Mot Cypern!

I natt åker vi från Säffle stad och beger oss mot Landvetter. Där kommer vi imorgon att ta ett flyg till Cypern, Larnacka och sedan åka buss till Ayia Napa. Kommer nog bli spännande!

Konstigt nog är min resfeber lika med noll och jag känner mig knappt nervös eller förväntansfull. Tror att det kan bero på att vi har gått runt och väntat på det här så länge nu, och nu när vi väl är där så har man vant sig så vid väntan.
Är osäker på om jag ska bry mig om att sova eller inte under kvällen, eller sova under bilfärden samt flygresan?

Okej, lite nervös är jag nog..

Nu hoppas jag bara att vi överlever flygresan och att ingen dödar oss eller göt något annat dumt där nere..

(vet inte om jag kommer sitta vid datorn där nere, om inte så uppdateras inte bloggen förens nästa tisdag!)

Första arbetspasset på McDonald's

Jäklar så roligt det var att jobba på McD. Kan förvisso bero på att det var första gången och jag sög åt mig all kunskap som jag kunde få. Men det var galet kul!
Efter bara fyra timmar är jag dock helt slutkörd och skulle troligen somna så fort huvudet nuddade kudden om jag tillät det. Imorgon ska jag tillbaka och jobba några timmar igen, vilket jag ser fram emot. (dock inte att jobba med patricia. hon kommer KÖRA ÖVER mig)

Kanske borde man läsa lite twilight..? (nej, jag orkade inte hålla mig borta igår och sträckläste 120 sidor..)

JAG VILL INTE TA STUDENTEN!

Nu har jag haft min sista lektion på gymnasiet. Någonsin. Har städat ut mitt skåp och lämnat in nyckeln. Har vemodigt åkt ifrån skolan en sista gång, på riktigt.

Förstår inte hur folk kan se fram emot studenten, för jag ser det som en enda jäkla pina. Visst låter jag pessimistisk? Men jag är inte alls redo att ta det stora klivet ut i vuxenlivet. Jag vill vara kvar där jag är. Lycklig över att få skutta till lektionerna, åka hem och plugga och veta att så ser mitt liv ut.
Jag vill inte bli stor och vuxen och börja ta en massa hemska ansvar. Jag vill inte släppa taget om mitt tonårsliv, mina klasskompisar och mina lärare.

Ska åka till McDonald's för att lära mig jobbet för första gången någonsin. Spännande.
Skulle hellre vilja åka på en historialektion och lära mig mer om 1734 års lag...



Försöker göra ett halvlyckat förösk att se lite ledsen ut. Såg mest knäpp ut. Men visst är mitt nya diadem sött? ;)

Var det någon som sa beroendeframkallande?

Idag har jag köpt första och andra Twilight boken. Sitter här och försöker intala mig själv att inte kasta mig över den första redan nu, eftersom tanken är att jag ska ha dom i Cypern. Betvivlar dock starkt att min plan drastiskt kommer att misslyckas och att jag inom en halvtimme ligger kuvad i sängen, helt fast i boken.

Studentens "lyckliga dagar"?

De senaste veckorna har jag börjat inse mer och mer att jag faktiskt inte alls vill ta studenten. Har gråtit minst tio gånger idag över tanken att klassen ska skiljas, att vi inte längre kommer att gå där i samhällskorridoren och dansa, att jag inte kommer att lipa åt Patrik mer, att vi inte kommer kunna ifrågasätta allting på Peters lektioner, att allting som har med skolan att göra kommer att ta slut allt för snart.
Jag är inte ens lite beredd på det. Inte ens i närheten.

Jag har säkert gråtit tio gånger till av ren jävla utmattning. Fick reda på tre betyg idag. MVG i projektarbetet, VG i Engelsk Affärskommunikation samt att vi fick tillbaka c-uppsatsen i historia. Kammade hem ännu ett OMVG vilket gjorde mig stolt.
Nu är allting inlämnat och jag känner att jag inte har slappnat av på riktigt på säkert två månader.

Så nu måste jag nog gråta en skvätt till..


Cypern, snart ses vi!

Vad spenderar man timmarna med när man inte pluggar då?
Jag började packa inför Cypernresan som sker på måndagmorgon. Börjar faktikst kännas på riktigt nu. Att nu åker vi snart. Sjukt spännande, men givetvis går jag runt och är jätte orolig för att flyget ska störta eller att någon kommer att mörda oss där nere...


måste nog ta den stora väskan ändå... har knappt börjat packa och den är redan full...

Jag kommer nog sakna att plugga

Nu är allt skolarbete färdigt. Jag sitter och stirrar rakt fram utan att riktigt se någonting. Så det är så här det känns? Att inte ha den där gnagande tanken i bakhuvudet "nu borde jag egentligen sitta och plugga på religionen/engelskan/matten...".
Om det är skönt? Nje, en aning tomt faktiskt. Vetskapen om att det kommer ta flera år innan jag pluggar igen är konstig. Speciellt när man har ägnat åtminstone sex av sju dagar till någon slags studie i nästan 13 år.

Men för att ha någonting att göra sitter jag nu och bläddrar i McDonald's böckerna. Har nämligen fått jobb där, och ska göra första passet på fredag.. Måste ju fatta lite granna av alla donkan termer iaf...


När ingen annan kan...



Jag tycker att min älskling är världsbäst som alltid finns där och stöttar mig.. Fattar inte hur han står ut ibland?
<3

Det är inte lätt att koncentrera sig när man är kär...

Vet ni vad jag gjorde? Jag la mig i soffan och tittade på Twilight! Så nu sitter jag här och har plugg ända upp till öronen, och jag kan inte koncentrera mig för jag tänker bara en massa romantik hela tiden.
Heja mig!

Jag vill ha en vampyr!

Igår blev jag förälskad. I Twilight. I Robert Pattinson. I vampyrer. (med andra ord joinar jag resten av världens alla 14åriga tjejer)

Först när jag fick höra talas om denna filmen tänkte jag mest att det lät jäkla konstigt med en vampyr som blir kär i en människa, och ratade filmen det första jag gjorde. Men efter att jag har fått höra jublande recensioner och tjejer som blir kär i kärleksträsket efter filmen insåg jag att det troligen är en film för mig ändå.
För jag är ju en riktig romans-sucker och tittar nästan inte på annat än snyftfilmer där folk är kära och dör. Eller något.

Och oj, vad kär jag är. Har lust att tanka bilen, åka till Karlstad och köpa första boken för mina sista riksdaler, bara för att få suga ut lite mer av kärleken.

Men här sitter jag och jag måste plugga. Fast jag vill inte. & jag kan inte, för jag har glömt affärskommunikationen i skolan. Good work!
Då kan man väl få titta på Twilight en gång till...?

För jag ska snart ta studenten!

Oerhört skönt att få lite långledigt. Högen med skolarbeten förminskas dessutom.

Igår skapade jag ett mvg i samhällskunskapen vilket resulterade i att jag får mvg i samhällskunsap c. Känns förjävla skönt. Så den och religion b är helt klara och båda lyckades jag kamma hem mvg:n i. Sköntskönt!
Skickade även in min vedervärdiga c-uppsats i historia igår. Det var så skönt att få bli av med den, eftersom den har gett mig många ångestladdade timmar i sängen när jag inte har kunnat sova.

Har även gjort en fin lista över alla andra skolarbeten som är kvar som jag ska göra under helgen. Staplade upp dom i scheman och skrev vilka jag skulle göra vilken dag - och jag är färdig med dagens! Nu känner jag mig allmänt lycklig och glad över att jag faktiskt kan se att det börjar ta slut..

Nu ska jag gå och dansa och sjunga till Thomas Lundin!


Visst är min handstil vacker..?

Sötare än socker!

Jag gillar söta prinsessliknande skapelser. Ungefär som den här. Så sockersöt så jag får ont i tänderna.


VAD JAG VILL HAAA!

Jag ser slutet, Jonathan! Jag ser slutet.

Idag är min mage dum. Så där dum som en flickas mage oftast blir en gång i månaden. Därför ska jag ligga hemma i sängen och äta cashewnötter hela dagen lång. Inte för att det är bra för magen, utan för att det är gott!

Jag börjar se slutet på högen av skolarbeten. Nu arbetar jag för att succesivt förminska högen, och den byggs inte längre på - thank god! Det känns konstigt att det är slutruschen. Väldigt konstigt.
På onsdag åker jag troligen till Mellerud och Vita sannar med mina föräldrar och stannar där hela helgen lång. Detta för att kunna få bort högen helt och hållet och detta i lugn och ro.

Men om en vecka, då är det nästan inte ett dyft kvar! Åh, vilken härlig tanke...

Lisebergs presenter!

Igår var långeman på Liseberg hela dagen lång. När han kom instudsandes i mitt rum klockan halv tolv på natten och väckte mig så hade han med sig Lisebergs presenter!
En av dem var en rosa plastmugg där det stod "Världens bästa tjej" (misstänker starkt att denna mugg egentligen är avsedd att användas av små fyra åriga tjejer med flätor i håret) samt en t-shirt med långeman på.
Helgulligt ju.

Plastmuggen tror jag kommer bli finfin som pennmugg på skrivbordet då jag gillar lite crazy saker (samt att muggen inte fick innehålla heta drycker. vad fan ska man då ha i den?), och tshirten ska jag använda som nattlinne. Speciellt i Cypern, för då kommer min älskling vara med mig ändå! Hihi.


Supersöt mugg som jag omvandlar till pennmugg!


Haha. Finns det någon goare?

En helg i solen


Så där såg min helg ut! Fantastisk sol och en hejdundrands massa pluggerier.

Invigde den nya bikinin som fick se solljuset.. Är sugen på att köpa den andra rosa från MW for H&M också...

Lite exklusivt ska det vara...

I fredags kväll var jag och långeman på bio i Karlstad.
Vi kollade på Änglar & Demoner och satt i Filmstadens nya biosalong! Det var så lyxigt så man fick lite cider och en gratis chokladbit innan filmen skulle börja. Sedan skålade alla glatt varefter vi myste loss till filmen.

Jag är en person som gillar exklusiva saker, och när jag såg att det i biosalongen fanns extra exklusiva stolar var jag givetvis tvungen att sitta just där. Man kunde ställa in ryggstödet så att man "låg ned" lite mer, och fåtöljerna var extra stora och sköna.
Hellyxigt.

Filmen var skitbra (mycket bättre än DaVinci koden) och om du ska gå på bio på Filmstaden i Karlstad, försök komma i salong 8! Den nya salongen som var otroligt mycket lyxigare än de andra..


Där satt vi och njöt.

Matthew Williamsson bikinin blev min...

Mitt i all stress måste jag ta några minuter till att skriva ett blogginlägg..

Idag tog jag halva dagen ledigt från slitande i hår och plugg och flydde till Karlstad. Den andra kollektionen med Matthew Williamsson for H&M släpptes ju idag, och jag var givetvis tvungen att bege mig dit. Fick med mig en tokfin bikini plus sarong hem. Dessa stycken kommer förhoppningsvis få se solen under Cypern resan!


Jag gillar udda påsar...


Paljetter är aldrig fel sommaren 09!


Mina skönheter!


Dessa köpte jag inte, tack gode gud! Hatar denna cykelbyxetrend som ligger och smyger bakom hörnet. Inne på Gina Tricot kan man hitta dessa guldiga cykelbyxor. Personligen tycker jag att de är vedervärdiga och hör hemma på en kvinnlig clown, men om du känner dig modig så väntar de på dig där!

Jag är Carrie Bradshaw!

Ikväll ska jag försöka varva ner och bara ha det roligt. Detta tänkte jag göra hos Sara, Mikael och avslutningsvis på Harrys. Där är det Hollywood tema ikväll.
(O)påhittigt nog har jag klätt ut mig till Carrie Bradshaw!



Jag tycker att det är en Carrie-klänning! Spenderade en timme med att locka håret, ändå ser det nästannästan ut som vanligt.. Töligt värre.


Istället för ett Carrie halsband har jag ett Catrine halsband! ;D


En liten musch som föreställer hennes vårta också!

Vi hörs om två veckor?

För tillfället har jag kapsejsat. Allt tid som finns går åt till skolböcker, planering av student/bal/elevråd eller att ligga halvt död i sängen. Därav ingen bloggning.

Tror inte att man fattar hur sjukt jobbigt det är de här veckorna innan studenten, förens man är där själv. Jag gjorde det inte, vet jag. Men nu fattar jag.

& det är inte roligt.

Ge mig ett nytt PS?

Idag var det egentligen meningen att jag skulle plugga flitigt och duktigt. Inträffade det? Knappast...
Johanna ville ha hjälp med sin bloggdesign, och det var lite roligare så jag satt och pillade med det istället. Blev dock inte färdig, och blev förbannad på mitt gamla PS. Alla de snygga och roliga brushen var för nya för mig, så de gick inte att få in i programmet...

Resten av kvällen ska jag ägna åt Ben & Jerrys och Vänner!

Min MW for H&M klänning!

I torsdags kom det ett roligt bud med posten! Nämligen min Matthew Williamson for H&M klänning. Den kändes lyxig när jag drog ur den ur det fula plastpappret som den omringades av.
Dock har jag varit en aning skeptisk de senaste dagarna till när jag ska använda denna skönhet. Egentligen skulle jag vilja springa runt i vackra klänningar vareviga dag, men det passar inte direkt till min livssituation.

Funderar att kanske ha den på kvällen till studenten? Den känns alldeles för o-studentig för att ha under själva dagen.. Hmm, svårt det här med klänningar..





Notera att jag lider av stora problem med att vara seriös på bild

I-lands problem gällande klänningar

Jag är en person som hatar att vara som någon annan. Hela tiden vill jag vara orginell och inte gå den vägen som alla andra går..

Tråkigt nog fick jag idag reda på att Sara har köpt en likadan studentklänning som mig.. Då talar jag om den senaste inköpta med en rosett i ryggen, som jag i princip hade bestämt mig för att ha under hela student dagen & kvällen, och spara den andra till sysers konfirmation.
Nu vill jag inte alls ha den klänningen längre, för jag vill ju inte att Sara ska se ut som jag och viceversa.. Samtidigt vill jag inte ha den andra klänningen längre, när jag vet att jag har en så mycket finare...

Jävla skit.

(förövrigt vill jag tillägga att jag förstår att man inte kan vara ensammen med en klänning när man köper den från ett sådant stort ställe som jag gjorde. men ändå är det tråkigt när det är någon som man umgåtts med varje dag i tre år.. hade det varit ngn brud i HV hade jag inte brytt mig för fem öre...)


men det är ju den finaste klänningen jag någonsin ägt.. jag vill ju ha den på studenten!

Västberlin, Östberlin, Brandt, Krusjtjev och Adenauer

Så här ser min dag ut:

Hela dagen lång har jag suttit och läst en massa artiklar ur SvD, augusti 1961. Det jobbiga är att de ligger inuti datorn som bildformat, och jag blir ännu mera yr i bollen av att sitta och stirra in i skärmen.
Även fast jag har en miljon grejer till som jag måste göra (plus fortsätta läsa de här jobbiga artiklarna i tre timmar till) så känner jag mig ganska nöjd och stolt!
Jag har åtminstone presterat något vettigt idag.

Har du?

Yr som en kokosboll


Jag är yr som tusan. Vet inte hur, och vet inte varför? Men har varit det nu de senaste 30 timmarna.. Försöker få Johan att inse att jag troligen har fått svininfluensan, men han håller inte riktigt med.
Jobbigt att vara yr och ha ont i huvudet idag, i alla fall. Speciellt när jag måste ägna hela dagen åt plugg...

Mitt första "majande"

Under Valborgs firandet frågade Johanna mig i förbigående om vi inte dagen efter skulle "maja". Jag fattade inte alls vad hon menade för någonting, och blev lite rädd för att hon menade att vi skulle springa runt och demonstrera - som sossarna gör. Och jag är ytterst lite sosse, och trodde därför Johanna blivit knäpp.
Men det visade sig att "maja" betyder att man fikar och mår gott i solen (?), typ. Mamma förklarade att detta gjorde vi visst när jag var liten, men jag kan inte komma ihåg det.

Hur som helst, igår majade vi alltså.. Vi låg i Solparken, käkade bullar, drack kaffe och bara hade det gött..


Johanna & André i solskenet!


Elin var med hon med..


Linegöllet och jag!


Johan och Mathias ser inte allt för nöjda ut..

Ett besök på golfbanan

Idag gjorde vi någonting väldigt mysigt. Någonting som inte förekommer allt för ofta, mer än i tvspelets värld.
Vi åkte ut till Billerud och slog några hinkar på ranchen! Även fast jag är allt annat än något golfproffs och därmed behöver Johans hjälp varannan minut så var det kul! (egentligen tyckte jag mest om när han stod bakom mig och höll om mig och golfklubban så där romantiskt...)

Tyvärr glömde jag kameran i bilen, o hade bara mobilen med mig i bagen, så det fick bli mobilbilder!
 

André satsar hårt!


Älsklingen var supersöt, och en duktig lärare.


Jag kände mig ganska underlägsen allahopa.. Johanna var suddig på bild! :P


Jag lipas istället för golfar.


Istället för att göra en snygg golfsving till bild valde jag att posa lite hejvilt!

Valborgs firande

Valborg firades med bravur!






























Väldigt mysig kväll, dock ganska kort...

RSS 2.0
--