Hej sjuka

Jag skrev ju igår att jag började bli sjuk. Idag börjar jag bli sjuk ännu mer. Har fruktansvärt ont i huvudet, får en hostattack varje kvart, näsan bara rinner och jag fryser som rackarns. Jag skulle mest vilja gå och lägga mig, men jag har prov imorgon och måste egentligen till Karlstad för att lämna in min balklänning på uppsyning (den blir snyggare om den sys upp 1 - 2 cm, vääärt).

Isch.

Första klass

Hela första året på gymnasiet var ganska jobbigt, för jag kände mig inte hemma någonstans, med någon av klasskompisarna. Det var fel att bara umgås med de som jag hade gått i samma klass med innan, och det kändes som om jag trängde mig på vem jag än var med.
I tvåan blev allting mycket enklare och jag började gilla många av mina klasskompisar. Idag är många av dom istället väldigt goda vänner, och jag vet inte riktigt hur jag ska överleva när jag inte får träffa dem varenda dag...

Fan vad jag kommer sakna alla, alltihopa och oss. Kan inte riktigt förstå att vi inte kommer att gå i samma klass längre..


Samsam plus två naturvetare.. Jag kommer sakna hela högen..


JAG KOMMER SAKNA OSS.


JAG KOMMER SAKNA OSS.

Kroppen vill inte med

Är nyss hemkommen från en joggingtur. Det var någonting som jag inte skulle ha gjort, kände jag strax efter jag hade börjat springa. Näsan rann för fullt av snor, det var motvind och jag kunde knappt andas.
När jag äntligen kom innanför dörren igen så kändes det som om någon hade knycklat ihop mina lungor och min förmåga att andas var ännu sämre än innan. Halvt död kravlade jag in mig i duschen och fick där en hostattack.

Jag är så jävla smart som sticker ut och joggar, fastän jag vet att en förkylning ruvar runt hörnet. Nu gav jag den möjligheten att brista ut ordentligt också. Dumma, dumma Catrine.
Får vräka i mig en massa frukt, så att det inte inträffar...

Sommaren när den är som bäst


En "vanlig sommar" har på senare år blivit representerade av mycket familj, mycket Skutberget, mycket glassätande och framför allt mycket glädje. Bilden ovan står för alla de här sakerna. Det är min underbara syster på bilden som blickar ut över klipporna på Skutberget ätandes en glass. Charlotte står för både familjen och glädjen.

I år får jag uppleva den typen av sommar för sista gången. För i år kommer det vara sista året jag jobbar i glassbaren på Skutberget. Efter i år kommer jag inte ha sommarlov längre och den där friheten som alltid brukar infinna sig kommer kanske aldrig mer att få kännas av?
Därför är den här sommaren viktig. Väldigt viktig.
Jag måste suga ut varenda liten bit av glädje som jag kan ur den..

Om du går in här kan du precis som jag vara med och tävla om ett par Rayban Clubmasters!

Som en dum fisk

Jag har konstaterat att jag gillar att göra en och samma min på fotografier...










Watch up, here I come


Måndag förmiddag.
Idag är det en grym dag. Jag har världen framför mina fötter idag. Nu jävlar ska du och jag ta världen med storm!

Nya skor!

Min balklänning ska lämnas in på uppläggning senast den 1e april, så vi var nu tvungna att hitta skor till balklänningen!
Därför begav jag, Charlotte, mamma och Johan oss till Karlstad för att spana i skoaffärer.
Lyckligtvis hittade jag skor som är utomordentliga för både balen och studenten, så slog vi två flugor i en smäll och köpte dem. (Om jag känner mig själv dock, så kommer jag köpa två par skor till - bara i fall att..) Sedan knatade vi runt i lite affärer och jag och syster köpte Converseskor..


Något komiskt som vi upptäckte när vi kom hem igen och jag provade skorna till balklänningen var att den nu inte alls behöver sys upp, för den var i perfekt längd när jag blev så lång i skorna...






blev ett par helvita.. kändes mest jag!

Högskoleprovet avklarat

Idag har jag samt 50 000 andra personer runt om i Sverige skrivit högskoleprovet. Det var kämpiga timmar med mycket koncentration och slit.
Min inställning till hela dagen hade varit väldigt negativ innan och jag hade inte alls velat skriva provet. Men när jag väl satt där och det första blocket (=delprovet) var gjort så kände jag att det inte var så stor grej. Alltihopa gick väldigt fort och provet var slut innan man ens visste ordet av.

Jag gjorde provet i höstas också. Då för första gången. För att det var första gången så blev jag ganska nöjd med mitt reslutat, men visste att jag inte direkt kunde konkurrera med mer erfarna högskoleprovs deltagare.
Men nu har jag rättat mitt prov, och fyfan vad jag är nöööjd!! Inte för att jag kom upp till 2,0:ornas nivå, men det är ändå bara andra gången jag gör provet utan att plugga till det - och nu har jag ett resultat som jag ändå kan visa upp!

Hela dagen känns nu väldigt värdefull, och jag kommer le resten av kvällen.


Det vackra kontrollpappret...

Ring, ring, why don't you give me a call?

Det är inte lätt att vara populär och telefonen ringer konstant. Man får smärre damp på människorna som ringer då, eftersom de aldrig slutar ringa.
På ungefär bara en kvart tror jag att jag har haft sju telefon samtal. Alla vill dessutom ha svar på frågor som jag inte kan svaret på. Hujedamej.

Ikväll är det myspys med älskling, fikastund med Line samt intervju med Ida som gäller.
Imorgon är det högskoleprovet som gäller. Fyfan, vad opepp jag är på det...

Ben, Jerry & jag

De senaste dagarna har jag haft ett otroligt sug efter Ben & Jerrys glass. Idag blev det olidligt, så jag tvingade med syster till Ica och köpte oss varsin.

Charlotte ritade ett hjärta i sin med fingret.
Jag: - Menvafan Charlotte. Man ska inte leka med maten!
Charlotte: - Maten? Du kan väl inte kalla glass för mat? Det skulle ju vara som att jämföra Heidi Klum med Big Momma. Hur tror du Heidi Klum skulle känna sig om någon sa "Nej, lek inte med Big Momma!", när de egentligen lekte med Heidi??

(för övrigt tvingade Charlotte mig att ta med ovanstående konversation..)



Gissa vilken som är min? ;D

We belong together

När jag såg den här klänningen så var det helt enkelt kärlek vid första ögonblick. Någonting jag måste ha, och får jag det inte så gråter jag.
CRAVINGS!

Tillämpning av vadå?

Vad jag hatar matte c. Speciellt tillämpning av derivata, fattar nada.
Men här sitter jag nu och har till och med tackat nej till en shoppingtur med Line, och visst fan måste man se till att vara lite effektiv och plugga då?
Egentligen vill jag ställa mig i sängen, spela jättehög musik och låtsas att jag är med i Idol. Då är livet mycket roligare än när man måste räkna matte...


Studenmössorna har anlänt!

Ååh, idag kom studentmössorna till skolan.
Upptäckte dom imorse när jag skulle lämna in en lånad bok i biblioteket och därmed gick förbi elevrådsrummet. Kikade in och blev helt lyrisk. Gapade och skrek på Caroline och hon kom springande. Vi for in i elevrådsrummet och grävde oss ner i sp3 lådan.
Så jävla roligt! Känns liksom att det inte är allt för långt borta just nu!


I min "student-hood"...


Trycket..


Ehja. Ser ju så där lagom ful ut. Men allvarligt, vem är snygg i en studentmössa?


En visselpipa, ett champagneglas och en penna!


På champagne glaset står det så vackert mitt namn...

Spring bort sockret

När jag har plugg-dagar så brukar jag sitta och småäta hela dagen lång. Mackor, kakor, bullar, glass, godis, frukt o.s.v.. Det finns liksom inget riktigt slut och det känns hela tiden som om jag koncentrerar mig så mycket bättre när jag har någonting att tugga på.
Detta leder till att jag i slutet av dagen inser vilken stor massa skräp jag har tagit in och jag måste ut och röra på mig. Så nu är jag nyss hemkommen från en joggningrunda ut till By och tillbaka. Och fy vad illa jag mådde när jag sprang, troligen på grund av allt socker som jag under dagen har smällt i mig...

Jag ska snart till älsklingen och sova hos honom. Har nog aldrig hänt under en skoldag förut, men allt måste ha en första gång.
Kanske kan få in det till en vana, för jag sover nästan aldrig hos honom o träffar därmed nästan aldrig hans föräldrar. Oerhört pinsamt, för dom är ju så goa...


När kärleken är grym...


Obeskrivligt vackra. Jag och skor, vi lyckas liksom ha en dragningskraft mellan oss...

Bara åtta veckor kvar!

Det är åtta veckor kvar i skolan innan våra betyg sätts. Åtta veckor. Det är en väldigt kort period.
Samtidigt som det känns underbart känns det otroligt stressigt. Jag ska hinna extremt mycket på de åtta veckorna, men när de väl är över kan jag inte ens föreställa mig vilken känsla det kommer inbringa.
Speciellt dagar som denna får mig att längta oerhört tills den 29:e maj, då betygen sätts...

Har HUR mycket som helst att göra idag. Matte, filosofi, projektarbete, engelska läxa x 2, plus att jag någon gång måste börja med min jävla c-uppsats i historia. Vojnevojne..

"Filmen som får kvinnor att hata män"

Har nyss kommit hem från Säfflebion. Jag och älskling hade planerat att åka till Karlstad och titta på "Män som hatar kvinnor", men sedan avslöjade mor att den faktikst gick på Säfflebion, så då gick vi här istället.

Nu är vi nyss hemkomna och jag sitter och soffan och försöker att smälta filmen. Helt klart sevärd. Mer än sevärd.
"Män som hatar kvinnor", skulle även kunna döpas om till "Filmen som får kvinnor att hata män". För uuuh vad jag satt där och föraktade i princip allt som var manligt. Det hela lättades upp en aning tack vare Michael Nyqvist och Johan. Men under en stund kunde jag inte ens hålla Johan i handen för att det manliga könet var äckligt.
Som tur är så finns det gullungar som älsklingen som inte delar filmens karaktärers åsikter..

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Igår var det meningen att vi skulle ut och partaja. Det slutade väl inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Hemma hos Line var jag, Line, Marcus, Mathias och Niclas. Vi väntade på att Line skulle göra sig tillräckligt fin för att hon skulle kunna bege sig till Åmål. När hon väl gjort det så plockade vi upp Johan och Keno och åkte sedan till Åmål och gick på Pisans 18års fest. Den var väl inte direkt så kul som vi hade hoppats på, så då sa vi att vi skulle gå till HC.

Någonstans på vägen bestämdes det att vi inte alls skulle till HC utan till ngn slags kamratgård (?). Line hoppade in i en bil och åkte iväg o försvann för kvällen, och vi visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen. Efter vi gått i ungefär tio minuter, en kvart till blev jag ur humör, frös och var kissnödig. Så då bestämde jag, Johan och Keno att vi skulle gå till HC istället för ngn slags kamratgård. Hela vägen till stan försökte vi få tag på ngn som kunde komma och hämta oss o köra hem oss till Säffle istället. Keno o Johan ville på Harrys och jag ville hem.
Efter många om och men slutade vi i Patricias lägenhet för att värma oss och kissa och strax därefter kom Blomqvist och hämtade oss.
Usch vilken kväll..



Niclas hade en ful hatt. Den lånade jag.


... och Marcus!


... och Mathias!

Jag längtar efter simmarna

Jag sitter på jobbet och kan helt enkelt inte tänka på annat än att jag vill åka hem och spela the sims. Allra helst the sims 3. Lite problematiskt är det dock eftersom det inte har kommit ut än.
Så jag får nog nöja mig med the sims 2 än så länge...


En tom fredagskväll

Sitter och har lite ångest.
Ska troligen stanna hemma ikväll och bara sitta och glo på tvn och sedan gå och lägga mig tidigt. Fyfan vad tråkigt en fredagskväll. Ensam dessutom.

Men ska man jobba dagen efter är det hårda bud som gäller, och då kan man tyvärr inte gå ut och dansa natten lång...

Låt oss höra "fucking"

Ni vet låtar där de uttrycket sådana där vackra ord som fuck, whore, weed, ass o.s.v.? Just de orden finns ju faktiskt där av en anledning i många låtar.
Jag satt nyss och lyssnade på en massa Eminem låtar på Spotify. I hans låtar är ju dessa orden inte alltför ovanligt förekommande. Men helt plötsligt så blir det tyst för några tiodels sekunder. Det förstör liksom låtarna.

Kan dom inte få sjunga fucking? Vad spelar det för roll?
Alla vet ju att det är där ändå, och jag tror inte att gamla tanter lyssnar på Eminem ändå. Så då är det ju ingen som förskräcks av att ordet fucking faktiskt är med.
Är det nu så att en liten unge hör ordet "fucking" i låten så är denna ungen jävligt duktig och borde satsa på en musikkarriär. Så då vet de vad de ska syssla med resten av livet.

Skitsmart.


Mitt djup

Min kära lillasyster är en väldigt duktig fotograf. Nu under dagen hade hon varit ute och fotat lite, och när hon skulle föra över bilderna till datorn så satt jag bredvid och glodde för att jag inte hade så mycket bättre för mig.
- Jag får aldrig till något djup i ögonen i bilder på mig själv! Men det får alla andra. Hur lyckas dom? klagade Charlotte.

Som den storasyster jag är var jag ju då tvungen att visa henne hur man gjorde. Så hon drog fram kameran och blixtrade av några bilder på mig. En blev med djup. Blev faktiskt förvånad över att den var så snygg för att jag idag är så ful.
Jag är så djupsint!


Mwahaha. Mitt djup i ögonen.
Fotograferad & korrigerad av
Charlotte.

Mjukisbyxorna sprider sig!

Vem vill egentligen plugga engelska när man kan dricka te med världens gosigaste Line? Inte jag, så därför sket jag i det.

En sak som är ganska deprimerande med mig nu för tiden är "mjukisbyx epidemin". När jag har jeans på mig till skolan kan jag inte vänta med att slita av jeansen och hoppa i mjukisbyxorna så fort jag kommer hem. Mest för att jeans är väldigt obekvämt att ha på sig.
Kanske är det inte det att jag trivs väldigt bra i mjukisbyxor, utan mer att jag otrivs väldigt i jeans? För när jag har klänningar eller leggins på mig så uppstår inte alls samma problem.
De två senaste dagarna har jag till och med haft på mig mjukisbyxor när jag umgåtts med Line & Johanna. Är det inte förskräckligt?

För allvarligt, det finns inget fulare än mjukisbyxor...


... till och med när de är så här söta så är de fula!

Sätt igång, på en gång!

Ibland tycker jag att jag själv är ganska knäpp.
Som till exempel idag. När jag kom hem så visste jag att jag var tvungen att sätta mig med historian o göra färdigt den, eftersom vi har gruppredovisning på fredag (och man vill ju inte att gruppen ska behöva lida för att man själv är lat...).
Så jag sköt upp på det, och sköt upp på det eftersom jag egentligen ville gå och lägga mig och sova i några timmar.

Men när jag väl tog tag i det så blev jag färdig på bara drygt en timme! Så nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra.. Borde egentligen plugga en massa massa mera på engelskan, men jag liksom orkar inte..

(ville mest bara uttrycka att man ska plugga på en gång, istället för att skjuta upp på det!)

Mina sötbollar

Det är väldigt sällan jag och mina flickor träffas under veckorna eftersom alla tre vanligen är upptagna. Men Johanna ringde mig förut och frågade om vi inte kunde ha en liten tv-myskväll. Både jag och Line var på så nu ska jag snart mysa med mina flickor små!


Ser vi inte för charmiga ut?

Får man stanna inomhus då?

Ibland är det jobbigt med solskens dagar. Till exempel som idag.

Solen skiner ute, och det är jätte fint väder. Riktigt promenad-väder. Det är liksom menat att man ska dra på sig mjukisbyxor och ta sina stavar och gå några powerwalks varv samtidigt som man dunkar musik i öronen.
Fast jag kan inte, för mina fötter är totalförstörda efter den något tyngre powerwalken igår. Inte nog med det, mina lår och min rumpa har väldans träningsvärk också.

Så när man knappt ens kan gå runt i huset endast iförd strumpor (tänk er då vad kollosalt ont det gör med skor), är det inte helt okej att ligga och titta på film fastän det är så vackert väder? Speciellt när man samma dag har fått en härlig beställning med fem filmer?
Visst är det väl liiiite okej då?


Strålande solglasögonsväder - och jag kan inte gå runt i det.

Jag hoppas shoppandet i filmen är bättre än i boken

Det är väl knappast någon som missat att "En shopaholics bekännelser" kommer på bio till helgen?

Tack vare mitt egna ibland bissarra beteende vad det gäller shoppande, samt mitt intresse för film så vill jag givetvis se den här filmen. Jag och Line har faktiskt bestämt att vi ska titta på den, eftersom vi är de mest shoppinggalna människorna jag vet.

Hur som helst så försökte jag ge mig på boken för några år sedan. Jag köpte med den hem och kröp upp i soffan med en kopp te och skulle lusläsa den. Sedan insåg jag att boken var skittråkig.
Paniken infann sig mer och mer för varje sida jag läste. Jag tyckte att huvudkaraktären var dum i huvudet och fann ingen som helst empati för henne. Det blev inte heller direkt bättre av att hon hela tiden handlade grejer när hon redan hade krediträkningar i tusental. Hon försökte sluta gång på gång, men snubblade hela tiden dit igen. Den var liksom bara tråkig.
Till slut orkade jag inte läsa ut den, utan lät den stå i bokhyllan och samla damm.

Så jag hoppas banne mig att filmen är bättre än den urdåliga boken...


"En shopaholics bekännelser" boken får tummen ner för mig..

Det kommer mera!

& neej. Min renovering är inte färdig ännu.
Ska fixa en ny header, men jag måste ta ett nytt foto för att fixa en ny header. Och för att ta ett foto måste min syster plus jag ha tid, samtidigt som jag måste se anständig ut.¨

Problematiskt va?

Att gå 1,3 mil...

Förut så bestämde jag och Johanna oss för att powerwalka en sväng. Vi började med att gå ut till By kyrka vilket bara är 2 km. Väl där fortsatte vi att gå allt längre bort längs bondgårdarna och de slingriga vägarna.
Det slutade med att vi gick 1,3 mil (!!).
Måste jag säga att jag har gigantiska blåsor på fötterna, och att mina händer värker kollosalt efter att krampaktigt ha hållt i gångstavarna?

Vid halvsju började det bli ganska läskigt, för då började det bli mörkt. Då skulle vi gå längs en slingrig väg utan bondgårdar och bara en massa skog för att ta oss hem igen också.
Jag var väldigt rädd. Inte tusan blev det bättre av att jag tidigare under dagen tittat på "Dead man walking" där trevliga scener utspelar sig.
Huuhjedamej.
 

Så här orädd är Catrine på en rundtur i skogen i mörkret...

Musiken gör mig ung igen...

Denna morgon har jag färdats tillbaka fem år i tiden.
Jag hoppar runt på mitt rum, skriker och sjunger och är allmänt galen. Förvisso kan det hända även i mitt 19 åriga liv, men inte till den musik som just nu kommer ut ur högtalarna.

En jäkla massa Good Charlotte som jag spelade sönder när jag var 13-14 år sipprar för tillfället ut i mitt sovrum. Jag antar att musiken tilltalade mitt förvirrade inne under den tiden. Och sen var man ju förbannad på allt och alla, och Good Charlotte verkar även de vara rätt pissed off när man lyssnar på deras text. Ändå var det inte så hårt som den "riktiga" garagepunken, utan mer mjukt...
Det roliga är att jag kan varenda låt utantill, så det blir så mycket roligare att hoppa runt och skrika då.

Fast jag måste erkänna att än idag är det jävligt bra, även om det inte är det första jag lyssnar på.


Det kanske blir snyggare...

UNDER RENOVERING.

Typiskt söndagskänsla

Idag känns som en ganska tråkig dag..
Har varit hos Sandra där vi filade på våran Egna religion som ska in imorgon. Blev i princip färdiga, vilket kändes skönt.
Resten av dagen har gått till att göra exakt ingenting. Vet inte vad jag borde göra heller?

Saknar Johan...

Smashing

Kvällen har spenderats tillsammans med mina föräldrar och grannar. Har tagit en återställare i form av likör och dängt skiten ur allihopa på wii-tennis.
Sedan skulle de spela Tiger Woods golfspelet, och då blev det så hektiskt för ingen fattade någonting så då tog jag mitt pick och pack och gick över gatan.
Nu har jag tänkt att mysa ner mig i badkaret och leka med ankorna!

Mysig lördagskväll, det måste man få ha ibland..

London calling

Nu har min babe lämnat mig för att åka bil till Göteborg. Väl därifrån ska han ta ett flyg till London och spendera de fyra närmaste dagarna där.
Jag är gruvligt avundsjuk på honom såväl som hans vänner. På honom för att han får åka till London (min drööömstad), på Blomberg, Åberg o Davor för att de får åka dit med honom..
 

Älsklingen som kommer vara väldigt saknad av mig de närmsta dagarna..

Höga klackar = ömmande rumpa?

Igår sprang jag runt i 10 centimeters klackar hela dagen lång. Först i skolan, sedan en sväng på stan och slutligen fick de följa med en tur på kvällen då det var partaj som gällde.
Idag vaknade jag och hade fruktansvärt ont i rumpan. Ungefär som träningsvärk. Fast jag har inte tränat, men jag har sprungit runt i höga klackar ovanligt mycket.

Kan man få träningsvärk i rumpan på grund av högklackade skor?

& vad vi dansade!

Fyfan vilken rolig kväll jag hade igår!
Det hela började med att jag, Patricia och Johanna satt i Andrés lägenhet och spelade lite Guitar Hero. Efter bara en timme där stack vi till Victor där det var en massa pojkar. Kändes lite utsatt att vara de enda tjejerna..
Sedan blev det Harrys dansgolv med paraplydrinkar och svettiga sommarhits..

Idag mår jag precis som jag förtjänar - förjävligt. Men det gör mig ingenting, för det är okej när man hade så kul dagen innan.



Hos Victor dansade vi fågeldansen! Jag, Johanna, Jakob och Dennis...


Victor och Jakob satsade hårt på att bli nya Westlife.


Mina babes!


Erik var där!


På Harrys var det chartertema. Min kära pojkvän hade gått in med detta stort och fixat sommarskjorta, kortbbyxor, solglasögon och flipflops. Sött va?


Johanna & Blomberg.


När Blomberg och Åberg är på charter brukar de hångla lite...








Jag och Caroline, en av arrangörerna! (jag har för mig att hon skrek att hon inte ville se denna bilden på bloggen dagen efter. ooops.)


Översiktsbild på dansgolvet.


Mina beeejbs var ju där!


Sara & Karin sötar loss


Jag & Agnes. Agnes lyckas alltid bli så söt. Jag vet inte hur hon lyckas.


Haha, en inklämd bild på Johan, jag, Johanna & Blomberg. Gillar Johannas min...


HAHAHHA!


Sötaste Madde var där!


Inklämd bild som får avsluta kvällen..

Tack allihopa, för en extremt rolig kväll!

Chartertema på Harrys

Åh, nu ska jag äntligen bli kvitt min vedervärdiga utväxt! Har i princip skämts över mitt hår eftersom det mörkblonda är en väldans kontrast till det ljusa...

Johanna springer runt i hela huset och är på jakt efter något sommrigt att på sig till kvällens Harrys med chartertema. Ska tydligen komma asmycket folk, och vi är några av dem! Våran kära Patricia kommer till stan också, så vi ska skratta bort natten. Aaaldrig fel att göra det!

Fast jag har inte heller något somrigt på mig att bära...

Det där med syskon är ingen dum idé..

Jag gillar mode, trender och kläder väldigt mycket. Så mycket att min plånbok lyckas bli tömd bara några dagar senare efter det att den har blivit fylld.
Nu har jag gått och kärat ner mig i en oversizad kavaj från Monki för 600 riksdaler. Dock vägrar min plånbok gå med på det. Då kom jag på att jag har en storebror med en för liten kavaj.

Så nu har jag slängt iväg ett sms till honom och han har sagt att jag ska få låna den. Är det inte bra med syskon? Innan har jag snott massvis med kläder från min lillasyster, men nu har jag också insett att storebrors kläder är fullt användbara!



min kavajsamling, som snart kommer utökas!

Bli elevrådsordförande!

Som alltid på torsdagar har jag en fyra timmars lång rast. Idag är den fullproppad med möten. Skitkul.
Jag tänkte skriva ett långt och vettigt inlägg om hur roligt det är att vara elevrådsordförande och att alla borde prova på det. Men nu kom mina kära kompanjon Bobe och vi måste springa på möte.. Men det är kul, jag lovar.

Ajaj, min hjärna den tänker

Jag har pluggat som en rena rama galning från det att jag kom hem. Är jag färdig än? Nej, givetvis inte. För jag ska alltid göra för mycket av allting och vara så jäkla precis. Så därför har jag en och en halvfråga kvar på mitt hemprov tills imorgon. STÖÖÖN.
Men nu dånar mitt huvud något så kollosalt att det inte är någon idé att plugga mer, utan jag får sitta med skiten imorgon. Så nu ska jag plaska runt i badet och försöka få huvudvärken att släppa, sköönt!

När det knullas i munnen

Idag hittade jag världens godaste glass. Det kommer solklart bli min sommarfavorit, och jag kommer vräka i mig ett femtiotal..
Om jag kunde hade jag gett er alla en varsin, för den är någonting som man måste uppleva.

"Det liksom knullar sig i munnen!" som min kära far uttrycker det ibland när han anser att han själv och mamma har lagat något extraordinärt gott.


Magnum temptation caramel & almond. Helt sjuukt god!


Sandra blev typ lika frälst som jag tror jag, Ingman var däremot kräsen och gillade den inte så mycket.


MUMMA!

Besöket i de smartas värld

Det var faktiskt roligare och mer givande på universitetet än vad jag trodde. Inte för att jag skulle kunna tänka mig att läsa på Karlstad universitet under en längre period, utan bara någon fristående kurs isf. Tycker att Karlstad universitet verkar lite B liksom..
Men de andra universiteten som hade montrar var lockande! Allra mest Uppsala med juristutbildningen, som redan nämnt... Blev helt universitets-knippad efter mässan och vill bara börja plugga på universitet nuuu.
Jag är lite knäpp.


Här är Ingman, Sara & Karin söta i cafeterian på universitetet.


Sara och jag smilar på vi med!

För att jag vill det så sjukt jävla mycket...

Är nu hemkommen från Karlstad universitet. Gick på några fåtal seminarier och minglade runt bland mässan.

Ett seminarie som jag och Agnes gick på var information om juridik utbildningen på Uppsala universitet. Även om jag inte har betygen som räcker till så satt jag där och drömde mig iväg och blev tårögd när jag täknte på att allt det där skulle jag aldrig få vara med om, hur mycket jag än vill det.
Sedan bestämde jag mig för att jag ska klara det. Jag ska komma in på juridik utbildningen i Uppsala. Jag ska, jag ska, jag ska. För jag vill, så hemskt jävla jätte gärna.

Förvisso kan jag inte göra någonting åt att mina betyg från ettan suger och att mitt snitt bara kommer ligga på cirka 17,5 när jag tar studenten. Men jag ska kämpa med att skriva ett bra högskoleprov till hösten, söka på våren då intagningen inte är lika hög samt kolla upp vad Juridik II var. Gubbarna från Uppsala sa att det var ett annat sätt att komma in...

Även om jag kommer gråta massvis med gånger över att jag inte kom in, och sedan om jag väl kommer in kommer jag att gråta massvis över den jobbiga utbildningen.
Men jag ska klara det. För fyfan vad roligt jag tycker att det är med sådant.

Jag ska, jag ska, JAG SKAAAA klara det.
...bara så att ni vet.

Universitetet - de smartas värld

Vad skönt det är att inte behöva gå till skolan och ha lektioner! Nej, idag ska de teoretiska klasserna i årskurs tre åka till Karlstad universitet o spana in utbudet där! Kan nog bli heltkul.
Så nu sitter jag här och vinglar med benen och väntar på att Ingman ska hämta upp mig. Sedan ska vi bege oss till de smartas värld..


 


Jag provade olika humör för dagen. Funderar på den arga. Den var nog snyggast.


När dagar bara är bra

Det är en ganska härlig dag idag, tycker jag. Inte för att jag direkt kan sätta fingret på vad som är härligt, men det känns bra!

...kanske kan det bero på att jag faktiskt fick G på matteprovet, var till och med två poäng från vg (!!)?
...eller för att jag och mina babes har beställt en resa till Ayia Napa?
...eller för att det ikväll är Desperate Housewifes på tvn?
...eller för att det går mot ljusare tider, vår och studenten?

...eller så är det helt enkelt så att vissa dagar är lite enklare än andra? Jag har i alla fall använt min glädje till att göra lite hemprov i kyrkohistoria. Funderar också starkt på att orka vara så energisk och aktiv att åka på Friskis och Svettis och skaka rumpan lite.


Ayia Napa nästa

Nu har vi bokat resa till Ayia Napa!

Igår när vi skulle komma överrens om det blev Rhodos eller Ayia Napa så var det ganska beskt. Det slutade nästan i det trauma som jag hade förutsett här på bloggen.
För att det skulle bli så rättvist som möjligt så lottade vi i alla fall till slut, och lotten sade Ayia Napa
Så nu är jag och Johanna nyligen hemkomna från resebyrån där vi har bokat våran rese som sker 1 - 8 juni. Åh, så jag längtar!







Klicka på bilderna för att se källan.

Så där som måndagar är..

Första skoldagen efter lovet är nu avklarad! Inte för att det var någon direkt större utmaning..

Nu ska jag snart åka iväg till Line där vi ska diskutera vart vi ska åka i maj - Ayia Napa eller Rhodos? Om jag känner oss tre rätt så kommer det bli en massa gnabb och kan sluta i att Line rycker Johanna i håret samtidigt som Johanna försöker klösa mig i kinden när jag biter Line i ryggen. Typ.

Sen ska vi till Annonstidningen för att diskutera temakvällarna som kommer vara på Harrys framöver också. Yaay, fan svinkul!

Helt upp och ner

Jag såg att bloggen ser helt vajsing ut också. Vet inte varför?
Har inte tid att kolla upp det heller eftersom jag jobbar - men ni får försöka att lida er igenom att den ser cp ut några timmar!

Lyckan att köpa slutsålda kläder

H&M är en av mina absolut favorit affärer såväl internetshopen som den faktiska butiken. Internetshopen brukar jag besöka minst en gång varje dag för att se om de har fått in några spännande nyheter.
Häromdagen hade de fått in nya varor och där var en klänning som var så fräsig att jag inte kunde låta bli den.. Även om jag fick lite skuldkänslor när jag klickade hem den, så försvann de en timme senare när jag såg att klänningen var slutsåld.

Då blir man liksom jävligt nöjd att man klickade hem den istället.


 


På väg hem till mig!


En Hästens, tack

Igår kväll åkte jag hem till Mikael o Bea. Ida och Bea hade lagat mat och det skulle drickas cider! Var faktiskt väldigt trevligt.
Idag är det dock mindre roligt. Blev inte alls vidare påverkad av ciderna då jag drack väldigt få av dem, men att somna efter ett när man ska upp klockan sex dagen efter är inte alltid super kul. Mer tvärtom.

Nu sitter jag här på jobbet och vill mest gå och lägga mig i ett hörn...

RSS 2.0
--