Snö förhoppningar

Fick ett sms imorse klockan åtta från älsklingen: "Det snöar ute!!". Jag sprang upp ur sängen, låste upp ytterdörren och ställde mig och stirrade med mina nyvakna ögon. Jag vet fortfarande inte om det berodde på mina grumliga och trötta ögon, men jag såg ingen snö. Hur länge jag än stod och hur mycket jag än stirrade så var det omöjligt för mig att se det. Det var bara regn.
Så jag gick och la mig igen.

För en timme sedan gick jag upp igen, då regnade det fortfarande. Så jag funderar på att gå o lägga mig i sängen igen, och titta på en film. Får man göra sånt när det regnar ute?



Så här ser det ut utanför fönstret. Isch.


On the road again

Påsarna har sakta men säkert börjat försvinna..

Jag har konstaterat att jag tycker att det är ganska kul att köra bil. Speciellt i sällskap med jävligt hög musik som jag kan sitta och skrika ikapp till samtidigt som jag dansar med huvudet. Måste se (och låta) rätt kul ut. Därför undviker jag att göra det så fort någon annan är med i bilen (vilket gör att det är mycket roligare att åka bil själv).



Så här snygg är jag i min brors för stora pilotisar.


En speciell dag

(Jag har påsar under ögonen idag.)

ÄLSKLINGEN FYLLER 21 IDAG! HURRA!


Gå upp före klockan åtta?!?

Numera är jag student på Karlstad Universitet där jag pluggar Religionsvetenskap I. En intressant kurs, men ingenting som jag kommer att spinna vidare på i framtiden. Jag läser den mest för att ha någonting att sysselsätta mig med under dagarna (rättare sagt så att jag kan gå runt och ha ångest för att jag inte pluggar varje dag..).

Det är nästan sex mil från min bostad till universitetet. Det går bussar och grejer, men jag är en sådan bekväm (och fattig) ung dam så jag tar ofta bilen.
Imorgon har jag en föreläsning som börjar 08.15, vilket betyder att jag måste gå upp redan 06.00!!! Detta har inte hänt sedan innan jag for iväg till Cypern, och jag ser inte fram emot det. Har spenderat större delen av eftermiddagen och kvällen till att gnälla över detta. Ohja, det är oerhört synd om mig.



På grund av den tidiga morgonen imorgon så måste jag redan gå och lägga mig, då ser jag ut så här. Förskräckt och uschlig!


Hur vet Rakel skillnad på damm och damm?

När vi ändå är inne på mobiltelefoner och Abba...

Jag funderade på den här "nya sms tjänsten" som finns tillgänglig runtom i Sverigeland. Om du funderar över någonting så kan du skriva det ordet (ordet, inte en fråga!) till Rakel och så vips så svarar dom på det. (En oerhört "ny" tjänst, 118118 och 118800 har ju inte alls haft tjänsten skitlänge nu..)

Då funderade jag på om man nu skriver Abba, så kanske man får en jäkla massa svar om bandet Abba. Men sedan finns det ju även ett företag som gör en massa fiskprodukter och dylikt som också heter Abba, tänk om det är de man är intresserade o veta om!
Vad händer när man skriver "damm" ? Får man svar på vad dammråttor under sängen är då, eller om vad en damm där ankorna plaskar runt i är?

Nej, jag måste erkänna mig mycket skeptisk till Rakel.

(måste nämna att jag inte har använt mig av tjänsten, så jag vet egentligen inte hur det funkar. har någon det så är ni varmt välkomna att kommentera och berätta hur det egentligen går till!)


Smart, snygg, STUDENT?!


Nope, jag har inte genomgått någon näsoperation, bröstförstoring eller fettsugning. Jag ser ut som jag alltid har gjort (med undantag för det något mörkare håret).
Det visade sig att man faktiskt inte behöver förändras så där hypermycket bara för att man börjar plugga på universitet. Det tyckte jag var förvånande.

Då ser man ju inte ens skillnad på studenter och gymnasieelver?!


Apelsiner är för exotiska för svensk ordlista?

Jag tycker om att höja på ögonbrynet. Någonting som man kan höja på ögonbrynen milvis är Sony Ericssons t9 funktion på deras telefoner.

Min rosa lilla godbit är en t700. Ordet "Abba" finns med, men inte "Apelsin". På min systers Sony Ericsson finns till och med ordet "Negerhora", men inte "Apelsin".


RSS 2.0
--