TUUT TUUT!

Igår åkte jag med Monika hem från skolan. Det var en upplevelse utan dess like!
Hon svor åt alla som var i hennes väg, sa att alla var dumma i huvudet och att ingen fattade någonting.
Med andra ord var hon ganska mycket som mig själv när jag kör bil..

(det är inte mitt & Monikas fel att vi är dom enda som kan köra vettigt, och därmed måste klaga på alla andra idioter...)


Mja. Hon tittade inte på vägen hela tiden...

Idas sommarvisa



Jag saknar Ida.

Satt och stirrade på dataskärmen och mina fotogadgets som flimmrade förbi. Plötsligt kom ovanstående bild fram och jag fick ett sådant Ida-begär utan dess like.
För med Ida så lyckas alla problem att bli suddiga, och man sitter helt enkelt bara där och skrattar. Åt allt och ingenting. Det spelar ingen roll om det är tisdagkväll och vi ska upp till skolan/arbetet dagen efter, man kan helt enkelt inte sluta skratta. Eller släppa vinglaset.

Just nu behöver jag Ida och skrattet.. Vi träffas på tok för sällan.

Syns jag bakom schemat?

Igår hade jag häcken full.
Jag var i skolan, fixade nytt pass, var på apoteket. Väl hemkommen pluggade jag c-uppsats i princip hela eftermiddagen och avslutade alltihopa med en arbetsintervju.

Idag är jag däremot pigg och har en ny dag framför mig!

Låt kärleken spira!


Jag älskar min gulleplutt. Om ni mot förmodan har glömt det så tänkte jag bara meddela att jag fortfarande gör det. Nu ska jag pussas med denna gulleplutt och hylla vår kärlek.

När man inte planerat något, då blir det som bäst






Ovanstående bilder får summera gårdagen.
Jag och Johanna skulle knata till furu för att träffa Monika, Caroline, Johanna m.fl., men då såg jag ett sms från Monika som sa att dom hade dragit vidare. Så Johanna kom på den briljanta idéen att gå till solparken och sätta sig och mysa.
När vi väl kom fram så var det ju en hel drös med trevliga människor där! Så det pratades och dracks.
Efter någon timma for vi vidare till Tuppen, där blev vi kvar tills André blev för full.

Rackarns trevlig spontan-kväll!

Idag är jag sleten som få. Har pluggat lite, spelat lite mariokart, men mest suttit och glott framför datorn. Men sånt är okej en söndag va?

När lyckan sprider sig i kroppen

Kvällen blev inte som planerat, utan extremt jäkla trevlig! Träffade en massa goa killar från förra klassen och hade helt enkelt skitkul. Bilder kommer upp imorgon.

Efter några cider sitter jag här o glor och väntar på att Johan ska ha spelat färdigt Tiger Woods 09 med mina föräldrar på wii:et.. Läste under väntans tider Blondibellas blogg och kom fram till att min verklighetsbild och min drömbild faktiskt ligger relativt nära varandra. Därmed känner jag mig väldigt stolt.

Jag har en underbar pojkvän, i år kommer jag troligen få mvg 90% av mina kurser av de jag läst, jag har världens mest underbara vänner, jag är allt annat än överviktig. Det enda negativa är att jag troligen inte kommer att komma in på juristutbildningen och att min ekonomi oftast inte är den bästa för att jag shoppar som en galning. Men förr eller senare ska jag komma in på juristutbildningen (ska kämpa som fan med högskoleprovet), och vad är egentligen pengar jämfört med vänner?

Nej, jag är jävligt lycklig!

Avslut på dagen

En underbar dag med en underbar sol.
Kan den avslutas på ett bättre sätt än med en cider i hand? Knappast. Det lustiga var att jag inte hade någon som ville sitta bredvid mig. Johanna har dansuppvisning imorgon och Line skulle jobba ikväll, så ingen av dom var vidare på det där med cider drickandet.

Lustigt nog stötte jag på tjejer som var det! Ännu lustigare var att de bjöd med mig in i församlingen, så inom en snar framtid ska jag och cidern traska iväg. Johanna ska även hon med, fast ciderlös.
Är så oerhört kul att umgås med människor som man nästan aldrig umgås med, så det ska bli jäkligt kul!

(kände att det blev väldigt mycket cider-prat, man kan ha roligt utan denna cider och byta ut mot en cola - kom ihåg detta barn!)

Tre nya klänningar

I förmiddags pyrde jag, Charlotte och Johan till Karlstad för att traska i affärer. Det var mysigt, tyckte dock en gnutta synd om Johan som inte var alltför road av allt springande mellan affärer. Till slut köpte han sig några par strumpor, och blev nöjd han med!
Det jag fick med mig hem var en topp, en bikini, ett halsband, ett par örhängen, en NWT samt tre klänningar!
Jag faller så lätt och så gärna för klänningar. Det och skor är min drog...


Sockersöt! Tror att detta får bli en av mina studentklänningar. Har dock bestlutsångest om vem jag ska ha när, bara...


Miu miu inspirerad skönhet! (då talar jag om klänningen, alltså)


För en gångs skull köpte jag också en vardagsklänning! Brukar oftast bara ha med mig partyklänningar, men idag fick den här sötnosen följa med hem också!


Förälskad i superenkla träpärlsmycken..

Ibland måste man få ursäkta sig

Det är inte ofta jag ber om ursäkt till er, mina bloggläsare för dålig uppdatering. Men nu känner jag att ni förtjänar en ursäkt. De inläggen som har pluppat upp har varit tråkiga och innehållsfattiga.
Uschinamejen, så patetiskt.
Får jag skylla på att det har varit tokigt mycket i skolan denna veckan med projektarbetet plus min förkylning som inte riktigt verkar vilja ge med sig?

Idag är det en påsar-under-ögonen-dag! Dels för att jag var uppe till ett igår, dels för att jag är sönderstressad och dels för att jag är förkyld.
Därför tillbringas min fredag så här:


Skittidningar med Carolina Gynning på framsidan, massvis med vatten, och sjuhelvets slappning!

Kärlek till dig

Jag hatar engelska c.

Välkommen hem!

Nu är klänningen hemklickad!
Skinnjackan är redan slutsåld. Efter tre minuter.
Jisses...

Update:
& där har långklänningen, kavajen, den rosa klänningen samt påfågelklänningen också tagit slut. på fem minuter.

I väntan på MW för H&M

Nu sitter jag här och väntar.. Stirrar på datorn har inte den blekaste aning om vad jag ska sysselsätta mig med. Måste göra någonting roligt och smart i de nästkommande fyra timmarna..
23.59 ska jag vara beredd!

Projektarbetet är så när som på färdigt

Hela dagen har gått åt till hyperslit. Har bara haft en enda lektion under dagen, ändå spenderades tiden i skolan mellan åtta till fyra.
Jag och Sara har suttit och fixat och donat med vårat projektarbete som tusan. Fixat framsida, skrivit ut den i rätt format, o.s.v.. För en vecka sedan trodde jag att vi var ganska väl förberedda, men det visade sig att vi hade tusentals saker kvar att göra denna veckan!

Nu är det åtminstone gjort. Våran fördjupningsdel är heltfärdig och behöver bara skrivas ut och lämnas in. Våran lilla bok i A6 format är utskriven, men dock inte ihop bunden. Så det ska vi pyssla med under lunchen imorgon..


Så här söt blev våran framsida!


En suddig exempel bild på hur det ser ut inuti.


Baksidan är hypergrön! Eftersom Irlands färg är ju grön...


Hehe.. kändes rätt divigt att skriva det där.. :P

Måsten som man måste

Min hjärna är geggamojja.
Mår pyton och tror jag ska krypa till kojs alldeles strax.. Måste egentligen det eftersom jag måste gå till skolan imorgon, och greja med projektarbetet samt gå på möte! Därför måste jag sova och bli frisk och pigg.
Att jag måste gå till skolan och därmed måste bli frisk, gör mig ännu mer utmattad och ännu mindre taggad till att bli det...

Jag sitter fortfarande och gottar mig i vetskapen om att jag förhoppningsvis kommer få den vackra klänningen...

Klänningen ska få komma hem till mig!

Vid vissa stunder inser jag extra mycket hur underbar min mamma är...

Först visade jag henne bilderna på klänningen och försökte få till mina allra största hundvalpsögon. Dock utan resultat då hon bara sa "Jaha, så det här är dagens klänning?". På senare tid har hon börjat mena att jag förälskar mig i en ny
 klänning varenda dag, och att hon faktiskt inte kan köpa allihopa till mig.

Sedan kom jag på en smart kompromiss! Jag o syrran har en innestående beställning på H&M som vi väntar på, och då frågade jag mamma om inte jag kunde ta bort lite varor från den och "lägga över" pengarna till klänningen, och därmed skulle klänningen bli billigare för mig att betala!
Snäll som min kära mor är gick hon med på detta, och jag klickade bort grejer för 450 kronor från H&M och därmed kostar klänningen bara 250 kronor för mig! (plus att jag ska få 100 kronor imorgon p.g.a. inställd studentfest o därmed får vi pengarna tillbaka)
Kaaatching.

Nu är jag glad!


& nu blev jag kär i Williamson for H&M...


Åh vad vacker klänning! Helt magnifik och otrolig, och det går rysningar längs min rygg när jag tittar på den.

Enooorma cravings.

Åter till hemmet

I skolan fick jag idag uppleva en Svenska B lektion samt en håltimme där jag och Sara pillade med projektarbetet. Därefter begav jag mig hem till soffan. Har en sådan ruskligt dånande huvudvärk..

Nu blir det Harry Potter och fenixordern på tvn, mig i soffan med ett täcke över! Jag tippar på att jag håller mig vaken en kvart in i filmen... jag


Kudden ser så skön ut...

Den här morgonen är en sådan morgon då man måste spärra upp ögonen ordentligt för att man ens ska orka hålla sig vaken.
Jag måste helt enkelt klaga lite, för min hjärna har kapitulerat och har ingen möjlighet att tänka ut något annat klyftigt att skriva, än att jag inte mår så bra. Mitt huvud dånar, jag fryser, halsen värker, hostar o nyser (notera rimmet!).

Det är en jäkla tur att vi ska göra projektarbete idag, annars hade jag inte brytt mig om att traska till skolan.


"Måste hålla upp ögonen, måste hålla upp ögonen!!"
(jag spärrar alltså upp ögonen. ser faktiskt inte fullt så konstig ut på riktigt...)

Köp en majblomma



Jag kände mig som en snäll själ förut. Lilla, söta Nora (Johannas lillasyster) kom och plingade på dörren och frågade om vi inte ville köpa majblommor.
Givetvis var jag tvungen att köpa en blomma. Speciellt när den var så rosa och fin i år!

Har ni köpt några majblommor ännu?

Vi tänkte köpa kaffe, men fick korv

På tisdagsmornarna har vi svenska c. En ganska rolig kurs, men med oerhört långa minuter. När vi satt där och studerade flitigt imorse så insåg jag att jag var oerhört sugen på kaffelatte från Statoil (om ni ska köpa takeaway någontans i Säffle, köp för guds skull på Statoil! enda stället som är gott, mcdonalds o alla andra ställen suger).

Jag lyckades tvinga med några av mina klasskompisar...


Ingman köpte korv & cola..


Jag köpte bara en korv, och ingen kaffelatte. Blev liksom så ruskigt hungrig när jag stod där inne...


Sara köpte däremot kaffe!


I bilen på väg tillbaka till skolan. Karin & sara!


Sara o Emma ville inte titta in i kameran...


Jag fick hålla Ingmans cola medan han körde. Colan var en smittohärd.
Den jäveln (= Ingman) är förkyld, och dum som jag var tog jag en klunk ur hans cola.. Är nu rädd för att hans snuskiga förkylningsbasilusker hittade rätt väg in...

Man kan säga att jag sparar energi...

Ibland är det okej att ha sådana dära deppdagar, eller hur? Man ligger i sängen och dricker te, tittar på Vänner, Narnia och äter glass hela dagen. Visst är det helt okej?
För det är vad jag pysslar med nu under eftermiddagen.

Funkar inte alls i varken huvud eller hals. Då tycker jag att man får slösa lite med slappheten!


Just precis så ligger jag nu i min studenttröja och myser framför Narnia...


Phish food?

Jag blev så hyperduper sugen på B&J glass förut. Därför köpte jag en. Dock fanns inte min älskling Half Baked, utan fick testa en ny sort. Vad fruktansvärt ledsen jag blir om den inte är god nu...
Nu ska jag och Ben & Jerry och jag gå och lägga oss o titta på Vänner!
Myspys.


Blä eller bra?

Att tvingas ta av sig mjukisbyxorna

Ingman tvingade som sagt med mig ut runtom i Säffle för att ta lite bilder till hans bild. Eftersom jag gillar att ta kort var det inga större fel på det, bara det att jag hade krupt ner i mina mjukiskläder och satt och var sunkig - och så tvingas jag då att vara social.
Inte det bästa.

Men nu är jag ju tillbaka ner i mjuksbyxorna och sunket, så nu är jag glad igen!


En ganska fin bild på det gamla vattentornet!


Ingman himself som är tokig tjusig!

Klick klick, LE!


Jag, Charlotte & mamma låg i mammas och pappas säng och löste korsord en kort stund nu under eftermiddagen. Helmysigt!!

Numera är jag död efter att ha sprungit. Kände mig läbbigt kass gentemot Johan som var hur pigg som helst när vi var färdiga, och jag ville mest lägga mig ner på marken och svimma.

Ingman har tjatat med mig på fototur i Säfflestad till hans skolarbete. Så nu ska jag tydligen ut o fota! Håhåjaja..

Kameran dödde

Jag blir lite ledsen på min systemkamera. Förut tog jag några söta bilder som jag tänkte visa för er, men då tog batteriet innan jag hann föra över bilderna till datorn. Vi har även ett batterigrepp till kameran, så det är två batterier i den, vilket gör att det tar superlång tid för det att ladda. Men ni får se de söta bilderna sen! ;D

Nu ska jag och älsklingen ut och springa. Tycker egentligen inte om att springa med honom för jag är så sjukt underlägsen. Men han var trött, och jag var trött så då bestämde jag att vi var tvungna att göra någonting åt denna trötthet.

Hej löpspåret, här kommer vi!


Tugga på håret, snurra tummarna eller titta i taket?

Vareviga måndag har jag en håltimme helt och hållet för mig själv. Mja, det lät väl en aning drastiskt eftersom det faktiskt finns fler på skolan som har lunch samtidigt - men ingen i min klass.
Därför brukar jag oftast sitta uttråkad eller ägna håltimmen åt studier eller elevrådsarbete. Men idag är jag så oerhört uttråkad och rastlös att jag tror att jag skulle vara vidare effektiv vad det gäller varken studier eller elevrådsarbete.

Vad gör man då?

När hjärncellerna flätar ihop sig...


Det är oerhört stökigt på mitt skrivbord just nu.. Vojevojne.

Här sitter jag nu och glor rakt fram, känns det som. Är alldeles stirrig i huvudet.
Kan bero på att jag faktiskt har ägnat några av dagens timmar åt pluggerier, vilket tydligen har gjort mig knasig efter ett helt lov tomt på studier. Men imorgon är det  tillbaka till verkligheten som gäller, och jag är inte peppad någonstans. Skulle vilja gå runt och njuta av solen en vecka till!

Nu tror jag att jag ska äta lite av våra mirakel-bullar, dricka mjölk och pussas med min älskling!

Häcken full

Jag har en minst sagt fullspäckad dag framför mig! Nu ska jag alldeles strax åka till Sara och pilla med projektarbetet, lite hektiskt nu när den ska in nästa vecka..
Sedan ska jag leka med Johanna och Patricia. Vet inte riktigt vad vi ska hita på för någonting, men är ganska säker på att det blir kul.
Vid fem ska jag på middag hos farmor och farfar. Otroligt mysigt eftersom man inte träffar dom så ofta, plus att farmors mat är himmelsk. En aning tråkigt dock för tiden s t å r   s t i l l a   inne i deras hus.
Slutligen blir det mys med älsklingen!

Om ni ville veta var jag kommer hålla hus hela dagen, så varsågoda!

(ni ser ju hur mycket jag har att göra hela tiden, inte konstigt att jag inte hinner plugga - eller hur?)

Grillsmys i bilder

Kvällen igår var som sagt mysig. Jag tänkte dela med mig av lite bilder som togs under kvällens gång...


André var en av de trevliga personerna som var med!


Jag & Johannis.


Marcus & Patricia.


Johannis & Line.


Mathias & Niclas.


Sedan förflyttade vi oss från furu till Line & Mathias bakgård. Lite mindre mysigt, men mycket tryggare!
Johannis, jag och Line. Jag ser verkligen hyperblek ut mellan dessa två. Var tusan är BUS flaskan?


Patricia tyckte om att ta snygga självporträtt!


Personligen tycker jag att det här fotot på Patricia är utöver det vanliga...


Snygg babe!


Ingen märker kameran, utan har fullt upp med att äta!


Sedan skulle vi gå till André istället. Vi var så här snygga när vi bar hem grillarna till mig!


Enormt minus att det fortfarande blir mörkt så fort! Jag vill att mörkret ska tränga på vid tolvtiden, och sedan ska ljuset komma igen vid tre. Då är det bra!

När helgen skålas in!

Kvällen började med födelsedagskalas för Elisabeth (älsklingens mamma), fortsatte i Line & Mathias bakgård med grilling, en liten snutt i deras lägenhet och avslutades i Andrés lägenhet med Guitar Hero och Mario Kart.
Det blev faktiskt en väldigt mysig och trevlig kväll fastän jag blev förbannad, sårad och ledsen på vissa personer.

Är dock en aning rädd hur det kommer att bli imorgon när jag och Sara ska göra projektarbete... Har nämligen druckit en öl för mycket eller två under kvällens gång..
Men vafan, det är morgondagens bekymmer, eller hur?

(Bilder kommer förövrigt imorgon, är på tok för trött för att sitta och ladda upp några nu)

Kärleken sprudlar

Jag & Line är duktiga på att ge varandra förolämplningar...

Line: - Shit, du måste ju ha större rumpa än mig!!
Jag: - Määh! Va fan säger du?
Line: - Men vadå, det måste du väl ta som en komplimang?
Jag: - Öööh, nej?
Line: - Vadå jävla nej!?

Hur överlever man utan mandelmassabullar?

Idag bestämde sig flickorna Andersson sig för att baka bullar! Vi bakar inte vanliga tråkiga kanelbullar heller vi. Nej, här bakas det mandelmassabullar! Ungefär tusen gånger godare än kanelbullar. Jag och Charlotte förstår inte riktigt hur andra människor har klarat sig igenom barndomen utan dessa mirakel-bullar.

Om ni känner att ni behöver en eller två av dessa goda bullar är det bara ni kikar förbi. Jag ska spara några åt er!


Så här snygg är Charlotte när hon smörar degen.


Mamma bär ut nygräddade bullar! Supergott.


Jag penslar de resterande bullarna som ännu inte gräddats..


En hel hög med massa goda bullar!!

Vi måste fånga dagen!


Ohyes. Bilden togs igår under mitt och systers knäpp-anfall. Det är därför jag är så fin på den.


Johanna var fullt vaken, så vi pyste ut och joggade. Det var läskigt skönt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta för mig. Vill göra någonting vettigt, men orkar liksom inte riktigt plugga...

Nu gör vi något väldigt bra av den här dagen, eller hur?

"Neej, jag gör det imorgon istället..."

Denna veckan råder det påsklov från Värmlands alla skolor. Jag skulle vara supereffektiv och göra sådant som jag aldrig hinner med under skolveckorna den här veckan, t.ex. plugga extra mycket och sticka ut på en joggingtur på morgonen.
Under en enda dag har jag ägnat min uppmärksamhet åt studier, och inte en enda morgn har jag joggat. Att jag känner mig superdålig behöver jag inte ens säga va??

Men nu sitter jag faktiskt här och väntar på Johannapanna, så ska vi ut och springa tillsammans! Får bara hålla tummarna på att hon faktiskt tog sig upp ur sängen och är lika medveten om att vi ska springa som jag...


Oj, vad hon gapar


Charlotte tog en hysteriskt rolig bild på mig förut. Det var inte meningen att bilden skulle bli sådan, utan jag stod och headbangade, och ville att Charlotte skulle ta ett foto när håret stod uppåt. Vi skrattade sjukt mycket.


Ungefär så här mycket. Om inte ännu mera.

Mirakel shampoo!

Numera är jag, som sagt, en aning blondare än vad jag var i förrgår. Eftersom det blev så ruggigt blont var jag tvungen att springa iväg och köpa ett silvershampoo för första jag gjorde imorse.
& tack kloka vetenskapsmän för att ni uppfann något så underbart! Vet inte riktigt hur jag hade klarat mig utan det, eftersom det då var ganska gult.


Kan varmt rekomendera det här mirakelshampoot om du vill ta bort de varma tonerna i håret, o framhäva de kalla..


Creepy nog var det jättelila. Så skummet blev alldeles lila. Sött.
(jaa, Charlotte är väldigt fin i bakgrunden.)


Har ingen bild på det blekta håret innan jag använde shampoot, men så här såg det i alla fall ut efteråt! Helt läskigt blont..


Om man fiser sönder trosorna, får man pengarna tillbaka då?

veckorevyn.com kan man idag kika på lite olika kläder som är "pudriga" i färgen. Bland alla dessa pudriga kläder fanns det ett par puderrosa trosor. De var från La Perla och kostade cirkus 1 500 kronor.
Vid sådana knäppa priser för ett par trosor blir jag lite förundrad.. Vem faan köper ett par trosor för så jäkla mycket pengar? Snacka om ångest så fort man råkar fisa.
Det ser inte heller ut att vara vidare mycket att fisa på, så desto större risk att de går sönder!!

"Oh no, nu kanske mina 1 500 kronors trosor går sönder av fisen!"


Bild från veckorevyn.com.

Knipp, knapp, knar, så var designen klar!

Voilá!
Nu är bloggen äääntligen färdig och klar. Den sista slipningen blev dock endast bredare inläggsgrejs så att jag kan ladda upp bilder på 600 pxl, samt en ny header!!
Charlotte har tagit den fina bilden till headern. Sen tog det några timmar att dola till den också. Men det blev helt OK till slut!


Jag tror faktiskt inte att jag ska bli snickare eller annan hantverkare när jag blir stor. Mitt byggande blir färdigt låååångt efter det att jag börjat.

Oops.


Blondes have more fun

Numera har jag väldigt blont hår...

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna blondheten ännu...

Johan tog Jörgen Jönsson i hand...

Idag åkte jag och Johan till Bergvik för att hämta ut min klocka som har varit på lagning. När vi väl kom fram så stod det enorm kö utanför en av ingångarna. När vi gick över parkeringen till ingången så kom det en bil och stannade och lät oss gå över. Jag tackade bilen o fnittrade till "Men titta, det är ju Jörgen Jönsson!". Sedan fortsatte jag och gick in och sket fullständigt i honom.

Johan däremot han stannade kvar, tog Jönsson i hand och gratulerade till segern. Lite tyket, för han gick alltså före hela kön som stod och väntade på Färjestad spelarna och deras autografer.
Älsklingen gick runt och var övernöjd hela Bergviktrippen.

Sedan när vi skulle åka hem igen så hade Färjestad spelarna intagit sina positioner och satt o skrev autografer. Jag kunde inte motstå att ta ett foto på den supersöta målisen Jonas Gustavsson samt Jörgen Jönsson. Hihi.



Bussen! Den kom inte Jönsson i,  utan hans fruga körde honom. Han tyckte nog att den var ful.


Hihi!

Byt inställning så blir det kul!

Jag var hos Line en tripp förut och blev tokigt avundsjuk på hennes prat om utgång ikväll. Hon ska till ett slutsålt HC och försökte få med mig, men förgäves då jag är pank ( plus att biljetterna är slut ). Därför tänkte jag att jag skulle ringa Johanna och mysa med henne istället, men hon sa att hon inte hade tid för hon skulle dansa o sen gå på Oriflame möte. Patricia ville även hon ha med mig till HC, men det gick ju liksom inte då heller.

Mest mobbad i hela världen gick jag ut till min mor och far och beklagade mig över att jag inte har några kompisar och att min kväll sög.
Mamma kom med den briljanta idéen att jag skulle baka någonting, för att få ngt kul att göra. Så det gjorde jag! Och oj så mycket roligare alltihopa blev på en gång.


Sedan åt jag upp den resterande smeten. Mumma!


Sedan började jag och mamma dricka Martinis!


Se så glad man blir av lite god dricka!


& nu ska vi äta grillad kyckling. Mums.

PLUS att Johanna precis ringde o sa att hon skiter i Oriflame mötet för att vara med mig istället. Hurra, vilken tur att man har vänner som är bäst!
Kvällen blir nog skitbra ändå, alltså.

Hi, I'm Horn(e)y!

Lina & jag har de senaste håltimmarna suttit som galningar inne i släktforskningsrummet och läst gamla tidningar från 40- respektive 60-talen. Detta för att vår c-uppsats i historia snart ska produceras och bli färdig.
Det finns ganska mycket roligt i dessa tidningar (egentligen är det inte så överdrivet roligt, men vi har så fruktansvärt tråkigt när vi sitter där att det mesta då blir kul..).

Till exempel den här:

Stackars sate! Tänk om han åkte till England eller USA någon gång o skulle presentera sig själv:
"Hi! I'm Horn(e)y!"

HAHHAHHAHAA.

Fraulain been eine utbytestudent


Vår lilla "älsklings tysk", som Ingman så fint kallar henne, har varit på besök under veckan. De läsare som har hängt med ett bra tag känner nog igen henne från när jag gick i tvåan o var utbytestudent i våran klass?

Hur som haver, hon hade påsklov från sin tyska skola denna veckan o var uppe i Sverige och hälsade på oss. Nu ska hon tyvärr snart åka hem igen, men vad mysigt det är att träffa folk man inte sett på länge. Har ni tänkt på det?

(Förövrigt så imponeras jag mer och mer över mina tyskspråkiga egenskaper varje dag som går..)


Rike & Ingman fånar sig på torget idag i skolan..


Mitt emot satt jag & Karin!

Guldet kom till Karlstad!

SM GUULD!

Fan så hektiskt dom sista minuterna. MEN VI VANN.
Guld till Karlstad!!

Shoppa bort bekymmer?

Idag är det en sjuhelvets dag. En sådan dag då man egentligen inte hade behövt gå upp ur sängen och helt enkelt kunnat ignorera alla händelser som påskridit under dagen.

När jag har sådana dagar har jag en benägenhet att vilja shoppa bort mina bekymmer. Min kärlek till klänningar är dessutom allt för stor, så nu sitter jag här och suktar efter en klänning..
Dock förgäves, då den är från Kate Moss för Topshop, och det finns ingen Topshop butik i närheten där jag bor..

JAG VILL HAAAA!



Ge mig den här, så lovar jag att bli glad igen? Storlek 36, tack!

Sökt till hela 13 utbildningar

Nu har jag sökt 13 universitets samt högskoleutbildningar i Sverige. I ungefär fem minuter gick jag runt och var strålande glad över min insats att gå ännu ett steg närmare vuxenvärlden, sedan landade jag på jorden med ett hejdundrans pladask.

"Tänk om jag inte kommer in på någon av de 13 utbildningar jag har sökt!?"
Inte för att jag har planerat att egentligen plugga till hösten (om jag inte kommer in på juristutbildningen i Uppsala), utan söker mest för sökandets skull. Ändå är det enormt nederlag att inte lyckas ta sig in på en enda utbildning när man har sökt hela 13 stycken.

TRETTON!? Hur kan jag vara så korkad att söka otursnumret!? Ååh. Min framtid är typ förstörd.

(Nojjig? Vem? Jag?)


När Bamse är borta, är man vuxen då?

Nu har jag varit och tagit den dumma sprutan. Om en månad ska jag ta en till.
& jag fick inte ens ett Bamseplåster!


Stick på dig

Nu ska jag alltså alldeles strax iväg och ta en elak liten spruta.
Aouch.

Årets första tussilago

Jag gillar soliga dagar! Oerhört mycket.
Idag övervägde jag till och med att gå hem (!!), men sedan kom jag på att jag ska till sjukhuset kvart över tre, och ansåg mig inte ha tid med en promenad.
Fast jag, Sandra o Lina var ute och gick förut på deras geografilektion då de skulle fota Karlsbergåsen. Det var mysigt. Såg den första tussilagon för i år, gjorde jag med!


Tussilagon!


Eeh. Jag gör något på en bänk?

En fredagskväll i Säffle

Gårdagen var mysig! Det var faktiskt mer folk på Harrys än vad jag trodde att det skulle vara, vilket var skitkul!

Älsklingen var med i tv igår också, under FBK-HV71 matchen som han var o gluttade på.. Klädd i en vit, ful, gubbkeps o bredvid en kille som var helklädd i vitt o smsade. Sug på den ni! ;)














Mwahaha. Jag och älsklingen på väg hem från Harrys. Ser stenhårda ut med Jägermeister sjalar. Sjalarna hade han fått när han köpt Jägermeister i Löfbergsarenan, och på väg hem frös vi båda så då använde vi dem så vackert!

För nu ska vi dansa hela natten

Och nu ska vi snart åka till Sara och  mysa.
Ha en trevligt kväll!


Hej jag ser konstig ut på bild, men jag har åtminstone ett vitt linne på mig!

Solen skiner - svensken blir glad

Sitter och spelar en massa Gyllene Tider samtidigt som jag ser kvällssolen utanför fönstret. Är på ovanligt gott humör och vill bara dra  på mig en kort klänning och jeansjacka och ta världen med storm.. Blir nog tyvärr en aning för kallt framåt småtimmarna...

Ikväll blir det Harrys där det är Freaky Friday. Tydligen mkt folk som ska dit, så det blir nog askalas kul.
Förfest och mys hos Sara också.



Tankar om studenten...

Vaknade halv sex imorse och kunde omöjligt somna om. Miljardvis med frågor susade runt i huvudet som på något vis var anknynta med studenten...

"Tänk om jag kommer vara sviiin bakis på balen?", "Hur ska håret på balen se ut?", "Ska man ha med kamera på själva studentdagen? I sådana fall måste jag ju köpa en jävla väska också!", "Kommer mina fötter synas under alla blåsor p.g.a. skorna?", "Ska jag köpa en kvällsklänning till studentdagen som jag kan ha när jag festar?", "Hur ska mitt och Bobes tal se ut?", "Tänk om jag knappt orkar sitta upp på balen?", "Vore det inte kul att fotas av Mannes..?", "Tänk om mitt hår till balen blir jätte fult!", "Vilken tid ska syster fota mig?", "Tänk om jag hinner gå upp/gå ned i vikt så att klänningarna inte sitter fint!", "Tänk om studentmössan är för liten!", "Vart ska man vara på kvällen på studentdagen..?", "När är det egentligen som man skriver i varandras mössor?", "Tänk om det regnar!", o.s.v..

Det är enormt många tankar som cirkulerar i huvudet.
Desto närmare vi kommer själva studentdagen, detso mer och mer nervös blir jag för allting som faktiskt kan gå fel...

Oj, så mycket tankar..

Är man en nörd så är man

Usch och fy. Har nu spenderat de senaste fyra och en halv timmen med att klippa och klistra i photoshop för att få till ett skolarbete tills imorgon. Den sura biten i äpplet är att arbetet knappt kommer att betygsättas och är bara en liten kul grej i delkursen.

... och så ägnar jag fyra och en halv timme till skiten. Så länge pluggade jag inte ens till det senaste religionsprovet. Fast resultatet blev ganska kul.


 


En av de väldigt vackra bilderna som det resulterade i..


Adjö pengar, eller adjö kläder?

En annan sak som man får göra när man är sjuk, det är att sitta och drömma sig bort bland kläder och få en massa cravings.
Det fick jag idag, i vanligt ordning...



Cravings hej, cravings hå.

När du vill ha något extra

När man är sjuk måste man få gynna sig lite extra. Som till exempel glass (... som jag brukar gynna mig själv typ varje dag). För glass gör magen glad, och är magen glad - ja då är människan glad.
Därför tänkte jag dela med mig av en sådan där äcklig bild på mat som ser helt vedervärdig ut på bild. Bara för att vara shysst liksom...


Vaniljglass med varma hallon!

Host host

Idag är det ingen bra dag.
Jag har huvudvärk, är snorig och känner mig allmänt febrig. Vill gå och lägga mig i sängen och inte gå upp något mer på resten av dagen, men vädret liksom tillåter det inte..
Jag gick aldrig till skolan i alla fall, så nu sitter jag här hemma och känner mig elak och kass för att jag inte gjorde det..


Snyggis kläder som jag bär vid sjuka.

April, april din dumma sill!

Trött står jag och kletar på lite smink i ansiktet och mamma kommer in i rummet och säger:
- Det står en älg i trädgården!!
Då var jag tvungen att följa med henne ut i köket och stirra ut i vår trädgård. Men stod ingen älg där.
- Hihi, april april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill! fnittrade hon då.

Misstänker även starkt att Rix Morron Zoo har ett litet aprilskämt också. De menade att om man sms:ade "Sök" till 72900 skulle man få ett program där man kunde skriva ett telefonnummer och sedan skulle det komma tillbaka vart den här telefonen (och därmed personen) befinner sig.
Mina tankar började vandra om att detta var ganska revolutionernade, för om en människa försvann skulle man väldigt snabbt kunna ta reda på var personen i fråga befann sig. Eller om telefonen blev stulen kunde man också illa kvickt få reda på vart den var.

Någonting som däremot skulle vara negativt det skulle ju vara när man säger till någon att man befinner sig på en plats, men är egentligen på någon annan...

Sedan kom jag på att detta troligen är ett april-skämt från Rix Morron Zoo..
Någon som kan bekräfta??


RSS 2.0
--