Sommarlov

Jag har sommarlov.
Jag går på sommarlov. Det finns ingen ork till bloggen. Jag ska lägga ner mig 100% i så mycket annat under sommaren. Jobbet, mitt & Johans förhållande samt att ha skitkul med kompisarna.
Jag går på sommarlov från bloggen.
Möjligheten är stor att det pluppar upp ett inlägg då och då, men den tas inte upp på riktigt förens till hösten, skulle jag tro.

Så ha nu en WUNDERBAR sommar allihopa.
Pyss!

(bilddagboken kommer däremot användas flitigt. http://catrinen.bilddagboken.se )


Uppgörelsen

Förlåt.
Förlåt för att jag är en sådan dålig bloggerska och aldrig uppdaterar. Jag är inte värd eran uppmärksamhet. Snyft.

Sådär, allting är förträngt och förlåtet, superbra!
Har goda skäl: det är sommar. Då vill jag vara på Duse, åka segelbåt, grilla och dricka drinkar. Inte sitta vid en dator.
Så det är precis detta som jag har sysselsatt mig med under helgen. Har även kommit fram till att jag är ohyggligt förälskad och vill bara pussas med Johan konstant.

Mac dator

Ute i Tveta på tjejfest med lite tösabeter.
Hur trevligt som helst, och jag var bara tvungen att sno åt mig datorn lite. Det är en mac, och hur ovant som helst för en trogen PC användare som jag.
Nu, åter till de smarriga drinkarna!

No blogging?

Ojsan. Jag är visst rätt kass på att blogga enligt Johan Ingman.
Men jag har körkort, det är soligt och jag vill inte vara inomhus.
Ett enkelt svar.

Så gick uppkörningen till


Bilden tog Ingman förut när vi körde runt, jag märkte inte ens att han tog den och den är tagen med mobil. Därav den sämre kvaliteten.


Ååh, vilken lycka. Vilken frihetskänsla.
Jag trodde verkligen inte att jag skulle klara av det.

Först så var jag och övningskörde med Göran en sista gång vid halvett idag. Jag var ett enormt nervvrak och det märkte han så vi började med att tala lugnt och stilla och han förklarade att jag faktiskt kunde köra bil. Det kommer att gå bra sa han.
Vi körde och gjorde fickparkering, backade på något knasigt vis på en parkering och körde runt. I slutet av lektionern så klargjorde han för mig att det skulle gå så bra så, bara jag gjorde som jag hade gjort på lektionen. Sedan sade vi adjöken och sa att vi skulle ses igen vid halv tre.

Jag åkte hem till min magsjuke far. Där stod jag mest och babblade, vevade med armarna och kunde inte sluta vara nervös.
Kvart över tre pyste jag iväg till Icenter igen. Där satt jag och försökte lugna mig själv, med stort resultat.
Göran kom vid tjugo i tre. Då knatade vi tillsammans bort till bilen som stod längre bort på en parkering. I den satte vi oss tillsammans och vid det här laget var jag hellugn. Göran gick en sista gång igenom vad jag borde tänka på.
Efter några minuter så sa han "Här kommer kontrollanten!".
Mitt hjärta började att pumpa ut fyrtio liter blod i sekunden och jag vände mig om för att titta på kontrollanten som hade min framtid liggandes i sina händer. Vid åsynen av att det var en kvinnlig kontrollant sjönk mitt hjärta ner till vanligt tempo igen. Jag är mycket lugnare i sällskap med tjejer helt enkelt.

Efter en säkerhetskontroll så körde vi iväg. Först så backade jag runt ett hörn ovanför Sundsborgsskolan. Sedan skulle jag köra framför skolan och till vänster i en korsning. Från höger kom det en stor skolbuss. Jag saktade in och skulle lämna företräde. Men bussjäveln kom inte förbi för jag hade ställt mig för nära.
HELVETES JÄVLA SKIT tänkte jag då och insåg att jag hade kuggat. Jag backade så att bussen skulle komma förbi vilket den gjorde och sedan körde vi vidare.
Jag var mest nedstämd under hela åkturen som utspelade sig ett varv runt stan samt på 45an där en vänstersväng i Vbro utfärdades.
Väl tillbaka på parkeringen som vi börjat på så sade kontrollanten "blablabla... körningen är godkänd.". Jag tappade kontrollen över hur jag skulle parkera bilen, och blev bara oerhört lycklig.
Så lycklig.

Så nu har jag cruisat runt i stan. Först med Ingman och sedan med Patricia o Johanna.
Imorgon ska vi till Karlstad och hämta upp Johan från tåget samt shoppa lite.
WIIIE!

(ursäkta för universums längsta inlägg)

Körkort

JAG HAR KÖRKORT!
Lyckan går inte att beskriva med ord.

Nervositet

Åååh, inaktivitet. Förlåt.
Men jag går på högvarv hela tiden.
Berättar sedan. Kanske.
Beroende på hur det går.

Gulp.

Jordgubbs nostalgi


Ååh, sommaren första jordgubbar har anlänt in i min mun.
En kolosalt underbar känsla som får smaklökarna att dansa tango.
Mer jordgubbar åt folket!

Soligt!

Legat ute och glassat i solen, i princip hela dagen. Svettigt värre!
Var även ute och övningskörde en sväng med käre fader förut, men det kändes lite nervvrakigt med tanke på att det var utgång med tillhörande alkoholhaltiga drycker igår. Som tur var så hände det ingenting drastiskt, jag körde inte på någon och ingen körde på mig.
Pjuh.
Jag fick även höra från en mycket trevlig fordonsgrabb igår på Fridas (Elins kompis) fest att jag pratade så otroligt vuxet. Visste inte hur jag skulle ta det, men jag tog det som en komplimang.
De flesta brukar dock beskylla mig för att prata värmländskt, så det var ju en trevlig skillnad.

Syster ligger och sover fem meter ifrån mig. Hon har varit uppe hela natten med sin klass på Skutberget.
Dagens ungdom - jag säger då det!

  

Utgångskväll

Maten igår blev mer än ljuvlig = jag o Johanna är superduktiga kockar!

Sen när vi väl drog iväg till Åmål var det kanske inte så där överdrivet mycket att hurra för. Vi satte oss inne på Sarahs lägenhet och mest glodde in i väggen tills Patricia konstaterade att Sarah hade en vattenpipa. Då var jag tvungen att testa den. Ida, en av Sarahs kompisar, välte ner den i golvet och det korta nöjet fick ett abrupt slut.
Vi drog på någon 18års fest, men det var inte direkt personern i samma liga som vi där. Mer typ hårdrockare. Jag och Johanna skruvade lite lätt på oss så fort vi hade suttit oss ner och ville bara sticka därifrån.
Men sedan kom vi till någon ännu värre fest där det bara var allmänt stelt och tråkigt. Då ringde vi till Elin, Johannas lillasyster och stack på fest med henne. Det var nog det trevligaste under kvällen i alla fall.

Sedan stack vi ut på stan och träffade en miljon människor, sedan åkte vi hem till Säffles egna bakfickan!

RSS 2.0
--