Solskens dag

Har nu tillbringat hela dagen i solen tillsammans med Johanna. Vi gjorde ett ex antal försök till att plugga, men vi misslyckades ganska drastiskt hela tiden. Det var oerhört varmt, så vi satt mest och svettades plus att det finns så mycket roligare saker att göra än plugga.
Till exempel lägga manikyr o pedikyr, som Johanna gör på bilden.

Nu är vi otroligt vuxna och kultiverade. Vi håller på att tillaga en middag bestående av hemmagjord potatissallad, vitlöks marinerade kycklingfiléer samt en klick craime fraiche!
Mumsmums.

Ikväll blir det utgång i Åmål. Det är ju kulturen (har ingen jäkla aning om vad det egentligen är för ngnting, men det ska tydligen vara massa folk där!)

Ojdå, vem passar grillen!?
Jag.

Fulla gubbar

Gårkvällen blev faktiskt riktigt trevlig! Lite för rolig nästan, med tanke på vilket sällskap jag var i. Då ska man inte ha fullt så kul som jag hade.
Knatade mig dock hem relativt tidigt för att vara någorlunda pigg idag då det ska pluggas! Blev dock så att jag ringde till Johanna, bad henne sova hos mig och det hela slutade med att vi klockan tre stupade i säng efter ett visst antal glas Gin Tonic och likör.
Hm.

Kul var det i alla fall!

( bilden föreställer Johans föräldrar, Elisabeth och Dan. Här har de fått en mycket fin present av Marie och Marcus, Johans syster och hennes kille. Samtidigt stod de och sjöng en icke barnvänlig-visa)

Inställning

Nej, det är inställning det handlar om!
Har jag bestämt mig för att det kommer bli jätte trevligt ikväll, så blir det nog det också. Förhoppningsvis.
Ska vara där OM TJUGO MINUTER.
Osminkad, svettig och jeans. Nej. Måste göras någonting åt. Genast.

Måsten

Fredagsglädjen. Glädjen över att det äntligen är helg igen och några timmars paus från vardagen där stress och måsten finns.
Den känner inte jag idag. Inte ett dugg.
Jag måste plugga över helgen. Jag måste gå på ett 50års kalas ikväll där jag inte känner en kotte. Jag måste sova alldeles ensammen i vårat stora hus eftersom resten av familjen överger mig. Jag måste klara mig utan Johan. Jag måste supa skallen av mig imorgon, bara för att dränka alla andra måsten - även om jag egentligen inte alls har någon lust just i detta nu.

Det absolut tungaste måstena är helt klart kalaset ikväll samt pluggerierna. Men man måste göra det man måste.

"Svärfar" fyller år

Sitter nu framför datorn och mumsar lite youghurt. Ser ut att kunna bli en fantastisk dag, om jag bara hade någon ork.
Ska iväg på 50 års fest sen också. Det är nog mitt livs första. Dan (=Johans pappa) fyller år idag, och då ska jag dit. Men Johan är inte hemma....
Hm.
Det blir nog trevligt!

Kollaps

Nej, jag förstår inte. Jag vill lägga mig som en liten pöl på golvet och bara vråltjuta av utmattning. För nu orkar jag inget mer av den här helvetspressen som aldrig lägger sig. Jag orkar inget mer plugg.
Vill egentligen ta i som fan nu det allra sista, men min kropp och hjärna kollapsar.
Jag orkar inte lägga ner mig till ett mvg på provet i morgon. Jag orkar inte lägga ner mig till ett mvg i naturkunskap.

Resa bort

Jag var hos Linepine och träffade henne en sista gång innan hon pyser iväg till Turkiet. Jag är inte avundsjuk - inte alls.
Det var mysigt att träffa det lilla busfröet åtminstone, även om vi mest satt på hennes bakgård i solen och glassade.

Jag vill också åka till solvärmen och lämna allt skolarbete bakom mig och få sommarlov. Vill bada, grilla och festa nätterna långa och sitta på en strand tillsammans med min sötnos och titta på soluppgången. Jag vill äta en glass i solskenet och känna att jag inte har något pissigt skolarbete att ta tag i så fort glassen är uppäten. Jag vill ligga på en strand och gassa i solen.
Helst nu.

Tillbaka till pluggerierna!

Reinfeldt införskaffar ett sjätte sinne

Ännu en gång har jag och Ingman fört ett mycket seriöst samtal på msn.
Ni kanske börjar bli trötta på att få utstick från vad jag och Ingman samtalar om på msn - men en dag kommer de utklippen att vara värda massvis med pengar. Som till exempel när jag har blivit statsminister och Ingman proffessor i fysiologi och tillsammans har vi kommit fram till att alla människor har ett sjätte sinne.


Fin á la francais

Nu har jag gjort allt som jag ska i franskan. Fyttirackarn vad gött. Betygsnack och tårtkäkande är det enda som står kvar på listan -  och jag behöver aldrig mer läsa franska igen!!!
Befrielse.

Men nu ska jag sätta mig och råplugga lite naturkunskap så att jag kan bli någorlunda klok på det där jäklarns provet vi har i morgon. Vill, vill, vill ha mvg så jag slipper kompletera.

(jag tror att rubriken betyder "slut på franskan" - men jag vet inte riktigt. så lärorik har jag blivit under dessa fem år!)

Frysta ben

Krampen i mina vader har ännu inte riktigt gått över, utan det är som om det är två feta muskler i varje vad som bestämmer sig för att vara på helspänn.
Jag gick och ojade mig lite för min kära far, då gav han mig någon slags creme för "stressade ben" som ska lugna dem. Jag smorde in och masserade hejvilt. När jag var klar med båda benen insåg jag att det var något slags mintigt i cremen så nu känns vaderna iskalla. Burr.

Det är nästan lite spännande att råka ut för saker som man inte råkat ut för förr. Man får liksom mer erfarenhet - det tycker jag om!

Lip balmet

Idag köpte jag ett nytt läppglans.
Som den lättlurade människa jag är så går jag i princip på alla pr-trick som finns, men det finns vissa människor som jag lägger en extra tillförlit till. Till exempel Ebba von Sydow, jag skulle aldrig kunna tänka mig att hon skulle vilja blåsa mig på en massa pengar. Därför så trodde jag henne stenhårt när hon tipsade om Clarins summer fever läppbalm. Så idag var jag i väg och köpte det.
Ebba ljög inte den här gången heller. Lipbalmet blir min bästa kompis under sommaren med solskyddsfaktor, mjukgörande effekt PLUS skitsnygg färg och glans.

Krampande vader

Har nyss kommit hem från kompleteringssimmet som vi hade idag i skolan. Jag var hur på som helst med att simma i 45 minuter och satsade på att minst göra 50 längder för det var där VG gränsen låg.
Plupp ner i vattnet och började sprattla.
Efter en kvart upptäckte jag att det gjorde förjävla ont i den högra vaden. Jag stannade lite vid sidan och bet ihop, sedan forstatte jag simma. Två längder kom jag, och sedan gjorde det förjävla ont i den vänstra vaden också. Hysteriskt skit ont också.
Svanström frågade hur det gick och jag såg säkert dyngrolig ut. Hur som helst hjälpte han mig upp ur vattnet och ropade på gympalärare Gustav som fick komma och ta hand om sin stackars elev.
Så där satt jag och glodde resten av tiden med två krampande vader. 18 längder simmade jag - det blev inte ens ett G. Sur som attan vad jag och jag fick inte hoppa ner i vattnet och simma mer för Gustav.

Nu sitter jag här med två väldigt ömma vader och en surhet över att där rök mitt VG i idrott...

Nere med solnedgång

Jag är en människa som gillar att sova. På natten och inte på morgonen.
Johanna drog med mig ut på en promenad strax innan nio och kom inte hem förens för en halv timme sedan. Vid den här tiden brukar jag vanligtvis ligga i sängen och halvt om halvt sova.
Men nu är jag på tok för pigg och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till eftersom Johan inte har tillgång till mobil på hela veckan så därför kan jag inte tjöta hål i huvudet på honom.

Men nu börjar det mörkna, då blir jag nog trött och somnar... ;)

Går på rutin

Ingman sa något väldigt deprimerande idag.
Vi satt och diskuterade en gammal kompis till oss båda som varken går i skola eller jobbar. Jag tyckte synd om henne som inte hade något liv.
Då sa Ingman:
- Jomen vi har ju ett kul liv. I skolan så pluggar vi, sedan går vi hem och pluggar. Sedan går vi till skolan igen och hem igen o pluggar. Sen blir det helg och då sitter vi och pluggar. Vi har verkligen våran egen rutin!

Hm. Jag tycker nog inte så synd om henne längre...

Poserar i solen


så här tjusig var jag förut när jag satt på trappen och mådde bra i solen. kände mig nästan lite cool.

Jag har insett att jag har alldeles för mycket att göra, och alldeles för lite tid idag igen. Jag förstår inte riktigt hur lärarna tycker att man ska hinna med allt, plus att ha ett verkligt liv också.
Hujedamej.

(förlåt om jag lägger upp rysligt stora bilder, men det är snyggt med rysligt stora bilder tycker jag)

Att klippa håret

Nu har jag varit och klippt mig! Hm, vet inte riktigt om jag vill yttra mig om resultatet. Sitter mest här och saknar längderna och att det inte var så uppklippt...

Igår, alltså före:


Jag ser lite ut som "var är kameran!? var är kameran!?"
Men håret är ju ganska långt... (dock jävligt slitet, men det behöver vi inte nämna)


Bakifrån!


Under klippningen:


Jag tyckte så synd om Charlotte. Hon blev skitmissnöjd med sitt hår och började gråta när vi kom hem. Stackars lillasyster.


Jag ser mest konstig och förvånad ut!

Efter:


Hmmmm..


Underbara tisdag

Ett snabbt stopp hemma nu, mellan skola och frisör.
Har inte alls varit en vidare händelserik dag. Började dagen skriftligt nationellt prov i franska, vilket Lena tittade på på en gång och jag fick G (supernöjd!). Hon sa även att jag fick G på hörövningen som jag gjorde igår, så nu är mitt G i det fasansfulla ämnet säkrat.
Wiiie!!

Hängde med och stöttade Ingman när han var på icenter och gjorde två faser. Pushade Sara som skulle skriva teoriprov - och klarade det!
Sedan blev det glass och världens slappaste engelsklektion.
Härligt liv.


Ingman försöker propsa på Sandra lite glass, hon ser dock inte så lockad ut.



Jag, Karin och Ingman njuter i solen och den mumsiga glassen!

Förkyldnings tankar

Jag är förkyld, men det börjar gå över.
Rört på mig har jag inte gjort på år och dar känns det som, så därför vill jag ta mina stavar och gå ut och powerwalka en sväng, men jag funderar på om det kanskekanske är att utmana ödet?

Födelsedagsbarn

Ååh, jag har ju totalt glömt bort att vi har ett födelsedagsbarn!
Bloggen fyllde 1 år den 3e maj. Elakt av mig att glömma bort mitt lilla knyttebarn.

Hipp hipp hurra!

(fast jag måste säga att jag har utvecklats en hel del på det året. bloggen med.)

Tidsbrist

Jag satt nyss och bläddrade i min almenacka och tittade över vad jag hade kvar att göra.
Då skapades det en stor klump i magen.
Det är extremt lite tid kvar, men hur mycket som helst att göra.
Hur är det meningen att man ska hinna!?
Hur!?

Det är åtminstone en skön tanke att alltihopa är över om två veckor. Då är det två dagar kvar till sommarlov och frihet. Ska bli så hejdundrans roligt.
Plus att vi ska festa som vi aldrig gjort förr denna sommaren.

Sångklipp

I fredags hos Bea så hade hon även gjort ett sånghäfte med olika "vackra" visor i.
Bland annat denna :


NordIrland resan

Måndag och nya tag.
Var faktiskt helt okej. Gjorde ett nationellt prov i franska, hörförståelsen, som jag garanterat fick ig på. Ooops.

Har även varit på "föräldramöte" tillsammans med min mamma. Vi fick lite information om den stundande resan till Nordirland. Mötet fick mig att se fram emot resan ännu mer. Tror att allihopa kommer att tycka att resan ska bli jätte roligt.


Fall inte för grupptrycket

I lördags när vi var i Karlstad och shoppade så kom vi iväg väldigt sent. Närmare bestämt vid klockan två.
Så jag och syrran var hyperstressade och satt i princip och skrek på Johan som körde att han skulle ha gasen i botten. I vanliga fall så brukar det vara tvärt om, jag gapar och skriker att han ska köra lugnare.
Förnöjt svarade han i lördags när vi ville åka fortare:
"Jag ska inte falla för grupptrycket! Jag har ett bra självförtroende!" sedan flinade han som fan.
Vi har haft den diskussionen ganska många gånger då det inte var längesedan jag klarade min teori och rabblade innan upp allt för honom som han gjorde fel, bland annat det där med grupptrycket.

När vi väl hade kommit in i Karlstad så var det en polisman som stannade oss. Jag suckade högt eftersom jag var tvungen att shoppa - men sedan kom det en massa tuffa gamla brandbilar. Var faktiskt ganska roligt att se...


Rosa moln

Jag sitter fortfarande här och är allmänt kär. Förstår inte riktigt hur det går till, att man kan vara så här kär efter ett halvår. Verkligen flyga runt på en massa små rosa moln.
Nu ska jag fixa håret och sedan cykla till skolan!

Indiana Jones film?

Jag hoppas att ni godtar mina ursäkter om dåligt bloggande över helgen. Men som alltid, så lägger jag mig i sängen med Johan och dyker inte upp därifrån förens på söndag eftermiddag.
Ungefär så var det även denna helg. All min ork, koncentration och kärlek riktades mot honom (förutom i fredagskväll).

Igår var vi till och med på Indiana Jones filmen på bio. Jag tycker inte ens om Indiana Jones. Men helt plötsligt så har jag insett att det finns inte mycket som jag inte skulle göra för den killen.
Mer kär än någonsin.

Beas barnkalas

Här nedan kommer en herrans massa bilder från i fredags kväll. Väldigt många av bilderna är sådana som får mig att vikas dubbel i skrattkramper när jag tittar på dem, just därför var jag tvungen att ösa på med massvis av sådana foton. Förstår visserligen om ni inte finner dem fullt så roliga som jag gör...

(blogg.se har ändrat en jävla massa grejs så nu kommer inte bilderna i ordning, och jag blir sur. skitsam - här är de!)


Slutet av kvällen: Ida leker superhjälte/katt eller något..?


Slutet av kvällen: Bea leker mimik, eller något..?



Slutet av kvällen: Bea är aspackad, iklädd lek-kläderna och försöker samtidigt föra ett vettigt samtal. Kan inte sluta lyckligt.



Slutet av kvällen: Johanna dök upp och vi satt och gosades!

Förklaring till följande bilder som ser märkvärdiga ut, plus bilden ovan på Bea:
Vi lekte någon dörolig lek där man skulle sätta på sig en papperspåse, nya "öron, "ögon" samt "tänder" efter varje gång man sjungit en specifik låt om att man var så glad. Vi brukar i vanliga fall inte gå klädda så här.


Ida är mycket snygg!



HAHA! Madde ser mer än rolig ut.



Madde funderar på att toppa brösten..?



Födelsedagsbarnet!



Titta på Maddes läppar!! :O Ser enorma ut!



Ida är katt - igen!



Cristin som otroligt snygg.



Även här!



Jag stoltserar.



Madde, Cristin och Lisa håller på att bryta ihop av skratt.



Haha, Ida.



Vi körde lapp i pannan också. Dock var den här snygga bilden på mig den enda som togs med min kamera.



HAHAH! nog bland de skönare bilderna från kvällen!



Det här är i början av kvällen, Madde, Cristin och Lisa ser alla tre väldigt .. finurliga ut.



Bea fick en keps av Idas svärföräldrar. Den passade resten av hennes färger grymt snyggt!



Min snygga sida!



Jag fånar mig eller något...



Bea skär tårta! Smidigt nog tar Madde också kort..



Det brinner för Bea!



Madde kommer ut med tårtan!



Det första fotot som togs under kvällen - Bea och hennes prinsess grejor som jag och Johanna gav henne.



Ida kom på ett "supersmart" sätt att röka Cristins slimcigaretter - genom sugröret!



Madde, Cristin och Lisa.



Flin!


Arbetskvinna

Är  nu och jobbar i receptionen på Skutberget. Mamma skrek efter hjälp i panik och vem är då inte gullig och rycker in på mors dag?
Jaag!

Skittråkigt arbete, dock. Får allt skitjobb som inte alls är vidare rockigt.
Menmen.
Hittade ingenting igår på shoppingen, så jag ska tvinga Johan att ta en vända med mig på Bergvik så kanskekanske jag hittar ngt.

Åter till jobb!

Luften gick ur


Bilden visar hur otroligt duktiga vi är på våra engelsklektioner i biblioteket.

Hela dagen har jag gått runt och varit peppad och glad för att ikväll ska jag ut. Nu kom jag nyss hem från glassmötet med Johanna, och all luft gick bara ur mig. På en gång. Vill lägga mig i sängen och sova resten av kvällen.
Mennej! Här ska det inte gå till på det viset och inga sura miner här inte.
Nu blir det in i duschen för en liten upfräschning och sedan på med kläder, smink och hårprodukter så att jag är fit for fight om en och en halv timme.

Hektiskt liv!

Oj. Jag har ett ganska späckat schema idag, insåg jag nyss. Ingman frågade mig vad jag skulle göra och det var en hel del:

- Köpa strumpbyxor (för jag skulle frysa alldeles för mkt av att gå barbent ikväll)
- Gå ut o äta glass med Johanna
- Städa mitt rum
- Duscha o göra mig snygg o fräsch inför ikväll
- Hoppa hem till Bea på "barnkalas".

Allt detta innan klockan halvsju då jag ska vara hos Bea.
Attans, hur ska jag hinna?

Uppehåll

Förlåt, för min inaktivitet!
Förstår om detta har varit svårt och traumatiskt för er. Det skall icke upprepas - men jag har mina anledningar!

Iförrgår, var jag som sagt supersnorig och hostig och låg mest som en död fisk i soffan och orkade knappt lyfta en kopp med te.
I går var jag på halkbanan och sedan spenderade jag resten av min dag med att vara snorig och hostig.

Idag så kunde jag inte blogga, eftersom blogg.se håller på och bökar så.
Men nu går det.

I'm back on track!


Teigt

Snoret slutade inte att snora i skolan. Genomled grupparbetet på samhällen första lektion och avklarade den egna lektionen på idrotten.
Sedan orkade jag faktiskt inget mer.
Halsen är ihoptäppt, näsan snorar och ögonen rinner. Hujedamej.

Så nu ligger jag i soffan tillsammans med en kopp te med honung i och är sur. Jag har inte tid med att vara sjuk.

Snorsnor!

Här var det snorigt!

Visst har jag varit förkyld hela veckan på grund av Lisebergsbesöket i lördags. Men det här tar tamejfan priset. Det slutar ju aldrig!
Kan den inte bara försvinna?
Jag har inte alls tid med det här - att hålla på och snora och snörvla. Jag måste vara i skolan, plugga, köra bil och träna. Dessutom måste jag vara någorlunda hyggligt bra tills på fredag då jag ska till Bea på barnkalas där starka drycker får förekomma.

Den där hängande grejjen man har i gommen. Min sådan påminner om en mindre pungkula för tillfället.
Gaoush.

Lite nyhandlat

Ååh, shoppingsuget i fingrarna kliade extra mycket idag. Egentligen var det meningen att jag skulle köpa den här älsklingen, men jag hittade den inte.
Så det fick bli lite annat kraffs! Eller inte så mycket, bara två saker. En t-shirt och en väska. Men det gottar säkert upp mig någon dag när jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig! :)

   

Död på Johans regemente

Dan, Johans pappa, ringde till mig för cirka fem timmar sedan och förklarade för mig att det var en i Amf1 Bergaregemente (Johans regemente) som hade blivit skottskadad. Han ville bara att jag skulle veta att det inte var Johan och jag hade ingenting att oroa mig för.
Jag sjöng glatt tillbaka att det var vänligt av honom att ringa.

Nu satte jag mig vid datorn. Har aftonbladet.se som startsida och fick upp det här. Bara tanken på att det kunde vara min Johan gör mig illamående och svimfärdig.
Tanken på att det har hänt gör mig oerhört ledsen.
Fyttifan vad tragiskt.

Icenter besök

Idag var jag med Ingman på icenter och hjälpte honom att plugga lite. Det var lite halvkul!

236176-663
Vi åt glass först. Ingman ser mensig ut!

236176-662
Fast nu blev han glad när vi började gosas lite!

236176-661
På Icenter var Linn också. Men jag tror hon tyckte vi var ganska jobbiga, för hon flydde därifrån.

236176-660
WOOHOO! Ingman klarade några faser. Applåder!
( Vad skulle han göra utan min hjälp? ;) )

Svar på kommentar

Svar på kommentarar om tidigare inlägg:

Ojsandå. Jag är tydligen ganska otydlig gällande mitt blivande sommarjobb.
Jo, det var så att jag sökte till Duse camping och fick sedan även komma på arbetsintervju hos dem. Sedan fick jag ett mail där de tackade nej till mig som anställd på ett sätt som jag inte tyckte var vidare shysst.
Ett mail där det stod ungefär:

Nu har vi bestämt vilka som ska få arbeta hos oss i sommar, du är inte en av dem.

Jag var redan halvt om halvt säker på att jag inte fått jobbet eftersom min pojkvän Johan hade blivit erbjuden ett jobb hos dem och då hade de ringt upp honom - och de ringde aldrig mig.
Så chocken var inte allt för stor.
Därför satsade jag istället på ett sommarjobb på Skutberget där jag också har arbetat de två tidigare somrarna. Kommer att få jobba i restaurangen där hela sommaren lång vilket jag är otroligt nöjd med. Tror att det kan vara en hygglig merit att ha varit servitris i framtida jobbansökningar i servitrisbranschen. (Tidigare har jag i princip bara jobbat i glasskiosken på Skutberget och ryckt in i serveringen när det behövts.)

Så där har ni svaret. :)

Arbetssamtal

Idag ringde Duse till mig. Dom ville att jag skulle jobba hos dom.
Det var otroligt roligt att tacka nej, tyckte jag. Här får ni allt fortsätta leta! Jag är inget andrahandsval.
Pilluta dig.

Färdig

Nu är jag färdig!
Det var väldans vad det gick fort bara jag tog tummen ur röven och skrev. Tror dock inte att resultatet är någonting att hurra för. Ingenting alls att hurra för, faktiskt.
Men äsch.
Jag orkar inte bry mig!

I sista minuten

Åh, nu måste jag skriva min uppsats. Den ska vara inne idag. Jag är så jävla omöjlig - att jag inte kan börja med saker i tid?
Jag och Ingman försöker komma på en bra kupp - han skriver min uppsats och jag gör hans teoriprov. Tror inte att det kommer funka, tyvärr.

Om tolv timmar är uppsatsen i alla fall skriven, det måste den vara. Då är jag färdig.
Längtar...

Lisebergs resan

Har varit totalsleten hela dagen tack vare två nätters usel sömn. Jag förstår inte hur Johanna står ut - hon kan vara vaken till halvfyra en vardag och sedan gå upp till skolan dagen därefter utan problem. Jag skulle kollapsa.

Gårdagen var i alla fall skitrolig. Dock en aning jobbigt att åka så mycket bil.


           


Vi började med att "kidnappa" Patricia strax efter nio på morgonen. Ögonbindel på för en stunds bilresa men Johanna försade sig så Patricia förstod var vi var, så då tog vi av den.
Bilresan var hektisk. Johan är egentligen en jäkla fartdåre men efter en rejäl utskällning av mig när han körde jävligt fort i början av vårat förhållande så har han lugnat sig, jätte mycket. Så han höll fartbegräsningarna hela tiden så det tog en smärre evighet att komma fram. Plus att vi åkte fel.
Till slut kom vi fram till Liseberg där vi åkte Balder och gottade oss. Kolorado blev den givna favoriten där Johan blev dyngblöt, men jag blev ännu blötare i Flumriden.
Jag och Johanna köpte en rosa cowboy hatt med ludd på till Patricia. Hon hatar rosa och blev givetvis överförtjust (märk ironin). Johan vann ett gosedjur till mig. Jag döpte honom till Frans-Pelle.

Bilvägen hem var händelsefull. Först åkte vi fel - igen. Sedan kom vi rätt och vi tre tjejer fall ut i körsång i ljuva stämmor i säkert en och en halvtimme. Vi sprang in på Shell och köpte 2.25ig cider och var jätte fjortisiga. Jag tror nästan att kassörskan trodde att mitt leg var förfalskat så barsnliga vi var. Plus att Johan var övertrött och klämde in sig i ngn skåp utanför macken för att "det var varmt".
Gudars, vad knäppa vi var.

(förlåt om förklaringen är konstig och osammanhängande - försökte skriva efter bilderna men det var ganska svårt.. :S)

Vaken, nu!?

Det är väldigt sent. Jag är ingen nattmänniska.
Har tillbringat 1/3 av dagen i bilen av 2/3 på Liseberg. Jovars, har varit roligt.
Önskar bara att vi åkt en aning tidigare så att man vid denna tidpunkt kunde ha sovit. Vilket jag ska stupa i säng och göra nu.
Godnatt.


Dålig människa?

Ojsan, vilket trött fredag det här var.
Sitter och gäspar i fulla drag framför datorn och funderar starkt på att gå och lägga mig i soffan och typ sova i några timmar.
Är det okej?
Eller är jag en dålig människa om jag går och sussar?

Måste bli lite pigg tills ikväll när älskling kommer hem ju!

H&Ms små överraskningar

Uschinamejen vilken dålig bloggare jag har varit idag. Önskar att jag kunde skylla på att jag har suttit och studerat flitigt och skrivit på min uppsats. Men nejdå! Satt bara i 45 minuter och knaprade ihop en sida.
Nåväl, bättre än ingenting?

Jag gillar det här med att webbshopen på H&M släpper nya kläder ett specifikt datum då och då. Det blir nästan som en liten present som man sitter och väntar på. Dagen som man vet att kläderna släpps måste man vara snabb som rackarn att kika in - annars kanske man missar de riktiga godingarna! (menar där den gröna tunikan modellen bär)
Blev lite halvbesviken idag när det var bikinis, dock. Min kropp är ganska oproportonerlig med större bröst än rumpa så därför kan jag aldrig beställa bikinis från internet. Snyft.

SATC missbruk

Idag var dagen som jag skulle råplugga.
Jag har inte rört en bok än så länge. Ojsandå.
Istället så har jag och systeryster suttit i soffan och tittat på Sex and the city i två timmar.

Så nu skall här pluggas!

Blåa naglar

Det där med blåa naglar.
Jag vet inte riktigt om jag gillar det eller inte. Vet inte om det är vågat och fräckt eller bara billigt och trashigt. För tillfället får det gärna vara vågat och fräckt eftersom det är färgen som pryder mina naglar för tillfället.
Men egentligen, så vet jag inte riktigt om jag gillar det till 100%. Även om det var mycket jag kunde göra för att komma över Chanels blåa nagellack tidigare i våras.
Nu sitter jag i alla fall här med blåa naglar och är lite halvskeptisk.

Tvätt Catrine

236176-647


Idag har jag varit jätteduktig och hjälpt mamma med tvätten supermycket.
Till och med mer än vad hon har bett mig om.

Först så bad hon mig att lägga i och ta ur tvättmaskninen och blablabla. Så då gjorde jag det!
Men när jag var färdig med alla tvättstuge grejer så såg jag att himlen var mörk. Då menar jag inte mörk såsom den blir på natten, utan mörk av moln.
Som den mycket snälla och trevliga dotter jag är så tog jag med mig en tvättkorg ut i våran trädgård och plockade ner all den tvätt som min kära moder hängde upp i morse.

Åh, vad skulle hon göra utan mig?

(Jaa, jag har ett litet behov av att känna mig behövd ibland - då måste man halvskryta lite :P)

Nöt crèmen & jag

236176-646Jomen jag tror faktiskt att Nöt crème ligger på tio i topp av världens godaste godis. För det är sjukligt smaskigt.
Alltid förr köpte jag Nöt crème men sedan stängde kiosken som sålde Nöt crème igen och jag var för liten för att gå och köpa det någon annanstans.
Nu ska vi aldrig skiljas åt, Nöt cèmen och jag..

Kopiösa mängder svett

Nu har jag varit och kört med Gangster-Göran på Icenter.
Jag vet inte riktigt vad som händer, men så fort jag sätter mig i hans bil så börjar jag att svettas i kopiösa mängder. Så att det blir riktigt kletigt om ryggen.
Den välbegravna orsaken skulle jag mer än gärna vilja ha reda på.

Kan bara finna två förklaringar: - Antingen så har han det väldigt varmt i sin bil, eller så blir jag toknervös varje gång jag ska åka med honom.
Varför då?
Han är ju bara en liten gangster gubbe som numer även har rakat av sig skägget.


Jag kan inte äta!

Min mage kurrade något förskräckligt för dryga timmen sedan, så jag bestämde mig för att cykla iväg till Ica och köpa burk-köttfärssås.
När jag stod där så såg vaniljbullarna så himlans smaskiga ut också, så jag plockade på mig en sådan också.

Sedan for jag hem igen och tillagade min burk köttfärssås tillsammans med snabb makaroner.
Jag tog tre tuggor.
Därefter ville jag bara spy.

Så nu kommer jag verkligen inte få i mig vaniljbullen. Den ligger och retar mig.

Jävla vaniljbulle.


Haute couture uppsats

Det här är ju riktigt intressant.
Min uppsats i kulturhistoria är det vad jag talar om. Vi fick själva välja ämne och jag valde Haute Couture. Superintressant.
Så nu är jag jätte sur på mig själv för att jag inte började med den tidigare och kanske kunde ha gjort en bra uppsats. För det kommer nog inte den här att bli...




Uppdaterat.

Sara har räddat mitt liv. Nästan åtminstone.
Jag var inte i skolan igår heller och missade därmed min Kulturhistorie lektion. Då hade Kristin (läraren) sagt till Sara att jag och hon inte behöver lämna in våra uppsatser förens på måndag eftersom hon inte måste betygsätta oss så snart.
Vi läser nämligen den kursen tillsammans med sp3orna eftersom det egentligen är en fördjupnings kurs. Så vi blir lite särbehandlade och pucko-förklarade hela tiden!

Åh, nu kanske jag kan producera någonting som är någorlunda vettigt åtminstone.

Sommarlovs nedräkning

236176-645

Strålande sol, fågelkvitter och blommor som sprakar i alla dess färger. Känslan av att sommarlovet är nära smyger sig på allt mer för varje dag som går.
Otroligt underbart.
Skulle vara enormt skönt om sommarlovet redan var här, och jag inte hade en kulturhistoria uppsats att skriva tills på fredag. Som jag fortfarande inte har börjat på.
Fan, måste sparka igång nu.

28 dar kvar till skolavslutning.
19 skoldar kvar till skolavslutning.


Rosa silkesgalgar

Jag är en människa som älskar vardags lyx. Det krävs inte mycket, men det där lilla lilla lyxet kan sprida ett leende på mina läppar resten av dagen.
Det räcker med min Clinique rengöring eller ett Lancome läppglans - det kan rädda min dag!

Men min garderob ser väldigt oglamourös ut. Därför skulle jag vilja ha rosa silkesgalgar som galgar istället för de vanliga och tråkiga plast och trägalgarna.
Var får man tag på sådana?

Ungefär som de här, fast med rosa silke runt istället...

Wayfarers

236176-644


Efter det att jag satte på mig Marielles wayfarers så kan jag knappt sluta tänka på dessa bedårande solgliser. Jag måste helt enkelt ha ett par.
Väldigt snart.
Helst idag.
Röda och svarta. Mums!

Kompisar

Jag har kommit på att kompisar är jätte bra.

236176-642

236176-643

Helt jätte bra!

Pyjamas klädd

Jag ligger fortfarande med pyjamas på. Klockan är tjugo över sex.
Det är ju faktiskt nästan skandal.

Den korta klänningen

Jag har fortfarande inte börjat skriva på uppsatsen. Fy mig.
Ligger fortfarande i soffan med laptop, kudde, täcke och tvn. Har dock tittat färdigt på alla SATC avsnitt nu, så jag ersatte det med Ratatouille.


Efter att ha sett på Kenzas blogg hur extremt kort klänningen var, vet jag inte alls om jag är vidare sugen på den längre. Om jag på något konstigt vänster kommer över den, så köper jag den. Men jag är inte i överdrivet stort behov längre.
Tur det! :)


Den vedervärdiga uppsatsen

Jag har en uppsats som ska in på fredag. En uppsats på fem till tio sidor.
Jag har inte ens börjat på den än. Jag är tamejfan omöjlig. Men jag har noll i ork. Speciellt nu när jag är sjuk också.
Så när ska jag börja med den..?

Sjukligt shoppingsugen

Min mage är inte vad den en gång har varit. Vill inte gå in i närmare detalj, men jag är i alla fall hemma från skolan idag.
Ligger i soffan med täcke, kudde, laptop samt Sex and the city på tvn. Är ganska uttråkad och otroligt shoppingsugen. Ungefär som vanligt, alltså.
Jag vill ha nya klänningar, bikinis och skor. Nu.
Allra helst vill jag ha den hypade klänningen som alla mode bloggorskor suktar över. (och nu även jag...) Såg i Kenas blogg att hon kommit över den, och det är nog typ första gången någonsin som jag är avundsjuk på henne..

NYC

Jag och Johanna ska vinna en resa till NYC.

Prada killen

Han har infekterat alla bra tv-serier.

Till alla människor som är lika SATC galna som mig så vet ni vem han är. Killen som jobbar på Prada när Carrie tar med Berger dit. Han som är lite halvsliskig och fransman?

236176-639Denna man figurerar även i Gossip Girl där han spelar Blairs pappas pojkvän.
Nu satt jag i soffan och halvsov/halvtittade på Cashmere Mafia - och där var han också med! Vet dock inte vad han spelade där, men han stod och pratade med hon den röd håriga Miranda - wannabet.

Vilken jäkel. Han vill synas överallt i alla tjejserier.

(mjamen förlåt för den urkassa bilden..)


Måndagstrött

Jag vet inte riktigt vad det är med mig idag. Kanske borde skylla på att det är måndag?
Är totalt ofokuserad och trött som ett as. Vill bara krypa ner i sängen bredvid en Johan och kramas i sömnen.
Men nejdå! En ny vecka, och då måste nya saker tas tag i.
Som till exempel min engelskläxa...

Fastare lår

Jag stack ut och joggade. Tror dock inte att jag blev mycket snyggare av det. Fick möjligtvis bara en gnutta fastare lår.
Nu ska jag krypa ner i sängen och ringa min älskade pojkvän och viska ömma kärleksord i hans öra..

AURGH. Ge mig sommar, lov och Johans muck. NU!

Att vara ful

Var nyss och träffade Line. Hon var som vanligt superfräsch i snygga kläder och perfekt sminkad. Där satt jag i kläderna som jag drog över bikinin tidigare idag samt ett totalt osminkat ansikte och kände mig allmänt ful.
Ibland måste man göra det, så att man rycker upp sig och blir skitsnygg igen.

Men just nu är jag sådan. Ful.
Både innanpå och utanpå.
Därför måste jag rycka upp mig och bli snygg. Att ta en joggingrunda vore kanske en bra start..?

Hemma igen

picture637
Bilden är tagen i fredags direkt efter skolan när jag sitter nere vid älven. Har på mig Marielles solglasögon. Känner att jag måste införskaffa sådana. Svarta eller röda.


Ååh. Är nu äntligen hemma. Har varit en helt okej helg ändå.
Jag är trött som tusan eftersom jag gick upp ganska tidigt imorse. Men det är sådant man får stå ut med. Nu kommer det lite bilder från min make up store sminkning i alla fall.. ;)

picture636
Så såg jag ut! Vet inte om det syns så där skitbra, menmen...

picture635
Produkterna som införskaffades...

Festsugen

Jag tror att det ligger någon slags charm omkring mig idag. Måste skryta lite - sitter och är osminkad och rosig i ansiktet av solen. Ändå blir jag uppraggad.
Tur att älsking jobbar och ingenting vet.. ;)

Bio ikväll. Är avis på Johanna och Line som festar, dom grisarna...

Make up store-sminkad

Sitter nu på Skutberget. Insåg att jag, klantig som jag är, har glömt usb-sladden till kameran, så jag kan inte ladda upp några bilder..
Har hur som helst varit och blivit sminkad på Make up store nu. Vet inte riktigt vad jag tyckte om resultatet. Klart att det blev helt okejfint, men samtidigt ganska tråkigt... Använda mascara kändes det som om hon inte kunde heller. Menmen, kul med en massa gratis smink i alla fall! :)
Köpte till lite till, så jag fick betala 250 kr själv.

Som den ögonskuggsnarkoman jag är så blev det tre ögonskuggor, en ögonskuggsborste samt en eye pencil. Bilder kommer upp så fort jag får tillgång till usb-sladden.

Blondin

Oh, nu är håret slingat.
Det är... blont.
Vet inte riktigt om jag gillar det eller inte.

Före:
picture634


Efter:
picture633
Notera att jag i vanliga fall inte brukar gå runt i Diplomis t-shirtar.

Uppvisning på lunchen

Har nu varit och ätit lunch med Johanna. Det var helmysigt där vi satt på uteserveringens enda soliga plats och glassade.
Precis när vi fått maten så kom Line och Mathias förbi. Dom passade Lines otroligt söta systerdotter, så Mathias gick och bar henne på armen. Såg väldigt gulligt ut, då hon är liten och det kunde lika gärna ha varit Line och Mathias egna barn.

När vi satt där och åt så kom det en äcklig liten insekt mot mig. Jag började gallskrika för den hamnade i min bh. Förskräckt ställde jag mig upp, snurrade runt, böjde mig framåt och försökte så gott det gick få ut insekten från min bh. Detta resulterade i att jag i princip drog ner min klänning och linnet under det så att jag stod där i bara bhn och halvt om halvt flashade brösten mot de andra matgästerna.
Det var några äldre gubbar och en tant. Dom började skratta friskt och jag trodde Johanna skulle dö av skratt.
När dom gick så sa dom "Det var en fin uppvisning du hade, du!"
Jag trodde att jag skulle skämmas ihjäl.

picture632
Johanna, min sallad, och sedan är det Line, Mathias och Gina!

Födelsedagsbarn

Idag fyllde två av mina klasskompisar år också! Karin och Claes.
Hipphipphurra!

Dom är rätt häftiga, för dom är trillingar med en till typ som går bp. VF fick nos om deras artonårs dag och har gjort ett litet reportage om dom. Det tyckte jag var supersött!

picture631

Sommar och sol

picture630
Jag och Ingman knallade hem tillsammans förut.
Jag konstaterade att det faktiskt är jäkligt vackert nere vid älven. Ingman försökte även han leka vacker. Vet inte riktigt hur bra han lyckades med det...

Nationellt matteprov

Har nu suttit och pressats i nationellt prov i matematik B. Fyttirackarn vad det inte var roligt.
Gick hem efter det. Orken att sitta och vänta i två timmar på en franska lektion som skulle vara en halvtimme var inte någonting som jag ansåg vara hyperviktigt.

Idag ska håret slingas, fram tills dess vet jag inte vad jag ska pyssla med. Känner att jag egentligen borde plugga kulturhistoria - men vädret är alldeles för vackert!

Franskt sjungande

Månsson är i Frankrike som utbytesstudent. Han har snart varit där och pratar nu flytande franska.
På min msn heter jag "...mais je ne comprend pas" och då började idioten skriva franska till mig. Mina franska kunskaper är knappast stora, jag kan väl i höjd beställa en baugette.
Nu sitter han och länkar en massa franska låtar på youtube. Riktigt roligt.
Önskar jag kunde tala franska flytande, tror inte det finns något vackrare språk.


Den var mest skön.. ;)


Den här var mest vacker...
(sorry för den "roliga" videon, hittade ingen riktig video)

Chokladbollar

Funderar starkt på att baka. Det är gott plus att jag vill ha något roligt att göra. Men fort måste det gå.
Typ chokladbollar...

Jag har tänkt på en sak. I Sunes Sommar så står Sunes pappa Rudolf bakom en försäljningsdisk för han försöker sno kaffe, och då kommer det plötsligt in ett helt lag med långbenta mörkhyade basketspelare. Dom vill ha kaffe, och får sedan syn på fatet med chokladbollar som ligger på disken.
- By the way, what do you call those? frågar en och pekar på fatet.
- Nigg... nono! Wienerbreads! svarar Rudolf.

- Chocolateballs! skulle jag personligen ha svarat.
Fast det hade ju inte blivit lika kul.

G-barn

Nationellt prov i matte B imorgon och jag har nu suttit och pluggat lite på gamla nationella prov sedan jag kom hem.
Klarade G-gränsen åtminstone, och det är väl det som räknas?
Fattar verkligen inte ett jota av det som står många vg och alla mvg uppgifter. Kluddade dit någon ekvation som jag sedan upptäckte var helt fel.
Ojsan.

Hett

picture629
pjuh. idag är det faktiskt ganska varmt...

Familjen support

Väldigt ofta får jag mina infall och bestämmer mig för att ha en "socker fri" vecka förutom lördagen. Detta var en sådan vecka. Ingenting innehållande allt för hög sockerhalt hade kommit nära mina läppar varken idag eller igår.
För dem minuter sedan stod jag och sneglade på frysen och ojade mig lite över att jag var så läskigt sugen på lite glass.
- Vi har glass! Stacciatella, den du tycker så mycket om, sa mamma.
Då berättade jag för henne om min socker fria vecka eftersom jag måste bli lite snygg nu till bikinisäsongen.
- Du är ju dum i huvudet, yttrade sig min lillasyster du.
- Jaa, instämde mamma. Du är ju redan fin som du är!
Lillasyster öppnade frysdörren, krängde ut glassen och placerade den i mina nävar.
- Här, ÄT! sa hon.

picture627
Så nu sitter jag här och äter ljuvlig glass.

Nja, jag vet inte riktigt om jag tycker att min famillj är några vidare supportrar i mina små projekt.

Värmen är emot mig

Rackarns vad irriterad jag är!

Här har jag gått runt som ett härk (lycklig nu, Line?) i snart ett år utan att ha jobbat en gnutta förutom med pluggerier.
I helgen ska jag jobba. Först tyckte jag att det skulle bli roligt och kul att få se vilka mina blivande arbetskompisar är och roligt att ta tag i saker och ting. Men nu så lovar meterologerna medelhavsvärme i Sverige under helgen.
AURGH!
När jag ska jobba.

Plastic bag

När jag och Johanna ändå var ute och rände förut så dök jag in påpicutre626 Lindex för att köpa den här. Tycker att den ser lite halvsöt ut, fastän en aning B. Men vafan, den kan ju knappast slå Anya Hindmarchs - men den har sin charm ändå.
Kan komma väl till pass när man annars använder plastkassar - typ som jag gör till idrotten jämt i skolan.

Vågar jag ta den till gympan imorgon - och får allt plats i den?
Det återstår att se..

Bästisen hemma

Johanna o jag
Kameran är hemma!

Johanna var gullig nog att följa med mig ner till bussgodset och hämta ut min älskling. Den är lite halvkonstig och jag vet inte riktigt vad som har hänt med den. Får gå till Expert och höra om dom kanske vet...
Dessutom så var det en bild på en gubbe i kameran - troligen någon från SJ tåget.. Han var lite halvsöt! ;)

Humör på topp

Kortdag, slappt i skolan och en skinande sol.
Mitt humör är nästintill på topp.

Jag har bestämt mig för att jag tycker om gardins klänningen och tänker därmed inte nyttja det öppna köpet. Den bara hängde i garderoben och såg snygg ut förut. Jäkligt bra.

Dessutom så ringde Säffle bussgods förut, och min kamera har kommit! Åh, nu ska jag ta foto på allt som rör sig. Nästan.
Har dessutom tänkt lite på sättet att lägga upp bilder på bloggen. Det blir så omfattande och rörigt när jag gör som jag gör nu, tycker jag. Bilderna blir så gigantiska. Så jag funderar på att göra någonting åt detta - åtminstone när jag tar vanliga "vardags bilder"...


Träningskänsla

Jag satt och pluggade i godan ro och så plötsligt dök det upp en liten, blinkande ettrig sak nere vid vänstra hörnet på datorn.
Det var Johanna som skrev på msn. Hon ville ut och springa och tyckte att jag kunde följa med. Först var jag ganska skeptisk och tyckte att jag egentligen borde plugga, men när jag konstaterade att det enda jag skulle göra var att ägna mig åt tvn så hängde jag med.

Och fy rackarns så skönt det var. Kanske inte under just den tiden som vi var ute och sprang, men nu efteråt.
Jag blir bara sådan att jag vill ha mer av den här sköna känslan. Så jag måste nog träna imorgon med..

"Det"

Sitter nu här och pluggar, och ska skriva lite mer om Stephen King. Jag funderade på vilka filmer jag sett av honom och kom på "Det" som jag tittade på när jag var cirka tretton år och låg i en säng tillsammans med min dåvarande pojkvän.
Jag googlade det, fast på engelska, för att försöka fräscha upp minnet vad den egentligen handlade om. Det dök upp en bild på den hemska clownen med sitt flin.
Det rös i hela mig.

Jo, han är nog jävligt duktig den där Stephen King.

Pussfyllt

Har nu nyss haft ett väldigt pussfyllt hejdå med Johan. Alltid lika jobbigt när han åker.

Måndag. En ny vecka inleds och en jävla massa plugg. Borde egentligen börja nu på en gång, men jag orkar inte riktigt. Så otroligt många måsten ibland, att hela jag bara kollapsar.

Fem veckor kvar till sommarlov.
Det närmar sig med stormsteg.

Halleluja.

Gardinsklänningen

Förut när jag stod i provhytten på Gina Tricot och provade kläder så såg den så vacker ut. Den var så rätt nu till sommaren med sina ljuva tyger och sitt blommiga mönster.
När jag betalade för den så kände jag mig supernöjd och gick ut med ett leende på läpparna.

Nu bad jag systeryster ta ett foto på mig iförd klänningen. Då slog det mig att det såg ut som en blommig gardin. Det var inte alls fint.
Förfärat frågade jag både systeryster och mamma om det faktiskt såg ut som en gardin. Dom försökte övertyga mig om att det inte gjorde det.

Den kanske bara blir dålig på bild...?


klänning1
Hm, vad tror ni?

Karlstads visit

Nyss hemkommen från Karlstad med älskling. Han behövde nya löparskor eftersom han troligen ska ställa upp i någon slags tävling på onsdag i lumpen där han ska springa en mil. Suck, fattar inte hur han orkar.
Jag följde givetvis gärna med eftersom jag har ett shoppingbegär utan dess like. Behövde ett par nya tygskor och var sugen på någonting blommigt. Införskaffade båda två som stod på listan.

Vet dock inte om det blev i den blommiga stil som jag var inne på. En volang klänning från Gina Tricot med massor av blommor på.
Hm.

Lägger upp bild senare om jag får låna systeryster kamera.

Spring vid två

Vad härligt det är med helg. Ganska fantastiskt att få ligga i sängen bredvid Johan hela tiden och göra ingenting.

Igår så låg vi i soffan vilken jag somnade i. Johan kånkade till slut med mig in i sängen och vi lade oss ned för att sova. Men då lös mobilen till och jag såg att jag fått ett sms av Patricia. Hon var festsugen och tyckte att vi skulle komma dit.
Klockan var kvart över tolv.
Vi gick!

Väl där så var det riktigt trevligt. Vi spelade kortspel och lite wii. När vi blev för trötta propsade Patricia på att allihopa skulle ta på sig skorna och springa ett varv runt hyreshuset. Så det gjorde vi!
Klockan två sprang vi där, lite runda om fötterna. Måste ha sett ganska kul ut.
Stenslocknade i sängen någon gång mellan fyra och halv fem.

Mycket lyckad natt, men idag har jag varit hur sliten som helst. Är inte alls någon nattmänniska, utan mer en morgonmänniska.

Tom på idéer

Nyss hemkommen från ett möte med Caroline och Anna på annonstidningen. Kommer bli superkul att hjälpa dem med det kommande numret. Känns som så roliga grejer att skriva om, helt enkelt. Får hoppas att det sedan är lika roligt att läsa om det...

Ikväll har jag ingen aning om vad det blir. Huset kommer att stå tomt eftersom mamma och pappa har gått iväg på 50 års kalas, så jag funderar på att ligga och mysa med Johantoan i soffan.
Nu kom han hit. Han har klippt sig. Jag är orolig för att det inte är fint... Hatar när han klipper sig.

Valborgs bravader

Kvällen igår blev helt okej.

Vid sex anlände jag till Johanna i mjukisbyxor, utkletat smink och en ruffsig toffs. Kände mig ju otrooooligt partysugen i den outfiten. Inte.
Jag och Line lekte karlakarlar och knäppde varsin cider (som vi låtsades var öl) och satte oss sedan framför grillen för att grilla. Johanna och Patricia sprang samtidigt runt och försökte göra sig fina, ungefär där någon gång anlände även My. När Johanna och Patricia var lite halv-fina och vi var färdiga med grillningen så satte vi oss ned och åt. Ganska lyckad maträtt med tanke på att den enda av oss som har en gnutta känsla för matlagning är nog Johanna tror jag (eller så är det så att det bara är jag som är jävligt kass på det).

Efter maten så hoppade jag och Line in i duschen och gjorde oss sedan fina. Sedan satt vi på altanen och pratade en massa gojja och Line försökte leka en massa lekar. Men alla tyckte hennes lekar var så knäppa, så det var ingen som orkade bry sig.
Så vi gick in och sjöng Singstar istället. Det lät nog inte allt för vackert. Line försvann, dock av oförklarad orsak men tror att det kan bero på min sångröst.
När vi sjungit i några timmar kom vi på att vi skulle lämna Johanna och dra på fjortis-fest! Jag och Patricia gick runt och fnissade lite på vägen dit och undrade vad fan vi skulle göra där. Vi fick inte något svar när vi kom fram heller.
Äckligt som fan var det. Så vi gick därifrån efter fem minuter.

Världens underbaraste pojkvän hämtade upp oss, skjutsade hem alla flickorna och sedan åkte vi hem tillsammans och stupade i sängen.
Härligt.

(Ska sno lite bilder av Line sen som jag kanske kan ladda upp..)

RSS 2.0
--