Klapp på axeln

Nu är det tvn tillsammans med pojkvän som väntar resten utav kvällen. Personligen så tycker jag att jag är väldigt välförtjänt utav det eftersom jag har slitit och pluggat större delen utav dagen. Jag ska nog ge mig själv en klapp på axeln för det!
Vad skönt det kan vara att känna sig extra duktig ibland, speciellt när man vet att man är förtjänt utav det.

I morgon bär det av till Skutberget över natten, och kommer hem på lördag eftermiddag. Ska bli skönt att komma iväg ett slag. Jag och Fredrik i en sketen liten stuga på campingen. Nåväl, gång avstånd till Bergvik och härligt att bara få vara.

Så det kommer troligen inte att bli något bloggande förens på lördag. Jag beklagar, men ni får försöka att hålla er ända till dess. Jag förstår att det kommer bli jobbigt, eftersom mitt liv är så enormt intressant att läsa om.

Stilbyte

Åh, nu tror jag att jag har skrivit färdigt engelska grejset. Men dock bara en utav dem. Försöker komma på hur jag ska skriva den andra. Det är inte lätt...

Vad jag blir trött på mig själv ibland. Jag är en sådan nojja när det gäller stilar ; kläder & accessoarer. Ena dagen vill jag gå klädd i någon propert med kavaj o dylikt. Nästa dag ska det enligt mig vara baggyjeans och andra säckiga kläder. Dagen därefter ska jag vara modefreak i bott och dra på mig någonting utav det allra nyaste i garderoben som stämmer bra överens med allt mode VR viskar om. Den fjärde dagen är jag skittrött på allt vad mode är och vill helt enkelt bara dra på mig någonting jätte ovanligt så att jag märks ur mängden - lite utav en Sonja Schwarzenberger. Den femte dagen är det vanliga jeans och linne som gäller.
Kan jag inte hålla mig till en stil?
Jo, jag är nog en sådan person så att jag ändrar stil efter humör (tydligen). Det är skönast så. Inte behöva tänka allt för mycket på att de kläderna som jag köper nu ska passa till resten av min garderob, utan helt enkelt bara köpa någonting för att det är snyggt.
Men det vore ändå ganska härligt att hålla sig till en stil.

Nu kommer snart Fredrik, så det blir lite mys med han under kvällen. Ska även försöka studera ännu mer engelska.

Pluggning

Idag kunde jag helt enkelt inte tillåta mig själv att ligga hemma ännu en dag, så jag tvingade mig till skolan. Visst, det blev en hel del snörvlingar, hostattacker och snytningar.. Men annars så var det helt okej!
Förvånade mig dock att det inte kändes som om jag missat ett tusen grejer under de tre dagarna som jag varit hemma. Kanske kan det bero på att vi har det snuskigt slappt nu mer? Det var i alla fall skönt att inte känna pressen JAG MÅSTE TA IGEN, utan bara kunna hoppa in igen. Kände dock större press på mig angående att jag missade två nationellaprov + ett vanligt prov under min frånvaro. Ska ta tag i det i veckan som kommer!

Idag blir det plugg för hela slanten! Ska skriva en bokanalys i engelskan. Eller rättare sagt två. Måste göra det för att få mitt efterlägtade mvg i engelska.
Fick reda på hur det gått på de nationellaproven i matte idag också. Fick vg vilket relaterade till ett vg i betyg, glad som satan blev jag. Fick även reda på att jag kammat in ett mvg i data. Catrine är jävligt duktig just nu, ohyeas.

Om det ska bli något plugg så får jag väl se till att få tummen ur röven och skriva de där analyserna (JAG ORKAR INTE).

Filmvärldens magi

"Pretty Woman" är väl världens underbaraste film, egentligen? Det spelar ingen roll att jag redan sett den ett EX antal gånger, jag satt som förtrollad ändå. Givetvis började jag böla i slutet också, när man tror att de aldrig mer ska få träffa varandra och så kommer han där på den vita limousinen.. Ååh, filmvärlden..

Under kvällen vet jag inte riktigt vad det blir. Funderar på att strax krypa ner i badet och unna mig lite självkärlek. Sedan smörja in kroppen i någon underbar bodyshop lotion och bara ligga och jäsa i sängen resten av kvällen. Känner mig smått skyldig, för idag har jag ägnat dagen till att göra exakt ingenting. Inte pluggat ett dugg, inte ansträngt mig ett jota (förutom den kraftansträngande turen till Ica).

Jag är omöjlig! Jag har som tidigare känt bestämt mig för att bli en snålis och absolut inte spendera mina pengar. Men jag behöver ju så snuskigt mycket hela tiden! Jag var faktiskt i behov av en ny väska, eftersom alla mina gamla har gått sönder på något sätt. Nu har jag även kommit på att jag är i enormt  behov av ett par svarta pumps, som jag måste ha. Jag har inte tittat ut några, men jag vet att jag MÅSTE ha ett par svarta pumps.
Varför är jag drabbad utav shopaholicsism?

Nu väntar badet och jag som skämmer bort mig själv.

Två gamla godingar

Det blev ingen "Djävulen bär Prada", jag orkade inte gå så långt. Gick till Ica för att köpa nya VR, men när jag stod där framför tidningsstället så insåg jag att den inte kommer ut förens imorgon.
Sur som ett bi gick jag och strosade runt i affären på jakt efter någonting annat roligt. Då såg jag filmstället. Ställde mig och kikade och letade. "Pretty Woman" fanns där. Den har jag funderat på att köpa länge, och efter en stunds rotande hittade jag även "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Jag betalade för mig och gick.
Två gamla godingar. Två gamla godingar som jag redan har sett ett tusen gånger. Nåja, jag kan nog ödsla dagen på det ändå.

Jag orkade aldrig åka till skolan och göra provet. Jag fattade det beslutet när jag var på Ica, eftersom jag var dödstrött bara av att gå dit.
Nu väntar soffan och mina två gamla godingar!

Borttappad energi

Tredje dagen hemma från skolan, och nu börjar jag bli rejält uttråkad på det här.  Det känns lönnlöst att sätta på en film, eftersom jag redan sett alla vi har ett ex antal gånger och då kommer jag ändå inte ägna någon större energi på filmen.
Har enorm lust att bege mig utt på stan för att införskaffa min efterlängtade väska idag (= pengarna trillade in idag), men det känns inte heller som ett projekt att ödlsa energi på. Så, vad gör man när man ligger hemma och är sjuk? Läser en bok? Ett mycket bra förslag.
Eller så sitter man och bloggar. Ännu ett bra förslag.
Det finns massor med intressanta saker att göra när man har noll energi!

Egentligen ska jag bege mig till skolan 11.50 för att skriva naturkunskapsprov. Men jag vet inte om jag har orken? Känner mig så enormt jäsig.
Stack iväg till skolan igår närmare tolvslaget för att skriva teoretisktprov i idrott. & det skulle jag inte alls ha gjort, för jag tror att jag bara blev ännu sämre utav det. Nåväl, nu är det provet ur världen i alla fall och jag behöver inte bekymra mig mer om det.
Ska jag göra naturprovet eller inte?
Svårt val.

Igår pratades det med Patricia. Ååh, vad det var skönt & roligt! Ibland så bara glömmer jag bort hur fantastisk hon är. Korkat utav mig.
Men vi pratade på om allting, nästan som vanligt. Om allting och exakt ingenting. Som om det inte alls har gått nästan en månad sedan vi sist träffades. Sådana människor är fantastiska, som man bara kan babbla på tillsammans med, även om det har gått flera månader sedan man träffade dem sist. Jag har åtminstone två stående exempel på sådana människor : Paticia & Ida. Johanna är säkert också sådan, men jag har aldrig inte träffat henne på flera månader, så jag vet inte. (Ursäkta för den enormt knasiga meningsbyggnaden.)

Nu känns det väldigt lockande att sticka iväg och köpa "Djävulen bär Prada", men jag tror inte att det finns någon ork till det heller? Dessutom, skulle inte jag bli snuskigt ekonomisk och nästan inte göra av med ett öre? Hmm..

Uttråkad

Idag är jag helt enkelt uttråkad, rätt och slätt.
Var inte i skolan, orkar ingenting och är lite halvdöd i allmänhet. Får se om det blir skola imorgon eller inte. Ska försöka parvla mig dit o göra prov åtminstone, så jävlarns jobbigt att ligga efter med det.

Nåväl, en kväll i sängen väntar.
Jippie.

Snor

Göteborg och Liseberg var toppen. Blev dock väldigt förvånad när jag och Johanna gick runt i Nordstan och jag  uttråkad sa "Jag är inte på shoppinghumör..." Johanna svarade med ett "Inte jag heller.."
OJ!
Vad var det för mystisk sjukdom som vi hade blivit smittade utav. Vi två - jag & Johanna i Göteborg och vi är inte på shoppinghumör.
Jag letade och letade men det fanns ingenting som fattade mitt intresse som jag kände JAG MÅSTE HA! Till slut gick vi till Åhlens där jag köpte en mascara till mamma i morsdags present plus en rouge till mig. Sedan var det en halvtimme kvar tills vi skulle åka vidare till Liseberg och vi kände att vi inte kunde lämna Göteborg tomhänta. Vi rusade till MQ där jag tog en korallfärgad tröja plus en grön tröja o sprang in till provrummen. Johanna var strax efter med ett linne. Vi knödde ihop oss i en o samma provhytt eftersom det var kö och vi kunde inte ödsla tid. Jag konstaterade, ännu en gång, att jag ser FÖRJÄVLIG ut i korallfärg, så jag tog den gröna tröjan istället.
Strax efteråt kom jag på att jag inte alls ville ha den gröna tröjan. Absolut inte! Vad skulle jag med den till!? Det fanns ingenting att göra åt, jag kunde byta den hemma i Karlstad om den nu var så förjävlig.

Sedan bar det av till Liseberg. Vi startade med Kanonen för att sedan gå på Balder (MIN KÄRLEK). Därefter bestämde vi att vi skulle ge oss av till Uppswinget. Där stod vi i kön och jag tittade med en klump i bröstet på karusellen. Hur man satt i över 90 grader och jag ville nästan spy. Bara av att titta på den.
Sedan gick den sönder, och jag bara kände hur allting inom mig skrek NEEJ. Så då gick jag och även Fredrik ur kön och gick runt och strosade.
Sedan blev det mat och lite mer åk.
Dagen var riktigt trevlig!

Imorse vaknade jag och kunde inte andas. Det var hemskt. Till slut förstod jag att det bara var min näsa som var väldigt tät, och jag öppnade munnen.
Så nu har jag gått runt hela söndagen och snorat, nyst och kände mig jäsig i huvudet. Det finns bara en person att skylla på - JOHAN INGMAN! Den jävlen har smittat mig. Så nu ska jag gå och nysa honom i örat eller något annat sådant där trevligt.

Helgens lugn

ÄNTLIGEN HELG! Åhgud vad jag välkomnar den här helgen. Har varit en tuff vecka, och nästa kommer bli ännu tuffare.

Ibland blir jag bara så otroligt trött på alla människor som aldrig orkar ta reda på orsaken bakom orden. De vräker ur sig massa saker som dom inte har någon aning om, utan att ens prata med mig.

I morgon bär det av till gbg, o det ska bli mycket roligt enligt mig. Skönt att komma iväg en stund.
Dock kostar denna lördag förövan av en hel dags studernde. Det svider. Men om jag känner mig själv rätt så skulle jag inte ha pluggat någonting ändå. Fastän jag borde.

Igår kom Fredrik vid tre - fyra tiden och vi umgicks med varandra. Det slog mig att det var väldigt längesedan vi träffade varandra under dagen. Vi brukar aldra ägna oss åt varandra under dagen, utan träffas senare på kvällen istället. Så när han kom visste jag inte riktigt vad vi skulle hitta på.. Det kändes askonstigt. Nåväl, vi höll oss sysselsatta med kortspelande och tvtittande. En riktig mysdag!

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer och sker. Det blir ju sängen relativt tidigt i natt i alla fall, eftersom vi ska upp klockan sex imorgon. Det blir väl mys med Fredrik, eller träffa Johanna en sväng!

En shopaholics tankar

Idag hade vi redovisning i historian. Fyfan vad vi rockade - eller inte. Svenska soldater i beredskapen under andra världskriget. Kan det bli rockigare? Knappast.

Annars så var skoldagen ganska mysig och kort. Slutade fem över ett enligt schemat, men vi stack redan vid kvart i ett. Efter det har jag suttit vid den här mindre bra datorn och tittat på bättre datorer. Synd att man inte är typ miljonär och kan ta och köpa några stycken, eller åtminstone en. Det värsta är att jag inte orkar vänta. Jag vill ha en NU, och inte till hösten. Jag kom förresten på någonting som är ännu värre än att inte orka vänta -  det värsta är att jag är i ett ENORMT behov av en ny mobiltelefon också, men har inte råd till det heller. Den som jag har nu går ju för fan sönder mer och mer för varje vecka som går. Surt.. Menmen, inte mycket att göra någonting åt.

Idag vet jag inte riktigt vad det blir. Mysa med Fredrik blir det i alla fall. Det är aldrig fel.
Imorgon är det fredag vilket jag kopplar ihop med FRIHET. Mycket härligt. Det blir dock att gå och lägga sig tidigt på fredagskvällen eftersom på lördag bär det av till gbg!
Korkad som jag är kommer jag att bränna upp hela mitt studiebidrag när jag egentligen VET att jag verkligen behöver de pengarna senare i månaden, plus att jag BEHÖVER en ny mobil samt dator, så jag borde egentligen spara.
Shit, det är tamejfan inte lätt att vara shopaholic.
Funderar starkt på att tigga pengar av mamms o papps under gbgresan, så jag har mina pengar kvar under resten av juni. Jatack!

Det blir även Liseberg. I love it! När jag var liten så förknippade jag lycka med Liseberg, gosh, visst var jag söt under mina yngre dagar? Visserligen har jag hört att den nya grejen inte ska vara något vidare, menvafan! Kanonen o Balder i mitt hjärta!

Min kamera är trasig. Jag är sur. Jag och mamma åkte och lämnade in den igår. JAG VILL HA TILLBAKA DEN NU! Men nejdå, det tar som minst två veckor. Jag förstår inte ritkigt hur jag ska klara av det. & nu när det bär av till Liseberg så vill jag verkligen ha den. Bläjs.

Hur som helst, nu så ska jag försöka att skaffa ett liv!


Depp

Sitter just nu och är mest deppig.
Mamma har till slut tagit med sig sin arbetsdator tillbaka till arbetet, så nu känns det som om jag inte har någon dator igen. Hennes dator stod på mitt rum, och nu är skrivbordet alldeles tomt.
Känner mig ännu mer depp över att min dator är helkaputt och inte går att göra någonting åt.

En positiv sak är åtminstone att jag tror att jag har fått sommarjobb, vilket känns jätte bra. Men när det kommer till kritan blir jag bara depp av det med. Nu måste jag köpa en dator istället för mobil. Känns inte alls kul. Jag vill ju ha min vanliga dator. Min dator.


Imorgon har vi redovisning i historia. Förstår inte riktigt hur jag ska hinna med det. Hektiskt som fan är det i alla fall.


Naken

Jag håller andan och njuter av den psykiska närheten. Även om det är ett bord mellan oss, och även om vi inte har rört vid varandra på flera timmar så känner man närheten.
Det är som om ni har klätt av mig mina kläder och jag era - kläder som vi använder för att dölja själen. Helt plötsligt sitter vi där spritt språngande nakna och visar det mest personliga vi har.
Där sitter vi i våra tre stolar och jag känner hur vi tillsammans skriver minnen i mitt hjärta. Hur våra ord bildar mening för att till slut sjunka in i våra hjärtan som står öppna för blottning.

När jag sitter där känner jag en sådan trygghet. En trygghet om att vad som än händer här i livet så vet jag att ni kommer att stå kvar. Jag kan se oss tre som en bild på ett filmfodral eller framsidan på en bok. Tre tjejer som står bredvid varandra, med solen i våra ryggar. Bilden är dramatisk och känslofylld. Man kan se på långa vägar att de där tjejerna på bilden, de är starka tillsammans. Kanske ser bilden ut så på filmfodralet till Charlies Änglar? Visserligen är vi inga actionhjältar. Vi bara älskar varandra.

Tre så skilda personligheter, men ändå så lika. Om det är några jag identifierar så är det er två. Samtidigt som vi är solsken, åska samt vind är vi också så lika vi kan bli.

Ibland kommer jag på mig själv, med att helt enkelt älska er två så mycket.
Även om vi knappast pratas vid varenda dag. Även om jag bara träffar en utav er ungefär en gång i månaden. Trots det där, så är min kärlek så enorm.

Jag kan känna hur ni nuddar min själ. Hur min själ dansar naken framför er, för att ni vet precis hur den ser ut.

Ensammen fredagskväll

Fredag och det nalkas till kväll. Känner mig extremt uttråkad.

Hela familjen är på en slags "hejdå-fest" för slovenerna, eftersom dom åker klockan nio ikväll.. Mamma hade dock inte anmält mig till festen, så jag får sitta här istället. Har precis kommit hem från Ica där jag inhandlat kyckling + sallagsingridienser som jag senare ska smeta ihop till en smaskig röra!
Jag känner mig tom och tråkig på något vis. En fredagskväll helt för mig själv...
Fredrik ska vara med kompisarna hela kvällen samt natten och spela rollspel, o André berättade att Johanna är med en utav sina frisör-kompisar, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Funderar på att ringa Line, men eftersom hennes käre pojkvän fyller arton idag så kanske dom ska ha lite specialtime för sig själva.
Nåväl, vad är väl en bal på slottet? ;)
Får ha en underbar kväll tillsammans med min kycklingsallad och teve istället. Aldrig fel det heller!

När jag traskade hem från Ica kände jag mig så hopplöst ensammen. Ingen att vara med, ingen att prata med utan helt enkelt bara vara själv. Då slog det mig vad hemskt det måste vara att vara så själv, på riktigt. Flytta till en främmande stad där man inte känner en käft och ha sitt eget lilla liv för sig själv. Vad deprimerande det måste bli i längden..
Samtidigt som jag gick och tyckte synd om alla ensamma personer så kom jag på mig själv med att avundas Sara, Carolina o Agnes.. Dom verkar alltid ha det så mysigt tillsammans. Det måste kännas underbart att ha en sådan vänskap.. Jag undrar var min sådan vänskap tog vägen?

Imorgon blir det att jobba på Skutberget. Känns härligt! Få in lite pengar. Dock extremt lite eftersom jag bara ska jobba i sex timmar, men ändå.

Blött

Nu har slovenerna kommit!
Det var jätte nervöst igår efter skolan. Mamma städade frenetiskt, men det blev inget snyggare för det. Klockan fem åkte vi iväg till Nytorget och stod o väntade på bussen. Vi väntade, och vi väntade. Efter en evighet kom dom i alla fall. Vi tog med oss de två som ska bo hos oss hem och de fick äta älgstek. Nej, dom verkade inte allt förtjusta i idén. Mamman var hursomhelst jätte trevlig, och flickan väldigt blyg. Det blir nog en trevlig vecka!

Det var nationelltprov som gällde första timmen idag. I matte. Inte mitt starkaste ämne direkt, men jag klarade det faktiskt riktigt fint. Alla de tre första lektionerna var inställda pga att vi hade nationellt prov, och så stuvade jag o Emelie om lite i schemat vilket ledde till att vi slutade hypertidigt. Passade mig perfekt!
Men när jag och Ingman gick hem så regnade det något förskräckligt. Det öste ner och jag kände mig som någonting som påminner om en blöt katt.

Senare idag så ska mamma, pappa, Charlotte + slovenerna ut till Duse och göra någonting. Blomqvist tyckte att jag kunde följa med eftersom han också ska vara där ute, men jag tror inte att jag är allt för sugen på det om det forsätter att regna på detta viset..

Ligger hellre i min säng med en kopp varm choklad och läser lite Marian Keyes, det är grejer det!

Grön-frossa

För en timme sedan stod solen högt upp på himlen samtidigt som den gassade över min halvnakna kropp medan jag satt och läste. Härligt. Sommarkänslor. Jag har fått flipp över sommaren. Just nu verkar det som om hela mitt liv går ut på att jag får en underbar sommar.
Jag blir galen på allt det gröna som är omkring mig så fort jag sticker näsan utanför dörren. Det är skräckinjagande härligt. Inte blir det bättre för att jag har blivit helt såld på färgen grön heller. Jag känner något slags begär under huden. "JAG MÅSTE HA GRÖNT!" Helt plötsligt så måååååste jag ha gröna underkläder, en grön bikini, mängder av gröna toppar, gröna skor, grön väska. Jag är såld. Det värsta av allt är att jag är instängd i den lilla hålan Säffle och kan inte ta mig till Karlstad och låta mitt begär löpa amock. Men på onsdag bär det av, och jävlar vad det ska inhandlas gröna grejer!

Imorgon invarderas Säffle stad av slovener. Två av dem ska bo i mitt hus. Vi kommer att vara tvungna att prata engelska hela tiden och - det värsta av allt - Fredrik kommer inte att kunna sova hos mig, under hela veckan. Jag förstår inte riktigt hur jag ska stå ut med det.

Sommar påväg

Helg. Smaka på ordet och låt det rulla över din tung och ut genom din mun. Wunderbart. Nästan lika underbart som sommarlov.
& nu är det inte långa stunden kvar till det efterlängtade sommarlovet inträder. Halleluja.
Har dock smärre panik över att jag svävar i ovisshet angående sommarjobb. Har sökt på Skutberget samt till kommun.  En obehaglig känsla tränger sig på och säger att antingen så får jag inget utav jobben, eller så får jag båda två. Om jag får båda två, vilket ska jag då välja? Troligen blir det Skutberget, hundra gånger bättre betalt.

Igår traskade jag iväg till skolan. Solen sken när jag promenerade iväg klockan halv åtta, och jag tänkte att det inte märktes att klockan bara var åtta på morgonen om man skulle titta på solljuset. Mer ungefär tolv på dagen. SOMMAREN ÄR NÄSTAN HÄR. Jag näst intill spricker av glädje!
Efter skolans slut gick jag och Line och tog en fika. När vi satt där i skuggan o knaprade mackor o drack kaffe repsektive te så pratade vi på om våra planer inför sommarlovet. Att det här skulle bli den bästa sommaren någonsin, och att vi skulle göra så otroligt mycket ihop, hela högen. Åka iväg och upptäcka Sverige var nog vårat huvudmål. Bara sticka iväg och inte ha en aning om var man ska ta vägen. Hitta en camping och bestämma att där får natten spenderas. Härligt. Fritt.

Idag ska jag och Fredrik hem till honom och umgås med hans familj en aning. Ikväll blir det förhoppningsvis mys med de andra parterna. Spela roll vad för slags mys, något mys vill jag åtminstone ha! :)

Sommar, sommar, sooommaaar!!

Konsekvens

Ännu en gång har jag gjort det till ett stående faktum - det är skittråkigt att vara sjuk. Nu har jag legat i sängen och snorat, nyst och hostat i tre dagar bara för att jag var allt för onykter och korkad i måndags. Fy på mig.

Valborgsfirandet började med att jag, Monika, Line, Patricia, Marcus, samt Mathias satt på de fyra sistnämndas bakgård där vi grillade och hade det mycket trevligt. Efter några timmar bestämde vi oss för att ta oss upp till Syltoppen, där det var fest, och Syltoppen ligger på andra sidan stan än vad deras bakgård gör. Promenera var vi tvungna att göra, för i en sådan liten stad som Säffle så finns det givetvis inga stadsbussar!
Alla var vi minderåriga och vi kom på att vi skulle gå över älven för att undkomma farbror polis som troligen skulle ta all den alkoholhaltiga drycken som vi bar i våra väskor. Nöjda med oss själva gav vi oss i väg, och efter ca 200 meter stannade en polisbil bredvid oss. Kloka som vi var gav vi ifrån oss alltihopa utan något tjafs, och fortsatte sedan att promenera. Resten av promenaden gick vi och berättade för varandra hur otroligt mycket vi hatade poliser och att dom var så otroligt dumma i huvudet så var helt otroligt.
När vi väl hade kommit upp till Syltoppen så var det ganska dött där. Våra humör grusades ännu mer och jag funderade på om det inte hade varit bättre på bakgården någon timme till. Jag och Patricia smög iväg och satte oss och pratade i flera timmar - kändes det som. Sen när vi kom tillbaka så var det massvis med folk, och jag minglade runt - aspackad, utomhus och pratade med varenda kotte jag såg. Jag tror att jag var inne på Syltoppen i sammanlagt tio minuter ungefär. Resten av tiden var jag utanför och "tog frisk luft".

Dagen efter skulle jag inte ha mått alltför bra även om jag hade hållit mig inomhus. Bakfyllan och förkyldningen gjorde mig knappast till den piggaste människa på jorden. Som tur var gick bakfyllan över under dagen, men förkyldningen har hållit i sig.
Så här sitter jag inomhus och tittar ut på det vackra vädret.
Nåväl, till nästa Valborg kanske jag har lärt mig att man inte alls ska vara ute så mycket. Men nu är det maj, och ända fram till september är det otroligt mycket tillåtet att vara utomhus hela tiden som man festar (förhoppningsvis utan förkyldningar).

Nu väntar sängen, boken och fönstret där det vackra vädret lyser igenom och retar gallblåsa på mig.

RSS 2.0
--