öde, och det stod möbler exakt överallt.
Jag pratade lite med dem, och sedan skulle vi ta ett foto. Det var inte det enklaste. Jakob vägrade vara seriös och drog till med en massa miner på nästan vartenda foto, eller så såg han uppstoppad ut. Har faktiskt inte orkat kika igenom fotona än, i rädsla över att jag inte kommer att hitta någonting som är bra.

När jag var färdig där så började min cykeltur hemåt. Himlen öppnade sig och jag blev dyngblöt. Håret blev till strimlor, sminket försvann och alla mina kläder satt tajt som satan. Nej, det v ar inte alls vidare trevligt faktiskt. Var tvungen att lägga in en tjusig bild på mig, när jag påminner väldigt mycket om en dränkt katt.

Resten av dagen?
Jag vill gå och lägga mig och läsa.
Göra det?
Nej.
Jobba?
Suck. Ja.

Nöjd vore nog fel ord

Nu ska jag i vilken sekund som helst åka iväg till Herrgårn.. Ska träffa människorna ur "Teknik o fritid" där.
Måste få iväg ett mail med en massa bifogade filer först. Skulle nämligen skicka iväg en artikel till Yvonne igår, men klantig som jag var skrev jag bara mailet och sket i att bifoga alla filerna.. Håhåjaja. Men det går så himlarns segt, så jag funderar starkt på att låta det vara och göra det när jag kommer tillbaka sedan.

Idag, efter två veckor, publicerades den första artikeln i ST i alla fall. Mjaaa.. Nöjd, vore väl fel ord att använda. Men okej.

Igår var det myspys med Bea och Ida. Babbel, babbel och lite babbel är det som vi tre flickor brukar ägna oss åt när vi träffas. Igår var då rakt på sak inte ett undantag!

Mark Levengood

Det blev en slappis-dag hela lördagen. Även på söndag. Började dagen med att läsa, och sedan ringde Johanna. Hon kom och vi satt och lekte. Då skojar jag inte, vi lekte faktiskt. Jag vet inte vad leken kallas, men det gick ut på att Johanna skrev ett namn på någon som jag visste vem det var, och samma sak gjorde jag. Sedan så skulle vardera av oss lista ut vem "vi var". Höll på i flera timmar, och hade störtroligt. Absolut roligast var det när jag var Mark Levengood och Johanna var Kristian Luuk, eftersom när vi försökte lista ut vilka det var och hela tiden fick vi så lika svar. Jag började misstänka att vi hade tagit samma person.


Idag blir det skriva! Gör det dock hemifrån. Vill egentligen bara ut i solen, men men...


RSS 2.0
--