Åh, du fina leopardkossa

I och med att jag träffade Line igår så fick jag även min scarf som hon köpte med till mig. Den är fin den! :)

Jag o Johan skulle egentligen åkt på bio idag för vi firar ett år imorgon. Men nu har den busen blivit sjuk, så det blir ingen bio. Så jag ska gå hem till honom och ligga i soffan istället, o se till att hans hals blir bra!


fina scarfen!

Carolines krog-debut

Det som hände igår var att Caroline blev kidnappad. Hon fyllde år i fredags och behövde därmed gå ut på krogen, tyckte jag och Line. Så jag körde en hemsk väg ut till Långserud i snö och störtregn, missade infarten till hennes hus och det var ett jävla ståhej. När vi väl kommit rätt och snattat med oss henne så satt vi alldeles tysta under hela bilvägen, eftersom Caroline inte skulle veta att det var vi. Eftersom jag körde i ca 75 km/h hela vägen så tog det sin lilla tid också.

När vi kom in till Säffle igen tog vi med henne till Line och kastade henne i sängen där hon tog av sig ögonbindeln o hon fick se att det var vi! Line pyntade till henne lite tjusigt medans jag mest tyckte ganska synd om denna arma Caroline.
Sedan blandade vi drinkar, åkte på förfest i Åmål o avslutade kvällen på HC.


Min babe är snyggast!


Line & jag. Vi är hemma hos Line o ska precis gå ut o sätta oss i bilen...


När vi kommit tillbaka från Långserud igen! Line gör Caroline "snygg"! ;)


I väntan på skjutsen till Åmål..


Line & Carro på förfest i Åmål. :P


Daniel & Malin som var så söt och sa att vi var släkt numera! ;) Det är nämligen Johans kusin.


Marcus var med även denna helgen!


Kramkalas!


Jag o Caroline inne på HC:s toalett.




Caroline och Line på dansgolvet. Sköningbild!


Mathias o Marcus! ;)


Kvällens sista bild. Daniel klämde sig mellan oss för att få vara med på en bild.. Haha, han ser ju ganska nöjd ut.

Surprise, surprise!

Ojsandå.
Jag skulle egentligen inte ut och festa idag. Men det ska jag visst nu. Fast det är hemligt, så säg det inte till någon!
Info o bilder kommer imorgon. :)

Jag önskar eder en trevlig afton.

Min & systers shoppingdag

Klockan kvart i sju ringde klockan hemma hos Johan imorse. Det var inte mycket annat än o kliva upp ur den varma sängen och påbörja dagen!
Klockan nio lämnade jag och syster villan i Säffle och körde vidare till Karlstad. Var framme strax innan tio och påbörjade våran stora shopping-dag. Det köptes inte så vidare värst mycket till mig själv, men det blev åtminstone några julklappar vilket aldrig är fel!


Här står jag och Charlotte inne i en provhytt på Monki och provar varsin skjorta. Jag köpte aldrig min, för s var för stor och xs var för liten!


Charlotte köpte däremot den här tjusiga skjortan!


Sen provade jag världens finaste klänning! Hade jag inte bestämt mig för "våga vägra vitt" så hade jag köpt den för att använda den på studenten. Visste inte riktigt när jag skulle ha den annars, för jag är ett enormt fan av fina klänningar men använder dom aldrig. Varför kan man inte gå runt med finkläder i skolan för?


Vackrare än vackrast! Och då syftar jag på klänningen. Försök att bortse från den blåa bh:n.


Oh, darling. Please be mine?


Den fanns i blått också. Men den var inte lika fin.


Vi åt inne på Mitticity! Det som syns där lite mörkt i bakgrunden är människor som står o sjunger jullåtar. Extremt mysigt.


Charlotte var gullig!


Jag myste loss för fullt bland all julstämning.


Dagens plagg; en smaragdgrön tunika, en marinblå kavaj-liknande grej, en vit cardigan och ett par Björn Borg trosor!


Också ett diadem med rosett på (wiiiie!!) och en ring.


Fin, finare, mitt diadem. (näst efter den vita klänningen)

Oh darling, do you remember the happy times?

Jag, som allra lyckligast:


mellan två snygga bruttor flinar jag glatt.

Caroline blir myndig!



Idag fyller Caroline 18 år, också.
Så det måste skrivas grattis i bloggen!

Far fick hjälpa mig få upp min kokosnöt

Jag var med mamma till Ica idag. Jag ville ha en massa massa frukter. Där mitt bland alla frukter låg det några stackras bruna koksnötter som ingen attraheras av. Så jag var helt enkelt bara tvungen att köpa en och ta med den hem. Och äta upp den.
Det var en upplevelse att försöka få upp den. Det nynnades "Far jag kan inte få upp min koksnöt!". Så då gick pappa o hämtade hammare o spik och efter många om och men fick vi upp fanskapet.


De två nötterna.


Så vit och fin inuti!

Att trasa ner jeansen

Jag har länge varit sugen på "trasiga jeans", men aldrig fått tummen ur och köpt mig ett par. Egentligen har jag varit en aning skeptisk till konceptet eftersom jag egentligen är en kavaj, högklackat, prydlig i klädstil i grunden.
Så istället för att punga ut med några tusen så bestämde jag mig för att ta ett par gamla jeans och piffa upp dem med lite slitnigar och andra trevligheter. Jag tvingade också min kära lillsyster att delta i projketet.


Sandpapper var bra.


In action!


Min snygga Gustav t-shirt syns lite! ;D


Resultatet på baksidan.. Slitningen vid rumpan gjorde vi inte nu, men jag tog dom för jag använder aldrig dom p.g.a slitningen i rumpan - men jag tänkte att det kanske skulle synas lite mindre nu om man slet ner alltihopa? :P


Och så fram ifrån.. Jag vet inte om jag gillade dom eller inte..?

Nu kan jag andas igen

Let's party!
Nu är det helg. Nu har vi skrivit matteprovet, och jag tror att jag fick G.
Därför borde alla klä om till hulahula-kläder, ställa sig på närmsta bord och dansa hejvilt. Det tycker jag låter som en alldeles ypperligt smart idé.


så här galet kan det gå när Johanna och Catrine tillsammans ska parta loss.

Gulp.

Nu ska jag åka iväg till skolan och skriva mitt matteprov. Det fååår inte bli ig. Då går jag halvt om halvt under.
Käre gode Gud, gör så att jag får G?

Jakten efter koss-leopardhalsduken

Jag är ett stort fan av halsdukar, scarfer och sjalar. I min garderob finns det nog fler av det plagget än av skor. Någonting som jag har suktat efter är en leopardmönstrad halsduk så här lagom till vintern. Frida Farhman tipsade om en fin en från Zara, men eftersom det inte finns någon Zara i Karlstad har jag inte haft benägenheten att kunna införskaffa en sådan.

Men nu är Linepine i Göteborg och shoppar loss med sin käre pojkvän, då tänkte jag om hon kunde köpa med ett stycke leopardhalsduk till hennes stackars vännina kvar i småstaden.
Snäll som denna Line är traskade hon in på Zara och frågade efter halsduken. Dom hade en kvar. EN! Jag är en sådan människa att om det bara finns en enda kvar, då måste jag ha den. Så då fick hon köpa med en till mig.
Egentligen ville jag ha en grå, men det fanns bara en beigebrun, så det fick bli det!

Länk till bild på halsduken.

Lines kommentar: "Asså, det ser mer ut som kossmönster än leopard!"
Haha, sköning till tjej.


jag iförd några av mina halsdukar, sjaler och scarfer.

En bra dag denna fredag

Igår var det ingen bra dag.
Men idag är det nya tag som gäller, och hejdundrans vad denna dagen kommer bli bra. Jag har varit iväg och haft en historia lektion och ska sedan även ha ett matteprov som jag skaskaska få G på!
Så det kommer bli en helt fantastisk dag.

Inte nog med det - det är ju fredag idag också! Det betyder att det om tre och en halv timme är HEELG!



Lite SATC kuriosa

bikbok.com har dom klänningar. Fyra av dessa klänningar heter Miranda, Samantha, Charlotte och Carrie. Jag tror att det är en aning SATC inspirerat.
Hihi.


Du är dum

Just nu är jag så trött.
Så trött på att slita som ett djur med allting jag tar mig för, men att det sällan ger något positivt resultat. Att man försöker hålla ihop ett någorlunda elevråd med allt vad det innebär, att man försöker anordna en balkommitté och att man håller sig ansvarig för studentmössförsäljningen på skolan. Samtidigt försöker jag kamma hem elva av tretton mvg:n.

Men det enda som händer är att alla bara klagar så jävla mycket. Eller tar åt sig äran. Har lust att bara lägga ner hela skiten och låta någon annan ta över. Så ska denne någon få se hur jävla kul det egentligen är.

BUS är inte alltid busenkelt

Nu har jag tagit en extremt varm dusch och BUSat mig själv. Blev så trött på den där genomskinliga typen som stirrade tillbaka på mig varenda gång jag tittade in i spegeln.
Hur min hud imorgon kommer att se ut vill jag knappt tänka på. Jag är inte en människa som är duktig på att BUSa, utan det brukar bli stora partier med orangaklumpar mitt på huden på diverse ställen. Om jag har lyckats med detta nu igen återstår att se.

Nu ska jag ringa hit Johan. Har inte träffat pojken på flera dar!


Han gör mig väldigt, väldigt glad.

Munktrippen

Det finns härliga förmåner med att man själv samt nästan alla klasskompisar numera har körkort. Vanligtvis så är det åtminstone två stycken som har bil till skolan vilket öppnar möjligheter för små dagliga rundor under håltimmar.
I måndags var vårat sikte på "Grön ko", caféet och saluhallen i v-bro, men det var stängt då.

Idag så gick Sara runt och pratade om munkar nonstop. Hon satt till och med och googlade på bilder på munkar! Alla dessa munkerierna gjorde att det bildades dregel i våra munnar och vi tvingade ner Sara till hennes bil så att vi kunde åka till Ica och köpa munkar!


Jag, Emma och Karin satt i baksätet!


Ingman satt i framsätet, och Sara med. Men henne vågade Ingman inte ta kort på, för då kanske hon hade blivit bländad av blixten, kört in i en cementvägg och vi allihopa hade blivit mosade!


Jag och Emma tjockar oss med munkar!

Bästa-vänner-hjärta nästa?

Matematik C och jag är inte bästa vänner.


Flitigt jobbat

Idag på svenskan var vi extremt seriösa och duktiga samhällsvetare. Eller inte.
Borde egentligen ha jobbat flitigt, men det blev liksom aldrig så.


Så Sandra gjorde grimarser.


Jag satt och försökte se ut som en förvånad fisk.


Emma försökte se koncentrerad ut, men det var hon egentligen inte!


Ingman var mest glad.


Karin mest log! :)

Crazy girl

Jag är galen idag.
Vi har engelsk affärskommunikation just nu, och jag sitter o gapar o skriker o sjunger mycket vackert. Jag tycker ganska synd om mina klasskamrater som måste utstå denna fasansfulla sång.

Nu vill jag hem.

Hejvilt

Jag sov inte alls vidare bra i natt, precis som förutspått. Snoozade väckarklockan alldeles för många gånger i sömnen och vid fem över sju imorse sprang jag upp ur sängen.

Nu sitter jag och har håltimme o ska skriva lite mer på mitt samhällsarbete hade jag tänkt mig. Får dock se hur bra det går, är nämligen urusel på att jobba flitigt i skolan på skolans datorer.


Överambitiöst

Jag har suttit uppe och pluggat ända tills nu. Det är inte ofta det händer, inte.
Min gräns på att inte plugga längre än till klockan åtta brukar hållas ganska flitigt, och om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte alls att sova vidare bra i natt. Brukar inte göra det när jag inte fått varva ner ordentligt på kvällen.
Men jag har skrivit två och en halv sida på mitt samhällsarbete, jag är bra!

Nu väntar min underbart mjuka o varma säng!
Godnatt.

Lite julpynt

Nu har det i Andersson residensen sakta men säkert smugit sig in lite julpynt. Någonting som jag tycker är extremt mysigt!
Mamma brukar alltid göra det så väldans fint i vårat kök också, genom att spraya hela ena köksfönstret fullt med vitt puder som påminner om snö. Helmysigt, plus att vi slipper se det fula huset som ligger bredvid oss. Kan det bli så mycket bättre?


Vi har en liten glödande jultomte som står i köket. Han är söt.


Julgardiner är upphängda!


och en julstjärna lyser i köksfönstret.


Helhets intryck.


Här är fönstret som har blivit utsatt för en snöstörm.


I fönstret står det tomtar.


Dom är rätt söta!

En gnutta glädje

Jag hittade en tjusig bild från den lyckliga tiden då vi var i Belfast.
Ville bara dela med mig av den till er. För jag har en tendens till att bli väldigt glad över den. Jag vet inte riktigt om det beror på att Sandra ser ut att kissa ner sig, Ingman försöker knö in sig, jag ser ut som en kanin eller Emma ser lite halvdrogad ut. Men någonting är det som gör att den är kul..
 

sötiplöti bild.

Vilken trea var det vi gick i?

Nu har jag berikats med ännu en händelsefylld dag i skolan.
Alla samhällsvetare läser Psykologi A, och våran lärare i det ämnet är mer än konstig. Det gör att hans lektioner är pest och pina - så därför har Richard börja dra fram klockan tio minuter (precis som man gjorde i trean på lågstadiet!) så att uthärdigheten ska bli tio minuter kortare. Det tycker jag är fiffigt och smart.

Idag ska jag försöka att plugga så mycket samhällskunskap som möjligt! Barnarbete är ju så fascinerande och jag blir inte alls avskräckt av det (lägg märke till ironin i tonfallet - hihi, vilket tonfall?)


Egentligen vill jag kramas. Ungefär som jag här kramar Frans-Pelle.

Brodern som får det systern vill ha

Jag har en storebror som inte får vidare mycket utrymme i bloggen. Men han lever och frodas och är 21 år gammal. På senare år har han blivit en hygglig prick som skämtar varenda gång man ser honom. Dessutom så sponsrar han mig med Vänner-säsonger så fort jag bara vill, vilket jag anser vara finemang.

Men bakom den där snällheten gömmer sig en gnutta ondska.
Han har nämligen skaffat den mobilen som jag vill ha.
Bara så där: "no big deal, jag fick hem en telefon idag jag syrran! kolla. visst är den tuff? värsta bra fotona och allting. bond inspirerat! yepp. gratis trådlöst headset också. det står 007 på det, höhöhöhö. bond liksom! inte betalade jag ett skit för den heller, utan bara sa att jag ville ha 3 abonnemang i nio månader till."
Då vill man fjutta till honom lite och säga åt honom att ge telefonen till mig istället.
(Inte nog med det så fick han en dator av sitt jobb gratis förra veckan.)

Visst borde han väl då sponsra sin älskade lillasyster med en c902?


Han är inte så snäll som han ser ut!

Mitt inuti min värld

Det är kallt i mitt rum. I hela mitt hus och i hela Sverige är det kallt. Möjligen undantagsvis min gosiga säng.

Nu har jag pluggat lite samhäll också. Har en uppsats/arbete som ska in på fredag om barnarbete. Har inte skrivit ett jota än så länge, men läst lite grand - så jag är inte helt ute och cyklar.
Jag känner att tvsoffan och Design Simon & Thomas har en väldigt stor dragningskraft. Vill bara sätta ner rumpan bredvid min brors och fars och sitta där o lukta mig mellan tårna.

Vi älskar oss

Fast det enda vi gjorde var inte att plåta cyklar stup i kvarten, utan även lite egopics på oss själva...


Jag i snön!





Charlotte gillar att kasta snö.


Hugging time!


Den här bilden var egentligen inte menad att bli - utan det bara blev så. Men jag tycker den var lite fräsig ändå...


Det var kallt åt rumpan!


Jag lekte typ svartluvan...?


Systeryster tycker om att lipas.


Systeryster är söt.

Cykeln låter "gnisselbang"

Under min och systers fototur förut så vandaliserade jag någon annans trädgård, bara för att dom hade en sådan fin cykel. Jag var helt enkelt bara tvungen att klicka loss liten på denna vackra snötäckta cykel.


Klick klick

Nu ska jag och systeryster gå ut och fota. Det har vi inte gjorts sen i somras, så det blir nog mysigt.
Dessutom så snöar det ju så vackert utanför fönstret, så det blir en ny stuk av bilder som vi inte haft med systemkameran förr.
yaaay!

Lägger upp de förhoppningsvis tjusiga fotona senare!


Åh, bravo mig

Nu är jag faktiskt färdig innehållsvis med uppsatsen. Yaaaay!
Ska bara läsa igenom den gång efter gång efter gång för att upptäcka eventuella (som jag vet är befintliga) fel inom det engelska språket.
Sedan ska jag bara klicka iväg det till Britt och så - klar!


Lussebullar och te, finns det bättre?

 

Jag tror att det är överkonsumtion på te och lussebullar i min mage just nu. Men man måste ha lite att knapra på när man ska plugga, vilket jag ska sätta igång med nu!

Min fina önskelista

Nu har jag skrivit en söt liten önskelista inför julen! Så de som känner sig manade att vilja förgylla min jul kan ju punga ut med ex antal tusen och köpa alltihopa? ;D


Lördagskvällen som inte slutade med tv-tittande

Det blev inte riktigt så att jag bara satt hemma och stirrade. Jag tog mig modet an och hörde av mig till Line och Johanna som partajade. Dit var jag varmt välkommen, så dit gick jag.
Vi fnissade och drack drinkar. Sedan lät vi benen föra oss vidare till Daniel där det partajades ännu mera. Kvällen avrundades med att vi skulle sticka till Harrys utan Line för hon skulle ta hand om en full pojkvän, men när jag stod utanför Harrys och såg hur lite folk det var så blev jag inte alls sugen på det och gick hem och myste med Johan istället!



Magnus försöker så gott han kan för att äta upp Johanna. Hon ser inte så där överförtjust ut...


Linda och jag! Jag kände mig inte så snygg till skillnad mot alla andra. Var knappt sminkad, hade inga partykläder, inget partyhår plus att jag var så där röd under näsan som man blir när man har snytit sig för mycket...


Jag & gårdagens födelsedagsbarn! Han var nog minst nykter.


Adam o Johanna ser väldigt, väldigt skeptiska ut till vad det är jag håller på med, eller något?


Mathias var glad!


Det var Line o Ida med! :)


Johanna ser väldigt trängd ut på denna bilden.. :O Men det är iaf Johanna, Daniel och Linda.


Salle, Marcus, Mathias och ett gäng nissar framför datorn som en av dom är Adam. Den andra kan vara Line, Johanna, Linda eller Ida (dom har väl typ samma hårfärg..?)


De myser inne i sovrummet! Daniel "pruttar" på Mathias mage.


Marcus & Johanna.


Ida & Marcus. Jag tror han har en tendens till att blunda på kort..?

Händelsefylld lördagskväll... inte

Jag är superduper uttråkad.
Känns trist att ligga hemma en lördagskväll när alla andra roar sig med diverse saker. Visserligen är det oroväckande tyst i både mobiltelefon och på msn så jag är troligen inte vidare saknad ändå - och det är väl egentligen bättre det!

Julkänsla...

När jag och mamma var på Ica förut så hade dom fått in en massa julfilmer. Det tyckte jag var så mysigt så jag ville köpa några stycken! Så det blev Grinchen och Polarexpressen. Är väldigt sugen på att köpa "Nu är det jul igen" ettan och tvåan också.
Jul för mig är liksom väldigt magiskt.

Nu ska jag och systeryster alldeles strax gosa upp oss och kika på Grinchen samtidigt som jag ska äta årets första lussebulle och dricka gott te!


Den vilda, galna och roliga jag

Jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med ikväll?
Egentligen skulle jag och Johan mysa, men jag tror han fastnade hos Blomberg och någon hockeymatch istället. Kanske borde jag lägga alla mina krafter på att ligga i sängen och sörpla te, äta lussebullar och göra mitt yttersta för att bli frisk?
Fast det är ju inte direkt en vild, galen och rolig lördagskväll, om jag ska vara ärlig.

Jag är bäst i världen!

Nu är jag nöjd.
Den första timmen som var beräknad till mitt uppsats-skrivande låg jag mest på golvet och vrålgrinade för Ingman hade sagt att Sara hade sagt att Britt hade sagt (ojsan, vad många som hade sagt) att om man inte hade fem sidor fakta skulle man få IG.
Eftersom jag är sjuk och knappt kan koncentrera mig förstod jag inte hur jag skulle få ihop fem sidor fakta, så jag låg mest och vrålgrinade.
Som tur var så var det hela ett missförstånd, och efter ett telefonsamtal med engelskalärare Britt fick jag reda på att man var tvungen att ha minst fem sidor löpande textmassa, precis som jag från början hade trott att det var. Så då satte jag igång med att skriva istället för att ligga och böla på min röda, runda matta.

& nu har jag skrivit fyra faktasidor, en sida med introduktion och gjort halvt och halvt klart innehållsförteckningen. Orkar inget mer nu. Min hjärna slutar funka när det blir mörkt ute.
Så den lilla, lilla resterande faktadelen som jag har kvar gör jag imorgon plus skriver en slutsats och kanske en abstract om jag orkar.
Lär ju inte ta mer än två timmar.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen där jag ska snora, snörvla och nysa i en kopp te!


När jag är nöjd så ler jag. Nästan så här mycket!

Läxan är lärd


Jag har lärt mig en läxa.
Man ska aldrig någonsin skjuta upp med arbeten till sista stund. Nu sitter jag här, toksjuk och har bara skrivit en och en halv sida på min c-uppsats i engelska.
Den ska vara färdig imorgon. Jag kan inte koncentrera mig för jag har ett huvud som dånar, en pojkvän som är jätte orolig för att jag fått blindtarmsinflammation, en pappa som vill att vi ska åka till sjukhuset och en näsa som nyser två gånger var femte minut.
Men jag har själv satt mig i situationen att skjuta upp på det, så det är bara att skriva!

Det är en ganska lustig känsla faktiskt. Det känns som om jag befinner mig på fem meters djup i en vattenbassäng. Det trycket mot öronen och huvudet.
Nästan lite festligt!

Nu tänker jag inte titta på idol mer

Ursäkta mig, men är det tamejfan inte dags för Johan Palm att åka ut ur Idol nu?
Han har ju ingen pure talang, istället åker Anna ut. När det bara är hon och Kevin som håller måttet. Så då åker hon ut?

Så kasst.

Den vedervärdiga klagoanden Catrine

Just nu svävar jag runt i huset ungefär som en klagoande. Halsen min rasslar, jag nyser, min näsa rinner, jag hostar och jag har ett huvud som snart sprängs. Uppe på alltihopa har jag en mage som gör förjävla ont.
Japp, just nu tycker jag lite synd om mig - vilket jag kommer få tji för senare för jag hatar självömkande människor.

Har precis tagit mig upp ur sängen där jag har legat sedan klockan två och ska nu istället förflytta mig till tv-rummet där min käre far befinner sig tv-tittandes.

Den första snön!

Just nu håller årets (nästan) första snö på att falla ner från himlen. Väldigt magiskt tycker jag.
Det är inte mycket som är så fint som snö är!



Jag blev glad!


När det snöar då vet väl alla att man måste gå ut och försöka få så många snöflingor som möjligt på tungan?
Dom smälter visserligen på en gång, men man måste göra det ändå!

Inte idag heller

Isch, jag mår inte bra någontans känns det som.
I skolan gick jag på mina tre första lektioner, men åkte sedan hem. Har lust att lägga mig i sängen med en snuskigt stor kopp the, men jag måste skriva c-uppsats.
Suck.

Där försvann smartheten

Johan: - Catrine har fått alla mvg på proven förutom två.
Jag: - Jaa, jag är smart!
Mattias (min storebror): - Nej, smart är du fanimej inte. Du kan bara ganska mycket, men du säger jävligt mycket korkat!

När shoppingbegäret tar över

Allvarligt talat, jag måste vara shoppingberoende.

H&M släppte idag ut ett antal ljuvliga klänningar på webbshopen, den finaste av dem var slutsålt redan när jag var inne och kikade, men den näst finaste var fortfarande kvar. Men jag lade band på mig själv och intalade mig själv att jag inte skulle klicka hem den.
Så gick jag in nu igen, och såg att även denna ljuva klänning var slutsåld. Jag drabbades av panik och var därför tvungen att klicka hem den tredjefinaste.
Herre jisses..



Den finaste.


Den näst finaste.

Den tredje finaste som nu är på väg hem till mig...

Bilder från H&Ms webbshop.

Nu ni, brittiska snobbar

Jag ska flytta till England. Tillsammans med Ingman. Vi ska bo i en ful liten etta, med en ful liten säng och en ful liten soffa. Vi ska titta på en ful liten tv och laga mat på en ful liten kokplatta.
Sedan ska vi skaffa jobb. Och jobba. Inom service. Han kan jobba i en klädbutik där dom säljer coola kläder och komma med smakliga råd, tycker jag. Jag ska vara en söt servitris som jobbar på ett nätt litet café med Londons godaste caffelatte.
Sedan ska vi skaffa en massa kultiverade coola engelska kompisar och bli så där extremt internationella. Alla jökungar som sitter kvar hemma i Säffle och jobbar på Ica samtidigt som deras partner planerar att de ska skaffa barn ihop inom det närmaste året kommer bli såå avundsjuka.

Nu ska vi bara ta studenten först...


London, here comes the crazy ones!

Mina goda kunskaperna att köra på is

Jag har kommit på ett litet problem.
Körkort var någonting som jag skaffade mig tidigt i somras. Då var det ingen is ute.

Övningskörde gjorde jag aldrig någonsin under den perioden på året som det fanns is ute. Det var ju liksom livsfarligt.
Idag var det is ute, och jag funderar starkt på att sätta körförbud på bilen varenda dag som det är under nollan. Imorse när jag hämtade Sandra och jag skulle köra runt en kurva så sladdade bilen, och den drog iväg åt ett helt annat håll än vad jag ville.
Jag visste inte vad jag skulle göra, utan skrek mest och försökte styra. Är det så man ska göra, bortsett från skrikandet?
Ibland blir jag en aning fundersam hur fan körkontrollanten på min uppkörning kunde godkänna mig?


Så här reagerar jag när bilen sladdar hej vilt.


Eller så här...

The wonderful world of english

Nu har jag skrivit en och en halv sida på uppsatsen samtidigt som jag suttit och pratat lite engelska med mig själv. Just för tillfället tänker jag nog till och med engelska.
"But no Catrine, what the hell are you writing?!"
"Oh, crap. Sorry."

Jag kommer inget längre på min uppsats. Det jag ska skriva om är hur barn påverkas av Harry Potter berättelserna. Fast det känns inte som om jag skriver riktigt om det, utan mer vad som är bra vs. dåligt med böckerna. Jag har tagit den lättaste biten nu också - den kristna och katolska aspekten.

Nu ska jag vräka i mig en massa glass och bli tjock.
Tjipp & hej!

Ett helt smörgåsbord fullt med kuriosa

Jag är ganska duktig, faktiskt.
Har snart skrivit en sida på c-uppsatsen, så jag är värd en klapp på ryggen.

För någon månad sedan när jag satt och letade fakta till uppsatsen hittade jag en rolig sak. En sak som jag sedan glömde bort och idag när jag kikade igenom allt mitt material så hittade jag det igen...


koncentrera dig på det som jag ringat in med rött, och sedan funderar du på om du kan känna igen det i något svenskt ord.
hihi.

Sommar nostalgi

Jag saknar sommaren väldigt mycket. Konstigt nog så tror jag inte att någon förstod när den plötsligt började sippra ut ur våra händer och ersattes av en kall, besk höst med massvis av blåst och kyla.
Sökandet efter varm nostalgi tog över mig och jag var tvungen att kika på några sommarfoton...


Tänk när det ser ut så här i trädgården och man kan ströva omrking alldeles barfota i det varma gräset.


Äppelträden blommar och bakom syns en oerhört varm och blå himmel.


Om man ligger tillräckligt länge och nära en blomma kan man få ett hyggligt foto på ett bi också.


Här representarar väl inte den läskiga ugglan så mycket sommar, men om man tittar bortanför den och ut på bron där det sitter ett gäng med härliga människor en sommarkväll, då kittlar det lite i benen.


Pappas fötter såg ut så här i somras. Jag antar att han hade gått en aning för mycket i sandaler...


Just nu ser mina fötter ut så här. Då tycker jag faktiskt pappas var snyggare. Dom såg varma ut, mina ser bara ut som två isklumpar lindade i varma strumpor. Det är ungefär så de känns, också.

Ibland gör det ont i huvudet att tänka


Återspeglar hur pigg jag är idag!

Jag kravlade mig upp ur sängen imorse, satte mig i bilen och körde till skolan. Där gick jag på en mattelektion varefter jag åkte hem igen.
Mår inte alls bra idag, och är inte pigg för fem öre. Så egentligen vill jag helst gå och lägga mig och sova, men jag har en c-uppsats att skriva på. Om jag skriver på den nu under förmiddagen slipper jag göra det i eftermiddag och kan sova då istället!

Smartheten har alltså ännu inte svikit.. ;)

Hos Holgers, där händer det grejer

Idag hade vi håltimme, med Karin och Emma. Det brukar vi inte ha på onsdagar, för då brukar de ha internationella relationer. Men inte idag.
Så då bestämde vi oss för att göra något mysigt. Så vi åkte till Holgers o fikade!


Jag fick en bild där Emma ler o tittar in i kameran. Det händer inte varje dag, inte!


Karin satt där och log o var söt. Hon kandiderar till Säffles lucia - det är grejer det ni!


Supersöta Sandra!


Jag ville inte vara som alla andra - så jag sket i att le. Jag såg farlig ut istället. Mitt pariserbröd fick stryk!


Titta, Emma tittar in i kameran och ler - igen! Waow.


På ena bilden hade Karin stora ögon.


På andra hade jag stora ögon.
Därför fick ni ta del av båda - visst är det schnyggt?

Så där halvsöt

Jag sitter här och dinglar med benen. Känner mig ganska tillfredställd med livet samtidigt som jag vet att egentligen är det tokstressig.
Har en c-uppsats i engelska som ska in på söndag, jag har inte skrivit en stavelse. Men det ordnar sig, sa den som sket på sig...

Kläderna är hemma!

Nu har jag hämtat ut mina kläder på Ica...


Jag tyckte det  var kul med CDG tröjan från H&M! Så jag var tvungen att fjanta mig lite med den..
Det var dock med en varningslapp i den: "Det här plagget har ett unikt utseende. Observera att färgen kan fälla." Fuckyou, betalar jag 600 spänn för en cardigan så ska det vara bra grejs!


Men den var söt. Fast färgen gjorde mig likblek, men det är jag ju så det är egentligen inte så konstigt..


Sen kom min Gustav tröja! :D


Den är fräsig bakifrån också..


Gosigt nattlinne!


Och en liten party väska med fransar! :)

Nu ligger kläderna o väntar på mig...

Jag ändrade beställningen från H&M så att grejerna som fanns i lager skulle komma så snart som möjligt - och idag har de kommit!
Fick en smsavi för en timme sedan där det stod att det bara är att hämta ut grejerna, vilket jag tänker skynda mig iväg o göra direkt efter skolan sen!

Hoppas bara min prickiga, älskade tröja är fin och skön!


När blev jag smart..?

Jag är faktiskt hejdundrans stolt över mig själv i år.
Hittills i trean är det två salsprov som jag inte har fått mvg på, ett i engelska o ett i matte, och det är en inlämning/hemprov som jag inte fått mvg i. I resten av alla saker har det bara trillat ner en massa smaskiga mvg betyg till mig.

Fyfan vad jag är bra! ;)

Muslim, jag behöver din hjälp

Jag borde egentligen plugga, men jag är lite småhungrig, orkar inte laga något att äta och vägrar proppa i mig någon färdigmat. Så då får jag sitta hungrig och smaska mandariner istället.

Dessutom är jag sur på min lärare Peter, för han svarar inte på mitt mail med en jäklarns massa frågor ang. islam som jag inte kunde svaret på.
Någon muslim som känner sig manad till att hjälpa mig? :)

Du hemska tanke!

Jag fick nyss ett mail som jag antar skulle vara skämtsamt, men jag blev förbannad istället...


Punkt 6 gör mig jävligt föbannad. "...för det han har att säga är viktigare."
Fråga 10 är ganska intressant också "Du har ingen rätt att ifrågasätta honom."
Dra åt helvete, jag ifrågasätter vem jag helst vill, och det borde alla andra också göra.

Förstår ni att världen faktiskt har sett ut så här!? Jag blir ju tamejfan helt mörkrädd.

För mycket att välja på..

Jag tycker att det är hejdundrans kul att lära mig nya grejer, och jag vill lära mig så mycket som möjligt. Ordspråket "kunskap är makt" är någonting som jag tycker stämmer ganska finfint på samhället.

Idag fick jag hem en katalog från Linköpings universitet med posten. Jag satte mig och bläddrade i den och insåg att massvis av de programmen som de erbjöd lät helfestliga. Så nu är jag kluven.
Måste det finnas så mycket att välja på, att man inte riktigt vet vad man vill göra..?





Nördis.

Vart har alla de bruna äggen tagit vägen?

En diskussion som vi har haft i våran familj på senaste tiden är avsaknaden av bruna ägg och uppkomsten till detta. Vart har alla de bruna äggen och därmed de bruna hönsen tagit vägen? Det enda vi ser är dessa vita.
Är det inte en aning rasistiskt att endast sympatisera med de vita hönsen och låta dessa värpa fina ägg som vi människor sedan smaskandes äter upp?

Men när jag och min kära mor var på Ica här om dagen sa jag att vi behövde ägg.
Då hittade jag en förpackning endast innehållande bruna ägg. Så vi köpte dem. De stackars bruna äggen. Vi vill åtminstone ha dem!


imorse mumsades det bruna ägg!

Politiskt nyanserad

Där ser man. Jag är tydligen centerpartist eller folkpartist.
Jag förstår dock inte riktigt innebörden av det.

Det är lite skumt med mig. Jag tycker och tänker en jävla massa, men jag vet inte i vilket fack politiskt sett jag ska sätta mig själv. Jag borde nog starta upp ett nytt, eget parti där jag kan föra fram alla de smarta och bra åsikterna som jag har.

Matlagning


Bilderna är inte tagna idag, de bara illustrerar att jag faktiskt lagat mat förr..

Jag lagat mat. Fast inte hel/halvfabrikat - utan riktig mat.
Först trodde jag att jag skulle få äta maten i min ensamhet eftersom Johan inte hade någon bil o kunde ta sig hit, men sedan fick han sno sin faders vulvu.
Så nu ska vi ha en mysig middag med kyckling grejselimojs med potatis!

Kontakt med yttre rymden

Det ringde nyss en alien hem till oss. Från mammas telefon.
- Bajs, svarade jag. (Jaa, jag är en extremt mogen person)
- Blupp, bjaao, mjaiu, aoaoaoaoa, iu. Sades det i telefonen. Kanske lite svårt för er att förstå, men något sådant var det.
- Eeh, hallå? Min röst började låta lite skev.
- Yuiom gurgelgurgel.

Då lade jag på.
Vad tror ni dessa aliens ville?

Min lilla hjärtkudde

Det kom fyra pers på mötet. Varav en var Karin som jag tvingat dit.
Lagom seriöst.. Så vi hade aldrig något möte, utan bara bestämde att vi ses någon annan dag på skoltid.

Nu ska jag göra färdigt en powerpoint till talet imorgon. Jag ska försöka ge en grupp med 7-10 åringar en negativ syn på mobbing. Det var faktiskt hejdundrans svårt, för jag vet inte hur lätt/svårt man ska göra för att det ska vara lämpligt.


tror jag är inne i någon slags höst-depp. ska försöka skaka av mig det tills nästa blogginlägg - men tills dess skulle jag gärna vilja göra så som min lillasyster gör på bilden ovan...

För få timmar på en dag

Jag är jättestressad. Därför gör jag ingenting. Det är en vanlig bieffekt för mig när jag är stressad.
Måste skriva klart mitt tal, göra en PP till talet, plugga religion, börja på c-uppsatsen i engelska(!!), förebereda inför ett möte jag ska hålla klockan 1500, åka till sär-skolan igen och kolla efter lämplig tid för en andra mössutprovning, planera in ett styrelsemöte o elevrådsmöte någon gång nästa vecka..

Dessutom är Ejub(=Bobe) sjuk idag. Så jag har ingen jäkla aning om hur jag ska hinna alla elevrådsgrejer all by myself.
Ingen aning om vad fan jag ska säga på mötet sedan, eller om det ens kommer komma något folk för vi gick ut med det så sent.

Nej, jag är nog fortfarande opepp..

Nej, inte nu

Jag är opepp o allmänt nere.
Har bäddat om i sängen till splitter nya satin lakan. Vill mest gå och lägga mig o dra täcket över mig och inte vakna förens i maj...


Mingelbilder

Jag hittade lite tjusiga mingelbilder från Harrys hemsida.


Jag &  Line på dansgolvet. Jag ser lite väl glad ut...


Line & Johanna! :)


Älsklingen och jag. Han var väldigt, väldigt lite nykter.

Nostalgi över ålderdomens kärlek

Middagen hos farmor och farfar var helmysig.
Hon är en sådan matmor, min farmor. En typisk hemmafru från 60-talet som bara lagade god mat och tog hand om sina barn, skulle jag kunna tänka mig. Farfar var däremot ute och tjänade storkovan åt sin familj.

Jag gillar att sitta på övervåningen i farmor och farfars hus. Bara sitta där och supa in alla lukter och minnen som jag vet är inplanterade i väggarna. Min pappa som växte upp i huset. Platsen där han tog sina första steg och tappade sin första tand.
Där farmor o farfar har levt och älskat i över 50 år.

Det är tamejfan helt otroligt det.


Piggelin Catrine

Idag är det ingen pigg-dag. Idag är det en halvt om halvt död-dag.
Har pluggat i cirka en timme, resten av dagen har tillbringats i sängen tillsammans med Johan där vi fnissat åt Vänner och tyckt synd om oss själva för att vi var ute igår..

Nu ska vi strax till min farmor o farfar o fira en veckas försenad "Fars-dag".
Så på med make upen och ut ur mjukisarna!

Den tokiga lördagskvällen


Mina babes var snygga!


Jag & Line posar hejvilt.


Sedan skulle vi försöka vara snygga..


Sedan hade Line sönder mina strumpbyxor, så då försökste jag strypa henne.


Johanna blev galen!


Härlig bild, tycker jag. Jag försöker kränga på mig nya strumpbyxor samtidigt som Line försöker få mina trosor med på bild...

Sedan försvann Line till mitt rum där hon sprayade håret fullt med spray. Så jag och Johanna fick ta lite foton för oss själva...


Jag posade korkad blondin


Johanna var ondskefull!


Jag ville flyga!

Sedan sprang vi iväg till Harrys, men när vi väl kom dit insåg Johanna att hon glömt sitt leg hemma. Så då var det bara att vända.
När vi väl var på Harrys igen var vi supernära på att nekas att komma in eftersom det egentligen var 20 igår. Men efter lite hundögon så kom vi in ändå! Sedan dansade vi.

Den vingliga hemfärden för herr Halvardsson

Nu sitter jag här. Med kladdiga fingrar, fett hår och sömndruckna ögon.
Det var kul igår. Men eftersom Johan också var på Harrys var jag ganska sugen på att gå hem tidigt och mysa med honom istället. Så vid halv två försökte jag ta med mig en vinglande Johan hem till sängen.
Han somnade ögonaböj han lade sig ner, samtidigt som jag låg och tittade på Vänner tills fyra imorse. Det var nämligen de sista avsintten i avsnitt sju, när Monika o Chandler gifter sig - och jag var tvungen att se det.

Nu ska jag ladda upp snygga bilder från igår!

Vännerboken för vuxna

Jag har köpt mig en bok.


En ganska kul bok. En vännerbok för vuxna människor (okej, jag är inte riktigt vuxen än - men mer vuxen än barn!). Så den ska de närmaste vännerna till mig få skriva i nu.


Johan började igår.


Det var en kolumn där man skulle skriva sina "favoriter". På "Favorit lögn" skrev han - Jag är ful.
Jag tittade frågande på honom.
-Ahmen, egentligen är jag ju assnygg!

Det är ju bra att människor här i världen har självförtroende. ;)

Impulsivitets fest

Impulsivitetsfest är grejer det!
Jag och Johanna satt hemma hos henne med båda hennes systrar o glodde på tv och Johanna frågade mig om jag inte var sugen på Harrys. Helt plötsligt så blev jag supersugen på det, och Johanna bestämde sig för att lämna sina systrar.
Nu är vi hemma hos mig o ska försöka göra oss snygga tillsammans med G&T.

Nu ska vi dansa skjortan av oss!


Alla konstiga hjärt-människor på internet

Internetmänniskor är läskiga.
På msn var det en totalfrämling som började skriva till mig, och efter sex meningar så gjorde hon ett "<3" till mig. Sådant där förstår jag mig inte på. Att kludda runt en massa hjärtan överallt till människor som man inte känner.
Nu får ni inte missuppfatta mig som en kall jävel som inte vet vad älska är, utan det är snarare tvärtom.

Om man nu missbrukar alla dessa hjärtan överallt kan man ju inte verkligen förstå innebörden av dem, och vet man då verkligen vad älska är?

De gångerna som jag lyckas skita ut ett hjärta på msn är till Johanna, Line eller Johan, för dom älskar jag ju verkligen. Sedan finns det fler jag älskar, men det blir lite pinsamt att rita hjärtan hela tiden, tycker jag...

Den mysiga fredagskvällen


Igår dracks det goda apelsin drinkar med mandariner i.


Den var god.


Det tyckte mamma med. Så hon var tvungen att blunda.


Jag ville pussas med Johan. Men han var inte så pussjuk.

Baby, kom tillbaka!

Nu är jag sur.
Nu är inte Idol bra längre.
Den snyggaste, sexigaste, mest originella och begåvade i Idol åkte ikväll ut. Jävla skitbajs.

En typisk fredagskväll

Nu sitter jag, mamma, pappa och älskade Johan och trängs i sofforna och tittar på idol.
Det är ganska mysigt...

Som en vår dag, så ljummen och vacker

Jag sörplar smoothie. Det är gott och känns ganska nyttigt. Vilket är bra, eftersom jag måste vara nyttig nu. Jag har fått för mig att Johan har fått för sig att jag är tjock. På något invecklat vis.

Idag hoppas jag på att det blir Johan för hela slanten, men det vet han ingenting om - än. Så han kanske har gjort upp andra planer?

Bara en kort liten notis. Nu ska jag värma mina händer i våffeljärnet.


Att vara ute i god tid

Idag är det tiokilos påsar under ögonen som gäller!
Men jag är glad för det, kikade in på H&Ms webbsida och såg att min älskade tröja var slutsåld, så hade jag väntat hade jag inte fått den. Men vecka 51 anländer den hem till mig, och åh så jag ska vårda den kärleksfullt.

Nu ska jag proppa i mig en jäklarns massa frukost.
Trevlig fredag!

Beställt!

Sisådära. Nu är den hemklickad, men den dyker inte upp på Ica förens vecka 51, eftersom jag inkluderade den i beställningen jag gjorde förra veckan. Blir lite billigare så...

Men helt plötsligt blev det tokigt dyrt (även fast jag det hederligt nog försökte göra det lite billigare)..

Nu ska jag slå klackarna i taket och sooova!
Natti


Vakan fortsätter...

Oj. Klockan är närmare tjugo i tio och mina ögonlock håller redan på att ramla ihop. Men Comme des garcons vakan har bara börjat. Jag tänker inte ge upp!
Än så länge fungerar internet - positivt.
Nu ska jag peppra med en jäklarns massa kaffe.

Don't give up on me, my little dear eyelids.


sup o svälj, en hejdundrans massa kaffe.

Den stora, stora dagen

Det är väl knappast många modeintresserade som missat att Comme des garcons for H&M släpps idag? Jag hade tänkt mig att vara såpass lat och klicka hem mig en kofta, eftersom jag ändå inte kan ta mig till Göteborg just idag.
Men webbshopen öppnar inte förens 23.59, och jag är nästan aldrig vaken så länge när det är en vardag. Förstår inte riktigt hur jag ska orka med det?
Brukar vanligtvis stenslockna halv elva, så det blir en utmaning..

Dessutom krånglar mitt internet som faaen! Har inte haft internet sedan klockan fem nu, och vem vet hur länge jag har det nu, och hur länge det blir borta sen?
Tänk om jag aldrig får beställa hem min fina tröja! :'(

Nyklippt & fin

För en gångs skull blev jag faktiskt nöjd med klippningen. Diana tog inte så mycket på längden, vilket gjorde mig helnöjd.
Hon visade också en helfräsig plattång som jag nu har fått cravings för. Det är tamejfan illa, jag är så lättövertalad så det finns inte.
Så nu kan jag inte leva utan denna plattången, och måste önska mig den i julklapp - även fast jag redan har en superbra Gama plattång köpt förra hösten för 800 spänn.
Men med denna kunde man också göra så fina lockar superfort. Me likey. Jag älskar ju lockat hår, men orkar sällan att göra det eftersom det tar år och dar. Men med den tog det lika lång tid som att platta håret = typ tio minuter, en kvart!
Den kostar 1 700 kr..
Hm. Mammaaaaa??



Innan klippningen. Tovigt, självlockigt och super sletet.


Nyklippt! Nästan, nästan samma längd. :)

Dags för klippning

Nu ska jag alldeles, alldeles strax knata iväg till Boys & Girls o klippa mig.
Neej, vill inte riktigt. Är så rädd att jag kommer bli besviken, som förra gången. Och gången innan det.
Men det är ruskigt slitet.

Håltimmen med Ingman

På torsdagar har vi en närmare tre timmar lång håltimme. Idag var jag och Ingman de enda samhällsvetarna som var på denna håltimmen eftersom Karin började inte förens sista lektionen, Sandra o Emma låg hemma o var sjuka o Sara o Lina pyste hemåt när vi hade RK.
Så där satt vi, och glodde rakt framåt i väggen och hade mest aptråkigt.

Då tog vi oss hem till Ingman istället.


Där fick man pepparkakor! Mumsmums.


Jag vet inte riktigt om Ingman inte tyckte att det var så gott..?


Ingmans pappa är glasmästare. Det märks, för det är fönster överallt i huset. Till och med inne i Sarahs sovrum!


Sen spelade vi lite tvspel. Men jag fattade inte ett skit och tyckte det var tråkigt.


Så då åkte vi till coops och tittade på filmfodral istället!


Som det Vänner-freak jag blivit hittade jag även Monikas Richard som låg och tryckte där bland hyllorna.


Sen åkte vi till McDonald's för att äta lunch. Ingman tyckte att barnet på pappret på brickan var fult. Det stirrade på honom, sa han. Så han rev bort henne från pappret.


Ser ni inte hur ondskefull han ser ut?


Sen blev han snäll igen.


Han skulle ta kort på svullot Catrine som käkade pommes. Så här fin blev den bilden!


Jag köpte en glass också. Men fick nästan ingen kolasås. Snåla jävlar.

Inte det krispigaste chipset i påsen

Varning för irriterat blogginlägg.

Jag är sur. Och förbannad. Och ledsen. Och besviken. Och typ allt negativt som man kan vara.
Vissa människor kan inte tycka att det är kul att vara indivudella och egna människor, eftersom dom kopierar andra i ungefär allting. Allt från hårfärg till åsikter.
Tycker inte sådana här människor om sitt eget liv, eftersom dom måste bli copycats av andra? Är det inte roligare att vara originell och unik så att man blir älskad för den man är istället för att leva i ett tomt skal där man låtsas vara någon annan?

Om inte för min skull, så för din egen skull.
Egentligen är du ju ganska söt. Ibland.

Fortsättningen på den lata människan

Idag var det meningen att jag skulle plugga.. Pluggade den extremt lata och feta Catrine Andersson?  Nej, det gjorde hon inte. Hon låg i sängen och tittade på Vänner hela dagen lång istället.
- Borde Catrine Andersson ta sig i kragen och skaffa ett liv?
- Sir, yes sir.


Nationellt svenskaprov, i fyra timmar

Har nu nyss hemkommit. Suttit och skrivit nationellt prov i svenska b i fyra timmar.
Jisses, det var jobbigt.

Tyckte synd om Ingman också. Alla var färdiga vid halv ett, den tiden som vi tidigast fick gå. Förutom Ingman. Så han sitter nog fortfarande och kämpar med det jäkla provet.
Idag måste jag egentligen skriva engelska c uppsats.
Vill inte. Vill inte.



så här kul känner jag att allt skolarbete är just nu...

Den feta, lata människan

Nu känner jag mig som en fet människa - igen. Meningen var ju att jag om 25 minuter egentligen ska befinna mig på tennishallen för att gå på friskis och svettis.
Men jag kommer inte att vara där, för jag hinner inte.
Tragiskt, men sant.

Vi har nämligen Nationellt prov i svenska B imorgon som jag måste plugga på. Och jag har inte hunnit allt för långt än så länge.
Men räcker det inte med att jag är nöjd över mig själv som powerwalkade igår och gick till skolan imorse?
Jag kan powerwalka imorgon igen?

Snälla, ta bort skammen från min tunga rygg!

Ingmans nya blogg!

Jag satt här och pillade på datorn och så skrev Ingman på msn (som fixade sig efter jag bytt tillbaka till det gamla) att han inte kunde fixa en blogg eftersom det namnet han ville ha redan var taget.
Då var ju lilla frökenfräken näsvis Catrine Andersson tvungen att lägga sig i. Så jag råkade göra en. En blogg till Ingman alltså.

Så om han bara använder den nu så ska ni få se vilken hemsk människa han är, på riktigt. Det är inte bara jag som har framställt honom som en.
Mwahahahhah!


Vill ni läsa om denna läskiga kabrat kan ni göra det
HÄR. (om han nu använder den?)

MSN beta är SKIIIT!

Just nu är jag jävligt förbannad.
Jag skulle ladda ner det nya msn beta till datorn och jag gjorde detat precis så som man skulle. Men funkar det? NEJ. Jag kan ju för fan inte logga in på skiten. Det står att man ska se någon slags felkod, men icke. Så jag kan inte få något svar på vad det är för fel heller.
Syrran kan inte heller logga in på min dator, men hon kan logga in på hennes.

Jag är sursursursur. Vad är en dator utan msn liksom...?

Ingmans hatblogg


Ser inte denna mannen ut att kunna hata extra mycket? Borde han inte starta en hatblogg? Alla som röstar ja, skrik "JAA!"

Jag försöker få Ingman att börja blogga.
Han är ju en ständigt upprepande figur i min blogg, och då tyckte jag att han helt enkelt kan sluta inkräkta på min och skaffa en egen. Ungefär en hat-blogg. En blogg där han skriver om alla människor som han stör sig på och varför.

Det är nämligen väldigt många människor som han stör sig på utan någon vidare förklaring.
Han behöver ju inte gå in på djupa detaljer utan mer skriva "Idag var Catrine en menskossa för hon jagade mig över hela skolan med en djävuls treudd. Jag upplevde det som så, men enligt mina klasskamrater så var det tydligen bara en penna.".
Det vore fint.

Alla skulle läsa den, för alla i Säffle gillar skitsnack.
Askalas smart.

(jag har till och med erbjudit mig att hjälpa honom med stil/kodmallen, alla mina andra kompisar med blogg jagar mig mera för att jag ska hjälpa dom. det är inte ofta jag erbjuder mig, inte!)

Ådjujen i tjädgåjden

Imorse när jag hoppade runt i köket här hemma så såg jag tre söta saker på grannens trädgård:


Jag tycker att rådjur är extremt söta och ståtliga djur. På något knasigt vis.


När jag var liten brukade jag häpnande peka på dem och utbrista i ordet "Ååådjuuj!", för jag kunde inte säga R. Det hela blev ganska kul eftersom det påminde starkt om "odjur". Lite kuriosa så där.

"Åh, vilket fint nagellack!"

Det är bra jäkla korkat att ge sig på att måla naglarna på morgonen.
Nu sitter jag här med mitt nymålade, röda nagellack. Det är ungefär överallt förutom på just naglarna. Men så får det bli idag, eftersom jag måste börja knata till skolan om fem minuter.

(jag erkänner mig själv lat, idag är första dagen i trean jag går till skolan..)

Ibland blir man tjock på tio minuter

Just nu känner jag mig tjock.
Har precis vräkt i mig två tårtbitar av den franska chokladkakan jag och mamma gjorde igår. Med grädde. Då är man liksom inte så där smal, snärt och snygg längre.
& så har jag skolkat från friskis i två veckor.

"Så nu fåre tameejfan bli ordning!"

Just därför ska jag bege mig ut i mörkret nu och powerwalka i regnet och blåsten. Iisch, kallt.
Imorgon och på torsdag ska jag dessutom friskis och svettas mig.

Hello fabulous, here I come!

Uttråkad med cravings

Idag är vi lediga från skolan eftersom vi hade Öppet hus i lördags, och får då måndagen som ledig i kompensation. Nu har jag suttit här framför datorn i ex antal timmar och vickat på tårna och inte riktigt vetat vad jag ska göra.
Vill egentligen hitta på något kul, men vet inte riktigt vad eller med vem.

Sedan är jag enormt shoppingsugen också. Har enorma cravings efter gråa stentvättade jeans, jeans som är "trasiga", svarta stövletter, en fuskpäls och ett nytt gosigt nattlinne.
Det är sådant jag vill ha nu. Samt en röd, prickig cardigan från Comme des Garcons for H&M. Den är snuskigt fin, och ett nyckelplagg.


jag köpte ett nattlinne med "Hello Kitty" på när jag shoppade sist. Men det är på något konstigt vis jätte borta. Inte i mitt rum, inte i tvättstugan. Konstigt...

Bilder från dåtiden

När jag bytte skrivbord för några veckor sedan så rensade jag ut allting som jag hade i de lådorna. Då hittade jag en gammal cdskiva som hette "Catrines bilder 2". På den fanns det massvis med bilder som fanns på min gamla dator innan den kraschade.

Nu tog jag mig tiden att titta på några av dem. Det var inte så mycket roligt. Mest suddiga, oanvändbara bilder på mig och Patricia och en miljon bilder på mig själv där jag posar utav bara helvete.



Den här bilden är ungefär 2 och ett halvt år gammal. Jag är på Bylunda iförd någons glasögon. Jag kommer ihåg att den dagen var kul.


Den här är tagen i mars 2007. Det är Johan, min käre pojkvän för er som inte ser det. Vi var uppe i Sunne och åkte skidor med Bylunda och Line samt ngra andra tjejer spökade ut honom ngt förskräckligt.
På den tiden var jag och Johan bara "ytligt bekanta", men visst var han ganska söt då med? ;)

Ett rödbrunt hår

Jag är ruskigt trött på mitt sletna, blonda hår med en enormt begynnande utväxt.
Hade jag handlat på impuls hade jag ögonaböj sprungit och köpt mig lite hårfärg och gjort någonting åt saken. Blivit rödbrun. Precis som Cissi Wallin på hennes bild i menyn. Precis så som jag var när jag gick i åttan.
Inte röd, jag vill ju inte härma skolans numera rödhåring Caroline Lindgren. Men rödbrun.
Åh, det är fina grejer det.

Jag-vill-till-London-nu känslan

Väldigt ofta när det är sådant här väder ute så får jag en hejdundrans lust att åka till London. Jag har aldrig varit där, men jag har fått för mig att det är alltid är grått och regnigt där. Fast det gör liksom ingenting att det är sådant väder där, för det är såpass glamouröst och underbart ändå.
Jag har alltid älskat London, fastän jag aldrig varit där. På precis samma sätt som jag alltid älskat Paris fastän jag aldrig varit där.

Så är det någon bussig jäkel som vill bjussa på en resa till London?! :D

Fransk chokladkaka


Det blev bakningsdags!


Med massvis av choklad. För det är rackarns gott med choklad.


Mamma var med och bakade.


& jag.. Fast jag tyckte att det allra roligaste var att äta upp smeten.


Ett stycke chokladkaka i ugn.


Det färdiga resultatet efter att vi hällt på ännu mera smält choklad. Nu ska den stå och stelna i någon timme, och sedan ska vi vräka i oss den som efterrätt.
Mumma, mumma.

Den röda kampen

Jag hatar var fjärde söndag. För då kommer det dära som kommer en gång i månaden för alla tjejer.
Oftast är det inte heller smärtfritt.

Så i morse när jag uppdaterat bloggen kröp jag ner hos Johan och tvingade upp honom för att äta frukost eftersom jag kokat ägg o gjort the. Men så fort vi hade satt oss vid frukostbordet bara pangade det på, och någon klippte upp min mage inifrån med en sax - kändes det som.
Då gick jag och lade mig i sängen utan frukost. Världens underbaraste pojkvän började passa upp på mig.

Nu är jag piggare och vill göra någonting roligt med dagen!

Skål, en bildresumé


Igår så drack vi ur en stoor champagne flaska!


Det tyckte Svante och pappa var gott och kul.


Älsklingen var lite trött...


Ann & mamma!


Till förrätt blev det gröna musslor. Det skule tydligen vara någonting av en delikatess.
Det föll inte mig i smaken någonstans.


Mys i vardagsrummet!


:)


Senare kom också Julia och Andreas. Jag & Julia, barndomsvänner!

Myselipys

Inatt har det varit en sådan där mysig natt.
Ni vet när man ligger och kramas hela natten lång i sömnen. Vaknar upp i varandras armar och sedan inte riktigt vill gå upp.
Det är mysigt.


gosegose.

Ett steg uppåt i vuxenvärlden

Nu känner jag mig lite vuxen, måste jag få erkänna.

Mamma och pappa har gäster idag. Närmare bestämt Ann och Svante som de har känt genom hela mitt liv. Så dessa fungerar lite som extra-föräldrar till mig, speciellt eftersom de har en dotter som är född 10 dar innan mig och vi var bästa vänner genom barndomen.

I alla fall, vid ungefär halv sju ramlade de in. Då smög jag och Johan oss ur min mörka sängkammare och socialiserade oss.
Det bjöds på champagne.
Champagnen fortskred till middag med vin.
Så nu känner jag mig så där löjligt vuxen som suttit och druckit  vin tillsammans med mina föräldrar och deras gäster. Jag har också deltagit i vuxendiskussioner, och tyckt något vettigt för en gångs skull.
Hur många vuxenpoäng får jag, mån tro?

Lär känna varandra genom bloggarna

Bloggar är någonting magiskt.
Det finns människor som jag tycker verkar vara helkonstiga när jag träffar dom i verkliga livet, men när jag läser deras bloggar gillar jag dem såpass mycket att jag skulle kunna tänka mig att bli kompis med dom.
Ofta tror jag att det är för att ogillandet i verkliga livet är ömsesidigt. Men när jag läser dennes blogg, så har ju han/hon inte skrivit till just mig, utan visar så sitt rätta jag. & det betyder ju att man egentligen tycker om den rätta personen.

(eller så ljuger personen utav bara helvete i bloggen och inte alls är så i verkligheten, men det tror inte jag är det vanligaste fallet.)

Så bloggar är egentligen någonting bra. Man kan lära känna en person på ett konstigt vis.
Personer som man från början inte tyckt om får en andra chans att bevisa att de egentligen är en vettig filur. Jag skulle kunna räkna upp minst 2 pers jag inte gillat i verkligheten men som sedan har skrivit i sin blogg, och nu skulle jag lätt kunna tänka mig att bli kompis med dessa.
Sedan kanske inte de har läst min blogg, eller tycker att jag är helvrickad både i verkligheten och i bloggen - men det är en annan femma.

Att kompromissa

Idag har jag varit på ett "göra-något" humör. Det har inte Johan varit. Så jag har gått runt och klagat på honom för att han är så himlarns tråkig.
Men då kompromissade vi, och möttes på halva vägen på något vänster. Vi gömde oss under täcket och började kittla varandra, körde våran "puss-på-näsan-först-vinner" lek och låg mest och skrattade o fnissade.
Sådant gillar jag.
Det är både mysigt och kul.


Min böbbe är bäst.
Här ligger vi i fotänden av sängen och låtsas gömmer oss. Visst märks det att vi är 18 o 20 år...?

Öppet hus på skolan

Idag hade vi öppet hus på skolan, igen! Det var faktiskt väldigt .... tråkigt.
Det är nästan aldrig någon som kikar in i samhällskorridoren, med men all förståelse. Vad finns det att se egentligen? Vi sitter och pluggar, och sedan ingenting mer.
Där det var mest var bland UF-företagen, annars så var det ganska spritt runt om på skolan..



Lina & Sandra var söta.


Det var Sara och Ingman med!


Sång-dans-teater uppträdde.


Dom var så duktiga!


Johanna var kemist.


Hon luktade ganska äckligt, faktiskt. En massa kemikaliegrejer.


Bobe och Jocke stod inne på UF och försökte att sälja sin bok om 1000 frågor och svar. De syntes i alla fall, med allt det rosa.


och så tjejerna i klassen med sitt 7heaven företag.


Ingman & jag är snygga.


Här leker Johanna kemist och blåser bubblor. Det är tydligen sådant som kemister gör.


Sen kom det en gubbe som gav ett smakprov till "Guys 'n dolls" som spelas på Säffle operan.


Babe kom också och kikade!

På fyra sekunder...

Gutenmorgen (har jag börjat säga på morgnarna, jag tycker att det är tyska. är det tyska?).

Det blev en morgonkortis. Ni vet en sådan där som man egentligen inte har tid till, men man orkar inte hålla fingrarna borta så man gör det ändå...
& nu pratar jag om blogginlägg!
Snusker.

Nattmat

Sitter nu här mitt i natten och försöker få i mig lite mat. Har varit konstant hungrig sedan klockan fem.
Då skulle jag köra pappa, och jag gnällde på att jag var hungrig. Han sa att han skulle ge mig pengar till mat i Karlstad, men han glömde det och mitt kort var hemma.
Jävlarns..

Så nu sitter jag här och äter micrad friterad kyckling med ris.
Det var inte så gott med micrad friterad kyckling.
Det får minus en av fem toaster.

Natti!

Mardrömmen som blev till dröm

Pappa har frågat och tjatat på mig några dagar nu om att jag ska köra o hämta honom på Karlstad. Där skulle han vara klockan sex och hämtas skulle han göra klockan nio.
Jag har mest försökt att ignorera honom eftersom jag anser att jag själv har lite roligare saker för mig en fredagskväll än att åka fram o tillbaka till Karlstad två gånger. Men idag när han kom in på mitt rum efter jobbet och frågade mig så gick det liksom inte att undvika längre.

Så jag suckade och svarade "jaja".
Sedan kom jag på en genialisk idé. Jag skulle ju kunna ringa Ida och uttnyttja hennes gästvänlighet och vara hos henne mellan sex och nio. Så det gjorde jag.
Den tjejen brukar vara ganska upptagen av sig, men idag var hon som tur var inte det!


Så istället för att behöva sucka över att köra pappa, får jag nu istället träffa favorit- Ida!

Wiiie!



När ombyggnationen var färdig...

Det tog inte alls så lång tid att göra om bloggen som jag trodde att det skulle göra. Skönt är väl det!
Jag blev ganska nöjd också.

Innan:


Efteråt:


Gjorde också vissa små saker som inte märks så väl, men det var nog det som var det pilligaste...


Ändrade "namnet" på sidan. Från "Historien som fortfarande skrivs" till "The honest freakshow". Jag tyckte det var så sött så jag var tvungen att slänga in det på headern också! ;)

Jag är så trött på att få meningslösa spamkommentarer, så då skrev jag så här trevligt i mitt eget kommentatorsfält:


Men oroa er inte! Ni kan fortfarande kommentera, för min elaka text försvinner så fort ni klickar på den ;)

Jag vet att ni egentligen kan se allt det här alldeles själva, men jag måste väl få diva mig lite? Fixade även så att headern blev en länk till min blogg och blablabla..

Ny design på G?

Nu tycker Ingman att jag ska ändra designen på bloggen också.
Han tycker att den ser kall och ovälkomnande ut.
Så nu måste jag se till att göra det någon gång snart. Annars så kommer han sluta titta in på min blogg, säger skiten.

Men jag är så upptagen med att titta på Vänner - så jag får göra det imorgon.
Vilka färger tycker ni det ska vara?
Varma, eller?

Måste jag göra en ny header också. Det tycker jag är svårt..

Studentmöss provning

Nu är jag nyss hemkommen från skolan där vi hade två lektioner, håltimme där McDonalds besök hanns med och sedan avslutades dagen med studentmöss-provning.
Det var rena rama kaos, kändes det som. Eftersom jag har varit ansvarig för skiten så var det ingen som frågade tjejerna som arbetade för företaget som vi skrivit kontrakt med utan det var mest "Catrine!!" som alla skrek gånger tusen. Så jag fick hjälpa gansak många.
Hann knappt knåpa ihop min egen studentmössa. Men det gick till slut!

Camilla, min konaktperson på AJ Eriksen som vi beställar av, tyckte att jag hade gjort ett sådant bra jobb så jag fick ett till presentkort på 500 kr, så jag köpte en mössa och en tuta. Hade egentligen inte tänkt "köpa" något mer än mössan, men eftersom jag fick alltihopa gratis så kunde jag ju inte tacka nej till en gosig hood.
Mest stolt blev jag faktiskt över att Camilla tyckte jag varit så duktig..



Studenmöss-exemplet som blev skickat till skolan för några veckor sedan. Min ska faktiskt se ut precis så där, med tryck och allt. En storlek mindre bara...

För att göra själen glad

Okej, jag kunde inte låga bli att blogga...

För att må lite bättre brukar jag göra någonting onödigt. Det kan vara att äta upp ett helt glasspaket på tio minuter, äta tio bullar på raken eller shoppa för mer än vad jag egentligen har råd med.
Idag blev det att shoppa för mer än vad jag egentligen har råd med. Själva summan blev inte så hög, men tyvärr så är det ingen som har höjt mitt studiebidrag och snart ska en herrans massa julklappar införskaffas.


Bilder tagna från http://shop.hm.com/

Jag klickade runt på H&M's nya webbshop och till slut så råkade jag ha klickat hem ovanstående grejer.
Men nu är jag jävligt nöjd med mitt val.
För klänningen. Den fina, fina lila klänningen. Nu är den slutsåld. Åtminstone i storlek 36, och det är det jag har. Så hade jag inte klickat hem den förut, hade jag inte fått den över huvud taget.

Tur att mamma är så snäll så hon betalar nästan alltihopa också...

Första o enda inlägget idag

Idag mår jag inget bra. Inte någonstans, känns det som.
Bara i hjärtat, för att jag har världens bästa pojkvän och familj.

Ska tillbringa hela dagen i soffan tillsammans med tvn och Harry Potter. Det kan väl ses lite som research, med tanke på att jag skriver min C-uppsats i engelska om HP.

GRATTIS SANDRA, GOSEGUMS SOM KLARADE KÖRKORTET IDAG!!


Så här glad kan jag tänka mig att Sandra var förut när hon klarat körkortet! ;D

Gurkbiten i näsan

Det utspelade sig nyss ett traumatiskt drama i vårt kök.
Jag skulle mumsa i mig en gurkbit som min pojkvän skurit, på något vis råkade denna gurkbit hamna i min hals alldeles otuggad. Då fick jag ingen luft och började kippa efter andan, ni vet så där läskigt.
Mamma var snabbt framme och började bonka mig i ryggen. Efter några låååånga sekunder försvann gurkan. Upp i näsan.

Det var himlarns roligt tyckte jag, så jag skrattade så mycket att jag trodde jag skulle kissa på mig. Jag tjöt till mamma att jag hade gurka i näsan, så hon gav mig lite hushållspapper och jag snöt mig i det. I snytpappret låg en liten gurkbit.
Då skrattade jag ännu mera.

En nära döden upplevelse.



edit.

Charlotte: - Jag kan titta om du fortfarande har någon gurkbit i näsan!
Jag: - Shoot!
Charlotte lägger sig i mitt knä och stirrar upp i mina näsborrar.
Charlotte: - Nej! Kusten är klar, det är grönt.

HHAHAHAHAHHAHA. det var grönt. fattar ni?

Bortsövd dag

Lyckad dag.
Egentligen skulle jag lägga mig i sängen och titta på Vänner i typ en timme. Sedan skulle jag ta och ringa Patricia. Nu har jag legat i sängen och ramlat in och ut ur sömnen hela jäkla dagen. Har jag ringt Patricia??
Nej.
Har jag sovit?
Ja.

Jisses.

Eh, var det snyggdag vi sa?

Jag blev inte alls vidare snygg idag. Orkade bara platta håret och byta ut den stora stickade tröjan till något lite trendigare.
Men nu sitter jag här igen, i min stora stickade tröja och rufsigt hår.

Ska lägga mig i sängen och titta på Vänner, sen ska jag nog ringa Patricia. Saknat henne så inåt bajsen.



En människa som man alltid har kul med, no matter what.

Från fuldag till snyggdag!

Egentligen så är jag ett stort fan av kläder, mode och trender. Jag köper ofta mycket kläder, men sedan när jag ska använda dom så skiter jag oftast i dom och använder någonting som jag anser vara skönare.
När jag rusade upp i morse för att köra Johan så drog jag på mig fuldags-kläder. Ett par bootcut jeans och en stor stickad tröja.
Håret hänger så där livlös runt ansiktet och jag har i all hast kluddat på lite mascara.

Sedan gick jag in på Klings blogg.
Då insåg jag min fulhet.
Så idag ska jag vara snygg istället!
Skit i psykologiprovet, jag ska vara snygg.



Det där var en extrem fuldag... Ungefär så där ser jag ut just nu.


Till snygghet! Mja. Riktigt så där snyggt kommer jag troligen inte se ut idag. Skulle kännas lite väl överstylat för skolan... Men drömma går ju!

Den hjälplöse pojkvännen

Johan reser sig upp ur sängen strax efter sex..
Han börjar dra på sig kläder och sätter sedan på telefonen.
- FAN, FAN, FAN. Jävla idiotidoter!
En sömndrucken Catrine tittar upp från kuddarna och frågar vad tusan han svär så över.
- Åberg och Edman har skrvit att dom börjar klockan sex istället, så nu kan jag inte ta mig till jobbet!
Han samåker nämligen med dessa två pojkar, och hade ingen bil till mig igår.

Då var det bara att röva sig upp ur sängen strax efter sex och sätta sig i bilen och köra pojkvännen till jobbet. Kul, när man har sovmorgon.
Snark.

Kul liv?

Nu har jag varit så där nördig igen, och pluggat bort en hel dag. Det känns förjävla tråkigt, men jag kommer inte riktigt ihåg hur det känns en vanlig vardag, en skoldag utan att åka hem från skolan och sätta sig och plugga. Så fort jag har sådana dagar så är det något som saknas. Något som är fel.

Hela dagen har i alla fall gått ut på att skriva om Rysslands statsskick till samhäll C. Inte det roligaste jag har gjort i mitt liv.
Psykologiprov imorgn också. Jag har knappt pluggat något....

Måndagsgodis

Måndagar är mysiga. Då har Charlotte hemkunskap sista lektionen och det är inte alltför ovanligt att hon kommer hem med något smaskigt.
Idag var det till exempel rulltårta.
Gissa vem som ska smaska i sig alltihopa efter maten!?
Mwahahhaha.



Den rosa himmelen

Himlen är alldeles rosa utanför fönstret.
Det betyder att det inom en halvtimme är kolsvart. Då blir allting ganska deprimerande och jag vill allra helst gå och lägga mig.

Sommar, sol, grillfester och massvis med glass. Det vill jag ha nu.

Nörd-Catrine

Idag var det en ganska kul dag, tyckte jag.

På rättskunskapen fick vi tillbaka proven och jag hade endast fyra ynka små fel av 60 poäng. Då blev jag nöjd. Herr Peter Svensson sa också att om jag fortsätter så här får jag mvg i kursen, vilket känns extremt bra.

Jag var hos Peter (en annan Peter, min favorit-lärar Peter!) och bad att få se mitt religionsprov om judendomen som han äääntligen rättat! Där hade jag ett fel på g-frågorna och fick mvg på vg/mvg delen. Så jag var väldigt nöjd där med.
Ännu nöjdare var jag när jag klådde Sandra (mwahahahha). Sandra är nämligen en jäkligt smart jäkel och jag tävlar alltid med henne i smyg, fastän hon inte vet om det. Jag vet, egentligen ska man bara jämföra sig med sig själv och blablabla.
Men när man är bättre än klassens smartaste tjej för en gångs skull, ja då får man skryta tycker jag! ;D


 


Jag kommer nog förvändlas till en riktig toknörd i utseendet också snart. Rött hår med flätor, runda glasögon, fräknar, räls och bara gröna kläder. Så ser en nörd ut i mina ögon!
Ser jag inte smart ut i Blomqvist glasögon!?

Min alldeles egna håltimme

På måndagar har jag en enorm håltimme alldeles för mig själv, när alla andra samhällsvetare läser geografi. Men idag hade jag bil så jag kunde åka hem! Mycket skönt.
Väl hemma så satte jag mig och gjorde klart alla instuderingsfrågorna till socialpsykologi provet som vi har imorgon. 32 frågor och det blev lite drygt 6 sidor dataskrivet.
Shetabangbang.

Nu gäller det bara att lära in skiten..

Halloween del 2

När jag och Johanna gjort  oss fina i en smärre evighet så stack vi på fest nere vid kanalvillan. Vi var inte där vidare länge dock, eftersom vi ville ta oss till HC. Emelies käre far skulle köra henne och Ingman vid tio, och de hade två platser över så då tog jag och Johanna den chansen o hängde med till våran kära grannstad Åmål.


En extremt suddig bild på Emelie, Johanna, jag & Ingman!
Här har vi kommit till HC och tar det ganska lugnt.. Det var inte så mycket folk vid den tiden.



Lite pose bilder...


Ännu mera pose bilder på Batman och djävulen.
Batman var lite bekymrad, för det var en herrans massa Jokrar på HC, så han var lite rädd att han skulle få bekämpa alla dessa själv. Men till slut så kom det flera Batmans som kunde hjälpa honom.



Tre glada tjejer!
Emelie, Sandra & jag.

Senare kom det sjukt mycket folk till HC. Man kunde inte ta sig fram, bokstavligt talat. Jag tappade bort vänner titt som tätt och min rumpa blev nypt av totalt okända personer.
Sådant gillas inte.

Söndags slappt

Nu har det firats storebror, städats och pluggats.
Nu väntar sängen, pojkvän och Starsky & Hutch.

Del 2 på halloween kommer imorgon. Johanna har nämligen min kamera..

Dagen efter

(blogg.se och jag vill inte synka idag, det bara kommer upp error hela tiden. så att ni vet om det råkar bli bloggtomt idag..)

Sitter nu på mitt rum och är allmänt sleten, vet inte om det är bakfylla eller helt enkelt för lite sömn. Troligen en slags salig blanding av de båda!
Idag fyller min kära storebror hela 21 år, vilket givetvis ska firas.
Klockan fem ramlar farmor och farfar in i huset och det ska ätas supergod mat och tårta.

Innan dess måste jag städa upp i mitt rum, för det ser förjävligt ut efter det att jag och Johanna gjorde oss i ordning igår. Det är glitter och kläder överallt. Men det gör ingenting, för vi blev ju rätt snygga ändå..

Halloween del 1


Det tog en jäkla lång tid för mig och Johanna att göra oss i ordning, faktiskt. Jag förstod inte vad vi skulle göra så länge från första början, men vi var inte färdiga förens strax efter åtta ändå. Jäklar vad vi pysslade och donade..


Johanna blev en syggis-djävul.


Jag försökte vara en oskuldsfull liten ängel.


Jag tycker vi gjorde ganska bra val i utklädning..


Mina fina vingar var bara fina de första timmarna. Sedan blev de total sargade.


Johanna med sin glittriga treudd. Så snyggis så!

Vackert

"De människor som fått mest ut av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut."


Snart är det moppe som gäller

Jag: - Idag fyller jag och Johan 11 månader.
Charlotte: - Ååh, snart ett år!
Jag: - Mmm..
Charlotte: - Ni får snart tänder!

Hon är ju nästan lika knäpp som jag.

Lördagspirr


förhoppningsvis kommer vi få så roligt som Johanna har på bilden..

Idag är det äntligen lördag!
Det betyder att det är partyparty för hela slanten. Men det är kanske lite väl tidigt att starta igång vid kvart i elva..?
Så därför måste jag plugga, fastän jag är på fest humör, fram tills klockan fyra då Johanna kommer hit och vi ska bli tokläckra!
Fattar inte riktigt hur vi ska kunna göra oss tokläckra i tre hela timmar, men vi kommer säkert på någon bra lösning så att alla utseendefixerade grejer räcker så länge.
Ge mig kväll.
Ge mig en drink.
Ge mig ett dansgolv.
Ge mig skratt.

RSS 2.0
--