Kornblått?

En av mina klänningar hade tydligen kommit idag. En kornblå från La Redoute. Egentligen inte alls vidare rolig - hög urringning och t-shirt modell. Men misstänker starkt att den kan bli riktigt rolig tillsammans med rätt accessoarer. :)

Hm, sitter mest här och är uttråkad. Borde nog egnetligen städa lite på rummet eftersom Johan kommer hem idag, men var är orken till det?
Som bortblåst...


Valborgstänkande

På något vis har mina mms-inlägg ballat ur totalt. Suck. Dom syns ju inte...?

Nu har jag nyss kommit hem från en liten körtur med Gangster-Göran. Trevligttrevligt. Gick väl så där. Egentligen gick det nog åt helvete, men jag är så godmodig och var på ett sådant strålande humör så jag orkade inte bry mig. Förr eller senare får jag nog körkort..
Kanske..

Nu ska jag i alla fall mest sitta och förströ tiden tills klockan sex, då ska jag iväg till Johanna och grilla med tjejerna. Det tråkiga är att jag inte ens kan sitta och göra mig fin ända fram tills sex, för vi ska göra oss fina efter vi grillat.
Allt för att krångla till det och göra mig uttråkad.

Köpte en ny kuvertväska att ha tills ikväll. Mumsmums!
(Sket i jeansjackan, det var inte såå snyggt...)

Körkorts avundsjuka

Fick för några timmar sedan höra talas om ett rykte. Ett rykte som jag blir så avundsjuk på att det inte finns ord för det.
Att Emma Sundin i min klass idag tog körkort.
Det finns ingenting annat man kan göra än ge Emma stora gratulationer.

Bläk, vad jag är trött på mig själv att jag inte var lite smartare och mer engagerad och gjorde mitt teoriprov bara några dagar efter min 18års dag, precis som Emma gjorde. Då kanske jag också hade haft körkort nu.
Nåväl, var är väl en bal på slottet?

Stor grattis.

me likey!

Det finns ett uttryck som jag gillar väldigt mycket, som är väldigt fånigt. Detta uttryck har jag fått från Carrie Bradshaw (okejdå, Sarah Jessica Parker - men det är karaktären som säger det).
Hon ska vara med och modella som en vanlig New Yorkare och träffat D&C för att titta ut kläder. Hon imiterar D&C italienska brytning och säger:
- me likey!

me likey.

Valborgsfestande

Jävlar. Skit också.
Imorgon är det Valborg, kom jag precis på alldeles själv. Då är det meningen att man ska festa, och skrika.
Visserligen så visste jag om detta tidigare, men tänkte inte direkt på konsekvenserna.

Jag är sjuk. Tänk om jag fortfarande är sjuk imorgon.
Då kan jag ju inte festa.
Detta får inte inträffa!

Goodiebag anlände

Nu när jag har varit hemma från skolan idag så har jag gått och väntat på posten som skulle anläda eftersom jag visste att jag skulle få nya Veckorevyn idag.
Till slut så kom den och jag knatade ut och hämtade den. Då var goodiebagen som jag vunnit från veckorevyn.com med på posten. Blev lite barnsligt förtjust över att få någonting gratis.
Jag har dock ingen aning om vad det är som är i, förutom Hankypanky trosorna. Tror att det är några slags minttabletter också.. och någonting mer...

goodiebag3

 
Alltihopa var rosa. Passade mig utmärkt.

(fotona är givetvis tagna med mobilen, därav den dåliga kvaliteten)

Uppdaterat.
Konstaterade nu att det definitivt vad minttabetter. Trosorna doftar väldigt grovt av mint. Tjaa, det kanske är ett smart knep om man vill att en kille ska ge lite större uppmärksamhet till det där där nere...

Jeansjacke sug

Jag är en shoppinggalen tjej. Så fort jag har mättat ett behov kommer ett nytt upp. Nu känner jag att det vore otroligt passande med en jeansjacka..
Underbar att ha till en massa klänningar till sommaren när kylan tränger på. Skulle kunna införskaffa en imorgon och ha till min rosa klänning med nylonstrumpor under och svarta pumps. Yes, det låter ganska läckert. Borde man slå till?

(bild från http://www.lindex.se/SE/Products/Product.aspx?prodid=1387390&id=7849&subid=9656&color=457084&move=1)

Tedrickande

Jag ligger i soffan och tittar på Sex and the city. Mår apigt.
Vet inte riktigt vad det är som har tagit åt mig. Har inte orken till att göra någonting, vilket är ohyggligt dumt eftersom jag borde råplugga samhällskunskap.
Kanske efter tio koppar te till?


Potatissäck-syndromet

Jag känner mig som en potatissäck. Allvarligt talat. Knölig och säckig. Varm utanpå men fryser som fan. (Är potatissäckar varma men frysande..?)

Ingman-babe fyller år imorgon. 18 år. Därför måste jag gå och lägga mig nu så att jag är ofebrig imorgon och kan kramas med honom hela dagen.
Därför ska jag nu bädda ner mig i sängen och drömma mig iväg tills det att min kamera kommer hem igen. Och Johan. Han är bäst.

Febrigt

Jag har feber. Det är inget kul.
Jag vill lägga mig i sängen och sova. Jag får inte. Måste plugga.

Kan man få feber av att ha mens?
(Nej, jag fattar inte den där grejen med att det är så personligt att man har mens, wtf alla tjejer över 14 har det en gång i månaden - nästan alla människor har huvudvärk en gång i månaden också. Är det lika hemskt att tala om?)

Kameran hittad

Ja, JA, JAAA!!
Kameran är återfunnen. Halleluja!

Eftersom jag är en sådan blyg och tillbakadragen person (eehrm, ljug?) så bad jag min mamma att ringa till SJ för att höra om min kamera dykt upp där. Men hon är en sådan stressad och upptagen person att hon aldrig har haft tid till att ringa, och när hon väl haft tid så har dom haft stängt. Idag skickade jag iväg ett sms och bad henne att ringa.
Det gjorde hon.
Sen ringde hon upp mig och sa att jag fick ringa till dom för att förklara hur den såg ut osv, eftersom dom inte kunde titta på bilderna som var på den då batteriet var stendött. Jag försökte att förklara hur den såg ut så gott det gick. När jag detaljerat förklarat hur kamerafodralet såg ut så trodde hon mig.
Dom skickar den med bussgods till Säffle.
JAA!! :D Jag tänker aldrig någonsin skiljas från den igen, min älskling.

Lördags bravader

Jag kanske borde berätta vad som egentligen hände i lördags kväll?

Jag ringde Line och hon hade bestämt sig för att vi skulle leka, då menar jag leka lekar. Lite halvtrött begav jag mig bort mot Line som satt och var uttråkad för hon kom inte på några roliga lekar.
Efter några få minuter så ringde hennes bror och frågade om vi inte skulle komma ut till glesbygden och parta till det lite med dem. Givetvis var vi med på noterna på en gång, men vi var tvungna att skaffa en chaufför som kunde tänka sig att köra de tre milen fram och tillbaka två gånger. Efter många om och men så körde mitt ex oss, otroligt gulligt.
Där ut var det kul som satan. Vi var dock inte många, Line, jag, Mathias, Adam, Mattias (den ena är Lines bror, den andra hennes pojkvän), Linda, Ante och Kebby (tror hon hette så..). Det dracks drinkar och spelades kort. Kul som satan var det.
Ända tills både Adam och Line blev på tok för fulla. Adam kunde inte sluta babbla om sex och Line kunde inte sluta sova, i princip. Jag ringde exet Fredik och bad honom snällt att hämta oss vilket han gjorde.
Det tog en evighet att komma in till stan igen, men väl där så ringde jag Johan så fort jag kommit innanför dörren. Han hade precis gått ifrån Harrys och stod på Bakfickan och väntade på en pommes tallrik. Jag sa att jag skulle komma och möta honom. Med stapplande ben och alldeles för höga klackar svängde jag mig igenom mina kvarter och mötte upp honom strax utanför Bakfickan.
Väl hemma så hamnade Johan i en djup diskussion med min pappa som inte heller var i det nyktraste laget. Jag orkade inte med dem och gick och halvsov till Sex and the city.

Igår var det sängen som gällde.

Åååh

Tänkte berika min för tillfället otroligt bild-tomma blogg med en bild på världens snyggaste kille. Tog den igår precis innan han åkte tillbaka till lumpen igen.

älskling
mumsmums.

Måndags mys

Jomen det har varit en helt okej dag för att vara måndag. Fick skippa min älskade sovmorgon i morse för det var nationelltprov i uppsatsskrivning i engelska B. Gick inte fullt så bra som jag ville.
Fick reda på att jag fick mvg på naturkunskapsprovet (wiiiee!) och när jag satt på historian damp ett sms när från Alexandra där hon undrade vad det var i goodiebagen jag vunnit från veckorevyn.com. Jag fattade ingenting. Sen gick det upp för mig att jag tydligen hade vunnit i önske-student-klännings-tävlingen. Kände mig lite sur på mig själv då jag är en otroligt trogen läsare på veckorevyn.com och i synnerhet Ebbas blogg. Men jag tittade den aldrig igår. Hade fullt upp med att vara bakis och sedan gå på dansuppvisning.. Men ja, ganska kul! :)
http://www.veckorevyn.com/mode/ebbas-blogg/2008/04/27/grattis-ni-vann-goodiebags/


Men nu blir det plugg så in åt helvete. Suck.

Bortom all romantik

Nu tror jag att jag och Johan har kommit bortom allt vad romantik heter. Nyss så noppade/klippte jag hans näshår. Hur många hittar en gnutta romantik i det?

Lockiga jag

Nu har jag gjort mig fin. Lockig i håret.
Det är fanimej inte ofta det händer. Brukar vanligtvis knappt orka dra plattången genom alla de blonda tuvorna. Så det brukar vara vildvuxet, rufsigt och vågigt. Men idag är det lockigt. Ganska sött. Tycker att jag påminner ganska mycket om en av mina porslinsdockor i håret.
Vet bara inte vem jag ska visa mina lockar för. Vill leka med Johanna och/eller Line.. Kanske ska man våga sig på att ringa dem?

Hade gärna visat er mina lockar, men som sagt - ingen kamera.

Kvällssol

Nu är den röda kappan hemma. Jag blev först skitsur för den var för liten över brösten.. Efter några timmars tänkande så kom jag på att jag hade en push-up bh när jag provade den och sprang istället och bytte till en utan push-up. Då satt den finfint. Jag är supernöjd.

Igår kom Johan hem, så jag cyklade till honom i kvällssolen och blev överrumplad av en pussgalen Johan i dörröppningen. Helmysigt.
Vi tittade på film med hans föräldrar och gick sedan och lade oss. Ja, en ganska bra fredagskväll.

Nu sitter jag här och borde egentligen fokusera på samhäll, men det går inte. Vill bara träffa Johan igen så att vi kan lägga oss och pussas...

(fortfarande ingenting nytt om kameran. snyft.)


Kul liv

Åh, vilket roligt liv man har när man går samhäll. Eller inte. Idag blir det plugg. Någon mer än jag som inte är förvånad..?

Vänskap

Min och Ingmans vänskap, den är verkligen ... äkta!! ;)


..

Urgamla tidningar

Huh, hektisk dag. Känns som om jag drunknar i pluggerier. Nu är jag åtminstone färdig med allt som ska vara skriftligt - har dock inte ens börjat plugga på naturkunskapsprovet som är på fredag.
Jävlar.

Jag och Patricia var på ungdomsmottagningen idag. Det var väldigt välbehövligt, faktiskt.
När Patricia hade gått in först och jag satt kvar i sofforna och väntade så plockade jag upp en tidning och började bläddra i den men ansåg den vara otroligt tråkig och omodern.
Strax insåg jag varför...

ungdomsmot.
jag tycker inte att det är så mycket begärt med tidningar från de senaste tre åren åtminstone...

Dag nr.2 i solen

Åh, sitter nu ännu en dag på altanen i solen och glassar. Jag och saften.
Kan det bli så mycket härligare? Nej.
Eller okejdå, släng på sju grader till på termometern så att man verkligen råsvettas - det är skönt. Dessutom blir det varmare i vattnet fortare då också. Nu ryser jag istället till varenda gång det kommer en vindpust. Huh.

Idag blir det plugg på svenska och natur! Bläk. Ser inte fram emot det hela.
Förbarmar mig även för att jag inte gick till ungdomsmottagningen förra veckan, så hade jag sluppit det idag. Men nu börjar det tryta - har en vecka kvar av p-pillrena....

(Hade varit roligt att lägga upp en bild på mig själv och datorn i solen - men utan kamera kan det bli svårt...)

Min älskade kamera

Det har hänt något jävligt tragiskt.
Min kamera är borta. Detta är för mig en större tragedi eftersom den är någonting som jag använder dagligen. Men nu har jag inte tänkt på den sedan jag kom tillbaka från Göteborg och idag när jag skulle ha den, så var den puts veck. När jag insåg det började jag gråta. Ohyggligt vad jag grinar idag (kan bero på pms..).
Den enda saken som jag tycker om mer än min kamera är datorn, och det är nog mycket för att man måste ha en dator för att kunna använda bilderna.

Jag har letat överallt. Rotat igenom alla väskor, alla jackor och alla skrymsel i huset. Den finns inte någonstans.
Alltså måste någon jävel ha snott den när jag var i Göteborg - eftersom jag där inte använde den någonting då jag inte hade något batteri på den.
Tragedi.

Hur som helst så måste jag ha en ny kamera (om inte min trogna älskling dyker upp). Helst imorgon. Det kan bli svårt, för jag är pank.
Alltså måste jag spara (!!). Kan troligen köpa en i slutet av maj om jag nallar från mina sparpengar. Det får bli en Olympus - jag har blivit så van vid dem efter att ha haft två stycken.
Jag tittade lite på expert.se, och hittade två som påminde mycket om min tidigare. (Fast en rosa, hihi!) Tidigare har jag haft en Olympus MY-760. En blå.
Kanske ska man våga förnya sig?

(MEN HUR FAAAN SKA JAG ÖVERLEVA UTAN KAMERA ÄNDA TILLS SLUTET AV MAJ!?!)

(Bilder från http://expert.se/product/product.aspx?id=2115366 samt http://expert.se/product/product.aspx?id=2002372)


23,9 år gammal

Jag är gammal för att vara 18! Nämligen 23,9 år gammal. Det är inte illa pinkat.
http://www.vuxenpoang.se/vuxenformular.asp

hihi.

Minnes-böl

Har nu suttit och gjort klart en svenska uppgift och halv-klart två plus att jag har pluggat en gnutta naturkunskap. Jo, jag är ganska stolt över mig själv.

Samtidigt är jag väldigt less på mig själv. På torsdag så ska vi lämna in ett utkast där vi ska ha skrivit en text om ett "minne". Jag valde givetvis ett relativt starkt minne. Jag skrev tre rader och tokbölade mig igenom resten av texten. Därför blev den bara halv-klar. Orka göra färdigt en hel när man bara sitter och bölar?


Laptop i solsken

Veckans första skoldag! Gick över förväntan då jag jobbade flitigt på kulturhistorian och fick vg (!!) på mitt franska prov. Otroligt stolt då franska är mitt svåraste ämne.

Känner mig ganska lyxig. Jag har tagit med datorn ut på våran altan och sitter nu och gottar mig i solen. Vet dock inte om det är så bra att ha en laptop i solsken? Den kanske kan ta skada?
Men jag vill sola, samtidigt som jag måste plugga så jag tänkte slå två flugor i en smäll...

Räv-mötet

Jag bor i en väldigt liten stad. När man är ute och motionerar här så gör man det tyvärr inte runt en glossig sjö eller en lyxig park. Här sticker vi ut i skogen och springer på elljusspåren. Det var där jag var och powerwalkade idag.
När jag höll på som bäst i ett raskt tempo så såg jag någonting på kanten av spåret. Först trodde jag att det var en katt, men sedan konstaterade jag att det var en räv. Det var första gången jag sett en livs levande räv förutom när jag suttit i bilen.
Jag blev lite halvrädd. Stannade stilla och tittade på räven. Den tittade tillbaka. Den kissade och sedan gick den över spåret till den andra sidan av skogen. Jag tittade på den och kände att jag nog nu kunde börja gå igen utan att skrämma den. Så jag började gå. Då tittade räven på mig igen och började springa efter mig. Jag blev livrädd, fast jag vet inte riktigt varför. Powerwalkningen ersattes av riktig galopp tillsammans med mina stavar.
Måste sett ganska kul ut.


Kärleken och jag

Jisses. Jag är kär som en galning. Tror aldrig att jag har skådat något så vackert förr i mitt liv.236176-605 Jag drömmer mig iväg på alla de ljuvliga stunderna som jag och denna lilla godisbit skulle kunna få tillbringa tillsammans. Jag ser hur vi går hand i hand på stranden vid solnedgången. Med stolthet tar jag med min älskling på fester och berättar för alla att det är min nya kärlek.
Hmm, jaa. Drömma kan man ju.

490 euro. Någon som bjussar?


(Bild tagen från http://www.net-a-porter.com/product/30716)

Bikinisäsongens entré

I helgas kom jag på att vi faktiskt börjar närma oss sommaren med stormsteg. Med sommaren kommer även bikinisäsongen. Då måste man vara någorlunda snygg.
Jag är inte en av de tjejerna som lider av enorm bikiniångest-hysteri, som finns bland oss. Än så länge så är jag smal av mig själv utan att träna ett jota. Men jag har på något mirakulöst vis kommit på att det troligen inte kommer att vara så för alltid, så det är lika bra att träna på en gång så kanske min fetma kommer någorlunda senare i livet.

Så nu har jag powerwalkat och igår var jag ute och sprang. Framsteg. Känner hur träningsvärken kommer att bränna i kroppen imorgon.
Härligt!

"Åh, jävlar"

Jag ringde nyss Ganster-Göran och frågade angående min uppkörning. Han frågade vilket datum jag hade fått, och när han fick svaret så sa han "Åh, jävlar." Hur reagerar man på det?
Tyckte han att det var alldeles för kort tid för att lära en odugling som jag att köra bil?

Gangster-Göran bokar prov

Ledig studiedag idag! Hur jävla underbart som helst - jag ligger ute i solen och läser lite. Strävar efter att inte längre se ut som ett spöke.
Mamma tog ledigt idag också. Jag bad om det - känns som om man får så lite kvalitettid tillsammans.

Jag låg ute på baksidan med boken i hand och läste i godan ro. Mamma gick till framsidan och hämtade posten. Hon ropade att jag hade fått ett brev. Jag gick in i köket och såg brevet. Det stod tydligt Vägverket på brevet. Ganska nervöst öppnade jag brevet och var rädd för att det skulle stå att det hade blivit ett missförstånd med mitt teoriprov och att jag egentligen inte alls hade klarat av det hela.
Men det var ett datum där det stod att jag var välkommen till prov i körning B. Det var ett datum på min uppkörning. Jag blev helt förskräckt och sa att det där hade jag då rakt på sak inte bokat!
Mamma sa att det troligen var Gangster-Göran. Jag slängde mig på telefonen för att ringa Göran och fråga om han var den skyldige, men han svarade inte.
Då ringde mamma till vägverket för att kolla vem det var som hade bokat provet, och de sa att det var körskolan.
Huh. Vad hemskt.

Det som var så konstigt var att på lektionen i onsdags verkade det på Göran som om jag var jätte dålig. Och nu har han bokat uppkörning.
Han är lite busig han, Gangster-Göran.

Helgens myspys

Jag vet inte vad som hände? Jag bloggade från mobilen - trodde jag, men såg nu att inget av det publicerades. Lite små tyket.

I Göteborg var det underbart! Shoppade lite, var på Oakleys och låg och myste i hotellrummet. Nej, tror knappast att det kan bli så mycket bättre. Möjligtvis en natt till där hela tiden spenderades på hotellrummet, det skulle ha suttit fint.
Vi var bara där en natt, så vi kom hem i fredags. Då sprang jag iväg till Johanna och vi tittade på hockeyn tillsammans med hennes pappa och gick sedan till McDonalds och fikade. Sen gick jag hem till sängen och Johan där det mystes.
Igår var det bio och idag har vi bara legat i sängen.

Jag tror aldrig att jag varit så här äckligt kär förr...

(På tåget till GBG konstaterade jag att jag inte hade ngt batteri till min kamera, så det blev tyvärr inga bilder. Snyft.)

Halvstopp hemma

Idag hade vi en tre timmars håltimma. Visserligen gjorde jag ett prov den första timmen, men sedan plockade mamma upp mig och vi åkte till banken och ICA. Nu sitter jag här och har slängt i mig lite tortellini och borde egentligen strax cykla tillbaka till skolan. Har så där halvt-mycket ork idag eftersom jag ska köra bil samt att jag borde gå till ungdomsmottagningen.. Men jag orkar inte riktigt.

Imorgon ska jag i alla fall åka till Göteborg med Johan och hans familj eftersom Elisabeth fyller 50 imorgon. Ska faktiskt bli ganska mysigt. Fly från skolan.

Jag vet inte riktigt hur det gick med min sunkighet igår?
Jag hoppade in i duschen, tvättade bort sminket och skrubbade kroppen. Drog på mig en alldeles för stor t-shirt och lade mig i sängen och tittade på House, och sedan kom han. Så jag var nog lite fräschare än jag var innan, åtminstone - men samtidigt inte iordninggjord. Ååh, jag fixade det där på ett sådant snyggt sätt! ;)

Hemma igen

Nu kommer snart favorit-Johan hem igen.
För att vara så där ruskigt ärlig som en flickvän aldrig ska vara så har jag knappt hunnit sakna honom än, eftersom han åkte i söndags. Hur som helst så ska det ändå bli ofattbart skönt att han kommer hem igen och jag får någon att dela min säng med...

(Bilden tagen på nyår, Johan är dyngrak och jag är spiknykter så vi ska inte vara alltför hårda mot honom även om han ser lite halvkul ut..)

Uppdaterat.
Jag kom på en sak. Johan kommer ju som sagt hem alldeles strax - och jag är jätte skunkig. Sitter här i mjuksbyxor, tovigt hår samt kletigt smink.
Borde man kanske fixa till sig lite då inför sin pojkväns attendu? När slutar man egentligen med det där, att hela tiden piffa till sig - och när börjar man visa sin sunkiga sida?
... för vi har ju faktiskt bara varit tillsammans i fyra månader - får man vara skunk då?

Pluggerirevolt

Jag har helt tappat suget för att plugga nu för tiden. Jag tyckte att det var relativt okej för två månader sedan, för då hade jag inte vidare mycket mer för mig - men nu vill jag bara ut i det vackra vårvädret och skrika vårskrik som Ronja!
Försökte att studera lite filkunskap som jag ska ha prov på imorgon, men jag kunde inte koncentra mig. Vore ju lite halv-pinsamt om jag fick ig i ett ämne där jag har chans till mvg.
ÄSCH!
Skolan är inte allt här i livet!

Blomväske kärlek

Hemkommen från en dag i Karlstad!

Dagen började med ett "studiebesök" på NWT där vi hade en guide som var cirka tre år äldre än oss - men trodde att han var typ femton år äldre och myyycket mer erfaren. Dessutom svor han hela tiden. Jag tycker dom borde byta ut honom.

Sedan så sprang vi runt lite i affärerna i Karlstad. Hade dock inte allt för mycket tid, vilket visserligen var bra. Då hade jag nog varit totalt pank vid det här laget.
Därefter begav vi oss till Värmlands operan för att se Candide. Jag trodde jag skulle somna. Den var verkligen inte bra, vilket jag tycker var väldigt tråkigt och oväntat. Jag brukar vanligtvis älska att gå på teater och jag har gillat Värmlands operans uppsättningar av Wedding singer och Dr Jekyll & Mr Hyde. Men denna var ruskigt kass.
(Nu låter det ju som om jag vore universums största pessimist, men inte riktigt - jag är bara ärlig.)

Jag gjorde lite inköp i Karlstad, inte överdrivet mycket, men alltid något. (Så att jag kunde stilla mitt shopping-begär från gårdagen)

femtondefjärde5
Det finns inte ord för hur förälskad jag blev!
(Kommer att användas max tre gånger på olika fester till sommaren, troligen)


        
förlåt för bilden där jag bär Marimekko-linnet - men syrran var inte hemma så jag fick fota själv vilket var svårt och alltihopa blev så bröstigt.
Var tvungen att köpa en majblomma!
;)

Shoppaholic

Jag är en galen shoppaholic som aldrig får nog av kläder, och det är ett faktum. Sitter nu och är skitsur på H&M för att deras skönheter är slut eller aldrig har funnits på webbshopen.
Jag är helt galen i de blommiga trosorna där nere, och måste springa in på H&M i Karlstad imorgon för att kolla om de har dem. Jag tror inte jag överlever annars.
Jag vill ha både toppen och klänningen på den andra bilden - den vita och den röda. Men det sura är att den vita finns bara i stora storlekar och den röda finns inte överhuvudtaget! AURGH!
Tubtoppen är visserligen inte ngt överdrivet speciell, men den är ändå jävligt läcker. Vill ha en i typ alla färger men det finns bara den blåa och en orange kvar.
Suck.
     
(bilder tagna från hm.com)

Uppdaterat.
Börjar bli lite halv-rädd för mig själv. Jag fick ett sådant frenetiskt shoppingbegär att jag tog pengar från mitt sparkonto (!!) och satte in på mitt vanliga konto (!!!!!!!). Detta för att jag bara hade 200 kr på mitt vanliga konto och kände att jag nog faktiskt vill handla ngt som kostar lite mer än 200 kr imorgon. Det är ju faktiskt skandal.

Festandet i lördags

I lördags var det utgång som gällde.
Det blev dock en aning sent, tyckte jag - men jag hade roligt ändå. Då menar jag inte sent på natten, utan att vi kom igång sent. Detta för att Line och Johanna varit på Åmål under dagen och haft en Oriflame visning, och åkte inte därifrån förens sju. Då stod jag i princip och lade det sista på make upen och kände mig relativt färdig. Så jag ringde Bea och Ida och åkte dit istället, och strax kom även Patricia.
Den riktiga festen kom vi inte till förens närmare tio, tror jag..
Men jag hade väldigt, väldigt kul. Även om jag ville hem till sängen med Johan i princip hela tiden eftersom det var den enda kvällen tillsammans i helgas och då var jag ute och festade...


fest9
Lite förfest hos Bea med flickorna!


fest8
Värdinnan var tvungen till att bevisa att hon faktiskt var snyggast.


fest7
... fast patricia och ida försökte de med!


fest6
POSEPOSE!


fest5
Jag ser blek ut, Bea ser ut som en fisk och Ida ser allmänt gosesöt ut!


fest4
... en halvtimme senare var det slut på posandet och allihopa blev klappkanon. Syns det?


fest3
Här på den riktiga festen. Fortfarande klappkanon!


fest2
Ida försöker få plats brevid Line, Adam, Patricia och ... någon.


fest1
Patricia leker PIMP på min befallning.

Ljusen till Engla

Om sju minuter ska hela Sverige tända ett ljus i mening till Engla och hennes död.
Det är så berörande vackert att det nästan skär i hjärtat på mig.
Jag ska tända flera ljus.

uppdaterat.

så här såg det ut runt om i Anderssons hus...

englaljus4
ljuset i mitt fönster

   

första bilden på andra ljus i mitt rum, andra bilden ett ljus i köket, tredje bilden ett ljus i systers fönster.

Glasstajm

I lördags var jag och My som sagt vid kontoret på annonstidningen och hade glasstest - på nio glassar. Eftersom det var full rulle på lördagen så hade jag inte tid till att lägga upp bilderna, och igår låg jag mest i sängen - så ni får dem idag!

glassigt8
första omgången...


glassigt7
... och andra.


glassigt6
Caroline demonsterar hur man ska blåsa i pinnen till Fotbollsglassen.


glassigt5
Jag slickar Calippo!


glassigt4
My hugger in på den vedervärdiga Lakritspucken..


VARNING, för äcklande bilder.

glassigt3
Vi åt faktiskt inte upp hela glassarna. Inte ens i närheten. Här är mina resterande glasar...


glassigt2
... och Mys...


glassigt1
...och Carolines. Carolines såg faktiskt äckligast ut.

Handelsbankens PR-människa

Jag är nu nyss hemkommen från skolan. En rätt trevlig och kul dag, faktiskt.
Hur som helst, när jag kommer innanför dörren så rusar min syster fram till mig och säger att jag har fått något mystiskt paket med posten. Jag blir lite halvförvånad eftersom det är ytterst sällan jag får någonting på posten om jag inte har beställt det.
Men där på köksbordet ligger det ett sött litet svart paket. FÄRSK stod det på det med stora bokstäver.
Jag öppnade det och hittade ett sött litet USB minne i det samt olika lösa lappar där det var information om Handelsbanken - på ett jävligt bra vis. Det var inte den där urtråkiga broschyren som man får hem och sedan slänger på en gång. Det var intressant, roligt och annorlunda - jag läste till och med de där små lapparna!
När jag satte i USB minnet i datorn pluppade det upp en vit bakgrund med svart text där det stod att detta var mitt till att utnyttja.

Handelsbankens PR människa borde få bra betalt!


   

Journalistik lek

Nu ska jag alldeles strax bege mig iväg och leka journalist, och fan så kul det ska bli!
Ska försöka ta lite bilder med min personliga mini-kamera, men har ju fått låna en fet jäkla systemkamera att ta foto med. Den är nästan större än mig och dyngjobbig att gå runt och ha runt halsen. Men jag känner mig ju lite som en journalist iaf! ;) HAHA.

lekerjournalist
HAHAHHA. jag gillar att leka journalist ;)

Fjortis-jag

Idag ska jag och My till Åmål för att gå på Tindra medicinsk hudvård som har öppet hus. Eftersom vi ska leka lite halv-journalister så måste man ju givetvis ha med sig ett block att skriva i. Så jag satte mig vid min byrå och drog ut en låda och började leta efter ett lämpligt block att ta med.
Jag hittade ett. Ett som var rosarandigt. Jag öppnade det och bombarderades av ord från en Catrine i fjorton års åldern. Skräckscenario.

Där stod det om kärleken till Robin (min första riktiga kärlek), om hur jag trodde att det var perfekt för att dagen efter skriva om att jag trodde att han bara utnyttjade mig.
Jävlar vad skönt det är att ha lämnat det där träsket.

Sidorna utrivna och nu ska blocket istället fyllas med vad folk på Tindra tycker!

Domedagen över

Sitter nu hos Line och domedags traumat är över, för jag klarade teoriprovet. Känner mig rätt stolt, hade bara fyra fel men satt ändå som ett nervvrak och trodde jag svarade fel på varenda fråga när jag gjorde provet. Men nu är det i alla fall överstökat!

Pjuh. Körkort nästa?
Nej visst fan - måste ju bara lära mig att köra bil först.

Nervositet

Sitter just nu med en klump i både hals och mage och fösöker tvinga i mig själv lite frukost.
Andas.

Är så nervös så jag tror att jag kommer att spricka snart. Funderar starkt på att göra mig i ordning fort så att jag kan cykla iväg till Line så att hon får peppa mig lite först.
(Förlåt, nu är det många som inte fattar vad jag pratar om - kommer information efteråt..)

Catrine, den nya Anna Skipper

Catrine Andersson, även känd som Anna Skipper, uttalar sig:

Jag misstänker starkt att det inte är vidare många som har missat den ohyggligt bra trenden över att man ska vara så nyttig som bara möjligt.
Eftersom varken du eller jag har missat den, så har inte heller någon annan det. Därmed inte heller alla människor som marknadsför.
Om ni tittar på tv eller lyssnar på radio relativt ofta så lär ni inte heller ha missat Wasas nya knäckebröd - med antingen dinkel eller sesam. Visst låter brödet fantastiskt, när man hör/ser det på radio/tv?
Man tänker "åh, det där måste jag prova - eftersom det säkert är jätte nyttigt."

Likaså tänkte även min kära moder och köpte hem knäckebrödet. Hela familjen smakade och vi var överens om att det var gott, så hon köpte ännu mera. För det är ju såå nyttigt.

Imorse när jag satt och tragglade vid frukostbordet så insåg jag att det inte fanns mitt favoritbröd hemma, och kräsen som jag är ville jag inte ha någonting annat. Till slut bestämde jag mig i alla fall för att ta några Sesam bröd.
Jo, det var jätte gott.
När jag satt där och tuggade så läste jag på förpackningen, bland annat innehållsförteckningen. Om ni inte vet hur en sådan fungerar så står den ingredriens som varan innehåller allra mest först, och ju färre av innehållet det finns, desto längre ner på listan står det.

Och detta var vad jag fann:

sesambröd1

Brödet innehåller alltså mer socker än sesam - som det tydligt framgår på både förpackningen och reklamen att det ska innehålla.
Åh. Bluff och båg.

(jag vet att fotot där ovan på dinkel brödet är just på dinkel - sesampåsen var så förskräckligt fult tillknosad så jag ville inte fota den..)

Full gång

Jag faller ihop och stupar snart. Stress till 190 % hos Catrine!

Fick idag i skolan reda på att vi hade ett jävla möte om våran resa till Nord Irland som vi ska göra i september idag. Där sprack mina planer, så istället för att susa bort från skolan på cykeln vid två så blev det vid tjugo i fyra...
Direkt till i-center, magen kurrade som fan. Satte mig där och försökte koncentrera mig men det var komplett omöjligt. Fick göra ett prov fem gånger för att få godkänt (frågorna ändras, så helt körd i huvudet är jag inte), sen när jag väl klarat det skulle jag forsätta men fick då reda på att man fick göra max fem prov per dag.
Tur var väl kanske det, för nu måste jag koncentrera mig på franska.
Om jag inte somnar?

Utökad garderob

När jag fyllde år så fick jag beställa kläder från La Redoute. Lycka.
För några veckor sedan kom den första leveransen, men två av dessa plagg i den leveransen passade mig inte. En tunika som var vit och på tok för genomskinlig och ett par ballerina skor som var en storlek för stora.
Idag kom dessa kläder tillbaka, fast ombytta. Megamysigt!

Speciellt då jag inte upptäckte paketet på sängen förens min mamma påpekade det och det blev en glad överraskning som jag inte var beredd på.
Nu vill jag bara ha sommar på en gång så att jag kan använda mina allt för många vår kläder som hänger oanvända i garderoben.
   

Mötet med gris bonden

Är nu nyss hemkommen från Annonstidningens kontor vid järnvägsstationen. Var ute hos Karl-Petter med Caroline och My. Kändes lite halvfjantigt att vi var tre stycken, men Caroline ville ha någon utomstående med eftersom hon känner Karl-Petter privat. Ställde ju åtminstone några frågor.
Härligt med en kille som har varit så upphottad av media det senaste året men ändå har båda benen kvar på marken. Han var precis som han är på tvn - värmländsk och gosig!

Jag tror att jag får passera min 20.00 gräns med pluggning idag med. Suck.
Har inte haft tid till att plugga än så länge, så det får bli nu på kvällskvisten.

(MMS)Sitter nu på icenter och pluggar lite. Känner mig faktiskt gan

DSC00226.JPG
(MMS)
Sitter nu på icenter och pluggar lite. Känner mig faktiskt ganska stolt. Studera fotot ovan förstår ni nog. ;)

Hyllad 20.00 gräns

Ny dag, nya tag!
Vaknade imorse och fattade ingenting. Allting som surrade i mitt huvud var en massa plugg och jag kände att jag inte alls hade sovit vidare bra.
Så mycket för det. Man ska inte plugga efter 20.00, eller åtminstone inte jag. Allting blir knas och upp och ner vänt. Hädanefter ska jag se till att sluta plugga strax efter 20.00, jag blir helt enkelt inget smartare efter det.
Nu ska jag snart bege mig utåt i kylan och cykla till skolan. Burr. Ge mig en bastu att cykla i.

20.00 gränsen

Jag anser att man inte lär sig någonting efter klockan 20.00 på kvällen, för då behöver hjärnan varva ner för att förbereda sig för den stundande sömnen. Idag sket jag i min teori.
Det var pluggning på kartan fram tills för fem minuter sedan, och jag undrar om jag verkligen har lärt mig så mycket mer? Kanske.


Kul vecka!

Jag tror jag lider av köldskador eller dylikt. Sitter här och huttrar som en annan galning. Kan bero på att jag inte har tränat ett jota på ungefär nittio år eftersom hela min tid går åt till att råplugga nu för tiden. Jag är rätt dålig på att planera, jag vet.

Denna vecka känns som om det kan bli ganska kul ändå. Fast på fredag är det domedagen. (Information utdelas på fredag.)
Imorgon ska jag med Caroline från annonstidningen ut till allas våran egen Karl-Petter o vara med och intervjua honom. Onsdag och torsdag blir råplugg, fredag hoppas jag på att få mysa med tösabeterna. Lördag ska jag och My till Åmål för att gå på Tindra (?) som har öppet hus och erbjuder massage och ackupunktur, sedan ska vi tillbaka till Säffle och sitta och vräka i oss nio glassar var för att sedan bedöma dessa om de är goda eller inte. På kvällen funderar jag på att hänga med Johanna och Line ut o festa, vet dock inte om lusten till det är allt för stor.
Jo, det kan nog bli helt okej.
Allting beror på hur det går på domedagens fredag.

Sötaste

Jag kom hem för dagen för drygt en halvtimme sedan. När jag kommit in på rummet så ser jag någonting ovanligt stå på nattduksbordet. (se bild till höger.) Det fanns en liten lapp också, på den stod det "Du är verkligen bäst, Catrine. Jag älskar dig."
Vem som var det mystiske avsändaren var ju inte vidare svårt att räkna ut, om jag ska vara ärlig.
När jag rivit upp det som fanns i så visade sig det som syns på bilden till vänster. Världens sötaste, det är vad min pojkvän är. Måste vara jobbigt för honom att vara det.

Sovande

Dagen har varit otroligt lugn. Gick upp vid elva, gick och lade oss vid ett igen och har i princip stannat där resten av dagen förutom en kort paus där vi handlade och åt lunch.
För den som inte förstår så är Johan hemma igen. Han hämtade upp mig och Johanna igår hos Patricia och vi åkte hem. Jag stenslocknade så fort vi lade oss, men Johan fortsatte att vara vaken och tittade på film. Det sätter sina spår idag - han ligger just nu i sängen och snarkar och sover, och är sötast i världen.

Sovande älskling
Konstigt att en människa kan vara så vacker sovande...

Mys till tusen

Åh, vad chicklitt jag känner mig nu.
Dansar i bh och trosor samtidigt som jag har ett vinglas i handen och sjunger otroligt falska toner. Men nej, jag är inte det minsta alkoholpåverkad.
Ikväll blir det lite mys hos Patricia med tjejerna! Blir förhoppningsvis mys till tusen.

...du säger "har du tändstickor?", ja tillräckligt om du vill bränna ner stockholm...

Vuxenpoäng på banken

Idag lekte jag vuxen. Eller åtminstone skaffade mig lite vuxenpoäng. Jag var på banken - själv för första gången i mitt liv. Lite vuxenpoäng tycker jag.
Innan jag blev arton så var det ju mamma som fick mitt studiebidrag, och sedan gick pengarna till mitt konto från mammas konto. Men nu är det ju jag som ska få dem på direkten utan mamma som mellanhandel. Så då fick jag hem en check som jag var tvungen att lösa in på banken.
Fixade även en kod till mitt telefonkonto plus ordnade ett internetkonto. Kände mig lite halvnöjd med mig själv faktiskt!


Swedbank
Så här ser Swedbank i Säffle ut. Tjusigt va? (okej, det mesta ni ser är spegelbilden som dörrarna avger, men skitsam)

Sen när jag väl varit på banken och fixat pengar så knatade jag iväg till Lindex för att köpa en ny vit kajal. Min var nämligen i princip slut. Jag blev förvånad över hur otroligt lång den faktiskt var när den var hel och ny.
Nu sitter jag och mumsar på en chokladgrejs. Känner hur jag vräker i mig tomma kalorierer och väntar på att Johannapanna ska sluta.

Tjockis
I min hjärna:
"Det är väl ingen som ser mig när jag svullar? Jag försöker se lite oskyldig ut..."

Historieskriv

Åh. Nu stupar jag snart, känner jag. Har skrivit historia som rena rama galningen hela dagen förutom det lilla missödet på körskolan.
Jag är åtminstone någorlunda färdig på historieuppsatsen. Ska bara låta mamma och pappa läsa skiten för att se om någon utomstående fattar vad jag har babblat om. Tänk om de inte fattar någonting om jag måste göra om alltihopa?
Gosh.
Då dör jag.

Vill stupa ner i sängen och titta på John Tucker must die.

Blinda cpn

Nu är jag nyss hemkommen från körskolan. Idag gick det åt helvete med att köra så det kändes mest som bortkastad tid när jag kunde ha varit hemma och pluggat på historian istället.
Jag berättade om mina små missöden för Ingman. Han svarade så konstigt....

Blind
(Klas är hans körskolelärare)

Filmtajm!

När jag kom hem förut så hade mina filmer från cdon.com kommit! Jag blev superduper glad.
Inte för att jag kan titta på någon av dem idag, det ska ju bli plugg till 190% - men jag önskar att jag hade tid och kunde göra det. Det får bli i helgen!
Johan har även han tjatat i nittio år om att han så gärna vill ha Pearl Harbor, så jag tog saken i egna händer och köpte den till honom.

Den tredje april

Idag i skolan så hade vi som sagt ett samhällskunskapsprov. Vi skulle göra detta prov i par och muntligt med Peter. Jag, Sandra och Lina var allra sist så vi satt och väntade och pluggade på ganska länge..
När vi sedan gjort provet så sa Peter att allihopa fick åtminstone minst VG+ och att vi skulle leta reda på honom imorgon för att höra den slutgiltiga domen. Jag som ville ha MVG....

fjärdeapril4
Ingman & Nonas kramas!


fjärdeapril3
Den här bilden är suddig, men jag var tvungen att ha med den. Titta på hur snett Ingman sitter? En halv sekund efter det att kameran blixtrat till så föll han ihop.


fjärdeapril2'
Det såg ganska kul ut. Som tur var hade jag ju kameran framme! Här kravlar han runt på golvet. Hihi.


fjärdeapril1
Titta vilka söta gurkgrejer det fanns i matsalen idag!

Mitt blommiga linne

När jag beställde kläder från La Redoute så var jag jätte osäker på om jag skulle beställa ett linne eller inte. Det såg liksom så... konstigt ut. Lite 50/70-tals stuk. Jätte mönstrat och vanligtvis brukar jag vara relativt anti-mönster. Men eftersom modet i vår är blommigt så slog jag igen min långsinthet i mönsterhatet och beställde till slut linnet.
Och åh så glad jag är för att jag gjorde det nu! Det sitter slappt och snyggt, det är mjukt svalt och skönt plus att jag älskar det. Ångrar att jag inte beställde sju till!


Tröjkärlek1
så sjukt snygg är jag i mitt blommiga linne!

Tandläkare eller gynekolog ?

Måste tacka Erika för den pushiga kommentaren - och om jag känner mig själv rätt kommer jag troligen att sticka iväg till England efter studenten! :)

Sitter nu och väntar på att pysa iväg till tandläkaren, på riktigt den här gången. Skulle egentligen varit där i tisdags, men då ringde de och sa att det inte gick så jag fick komma dit idag.
Huh. Jag tycker inte om tandläkare. Det känns i princip lika otäckt att gå till tandläkaren som gynekologen. Man öppnar allt man har och där står en annan person och kikar in i en. Uschinamejen.

Veckan har gått nästan lite för fort. Känns inte som att jag har hunnit med allt det jag borde (t.ex plugga körkortsteori...). Har universums största samhällsprov idag och b-uppsatsen ska in imorgon.
Så idag blir det plugga så det svettas!

Den röda kappan

Jag satt för tio minuter sedan och flitigt studerade. På något vis kom mina tankar som så ofta in på kläder - och på den där ljuvliga kappan jag hittade på veckorevyn.com i vintras. En röd, utsvängd kappa som det stod skulle komma ut i webshopen på H&M i mars. Jag blev förälskad i kappan. När mars kom så gick jag in på H&M men insåg att kappan var slutsåld i alla storlekar förutom typ 44.
När jag nu satt och studerade här så fick jag ett infall av att jag borde gå in på H&M och titta om de möjligtvis fått in några fler kappor? Jag klickade mig in på ytterkläder och började leta efter den.
Där var den. Gudomligt söt.
Jag klickade på bilden för att få upp mer information om den. Tittade vilka storlekar som fanns och då stannade mitt hjärta. Den var slutsåld i alla storlekar förutom 34an. Salig lycka spred sig.
Nu gällde det bara att skrapa ihop de där 600 kr som kappan kostade. Jag slängde mig på telefonen och ringde mamma. Inget svar. Ringde sedan pappa som var alldeles för stressad för att prata med mig och skulle ringa upp senare.H&M kappa
Därefter satt jag och stirrade på telefonen och försökte med telepati få pappa att skynda sig att ringa så att ingen snor kappan mitt framför ögonen på mig.
Den ringde.
Jag förklarade situationen efter lite fjäsk. I andra änden av luren hörde jag en suck och ett "jaja.." Överlycklig slängde jag på luren och tryckte på "Beställ".
Leverans vecka 15. Nästa vecka. Lycka.

(Jag dör om den är för liten, för stor eller sitter fult.)


Bild tagen från H&M

Au pair, eller inte au pair - det är frågan

Mässa
Så här hektiskt var det idag på Torget i skolan. Ettorna som hade lektion kom inte ens in i sina skåp.

Idag var det full rulle på skolan. Alla tvåors och treors lektioner var inställda eftersom det var utbildningmässa och vi fick gå på föreläsningar och kika i montrar. Kul, tycker jag!
Vi behövde som ett minimum gå på fyra föreläsningar, så jag gjorde det och stack sedan till Johanna strax efter elva. Där satt vi och pimplade te och tittade på Sex and the city. Helmysigt!

Jag har börjat fått lite små-ångest inför framtiden. Jag tror jag vet vad jag vill pyssla med - antingen marknadsföring eller journalistik.. Kanske polis, men det verkar så läskigt så jag tror nästan jag lägger det på hyllan. Men det är inte där ångesten ligger...

Innan jag träffade Johan så var det självklart för mig att ta minst ett sabbats år efter studenten och sticka till USA som au pair. Det var verkligen en självklarhet. Någonting som jag alltid har velat gjort och jag tycker att det verkar spännande och kul.
Sedan kom Johan. En underbar kille, och allvarligt talat så vet jag inte om jag någonsin kommer att hitta en lika bra igen. Just därför så lade jag tankarna om USA och au pair på hyllan. För hur ofta kan ett förhållande funka när man inte kommer att träffas i princip någonting alls under ett år? Nej, inte vidare ofta känner jag.
Men idag så var jag på en föreläsning där dom pratade om au pair och jobb utomlands och jag verkligen bara kände i hela mig att det skrek att jag vill verkligen göra det!
Så jag började tänka. USA kanske är lite drastiskt. Om man tar typ Storbritannien istället så kan man ju kanske träffas lite oftare? En gång i månaden kanske?

Jag vet inte.
Hur gör man?

Skräckinjagande telefonsamtal

Min käre pojkvän Johan ligger för den som inte vet i lumpen. Största delen av hans liv uttpelar sig därmed vid lumpen och jag får ständigt höra på om hans lumpen-kompisar som jag aldrig träffat men som jag känner mig mer bekant med än de kompisarna som han har här i Säffle (som jag heller aldrig träffat..).
Tidigare idag så bad en av Johans lumpenpolare honom att fråga mig om jag hade ngn bra kärleksdikt till något bra syfte. Jag förklarade att jag tyvärr inte brukar sitta och läsa kärleksdikter och därmed inte hade någon.
Johan satte sig och skrev en själv.

För fem minuter sedan skulle jag ringa till honom och förklara att jag ringer lite senare ikväll än vanligt av opersonliga skäl (kompis som behöver stöd).
- Aaah, det är Endre! svaras det i telefonen. Jag blir livrädd, men förstår vem det är som är i luren. Johans bästa lumpenpolare även kallad Keno (han är från Gottland och pratar som dom i Keno).
- Eeeh. Hej! Öh. Vad gör Johan? svarar jag lite försiktigt.
Då börjar Endre, Keno svamla och jag blev så nervös att jag glömde bort att lyssna.
- Jag ber honom ringa upp dig! hör jag till slut.
- Eh, tack. svarade jag.

Det är farligt med hormonstinna, stora lumpenkillarna..


Det funkar!

Wow, det går att blogga igen!
För det har det inte gått med sedan senaste inlägget, och jag har nästintill gått under. Eftersom de flesta bloggarna som jag läser ligger under blogg.se så har jag varken kunnat läsa bloggar eller skriva blogg. Hemskt som attan!

Visserligen finns det inte så mycket att memorera ner i bokstäver. Jag pluggar som en dåre och saknar Johan som en galning.

RSS 2.0
--