Hej huvudvärk

Filten är invirad kring min kropp som just nu befinner sig i tvsoffan, stirrandes på Efter tio. Har sovit något så gudomligt i natt. Slocknade innan älsklingen kröp ner bredvid mig, och var i en dimma när han pussade mig hejdå i morse. Vaknade gjorde jag inte förens vid halv tio, och har sovit i ungefär tio timmar.
Då förstår jag inte hur jag kan vakna med dunkande huvudvärk...? Troligen för mycket sömn...

Ska försöka skaka av mig huvudvärken med lite Treo, gnugga geniknölarna och försöka skriva några rader på min fina hemtenta. I eftermiddag vill jag verkligen åka till Karlstad med min lillasyster. Köpa ett bord från IKEA, handla smink och någon snygg topp.
Får se hur det går?

När man vill lukta fint om tårna...

Jag är så kär. så kär, så kär, så kär. Nu är de här underbara skönheterna på väg hem till mig. Can't wait!

On the räls again

Nu sitter jag på tåget. På mindre än ett dygn har jag hunnit åka tåg två gånger, som kommer i slutändan resultera i sammanlagt fyra timmar resa. SJ borde älska mig.
Åkte in till GBG igår för att gå på en övning som vi hade idag, och få ut hemtentan. Övningen var över på mindre än en timme, så jag hoppade över min shopping eftermiddag som jag egentligen planerat och tog ett tidigt tåg till Säfflestad.

Känner att jag ränner väldigt mycket fram och tillbaka. Men vad ska jag sitta i lägenheten i Lerum alldeles själv för, när jag kan vara hemma hos min familj?


I helgen blir det tentaplugg, jobbande och kanske en utgång också. Får se vad tiden har att erbjuda.


Så här het är jag på tåget

Dagens outfit

Ett sällan använt ämne i bloggen är "Dagens outfit". Kan kanske bero på att det här inte ska föreställa en modeblogg? Idag tänkte jag göra ett fint litet undantag.


Den här vackra skapelsen sitter jag nu i. Den röda balklänningen + raggsockor. Good shit.


Jag drog faktiskt på mig klänningen i ett till syfte än att bara få känna mig lite fin. Tanken var att jag skulle bevisa för mig själv hur mycket större jag blivit sedan jag tog studenten (och därmed behöva börja träna), och jag trodde att jag knappt skulle kunna stänga klänningen.

Mina förhoppningar grusades. Det visade sig att jag gått ner två kilo och att klänningen är för stor.
Hur fan lyckas man med det? Leva på chips, godis, ostbågar och McDonald's mat i över ett halvår, ändå går jag ner i vikt?

Tack mamma och pappa för min ämnesomsättning!


Leker söt.

Det luktar trygghet

Hemma i Säfflet. Skönt. Bekymmersfritt. Tvn står på. Dom skriker om Bjoerndalen. Jag kan vaggas in av tryggheten.

Imorgon spenderar jag min sista dag som tonåring. Egentligen bör man väl göra någonting vulgärt, upproriskt och typiskt tonårs-aktigt? Patricia kläckte den briljanta idéen att försöka köpa alkohol på Systemet, för imorgon är ju sista gången som jag faktiskt kan göra det.

Varför måste man äta?

Jag sitter och är sjukt sugen på köttfärssås med rotfrukter och pasta. Har hittat receptet i min underbara kokbok (som jag förresten måste visa för er någon gång snart!). Tråkigt nog är jag på tok för lat för att gå i en kvart för att handla mat, så det får nog bli det enda jag har i kylen - fiskbullar!


Glamouröst..

Fettisdagen i linsperspektiv

Jag tänkte dela med mig av min fina tisdag i lite bilder.


Så här ser våran föreläsningssal ut när vi har en liten rast.

Så här ser Ella och jag ut under den rasten. Ella ska vara cool och göra såsom jag alltid gör med mina fingrar på foto.

HAHAHHA!! Världens sötaste Danielle! Skrattade nästan så jag dog när jag tog bilden. Har ingen aning om vad hon håller på med?

Danielle och Ella kom på att det tecknet jag alltid gör betyder typ Fuck you eller något. Så dom tyckte det var kul att göra så.

Jag och Danielle är coola.

Här går jag i skolan! Eller ja, nästan. Det är huset som skymtar där i bakgrunden. Här är vi på väg till spårvagnen.


Då ser söta Lisa ut så här!

Ida, Louise, Ella, Danielle och Pernilla!

Det är faktiskt fettisdagen. Då ska man äta semla. Så det gjorde vi.

Slutligen skilde jag mig från mina klasskompisar och handlade upp varenda krona jag hade på kontot. Kanske inte ett av mina smartare drag.

Det fula porslinet

Jag hyr just nu en möblerad lägenhet, och det är jätte skönt på många olika sätt. Det är härligt att inte behöva sitta i en saccosäck och titta på tv (eftersom jag aldrig skulle ha råd med en soffa i dagsläget), och det är jätte skönt att ha kvar hela mitt rum hemma hos mamma och pappa. Det är inte bara möblerat, det är färdigt att flytta in i med köksattiraljer och diverse saker.
Det otroligt tråkiga är att jag har dösnygga tallrikar, muggar, äggkoppar osv. hemma i Säffle som väntar på att få användas. Men då jag inte tar någon bil ner så får jag aldrig med mig dom, eftersom jag inte kan kånka på alla grejerna på tåget.

Så jag lever med mina fula tallrikar och grymt små muggar som man dricker ur på två klunkar..

(HÖR DU DET MAMMA? Jag vill ha ner dessa sakerna, så ta bilen hit!!)

Det är bland annat dessa snyggisgrejerna som väntar på att få användas!

Men nejdå. Det här fina brukas just nu.

Leva livet

Vill ni höra något underbart?
Min första tanke var ju att blogga nu när jag bor i Götlaborg, sedan insåg jag att det inte gick att få rim och reson på min kompaktkamera. Aldrig att jag skulle orka kånka runt på systemkameran vart jag än gick och en blogg utan bilder hatar jag.
Därför uteblev bloggningen.

Nu verkar jag ha fått min kamera att bli normal igen! Weej!

Mask i grus

Jag antar att ni har hört det förskräckligt tragiska? Som student ska man ju tydligen vara väldigt fattig och leva på äcklig mat. Så det gjorde jag alldeles nyss. Äckliga snabbnudlar med en sådan där kryddpåse till som man häller på.
Krydda vet jag inte om man kategorisera det som, snarare grus.


Studentlivet är fruktansvärt hårt.

Wake me up when March ends...

Sitter och skriver hemtenta och längtar fruktansvärt mycket efter sommaren och värmen...

RSS 2.0
--