Glitter, glamour och mysbyxor


Har haft två helt fantastiska dagar med min Linebabe. Nu sitter hon på tåget på väg tillbaka till Säffle och jag sitter i min lilla lägenhet och stirrar på den fruktansvärt dåliga programmet Förkväll.
Inviger en av mina fina Kosta Boda - Mine glas som jag fick av farmor i födelsedagspresent. O'boy och kakor det är grejer det!

En solig dag

Linepine är här hos mig. Fruktansvärt mysigt att ha lite sällskap för en gångs skull, i min annars oerhört tomma lägenhet. Vi har spenderat hela dagen inne i stan och sprungit fram och tillbaka i otaliga affärer. Är fruktansvärt trött. Överallt. Har bränt på tok för mycket pengar dessutom.
Får nästan lite ont i magen när jag tänker på det.
Jag har kanske, kanske, kanske fått en lägenhet. Två av mina intresseanmälningar gick åtminstone igenom hos SGS. Så imorgon ska det ringas, och förhoppningsvis boka besökstid så att jag får ta mig en titt.

Oui, je passar vous ordinateurs

Det sitter två fransmän bredvid mig på tåget mot Göteborg. De pratar så där vackert att jag får små krusiduller i öronen, som snirklar in sig i min hjärna och skapar ett fint ludd.
Jag önskar jag förstod vad de sade.
De pratade om travaille - jobb. Så mycket förstod jag. Sedan lite om skolor. Det var ungefär det jag snappade upp. Lena borde vara stolt över mig. Mina fem års franska studier har verkligen lönat sig.

Den ena mannen lutade sig nyss fram emot mig och berättade att de skulle ta en kopp kaffe, fast på engelska. "Yeaaah..?" sa jag. Sedan sa de något på franska till varandra, skrattade och gick därifrån.
Jag tror de ville att jag skulle hålla ett öga på deras dator.

Jag borde ha svarat "Bien sûr, monsiuer!"

Mars skönhet

Det är mars. Mars är en fin månad. En övergångsmånad som är en slags gråzon då det varken är vinter eller vår. Idag har vi definitivt gått ett steg närmare våren. Solen har stekt hela dagen, och från taken har det rasat snö och små droppar.
Jag har suttit inne vid min dator och tjuvkikat ut på grannar som har suttit mot väggen och njutit av solen mot ansiktet.
Det är fint.


Snart är vi där. Man måste fortfarande ha jacka på sig, men man kan faktiskt ta en paus på vägen hem från nattens bravader och njuta av att det åtminstone är lite grönt.

Koncentrationssvårigheter

Ibland förstår jag mig inte riktigt på mig själv. Vi fick ut tentan i torsdags, jag tittade över den och tänkte "det här såg ju inte så farligt ut! bäst att jag sätter igång ögonaböj så att det är överstökat!". Här sitter jag nu, en dag innan den måste vara färdig och har inte skrivit en endaste stavelse.
Inte kan jag koncentrera mig heller. Läser, slösurfar på facebook, läser, kollar om det hänt något på bloglovin, läser lite till, går och hämtar mig en muffin, och så där håller det på.

Min hjärna är i konsistens av geggamojja, och mina ögon går i kors. Helst skulle jag vilja gå och lägga mig.

RSS 2.0
--