Hänsynslöst varmt

Okej. Här kommer det en läskig nyhet: DET ÄR SKITVARMT! Det är inte lite varmt heller, utan riktigt hänsynslöst dretvarmt. Kanske kan det bero på att jag sitter inne i receptionen, och där är det jämt hänsynslöst dretvarmt. Eller så är det för att sommaren är här på riktigt. Ett tredje alternativ skulle kunna vara en smula av de båda två.

Nu har jag åtminstone badat för första gången i år! Jag är tokigt nöjd. Det hela började med att Charlotte skulle iväg och bada, då följde jag och Fredrik med som sällskap. Helt plötsligt hoppade Fredrik i, och där satt jag på klipporna alldeles själv. Efter några hundra minuters tvekande stålsatte jag mig och strax efteråt plaskade jag runt i vattnet bredvid Charlotte och Fredrik. Jag var helt förstummad över att det inte var kallt så in i helvete, utan riktigt behagligt med tanke på den stekande värmen i luften.

Den här helgen hade jag tänkt vara så där snuskigt duktigt och göra allting som finns kvar att göra i skolan. Men klumpig som jag är, och stressad som jag var så glömde jag totalt bort böckerna hemma i huset när vi for i väg. Så det får bli att jag gör en massa imorgon istället, och slappar resten av helgen!
Eftersom jag inte hade några böcker, och alltså inte kunde plugga, så passade jag på att jobba lite. Det var enormt roligt att få vara tillbaka i glassbaren igen.

Nu funderar jag starkt på att gå ner till sjön igen, och hoppa i vattnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
--