Han gav mig sitt hjärta...

Johan köpte aldrig någon födelsedagspresent till mig för han blev magsjuk, och sedan har det helt enkelt inte blivit av. Han tycker också att det är väldigt svårt att köpa present till mig, varför vet jag inte.
Idag fick jag i alla fall två superfina födelsedagspresenter av min gulleunge..



Ett vinrött Thomas Sabo hjärta!


... och så en marinrandig tröja!

Nu bryter vi traditionen

Mitt och Johans förhållande har numera fått en ny tradition. Den går ut på att vi under veckan bestämmer att vi till helgen ska ha myskväll till helgen, no matter what. Sedan kommer helgen och varenda helg ringer Line och frågar om inte jag ska med ut och festa.
Eftersom jag tycker att det är ganska kul att festa samt att Line är en jävel på att övertala så lyckas jag alltid slingra mig ur min och Johans myskväll och går ut och partajar istället.
Hemsk flickvän va?

Denna helgen blev det inte så.
Nu sitter jag hemma hos Johan och myser för fulla muggar! Vi har tittat på Let's Dance och ätit Dans gudomliga oxfilé, och nu ska vi kika på film.

Varför har vi inte myskväll oftare, älskling?


Jag sover i garderoben

Idag begav vi oss alltså till Karlstad. Så mysigt så.

Jag och Charlotte har ganska stora i-lands problem som det inte är allt för sällan vi klagar om. Vi har för mycket grejer, och för lite utrymme. Inte tusan blir det bättre av att vi hela tiden shoppar på oss ännu mera grejer.
Så då utökade både jag och syster våran garderobsyta idag. Vi tog med garderoben in i sovrummet, istället för att ha garderoben i sovrummet så har jag numera sovrummet i garderoben.

Vi köpte sådanahära klädställ. Så nu har jag hängt upp alla finare klänningar samt alla jack-tröjor där. Köpte även ett träd som egentligen är ett prydnadsträd, men jag använder det för att hänga smycken på!



Står där som datorn stod förr. Fick stuva om en jäkla massa för att det skulle bli så bra som möjligt.


Mitt lilla träd!

Åh så vårigt

Nu känner jag mig ännu vårigare! :D
För jag har dragit på mig mitt apselut vårigaste nagellack. Så vackert så.



Elin heter det.

Tillbaka från toaletten

Nu lever jag igen!
Åh. Det var några hårda dygn där. Dom var faktiskt fasansfulla. Men nu är jag på benen igen och är så gott som ny! Är en aning ledsen över att nästan hela mitt sportlov gick åt till att vara sjuk, och jag hann inte alls med det som jag ville.
Men vad gör väl det?

Idag ska jag, mamma och Charlotte bege oss till Karlstad stad där vi ska gå på Ikea och Bergvik och rota prylar. Sådant är alltid trevligt. Dessutom så känner jag vårkänslorna spira inom mig idag. Det är en väldigt lycklig dag.


ojdå. Vad bitchig jag såg ut. Men mina vårkläder syntes bäst på denna bilden! Ett ljusrött linne och en gul cardigan. Jisses så charmerande va?

Toaletten och jag är nya bästisar

Jag är magsjuk!
Riktigt ruggigt förjävla magsjuk.
Har legat och kramat toaletten relativt mycket det senaste dygnet. Får inte ens behålla vattnet jag dricker.

uuh..

Dagen då jag blev 19 år

Igår var det alltså min födelsedag. Jag håller fortfarande samma pessimistiska ton och säger att det inte direkt kändes. Det var inget "Åååh, vad jag är stor nu!". Inget "Åååh, alla älskar mig och det här är min dag.".
Det var som en vanlig dag, ungefär.

Något som var annorlunda var förvisso att Johanna och Line var söta och tog med mig till Tuppen. Sedan "bakade" de en väääldigt fin tårta till mig också. Haha.
Tårtan var nog den bästa födelsedagspresenten. För den var så ful, men så god. Och den hade någon ansträngt sig för att få till. Sånt gillar jag, när man faktiskt anstränger sig lite.
Tack tjejer. <3


Mina tjejer på Tuppen!


Haha. Den extremt fina tårtan!

Ett år äldre

Idag fyller jag år.
Jag är pessimistisk nog att säga att det inte känns någonstans. Dock känner jag mig en aning äldre - för jag är oerhört trött med enorma påsar under ögonen.

Det är kanske så man har det som 19 åring?

Ibland förtjänar man det

Hela dagen idag har jag pluggat som en rena rama dåre, bokstavligt talat. Satt och pluggade hela håltimman på fyra timmar. Började plugga 45 minuter efter jag kom hem från skolan, och avslutade pluggerierna vid åtta.

Nu har jag och syster hyrt en film och krupit upp i soffan i sällskap av en skål med godis. Ååh, det är så här det känns att må gött!

 
jag orkade inte hämta systemkameran, så här delar jag med mig av en kass bild på det godiset som snart ligger i våra magar!

Födelsedagspirret

När man var liten var ens egen födelsedag som en av årets högtider. En vecka i förväg började man räkna ned, och för varje dag som gick så började pirret i magen infinna sig allt starkare. Kvällen innan själva födelsedagen så kunde man knappt sova för man såg fram emot morgondagen så mycket.
På morgonen vaknade man före alla andra och låg och lyssnade på alla ljud. Sedan när familjen kom instaplande och sjöng så låtsades man sova.

Det där var så mysigt.
Så är det inte längre. Imorgon fyller jag år, och jag känner inte ett skvatt. Ingen förhoppning. Ingen glädje över det. Det är liksom bara som vanligt.
Lite tråkigt det dära, för förväntan för födelsedagen var så himlarns mysig.


tänk att det redan har gått ett helt år...

Nike Sportswear Liberty, S/S 09

Om jag är hejdlöst och hopplöst förälskad i Ebbas skor? Det mina kära vänner, det är bara förnamnet.
Jisses, vad jag vill ha dom. Jag tror faktiskt inte att jag överlever om jag inte får dom.
Dom är ju helt underbart, PERFEKTA.

Någon som vet var man finner dessa skönheter?

Effektivt

idag var det meningen att jag skulle vara effektiv gällande pluggerierna.
jag har inte slitit mig från galaxy mer än under mina två lektioner.
illa.

Ett liv utan One Night Stands

Ibland är det tur att det finns internet.
Då kan man spana in alla kläder på diverse klädkedjors hemsidor, bli förälskad för fem minuter och tjata hål på mamma att man "bara måååste ha den där klänningen!". Sedan så går det några dagar, och man inser att man inte alls ville ha den där klänningen.

Tänk, om man hade fått syn på plagget för första gången i affären och impulshandlat det - så hade man sedan stått där missnöjd och ledsen. Använt klänningen en gång för mycket, och kan då inte lämna tillbaka den. Bara för att vid första åsynen var klänningen vacker som få.

Det är bara ett one night stand. Något som blir tråkig väldigt snabbt och bara var spännande i fem minuter. Nu slipper man släpa med sig one night standen hem, och kan avnjuta dem på håll för att inse att de trogna och älskade klänningarna som man redan har hemma - de är fan så mycket bättre.

En sådan där mys-dag

Idag har det varit en sådan där alldeles underbar dag. Vaknade på tok för sent, åt lunch till frukost och duschade i en timme.

Vanligtvis blir jag alldeles nojjig när jag och Johan har sådanan dagar, för det känns aldrig som om dagen börjar, utan man bara drar ut på det - någonting som jag oftast hatar. Men idag var det skönt.
Igår kom vi hem till Johan vid ett snåret, men stannade uppe och pussades till klockan tre. Helmysigt.

Hela dagen har gått ut på att spela Galaxy. Bara jag och Johan. Kan det bli bättre?



Det blev inte som tänkt...

Det blev faktiskt ganska mysigt i Karlstad. MQ var välvilliga och lät oss byta min beloved klänning - lucky me!
Lyckades även komma hem med en supersöt gul cardigan samt en beige kavaj från H&M.

Egentligen skulle jag och Johan haft en mysig kväll hemma hos honom där vi skulle ha pussat kropparna av oss, men det råkade sluta i Line o Mathias nya lägenhet med en cider respektive öl i handen. Det brukar liksom bli så på våra helger, på något mirakulöst vis.
Vi tar våran Alla Hjärtans Dag imorgon istället. Kan väl vara lika mysigt det?

Ha en mysig kväll!

Åh, så romantiskt

Idag ska jag och min man åka till Karlstad. Vi ska nämligen se om MQ kan göra någonting åt den här, för den visade sig vara trasig i banden. Ytterst tragiskt.
Sedan så kanske, kanske, kanske det händer att jag använder en eller två av mina H&M checkar...


Eftersom det är Alla Hjärtans Dag idag så tänkte jag ge er alla en stor, fet, smaskig kyss. Here you go!
(nej, jag kan inte puta mer på läpparna - jag försökte..)

Tv, chips och en massa skratt

Det var helmysigt hos Ingman igår! Vi satt och vräkte i oss chips och dricka samtidigt som alla sex hade ögonen koncentrerade på tvn på något vänster - hela kvällen. Hur kommer det sig? Att ofta när man umgås med ett visst antal människor så är tvn inblandad. Konstigt..
Hur som haver - vi spelade MarioKart, Ingman testade Galaxy och sedan tittade vi på århundradets sötaste film -  Walle. Har velat sett den jätte länge, och igår när Karin hade med det så skrek jag av glädje!


 


Agnes, Sara & Ingman!


Söta Karin & Söta Sandra!


Mjukisbyxorna som åkte av

När jag kom hem från skolan förut så hoppade jag ganska strax ner i en överbekväm mysdress och satte upp håret. Jag skulle nämligen springa runt och städa lite, och då kan man inte gå runt i klänning tycker jag.

Nu ska jag åka till herr Ingman och spendera aftonen med honom och andra trevliga prickar från klassen. Då kan man ju faktiskt inte ha mjukiskläder på sig med en tofs i håret. Nej, någon måtta får det faktiskt vara.
(om ni ville veta vad jag tänker på just nu...)

När man får som man vill...

Igår fick ju jag flipp och var bara tvungen att ha Super Mario Galaxy.. Så mamma o pappa köpte det till mig och Charlotte! Så nu har jag spenderat smärre delar av de två senaste dagarna till att sitta och nörda mig med spelet..
Ååh, jag har ett sådant händelsefyllt liv..



Catrine - das nördis.

Fredagen den 13:es fel...

Idag skrev vi matteprov. & jag är ganska säker på att det blev ett IG. Snyft och suck.
Men nej, jag tänker inte skylla på att det var min kunskap som sviktade och gav mig detta ig. Nej, egentligen så var det "Fredagen den 13:e" som skapade mitt ig. Vill jag skylla på i alla fall.

Men när jag sur som citron åkte hem så låg det ett efterlängtat kuvert på matbordet. I kuvertet så låg det mina efterlängade H&M checkar. Så nu kan jag shoppa bort mina bekymmer, i vanlig ordning. Ååh!



Hej, babes!

Nu vill jag Mario:a mig

Nu är jag trött på Mariokart, Guitar Hero, Wii fit och Sports. Nu riktar jag in mig på Mario Galaxy, och tänker tjata hål i huvudet på min mor o far tills de köper det!

Happy birthday to yoou

Eftermiddagen har spenderats till filosofi, projektarbete samt matteplugg! Nu under kvällen ska jag och resten av familjen (+ Johan, jag vet inte om har ingår i "familjen" eller inte? :S) ägna oss åt att fira min kära mor som idag blir ett år äldre än vad hon var igår.


Hipphipp hurra!

Aaaaj

Idag har jag ont i hela kroppen. Jag har till och med träningsvärk i midjan (!!), kan man verkligen ha det..?

Sovmorgon fram tills halvtolv, jo jag tackar.

Nu satsas det till beach 2009

Idag ska jag åka och träna.
Jag verkligen känner hur kroppen skriker i behov att få lite motion. Den har varit på tok för stillastående efter det att vi kom hem från Branäs. Först så hann jag inte, för jag hade en nyårsfest att planera - sedan hade jag en pojkvän att pussa, sedan blev jag förkyld och sen -- tja, livet är fullt av undanflykter. Allt som hanns med var lite Wii Fit då och då.

Men idag rackarns ska det bli av! För nu ska jag bli smal, snygg o tokläcker till beach (och student) 2009!
Det tar tydligen 3 månader att bli smal, snygg och tokläcker för övrigt. Så om jag börjar idag och tränar 2 - 3 gånger varje vecka så kommer jag ju vara apkalas läcker den 10 maj. Helt perfekt datum, eftersom det är då de lättare kläderna börjat åka på.

Hej snygghet, här kommer jag.

När det bjuds på fika

Våran religion o samhällslärare Peter var borta i fredags, och igår erkände han att han skulle vara tvungen att vara frånvarande på onsdag också.
Då tittade jag på honom och frågade om han inte tyckte om oss. Det gjorde han, sa han. Och vi tvingade honom att kompensera hans frånvaro med att bjuda klassen på fika!

Så idag när vi egentligen skulle jobba med att fiktivt skära ner på Sveriges välfärd så kom Peter bärandes på två kakor .. som han bakat alldeles själv! Där satt vi och mumsade i oss hans citron&lime kaka + choklad kaka. Fruktansvärt gott.
Tänk, vilka söta lärare det finns!



Peter hade till och med vispat grädden för hand! Sicken galning...


Sara & Ingman blev så glada att de var tvungna att kramas.


Ingman & Karin avnjuter fika!


Likaså gör jag!

Sunshine

Skoldagen idag är fortfarande bra. Jag är på strålande humör och min vita cardigan är - tro det eller ej - fortfarande vit!

Om ni ville veta tänkte jag...

Det krävs positivitet

Åh, idag kommer det att bli en jätte-jätte-jätte-bra-dag!
Jag har till och med orkat platta mitt hår. Och det, mina kär vänner - det händer inte varje dag eftersom håret oftast pryds i en toffs eller knut på huvudet.

Idag ska jag sprida glädje till alla jag träffar.. Förutom dom som är dumma. Men alla snälla, kom och få en kram!


 


Det plattade håret som sitter på mitt huvud.

Please be mine?

Ibland räcker inte ordet KÄRLEK.


Hej du vackra måndag

Idag är jag lika pigg som en säck med potatis. Dessa ljuva måndags eftermiddagar. De får en verkligen att uppskatta att man faktiskt inte är en potatissäck.

Denna måndagen var skit beträffande mitt schema. Hade första lektionen, och sista lektionen. Där emellan en fet håltimme som jag har alldeles för mig själv eftersom alla andra i klassen läser geografi förutom jag. Så hela dagen har varit ägnad till tidsfördriv.

-- & nu måste jag göra en filosofiuppgift. SNAARK.

(yes, jag är skitpositiv idag!)

En shopaholics dagbok...

Under de senaste dagarna har jag sett till att shoppa ganska hejvilt. Jag vet inte riktigt vart jag har fått pengarna ifrån, men på något vis har de funnits där för mig och jag har haft möjligheten att bränna bort dem. YAAY!



Här är lite av det som jag under de senaste dagarna har införskaffat. Mest kär är jag i den vita klänningen. Den köptes idag! Sen gillar jag jeansjackan väldigt mycket också...

Idag följde jag också med Johan till Karlstad. Som vanligt när jag springer i affärer så blir jag förälskad i ungefär allting jag ser...


MAMMA! Om du läser det här. Dom här vill jag ha i födelsedagspresent. Jag ska bära dem till allt, alltid och sova med dom i sängen. Jag lovar.


Dom här var också förträffligt söta. Så om någon känner att de vill köpa en födelsedagspresent till mig, be my guest! ;D
(här ser man också mina nya jeans-leggins!)


Och den vita klänningen som jag också köpte.. Ååh, den var så vacker så jag fick rysningar.

Dagens outfit!

Dagens outfit är ju tydligen någonting som är väldigt populärt där ute bland den enorma bloggvärlden. Därför tänkte jag delge er en av mina outfits som jag bar häromveckan strax innan jag skulle sova:


creepy bild då det ser ut som min arm är lika lång som hela min kropp.
Eftersom kläderna är oerhört snygga så måste jag ju också säga var jag har köpt dem:
Pyjamas från Primark, skor från Bianco.

(för att inte skrämma skiten ur er, så är det inte mitt stökiga rum. det är min lillasysters.)

Ser ni mig, ser ni mig!?

Jag avundas alla stora och kända bloggare o bloggerskor. För igår hände nämligen en sak som bara händer dem mig, och det var fasansfullt roligt.

Det var 18 års fest på Skogshyddan. Två av Johannas klasskompisar var födelsedagsbarnen och genom Johanna så var även jag och Line välkomna. På den festen så var det väldigt mycket yngre folk och människor som jag aldrig har pratat med förr.

Två av alla de flickor som var där berättade för mig att de tyckte att min blogg var bra (...men uppdateras på tok för sällan nu för tiden) och att de gillade att läsa den jättemycket! Och åh så glad jag blev.
Det var en hejdunrans vacker komplimang. Tack tjejer, ni gjorde min kväll!


Loket och jag

Åh, jag har fått en ny kompis!

Idag var jag och jobbade på Skutberget, och på vägen hem satt jag i passagerarsätet i bilen. I vbro kom tåget bakom oss och mamma sa:
- Nämen se där kommer tåget!
- Heeej tåget! ropade jag och vinkade mot det.
Fast tåget vinkade inte tillbaka då. Nonchalant. Att det var 100 meter bort och kunde för allt i världen inte se mig, det var ju ett mindre problem.

Sedan på vägen mellan vbro och Säffle så går tågrälsen och vägen väldigt nära varandra, och våran bil åkte jämsides med loket. Jag kikade upp på loket och där står lokföraren och vinkar glatt ner till mig.
Jag blir överlycklig och vinkar upp mot honom med väldigt frenetiska vevningar. Där stod vi och vinkade till varandra i 10 sekunder.

Jag har en lokförarkompis!

Välkommen på teater, vi visar bröst och rumpa

Idag åkte alla samhällsnissar till Karlstad för att gå på teater! Eftersom jag tycker väldigt mycket om att sitta o glo på människor som leker framför mig, så tyckte jag att det skulle bli kul.

Det vi skulle se på var Spring Awakening och den började ganska bra. Men ju längre in i första akten det skred, desto mer och mer generad blev jag.
En kille skulle föreställa att sitta och runka medan en massa andra dansade och sjöng runt honom, jag visste inte om jag skulle skratta, gråta eller mest vara högrött generad i ansiktet.

Senare så var det också en kille och en tjej som skulle ha sex i teatern. Det var väl ingen direkt big deal, men det konstiga var att vi fick följa med lite för långt in i förspelet... Tjejens bröst totalblottades för publiken, och av killen klämdes de och smektes hejvilt. Man fick även glutta på killens skinkor.

Därefter var första akten som tur var slut. Oj vad generad jag var...


Jag, Jonas & Sandra i bilen på väg dit

Jag saknar hålet

Jag saknar min piercing i naveln massamycket..
Tog ett bad för att värma upp min frusna kropp, och när jag satt där och stirrade ner över magen så kändes det bara superduper tomt, och jag vet inte riktigt hur jag ska överleva en bikinisäsong utan min beloved piercing? Nääästan så att jag överväger att ta ett nytt hål.

(hur kunde jag vara så dum att ta ut min piercing?)

Hej, feber och kollosala svettningar!

Natten till idag var ingen höjdare.
Vaknade någon gång strax efter fem och fick "feberanfall", om man nu kan kalla det för det? Hela jag kallsvettades och frös utav bara attan, och Johan var supersöt som tog hand om mig vid sex när han skulle gå upp. Han förbjöd mig till och med att gå till skolan när jag låg där och kved att "jag är tvungen att gå på matten!!".

Fast efter lite övertalningsförmåga lyssnade jag på min kloke pojkvän och somnade om - och vaknade inte förens halvtolv. Ett gott tecken på att febern är på riktigt eftersom jag inte ens sover så länge när jag är bakis.
Så nu sitter jag här och svettas i mina mjukiskläder och vet inte riktigt vad jag ska ta mig för. Kanske ligga i soffan och käka ipren och titta på Desperate Housewives hela dagen lång..?

Det blev ganska mycket rödorange...

Nu klickade jag och syster hem en leverans från H&M på 2700 kr. Herrejisses, det är konsten att bränna pengar det! Som tur är, för oss, så var det inte våra pengar utan våran kära moders.

Första leveransen förväntas vecka 7, och sedan kommer det att droppa in kläder lite titt som tätt. I like it.
 

Detta ska få flytta hem till mig nu, alltså.
Jag gjorde ju ett blogginlägg för några dagar sedan där jag hade kluddat ner det jag ville ha från H&M, men när vi var på H&M igår så provade jag lite av de kläderna, och de var inte alls bra. Så då bytte jag ut dem!

Så spenderas en trevlig lördagskväll

Gårkvällen blev mysig! Var hemma hos Marielle och spelade wii, vilket var väldigt trevligt.
Natten slutade klockan tre av att en full Johan ramlade ner bredvid mig i sängen...

Idag ska jag ligga och läsa hela dagen. Bläk. "Det går an" av Carl Johan Love Almqvist. Helst skulle jag vilja ha Harry Potter maraton och ligga och pussas!


Johanna, Madde, Marielle & Sanna spelar Mariokart.
Marielle har förövrigt världens mysigaste lilla etta!

RSS 2.0
--