Ta en minut och andas

Det känns som om jag knappt hunnit vara hemma sedan jag kom tillbaka till Säffle från Branäs. Igår sprang jag nästan på direkten iväg till Johanna, idag har jag varit i Karlstad och nu ska jag också springa iväg till Johanna för att träffa henne och Patricia.
Ujuj. Stress, stress.

Nya införskaffningar

Dagen har spenderats i Karlstad tillsammans med Johanna och Johan. Införskaffade mig ett par stiletter som jag gått runt och suktat efter i en smärre evighet, en blå cardigan på rean, glitterspray och så det nya Guitar Hero till Wii.
Nu kommer jag vara toksnygg på nyårsafton i mina nya skor, klänning och glitterspray i håret.

Dessutom...
Jag fick en jätte fin Calvin Klein klocka av Johan i julklapp, men den var på tok för stor för mina smala handleder så idag hade vi tänkt att förminska den. Fast då kunde man inte förminska den, eftersom armbandet runt om kring var lite annorlunda.
Så istället fick jag välja ut en ny klocka! Det blev en ganska stor, vilket förvånade mig för jag trodde inte alls att stora klockor var min grej, utan små. Men när expediten tog fram just den, så var jag ganska säker på att den ville jag ha. Johan fick visserligen punga ut med lite mera pengar, men han sa att det inte spelade någon roll..



Bilden gör den inte rättvisa, den är så mycket finare i verkligheten. Det är en Guess klocka, och jag tycker inte alls att Guess känns lika exklusivt som Calvin Klein, men jag antar att det är det - eftersom den kostade mer?

Branäs bilder

Nu tänkte jag dela med mig av de få fotografierna som jag tog när vi var i Branäs på kompaktkameran.. Allihopa är tagna under ett lopp av två dagar - fastän vi var där i sju.


Johan kom på Juldagen! Det tyckte jag var mysigt.


Han står och är söt uppe vid toppstugan. Det var ganska dimmigt nere i dalen, som ni kan se på bakgrunden.


På annandagen så följde även mor, far och lillasyster med ut i backen. Här håller mamma lite krampaktigt om Johan för hon tycker att det är lite obehagligt att åka skidor när det är isigt.


Johan & jag i backen.


Jag åkte lift och var lite uttråkad, så då fotade jag solen!


... och mig själv.


... och Johan som var framför!


Lillasyster är Varm-Choklad-sugen i ikön på toppstugan.


Ute på terassen ölas det av mamma och pappa.


Jag är glad!

BLÄ för för många blogginlägg

Nej fy. Det var inte ens kul att sitta och pina sig igenom en stor del av de där blogginläggen! Är fortfarande inte färdig, men nu saknar jag Johanna och Line något så gruvligt, så nu ska jag hoppa ner i badkaret och hoppas på att de har tid att kramas lite med mig efter det.

Tillbaka till verkligheten

Nu är jag hemma. Äntligen, äntligen, äntligen.
Har längtat hem ruskigt mycket under de senaste dagarna, och nu är jag äntligen här. Ska sitta och nörda mig lite i min ensamhet i någon timme (har ju inte varit ensam på en vecka!!), och sedan ska jag rusa iväg till Johanan och sedan även till Line. Saknat flickorna små otroligt mycket.


det här väntade på mig på bloglovin när jag kom hem också...

Vart tog Catrinen vägen?

Åh, mina små gullepluttar! Jag lovar, jag dog aldrig, jag fick aldrig någon mystisk sjukdom och blev inlagd på sjukhus, jag blev inte ens kidnappad av hemska män. Så nu kanske ni funderar rejält över varför min kära blogg har ekat av tomhet, eftersom något hemskt uppenbarligen inte har hänt mig? Nja, svaret är tämligen ointressant - jag åkte iväg på skidsemester! Internetet funkar inte, så jag skriver nu från mobilen. Men imorgon kommer jag hem, och oj vad inlägg jag ska skriva! Saknar er!

-- on rock'n roll

Det är en låt som inte kan sluta dunka i mina öron...


Julgranen står så grön o grann i stugan...


Igår kväll klädde systeryster och jag julgranen.


Den blev fin!

Tomtar i vårt hus

Nu har jag och mamma ställt fram en massa tomtar lite varstans också... Jag gillar tomtar!


I pappas egenbygda bokhylla har vi ett helt lass fullt med tomtar!


Det finns många olika!


Den här köpte jag och mamma på stan idag. Den tyckte hon var fräsig!






Jul förberedelserna

Nu har jag och mamma ränt runt lite överallt och införskaffat de sista julklapparna.
Jag har suttit på köksgolvet i cirka två timmar och slagit in en massa julklappar, bara för att jag tycker att det är kul. Pappa har konkat in granen också, men den står fortfarande oklädd eftersom systeryster vill vara med och hjälpa till, och hon är inte hemma ännu. Det har även druckits några glas glögg! Så det ska vara.
Jag och mamma ska gå upp på vinden och konka ner en massa tomtar och sätta ut på diverse ställen i huset också. Hihi.
Nu börjar det bli jul på riktigt!


Så mysigt det är att slå in julklappar!





Den oerhört nakna granen. Men den var fin. Tät och tjusig.

Dan före resedagen

God förmiddag!

Idag är det full rulle i Anderssons residensen. Imorgon ska vi ta vårat pick och pack och bege oss uppåt till snön och skidbackarna, därför måste allting vara färdigt idag. Jag ska julstäda mitt rum (även om jag inte kommer att vara i det), vi ska ta in julgranen och klä den (även om vi inte kommer se den), mamma håller på och kokar julskinka, jag och mamma ska åka till systembolaget där hon ska införskaffa glögg, öl och dylik nödproviant som ska räcka i en vecka. Sist men inte minst så ska vi hinna slå in alla julklappar och packa ner alla skidgrejor.
Så idag blir det inte många andrum!

Fredagsromantik


Nu har älsklingen kommit hit, så det betyder massamassamassa mys. Den jäveln har dock fortfarande ett munsår vilket betyder att pussandets fortfarande uteblir, vilket det har gjort i en vecka nu (!!).

Jag vill ha jul nu, så att jag kan få älsklingens julklapp.
Catrine är inte alls nyfiken.

En liten mini-julafton

Idag hade vi en mini julafton hemma hos Line. Vi satt och åt julskinksmackor och skumtomtar och pratade hejvilt. Sedan så bytte vi julklappar också! Personligen så tyckte jag att Johannas var helt klart snyggast...


Johanna fick asfula kläder av oss. En stickad tubtopp samt ett par vedervärdigt fula byxor som jag inte ens vet vilket slags tyg de var i? Typ filt...?


Fast Johanna var glad ändå! Hon har nog blivit ganska van vid att vi ger henne fula kläder efter hennes
födelsedag. Men hon fick faktiskt en sjal och en ram med ett foto på oss tre i med!


Jag fick en snopp i vitt choklad. Den är säkert helmumsig!

BILD RADERAD
Line fick en väska som hon har spanat in sedan länge. Plus ett litet nagellack också.


Så här snygg var Johanna i sin julklapp!


Vilken härlig rumpa hon fick i de där byxorna. Mwahahha.

Knäckbaket

Jag och mamma skulle som sagt, koka till lite knäck förut. Och vilken tid det tog också! Men närmare halv sexsnåret så var vi färdiga och mina fingrar var brännheta av all 125 gradig knäck som kommit på mina fingrar.
Ingen lek det dära...


När vi gojjat ihop röran och ställt den på spisen ställde jag och systeryster ut formar. Det här var mina, relativt raka och fina!
Gillade dessutom hur otroligt fint det blev i bakgrunden när fönstret glittrade så!


Efter cirka en timme. De här formarna har jag hällt i, och det var inte det lättaste (som ni kanske kan se på allt det som ligger utanför formarna?) Men mumma så goda de blev! Det blev "vanlig" knäck med mandel i.


De här hällde mamma i! Vi hade inte så mycket mandel, så det fick bli kakao i de andra, så det blev chokladknäck! Minst lika goda de.


Och jag, kunde som vanligt, inte låta bli att mumsa i mig det som blev över!
Lägg märke till att jag under knäckbakandet även hann slå in lite julklappar. Jag är bra duktig jag!

Hej tomtegubbar slår i glasen..

Julkänslorna bara fortsätter att flöda!


Jag var med mamma o Charlotte på Ica och "julhandlade" lite förut. Det var mysigt.


Det var så kul att jag var tvungen att fejksmila lite!


Fast jag fick en choklad tomte!


Jag och choklad tomten tycker om varann.. <3

Nu ska jag till och med koka knäck! Tiihia.

Det bara rusar iväg

Nu har jag haft jullov i några timmar.
Underbart samtidigt som jag tycker att det är vedervärdigt. Så fort jag sätter mig ner och tar det lugnt känns allting hemskt, för då kommer jag att tänka på att det här är sista jullovet, och det bara är en enda ynka termin kvar till studenten. Ju närmare vi kommer den, desto mindre vill jag att den ska komma. Jag kommer ju att sakna alla så oerhört mycket, och jag har ingen aning om vad jag kommer vilja göra sedan?

Tänk att aldrig mer få gå till Herrgårn, öppna sitt skåp och skutta in på Peters lektion med ett glatt leende på läpparna...

Julstämningen börjar bli på G nu i alla fall..


Jag sitter till och med och äter gröt! haha.

Nyårsfesten som var på påskafton

Jag ska ha en liten nyårs fest, och idag skickade jag ut lite inbjudningar till trevliga knuttar runt om i Säfflestad (& Karlstad..) för att meddela dem om att de var välkomna.
Sandra och jag satt i biblioteket förut, och då berättade jag det för henne.

Jag: Vetduvad!? Jag ska ha en liten nyårsfest nu ändå!
Sandra: Vad roligt! När då...?


ekvationerna går inte alltid att lösa. inte ens 1 + 1.

Nu är det nära

Nu har jag nyss anlänt hem till huset igen. Var iväg en sväng med pappa och hämtade julgranar ute på landet, och hoppade av nere i stan för att köpa några sista julklappar.
Julstämningen börjar sakta men säkert att smyga sig på mig. Extremt mysig känsla!

En liten Karlstadstripp

Dagen bestod av en timmes matte, tjugo minuters rättskunskap och ett en minuters lång snack med Gullberg (jag fick mvg i psykologi, yaay!) och så var skoldagen avklarad klockan halv elva. Så då bestämde Karin, Sandra och jag att vi skulle åka till Karlstad, för Sandra var tvungen att handla julklappar.
Sandra köpte en tvål.
Vilket inköp!


Snyggisarna när vi sitter på Mitticity och äter lunch!


Vi var inne på en leksaksaffär för Sandra letade julklapp till sina småsyskon. Jag blev kär i dessa My little ponnies, och funderade på att köpa en till mig själv. Jag och My little pony har alltid tyckt mycket om varandra.


Sedan satte vi oss på Waynes och fikade. Jag tog en ice tea - citron. VARNING, kära läsare. Köp inte denna, den smakade förjävligt. Ta persika istället, som Karin! Den var extremt mycket godare.

Oh, fader. Giv oss ett till lager med fett


Nu är den här onde mannen i farten igen.

Jag skrev till honom på msn att jag faktiskt funderade på att promenera till skolan imorgon (en oerhört bravur till mig, tack!), och då svarade Ingman att han allt som hade med träning och motion att göra är överskattat. Han ska tydligen starta upp en sekt nu också, där han ska se till att alla människor blir emot träning och motion.
Personligen tror jag att han mest skulle få med sig feta amerikanare, men han menar att han ska ta över hela världen och alla ska bli tjockisar.

Fetmaguden JohanStefanIngman ska dyrkas (enligt honom själv).



Edit

Denna sekt förespråkar tydligen fildelning också...


(jag ville inte ladda ner en låt åt honom..)

2 dagar i bilder

Jag tänkte att jag ska ta och beskriva lite av vad jag har pysslat med de senaste två dagarna med bilder!


Jocke & Bobe från nv3an är med i UF och har gjort en bok med 1000 frågor och svar. De har vunnit pris för "bästa logotype", och igår så köpte jag deras bok! En helmysig liten skapelse.



Bobe & jag fick en liten tomte av mattanterna, så nu hänger den i elevrådsrummets fönster! Lite jul även där.


Idag hände det en ganska pinsam sak. Vi satt på torget och drack kaffe o spelade kort. På något vänster lyckas jag välta ut hela kaffekoppen över bordet så att det rinner ner på stolar och golv. Folk omkring oss tittade lite slött på oss och hela min kjol blev dränkt av kaffe. Det var ganska pinsamt.


Tjockisar som vi är så  åkte vi till McDonalds idag (igen...)! Ingman upptäckte att hans backspegel var lite väl tättinpå själva bilen. Jag tyckte mest att det såg helkul ut!


Nej, jag kan inte sluta vara stolt och så inåthelvete lycklig. Så den här sötnosen till bild fick vara med här med! Har nu gråtit av lycka, glädje och utmattning. Dels p.g.a. det sanslöst härliga betyget på hemprovet och dels för att jag är stolt över mig själv och det jag presterat denna terminen.

MVGbarn, släng er i väggen!

Idag är jag alltså enormt, sjukligt glad och lycklig. Denna lycka baseras på lite olika saker:

- All pluggning för terminen är slut!
- Jag får mvg i religion a, eftersom provet idag gick bra!

Men den den allra största anledningen är inte grundat på detta, utan på någonting helt annat...
I ettan så berättade Patrik (historia- och geografilärare samt våran klassföreståndare) att han inte hade ett betygsystem som alla andra. Han tyckte att betygsskalan var för låg och han hade IG, G, VG, MVG och OMVG. Detta OMVG var alltså något extraordinärt och stod för "oerhört mycket väl godkänt" eller dylikt. Detta betyg hade han inte delat ut många gånger under sina år som lärare, jag har för mig att han sa cirka fem gånger. Just då brydde jag mig inte så mycket om detta höga betyg, men sedan när jag började tvåan och mina ambitionsnivåer höjdes drastiskt bestämde jag mig för att få ett OMVG av Patrik innan jag tog studenten.

Nu har jag lyckats. Jag är en av de få som har klarat att få ett OMVG av Patrik, eftersom jag fick det på mitt hemprov i svensk rättshistoria. Han sa att det mycket väl kunde vara det bästa prov han någonsin hade rättat och jag ville mest bara grina av att någon gång uppnå de extremt höga krav jag sätter på mig själv. Istället dansade jag i 10 centimeters höga klackar (var inte det skönaste mina fötter har fått uthärda..) och var så inåt helvete nöjd med mig själv. För gudars så jag kämpade med det hemprovet.


Japp, jag är jävligt stolt.


I slutet av provet hade han även bifogat ett uttrag om Juristprogrammet som han tydligen tycker att jag ska gå. Ack, du vackra tanke. Om jag bara hade betygen..

happy times

IDAG ÄR JAG SJUKT JÄVLA LYCKLIG!

Den fina dagen

Idag är den dagen då jag alltså ska vara snygg. Så jäkla snygg vet jag inte riktigt om jag blev, men lite sötare än vanligt! Med mitt rosettdiadem i håret, lite extra smink och en kjol istället för jeans så är man fit for fight!
Nu ska jag kila iväg till skolan och ha första lektionen som är ett muntligt prov. Gulp.


så här ser alltså en söt Catrinen ut. mycket sällsynt ras.

Romantica

Jag är rena rama romantik-freaket, och får jag välja vilken film det blir så blir det antingen en romantisk komedi, eller en romantisk drama, eller en romantisk action eller... ja, ni fattar vinken.
Men jag hade aldrig sett "Bodyguard" som går på femman nu, så därför bestämde jag mig för att titta på den. (jag vet, titanic går också - och romantikernas romantiska film är ju titanic, men jag har redan sett den en triljon gånger.) Och jag är redan fast.

Bodyguard hamnar på min inköpningslista.

Dessa ljuvliga blommor


Blommor är fina. Såväl i naturen som i klockor.

Blommor är fina saker. De flesta gillar nog blommor tack vare dess orginella utseende och dess ljuvliga lukt. DEN HÄR blomman faller mig extraordinärt i smaken, och mina cravings retar gallfeber på mig.
Tror ni inte att jag hade varit supersnygg i den? Läskigt snygg, helt enkelt. Det tror jag.
Så nu måste jag lyckas spara ihop 2000 kr som jag kan köpa den för när den kommer ut. För jag ska ha den.
Punkt slut.

Mest för att den skulle vara fin i min bokhylla...

Jag vill ha den här i julklapp. Mest för att den är så himlarns fin. Alla helst Ashleys omslag, den rosa. Man vet nämligen inte vilket omslag man får om man beställer den från internet, utan det blir som en liten slags suprise när man får hem denna bok. Innehållet är det samma, men omslaget är olika.

Tomten, kan du ge mig en rosa "Influence" bok?

Ge mig glitter och glamour

Jag har en ful ovana och teori när det gäller kläder. Vardagskläder är tråkiga, och varenda dag borde vara en fest som man får klä upp sig till! Klänningar, kjolar och söta små detaljer, det är grejer det.
Under den tiden har jag dock kört på prioriteten jeans och cardigan, men nu känner jag mig snygg, pigg o fräsch igen och vill därmed ha något mer välklätt. Därför ska jag vara fin imorgon. Jag ska ha mina glittriga hårspännen, en klänning och skyhöga klackar (om jag inte går till skolan...). Lite mer makeup än bara nedkluddat mascara ska få pryda mitt ansikte, och jag ska vara tokläcker.

Japps. Det är min teori just nu. Det  hela kommer sluta med att jag tar baggyjeans och sätter upp håret i en tofs.

För att vara snyggt krävs visserligen någonting snyggt att ha på sig också. Till exempel t-shirten som man kan vinna på Miccas blogg. Men den har ju inte jag. Så då får jag nog vara ful ändå.


Batteries empty

Den senaste tiden har jag inte varit stressad, utan bokstavligen talat lidit av stress. Har mått apa och därmed har jag varit extremt tråkig på bloggen. My apologize.
Idag mår jag hur som helst extremt mycket bättre. Kan bero på att idag är min sista "plugg-dag" och efter det att jag har gjort mitt religionsprov imorgon så kan jag ta ett jullov från pluggerierna.
Så just nu mår jag bra. Snart får jag ladda batterierna och se till att de är fullsprängda av elektroner och energi som vill ut. & då blir jag förhoppningsvis en roligare filur.


min stjärna i fönstret är fin. den får mig dessutom väldigt lugn.

Så lätt blir ni inte av med mig...

Min mamma har skaffat bärbart internet, så nu blir det internet även när vi är och åker skidor över jul, yaay!

Barndomens sötma

Kommer du ihåg när vi målade med fingerfärg på dagis? När vi sprang runt i en cirkel, jagade varandra och tjöt av skratt? Kommer du ihåg när vi tyckte att det var intressant att studera hur myrorna rörde sig, mest för att vi inte hade någonting annat för oss? När vi trodde att sorg var den uteblivna julklappen som stod högst på önskelistan? Kommer du ihåg när vi hoppade hopprep och försökte räkna till hundra? Kommer du ihåg när vi trodde att vi visste var kärlek var, eftersom vi frågade chans?


Psykos, neuros och borderline

Idag är det en smärre katastrof-dag. Mitt ansikte utsmyckas av rödkantade ögon och under dessa ögon så stoltserar enorma påsar. Direkt när jag anlände hem från skolan för knappa timmen sedan så hoppade jag ur jeansen och ner i mjukisbyxorna och tvättade bort det lilla smink jag kluddade på imorse.
Vill mest lägga mig i sängen och sova bort resten av dagen. Men här ska det pluggas avvikande beteende inom psykologin. BLÄ.


Så här supersleten är jag idag!

Bakom stängda dörrar...

Nu har jag bokstavligt talat stängt in mig i elevrådsrummet. Jag har låst dörren och dragit för gardinerna. Allt för att få vara i fred och kunna uträtta någonting vettigt.
Elevrådsrummet ligger nämligen vid en av de korridorerna som är mer trafikerade i skolan, och varje gång det går förbi någon som stirrar de febrilt in genom glasrutorna för att se vad vi sysslar med. Nu kan de få stirra bäst de vill, jag ser dem inte och de ser bara vita gardiner.

Är lite halvsur. Fick 8,4 på mitt svenska nationella prov. 8 på skriftliga o 9 på muntliga, o därefter så vägde man ihop dem. Hade jag fått 8,6 hade jag fått mvg, nu fick jag bara vg. AURGH!
Fick däremot mvg på min samhällsinlämning, det var bra! :D


Så här trevlig är jag och drar igen allt som finns när jag sitter i elevrådsrummet!

Uppe med tuppen

För att jag inte har skrivit klart mitt författarporträtt var jag tvungen att gå upp klockan sju imorse, så att jag skulle vara färdig tills nu och kunna skriva klart författarportättet - men jag börjar egentligen inte skolan förens halv tio.
Det är tamejfan inte lätt att bry sig om skolan..


Dansuppvisning för Move It

Söndagskvällen spenderades på Medis där Move It hade dansshow. Johannaplutten var med och dansade frenetiskt och duktigt. Jag och Line satt och skrek ikapp lite. Det var mysigt...


Shake it!


Här är det supersöta små barn som representerar "sommar". Sjukligt söta.


Mathias break-dansar!


De här såg läskiga ut...


Filip breakdansar.


Den enda bilden som det blev bra ljus på. Haha.
Patricia o Johanna fick blommor för att de är så duktiga instruktörer.. :)

Ibland kan man inte vara mer kär

Det senaste dygnet har varit spräckfullt av Johantimmar. Mycket mysigt, och välbehövligt. Väldigt störande att han har munsår dock, för vi har varit jätte nära att pussas flera gånger, men i sista sekund har jag kommit på hans munsår och fått veja undan. Måste ha sett ganska kul ut.

I förmiddags åkte vi till Karlstad för Johan skulle handla julklappar. Det började med att jag inte fick följa med honom, och sedan kom han välbelåten tillbaka med ett flin på sina läppar och jag blev jätte nyfiken över vad som döljde sig i påsen.
Vi strosade runt i affärer i några timmar, och jag blev allt mer kär för varje sekund som gick. Han är sådan, som gör mig så stolt när jag går bredvid honom. Så nonchigt snygg och lång. Välklädd och trevlig som få.


mysligt.

Munsår skapar opussande

Nu är jag hos älsklingen. Men den jäveln har åkt på munsår, så nu har vi under den senaste timmen försökt att undvika att pussa varandra på munnen.
Än så länge har det gått finfint, frågan är bara - hur länge kan vi hålla oss?

Berusad av livet

Nu har jag skrivit halva mitt författarporträtt o läst lite religion. Det borde väl tamejtusan räcka, en lördag?

Varje vecka, varje onsdag så säger jag "till helgen ska jag inte festa. detta ska bli min första vita helg på länge!". Jag håller fast vid min mening i några dagar. Men när lördag eftermiddag kommer så känner jag hur det spinner i benen och längtan efter att få sitta i en soffa med en cider i handen, skrattandes tillsammans med Line och Johanna och avsluta kvällen i något slags försök till dans på ett dansgolv är extremt stor.
Jag vill vara berusad av glädje, känna att jag är snyggast i världen och skratta åt att någon säger "Rosa plånbok".

Men nej. Jag ska inte.


Ett exempel på hur kul man kan ha när man partar loss. Tagen förra vintern när P & M hade inflyttningsfest.

Nu stressar vi loss

Har nu hunnit med att göra mig iordning, fikat med morfar och Anette o läst igenom morgonens uppdaterade bloggar. Känner mig dock inget rofylld.
Jag vet att jag måste fortsätta plugga idag eftersom Johan ställde in Karlstads-trippen för han skulle jobba som alltid. Så då måste jag se till att plugga istället, för det måste bli gjort. Men det är väl lika bra att sätta igång och få skiten överstökad?

Så här ser jag och Johan ut när vi ska sova!

Ingmans upphetsande kåt-blick

Det blev en ganska mysig kväll hos Ingman med Idol-tittande. Jag vet inte riktigt hur jag tyckte om att Kevin vann. Han är duktig, men det känns som om Alice förtjänade det mer, som om hon har kämpat mer för det.
Jag tänkte ge er en kort bildresumé över kvällen som gått:


Vi kommer nog aldrig bli riktigt normala.


Ingman bevisar att innebörden av föregående mening fortfarande stämmer. Sandra är mest söt.


Jonas gillar att äta sega råttor!


Det här var en ganska kul grej som hände när Kevin sjöng sin första låt tror jag.
Jag: "Åååh, titta på Kevins ögon."
Ingman: "Menar du kåt blicken? Jag har också en kåtblick!" Sedan tittade han på mig med blicken som ni kan se på bilden ovan och jag, Sandra och Jonas föll ut i totalt gapskratt. Allt annat än en kåtblick.


Ingman har världens grymmaste mössa, som han aldrig har använt. Jag tror att han aldrig kommer använda den heller, så därför borde han skänka den till mig. Då skulle den hamna i en käreksfull familj som skulle ta hand om den och rasta den minst en gång varje dag.


Jonas ser ut att sjunga och jag kramas mest.


Den här bilden får tala för sig själv och avrunda kvällen.

Godnatt.

Jag heter Catrine - C-A-T-R-I-N-E

Det hände nyss en konstig sak...

På senare dagar så har lillasyster Charlotte blivit såpass stor att hon har skaffat sig en riktig pojkvän av kött och blod. Adam heter han. Och idag så var denne Adam som förövrigt kommer från Kil så vänlig att eskortera Charlotte hem tillsammans med en massa kompisar. Då stod de utanför vårat hus och pussades i ex antal år, och jag stod och fnissade lite samtidigt som jag tittade ut på dom. Jag menar, syrran - en pojkvän. Syrran - som pussas. Klart som fan man måste glutta lite.

Efter några minuter fattade jag mig mod och gick ut för att hälsa på denna lilla ynglig Adam. Jag sträckte fram min hand och presenterade mig, och väluppfostrad som pojken var gjorde han det samma.
För att inte verka ohövlig hälsade jag även på den andra krabaten som jag aldrig förr hade träffat.
- Hej, Catrine heter jag. Jag är Charlottes storasyster. sa jag och tog hans hand.
- Hej, jag heter Mike. M-I-K-E. (han bokstaverade alltså sitt namn)
- Ööh, jaha. C-A-T-R-I-N-E. svarade jag då.
Han såg inte ut att fatta någonting och verkade inte heller förstå att jag tyckte han var en konstig prick som gick runt och bokstaverade sitt namn och insåg inte att jag gjorde det samma..

Brukar ni också bokstavera era namn när ni hälsar på någon för första gången..?


Lusse lelle

Idag hade vi luciafirande på skolan, eftersom vi inte är i skolan imorgon.
Det var mysigt, tyckte jag! :)


Luciatåget.


Lucian kröns.

Nu är jag sen, som vanligt. Får skynda mig iväg o hämta upp Sandra o Ingman, sen ska vi till Ica o möta upp Jonas o köpa tjockissaker, sedan ska vi hem till Ingman o titta på idolfinalen. Spännande!

Mitt första tradera bud

Ojsandå.
Jag har nyss lagt ett bud på tradera, fastän att jag är superduper pank. Aldrig förr har jag använt mig av traderas auktioner, men eftersom Elin Kling erbjuder sina "Style by Kling" tygpåsar där så bestämde jag mig för att lägga ett bud. Speciellt när det var till det förmånliga priset 87 kr.
Fast när jag klickade att jag ville lägga ett bud så stod det att mitt bud inte hade antagits, och då blev jag svinsur. Eftersom jag är supernybörjare på denna tradera-grejen så lade jag ett högre bud, och ett högre, och ett högre - enbart för att jag blev förbannad när mitt bud inte antogs.

Till slut antogs mitt bud. På 135 kronor + frakt. Och jag har inga pengar.
Det är ju nästan så att jag hoppas att någon bjuder över mig?


Än så länge har jag bara min lilla Lindex-tyg påse.


eh, ja. jag blev lite förbannad. jag fattade inte så mycket heller.. :P

Säng, säng, säng, sova, sova, sova, sova säng

Nu känner jag mig snordålig. Har inte alls gjort så mycket som jag borde ha gjort i pluggerierna. Fast det beror inte på lathet, utan att det helt enkelt tog så otroligt mycket längre tid än vad jag trodde att det skulle göra. Så jag har inte ens börjat på mitt författarporträtt och bara skrivit hälften av hemprovet i historia.
Det blir till att göra imorgon det. Borde fortsätta, men det skulle inte bli något bra. Min hjärna slutar helt enkelt fungera efter åtta.

(fin rubrik va? yay!)

Det nya Andra Avenyn

Ingman, Emma och jag har ganska ofta dispyter med varandra gällande olika saker. Sandra har nu kommit på idéen om att vi borde starta upp en tvsåpa byggd på allt tjaffs som vi tre har.
Det vore väl någonting? En scen kan vara när vi alla tre ligger i en hög på golvet och biter varandra i öronen och ser arga ut, samtidigt som Karin och Sandra sitter och tittar på oss med ett ganska stort ointresse. Det vore väl grejer det?

Vad gör man när man inte pluggar?

Igår pluggade jag ju rätt rejält på rättskunskapsprovet som jag skulle ha idag. Och det kändes så jäkla skönt när jag satt och skrev det, för jag kunde det. Så får jag inte mvg på det, då blir jag extremt förvånad och ledsen.

Men vem sa att pluggerierna var slut för det? Nu sitter jag och kämpar med ett hemprov i Svensk rättshistoria. För att vara ärlig så är det egentligen hejdundrans kul o intressant, men ganska jobbigt att det ska in imorgon och därmed har jag en ganska saftig press på mig själv att jag måste bli klar fort. Försöker ta det lugnt och göra det roligt istället.
Det svåra är att läsa ur 1864 års lagskrift. Typsnittet är helknas och k,s, f och t ser likadana ut samtidigt som w och m ser likadana ut och w används hela tiden istället för v. Så ibland kan det bli lite roliga meningsformuleringar. 1734 års lag är till och med lättare att läsa än 1864. Tycker ju att det borde vara tvärtom?
Men gudars vilken tur att jag har läst paleografi och är så enormt duktig på gammaldags skrift då (not).


ett smakprov på 1864 års lag.

Hårt liv i Afrika



Vad ska vi föreställa, mån tro?

Men det är ju så fantastiskt...

De flesta har nog fattat att jag i oktober, november och december är smått lyrisk och lycklig över allt som har med snö att göra. Så imorse när jag drog upp persiennerna och såg att marken var täckt av ett vitt täcke och att en massa snöflingor fortfarande dinglade ner från skyn så blev jag glad. Även om ni numer är superduper trötta på det, så ska jag tilldela er två bilder relaterade till snö.
Bara för att det är så vackert.


Jag imorse när jag väntade på att Ingman skulle hämta upp mig. Jag trivdes bra i snöfallet.


BEAUTIFUL.

Nu blir vi lokal-kändisar


Nu ska våra röster klinga i varje radiolyssnares öron.


Jag kom på att jag helt och hållet har glömt att informera er, mina högst prioriterade läsare, att jag ska göra en helkul grej!

Igår så hade jag en ganska stressig stund vid elva snåret. Jag var och pratade om min c-essay med engelskalärare Britt. När jag kom ut från det lilla rummet där vi suttit och diskuterat uppsatsen så tittade jag på mobilen och såg att jag hade ett missat samtal från Bobe och tre sms. I det sista stod det att det skulle vara möte uppe hos skolledningen och Anita klockan 11.00 om någon radiokampanj med RixFM. Sms:et var skickat 10.50, klockan var tio över elva.

Irriterad över den korta varseln och att jag egentligen borde åka iväg till Karlstad till arbetsförmedlingen med Ingman sprang jag upp till expeditionen och rusade in i mötet. Där satt en RixFM gubbe och informerade lite, och våra fyra rektorer (jag tror allihopa är rektorer iaf?) plus jag o Bobe satt o diskuterade det här med radioreklam lite.
Så det bestämdes att jag och Bobe ska göra radioreklam för Herrgårdsgymnasiet tillsammans, & den kommer att sändas på RixFM 104,4 Karlstad.
Extremt spännande, tycker jag.

Inspelningen sker inte förens om knappt en månad, men om jag får ta foto under tiden som det sker så är det självklart att ni får hänga med genom bilder!

Älskling hjälper till med råplugg

Nu har älsklingen pinat mig i dryga två timmar. Han har förhört mig på alla mina 80 instuderingsfrågor till Rättskunskapsprovet imorgon och kunde jag inte svaret på en fråga han ställde, då satte han sig i princip på mig och drog mig i håret. Kanske inte bokstavligt talat, men det var ungefär så det kändes.
Så nu kan jag nästan allt och alla frågor som ett rinnande vatten. Risken finns dock för överplugg eftersom vi höll på såpass långt in på kvällen, och då går det oftast sämre än vanligt för mig.

Under kvällen har vi nog pussats max 5 gånger, så därför ska jag gå och ge honom en pussattack för att han är så supergullig och hjälper mig att plugga..


Älsklingen ligger i sängen och förhör mig ur mitt helvetes-häfte..

Rök - för friskhetens skull!


Idag på historian så tittade jag på Dagens Nyheter från 1961. Denna annonsen var med där.


Det står att man ska röka cigaretter för friskhetens skull. Lite halvkul tyckte jag.

Den röda baskern blir buren

Idag hade jag på mig min fina röda, basker. Jag var ganska gullig i den, tyckte jag själv. Britt tyckte att jag såg ut som en fransk mademoiselle och Patrik frågade om mitt baskerbärande var grundat på att jag läst franska i fem år (huuh!).


J'aime le basker! Haha.


Hejsansvejsan.

När stressen infinner sig

Nedvarvningen varade i ungefär en halvtimme. Nu är jag istället hyperstressad och känner hur hjärtats slag i minuten har ökat till det dubbla jämfört med för fem minuter sedan. Jag har massvis att göra inom skolan, men orkar inte rikigt ta tummen ur och börja i någon ände.
Men det är väl lika bra att göra det?

Goddamn, jag hatar stress. Pratade till och med om mina "stress-problem" och hur de påverkar mig idag.


På skolan har vi ett elevrådsrum. Nycklarna dit har jag och Bobe plus lite lärare. När jag gick förbi där idag så såg jag att det låg en massa små Toblerones på bordet där. Smått konfunderad över vem som var den vänliga själen som skänkte Toblerones smet jag in och tog två. En till mig, och en till Sara.
Skolledningen är bra hyggliga ibland.

Nedvarvning på G

Nu har jag nyss anlänt hem från skolans mörka vrår. Extremt skönt att komma hem. Det är nog tamejfan bland den bästa känslan på dagen, att få åka hem och bara varva ner i en halvtimme.
Sedan ska man bita tag i alla pluggerier, men det blir ett senare problem!

Älskling ger mig sömn

Någonting som jag tycker är lite konstigt är att jag somnar mycket tidigare när jag sover med Johan. Kan bero på att vi kryper till kojs redan klockan halv tio och pussas i en timme och sedan stenslocknar.
Men nu sitter jag här och dinglar med benen och vet att jag borde lägga mig under duntäcket och låta lockarna vila mot kuddarna...

Den röda tant-baskern


Idag köpte jag mig en röd basker. En riktig sådan där tantbasker. Den var fin tyckte jag.

Era vandaliserade puckon

Några jävlar har suttit sönder våra bord och stolar som vi har i samhällarnas uppehållsrum. Inte fan är det vi som går samhäll, utan det är några andra puckon som går någon annan linje som sitter och förstör för oss. Idioter.
Så nu har vaktmästaren tagit bort alla våra bord och stolar eftersom de bara förstördes ändå.


Alltihopa samlas ihop för att försvinna bort. Jävla idot bajskorvar som bara har sönder.. Vi vet vilka ni är!


Så idag satt vi på golvet, eftersom vi inte hade någon annanstans att sitta.


Sandra och Ingman var mycket ledsna över detta!

The big anna-day

Idag har jag faktiskt namnsdag.
Min mamma kikade in sitt huvud genom dörren för en stund sedan och sa "Grattis på namnsdagen!". Jag tänkte till lite och insåg att det idag är Anna-dagen. Vilket betyder att jag faktiskt har namnsdag, för jag heter Anna Catrine.
Grattis till mig!


så här glad var jag på min födelsedag! ungefär så glad är jag på min namnsdag också.

Vilken fin tröja!

Det blev lite pinsamt förut när jag och Ingman var på MQ. Han stod och tittade på en tröja och begrundade den noggrannt. Jag kommer bakom honom och utroper "Men fyfan vad ful!". Det hela slutade med att Ingman köpte tröjan som jag hade ropat var ful.

Jag är lite av en ordspyare och åsiktskräkare. Det är nog det och min förmåga att kunna ligga på ett golv mitt i skolan och bara asgarva som gör att folk ibland anser att jag är lite konstig. Men jag kan inte riktigt hjälpa det, och alla dessa ord som bildar åsikter bara hoppar rakt ut ur min mun vid flertal tillfällen - utan att jag ens tänker på att mina hemska åsikter faktiskt kan såra någon.
Det säger bara splash, och så kommer meningen upp - precis som riktigt kräks.
Jag är en hemsk människa som tycker på tok för mycket.


Ingman provar tröjan i provhytten..

Arbetsförmedlingen för arbetslösa

Nu har jag och herr Ingman nyss kommit hem från Karlstad. Först så var vi på arbetsförmedlingen, men det mötet kändes inte vidare givande. Ingman blev mest nedsänkt av hur tanten berättade att det var så jobbigt att skaffa boende och jag blev mer och mer peppad på att åka som aupair, och dissa Ingman med jobberierna.

När vi varit på det ogivande samtalet strosade vi runt lite bland Karlstads affärer. Det var mest tråkigt tyckte jag, eftersom jag hittade ditten och datten som jag blev så där tokigt förtjust i som bara jag kan, men min plånbok var så tom så den ekade. Så det enda som fick följa med hem var en röd liten basker och ett blått diadem.

Det roligaste med dagen var när vi var inne på H&M för andra gången för Ingman skulle köpa hårspray. Jag stod och hängde vid kassan samtidigt som han betalade och så tittade jag på honom o frågade om vi kunde åka hem nu.
Kassörskan: - Hihi! Med mig brukar det vara tvärtom, det är han som tjatar på att åka hem hela tiden.
Hon trodde alltså att vi var ihop, vilket jag tyckte var helkul. Så då började jag fnissa.


Ingman posar inne vid något kapprum på arbetsförmedlingen.


Hejsansvejsan.


Inne på H&M. Jag befinner mig inte så ofta på herrarnas del av affären, men idag gick jag med Ingman dit. Och det slog mig att modellen för kläderna var en riktig heting!


Inne på MQ hittade jag dessa. Dom tyckte jag var fräsiga.


Snälla tomten, GE MIG!? Så vackra så jag får spader.

Här klär vi av oss nakna

Min mamma har börjat inkräkta på mitt privatliv.
Här sitter vi nu, min käre mor, min käre far och min kära jag själv. Jag och pappa tittar på tv och mamma har näsan nere i datorn. Och så helt plötsligt säger hon "Men Catrine, du har ju redan reklam på din blogg!", och tittar på mig lite frågande. (jag har pratat med henne om att jag är sugen på att införskaffa lite reklam och terrorisera er, fina läsare, med lite smaskiga köpeerbjudande.) Så här utelämnar jag mig, för min mor, för min far och för alla som är intresserade av mitt (o)intressanta liv. Helt naket.

Imorgon ska jag och Ingman till arbetsförmedlingen. Det blir en ny erfarenhet vill jag lova!


jag saknar mina solglasögon.

Simmandes i det stora badkaret

Efter tio kilos huvuddån inser jag nu att jag borde ta mig ett bad och koppla av för några minuter. I ett äppelbad ska jag lägga mig nu. Och dofta äpplen.
Det är sommar det!


hej du lilla badkula.


Hysteri hystera

Sitter nu nedgrävd i mina skolböcker, och har gjort det sedan klockan ett. Ögonlocken börjar kännas oroväckande tunga men jag har inte råd att sluta plugga förens typ åtta ikväll. Denna veckan känns hysterisk.
Jag ska försöka bli smart!

Lite vimmel

Igår hade jag en bloggfri dag. Det var skönt för det hände ingenting speciellt utan jag och Johan tog mest om varandra liggandes i en soffa.

Men i lördags var det full rulle! Kanske var det som bidrog till den väldigt icke-händelsefyllda-söndagen. Min kamera var i princip tom på batteri, så det utnyttjades av Lines. Så alla foton är tjyvade från hennes bilddagbok! :)


Tjejerna möttes upp hemma i Lines och Mathias lägenhet för en liten fördrink.


Johanna var lite crazy i vanlig ordning.

Vi hann gå till André, till bowlinghallen och bowla och tillbaka till André igen!


En random bild på mindre nyktra killar.


Här var de nog ännu mera påverkade av den alkoholhaltiga ölen.


Okej, jag kanske inte ska säga så mycket?


Kramas är gott!

Denna helgen också

Fröken frisör fick aldrig tid med mig och mina gyllenblonda slingor - så nu ska vi partaja lite istället. Fröken frisör kommer hit vilken sekund som helst och då ska vi med våra illröda naglar knata oss iväg till Line där vi ska mysa, sedan ska vi till André och skratta, sedan ska vi till bowlinghallen och strika och tillbaka till André. Risk finns för att natten avslutas på Harrys.

Tjipp och skål,  mina vänner.

Byebye, utväxtjävel

Nu är min förskräckliga utväxt ett minne blott. Vi har en liten paus i färgandet, och när fröken frisörska är fit for fight vid ca 17.00 igen så ska vi lägga i lite gyllene slingor.
Gudars så perfa det kommer bli!
Tjusiga bilder får ni senare.

Skaka rompan!

Just nu trippar jag omkring i mitt Snobben nattlinne och min mintgröna morgonrock. Jag svänger rumpan till en massa härliga julsånger och sjunger med.
Wunder, wunder, wunderbart.

Glöggtajm



Nu har jag sörplat i mig årets första glögg. Jag vet inte om det var jag eller glöggen, men jag tyckte att den var något ruggigt stark. Sedan tog jag mig en närmare titt på flaskan och såg att den innehöll 20% alkohol, och fick därmed svaret.
Annars tror jag att jag tycker att glögg är mysigt. Men inte 20%.
(japp, jag är en klen jävel)

Bara för att sjuklingar är värda det

När man är sjuk, då är man värd vissa speciella saker. Min pappa till exempel, han brukar alltid ta sig en whiskey när han är sjuk - bara för att ha lite självömkan för att han är just sjuk och för att han måste ha någonting som muntrar upp honom.
Personligen så är jag inget stort fan av whiskey, så jag hoppar över det. Någonting som jag oftast tycker om är istället godis. Så nu sitter jag här och suger på en klubba. En sådan där charmerande klubba som ser ut att höra hemma på 50-talet, ni vet?


Visst är de som hämtade från 50-talet?

Je désiree un voyage à destination de Paris

Jag vill till Paris nu.
Ville bara dela med mig av min längtan till er.

Det är ingen som vill bjussa på en lång weekend och ta med mig? Vi kan åka om två timmar, och komma hem på måndag kväll.
I Paris kan vi gå runt och hålla varandra i  handen, le och försöka fånga snöflingor med tungan (för det ska snöa). Vi kan ta med oss min systemkamera, och ta en massa vackra foton på alla fransmän som har en baguette under armen och en basker på huvudet. Sedan kan vi gå på les ponts som finns där någonstans i Paris, och till Eiffeltornet och även Champs Élysées.
Jag kan till och med beställa en baugette till oss, alldeles själv på franska. (att det är ungefär allt jag kan på franska, det behöver vi inte nämna.) Dessutom tror jag att vi skulle bli fruktansvärt förälskade. Åtminstone i staden.

(jag har ingen aning om rubriken är rätt, men jag försökte svänga till meningen "jag önskar mig en resa med destinationen paris". om det blev rätt eller inte, det är ett senare problem.. :P)

Nästan som en prostituerad

Jag är en dum jäkel. Jag säljer min kropp för mentosrullar.
Min syster tvingade mig att hjälpa henne att städa hennes rum, och i betalning skulle jag få en rulle med mentos. Eftersom min mun vattnades vid åtanke av dessa söta, små pastelliga pastiller så sålde jag mig. Det var väldigt dumt av mig, och jag grät mig igenom hela proceduren.
Nu är jag rädd att jag är fast. Att jag aldrig någonsin kommer kunna sluta sälja städning för mentosrullar.


det finns inga ord.

Tha crazy gansta'


ingman har numera blivit en gangster och styr skolan från biblioteket.

Mina kära små, dumma barn

Jag är ganska smart, egentligen. Även om det inte alltid märks.

Ni vet hur extremt tråkigt det är att läsa på en blogg "Ååh, här var det tomt på inlägg - så därför skriver jag ett nu!" Därefter följer en extremt tråkig resumé om vad som hänt i människans liv under den senaste tiden. Eller så står det helt enkelt bara att det är tomt på ord, och sedan är det väldigt tråkiga inlägget slut.
Eftersom jag har uppnått den höga åldern av 18 år och därmed blivit väldigt visdomsfull och klok så berättar jag nu för er en hemlig och värdefull sak - skriv inte så. Det vill ingen läsa.
Tack vare min stora visdom så skriver jag aldrig ett inlägg som jag inte vill skriva, bara för att skriva.

Det mina vänner, det är dagens lärdom.


så här såg jag ut för ett och ett halvt år sedan. HEJ!

Den sovande Törnrosa

Under dagen har jag sovit i ex antal timmar. Jag har en tendens till att göra det när jag är sjuk, sätta på en film som jag redan har sett 30 gånger och somna innan ens förtexterna har slutat.
Tråkigt nog känner jag mig inte alls piggare, så jag funderar på att gå o sova i några timmar till? ;)

(varför heter Törnrosa just Törnrosa på svenska, och inte "Sovande skönhet"? På engelska heter hon ju Sleeping Beauty väl?)

De bedårande baribedockorna

En sak som jag gärna skulle vilja ha i julklapp också (det känns som om jag vill ha väldans mycket i julklapp) är en av de exklusiva barbiedockorna som finns för försäljning.
Eftersom jag egentligen är ett väldigt stort fan av Ebba von Sydow så tycker jag att jag borde önska mig den baribien, men nej. Kitty Jutbrings är så mycket mer Catrine.

Snälla tomten, ge mig?

Du arma människa

Jag knatade iväg på matten, men var lika snabbt tillbaka hemma igen. Har ruggigt hög feber, huvudvärk och är allmänt förkyld. Isch, jag mår inte bra någonstans.
Så just därför tänker jag ligga i soffan och sörpla te och tycka synd om mig själv resten av dagen!


just nu är jag lika osams med mitt huvud och min kropp som jag brukar vara med vedervärdiga spindlar. huuuh.

Du ljuva, förbannade ting

Ibland är det riktigt påfrestande att inte vara mångmiljonär.
Till exempel när man snubblar över sådana här skönheter. Då finns det endast ett ord som är någorlunda passande - perfektion. Så om det är någon som har cirka 10 000 kr över och känner att köpa en gudomlig partyväska till Catrinen, go ahead!

Parkeringsplatsens förvandling


Till och med skolans parkeringsplats blir lite vacker med ett snötäcke över sig!


De här två ville vara med på bild också :P Knasbollar.

Snö, stay with me

För den som inte märkt det så älskar jag snö. Om det är rätt slags snö. Inget sådant där blask, utan det ska vara ett rejält snötäcke över all mark, träden ska vara täckta med snö så att de ser så där slokande men inkurade ut. Gatorna ska förbli vita hur många bilar det än kör på dom.
Därför började jag skrika nu, när jag mot fönstret hörde ett smatter.

- NEJ, NEJ, NEEEJ! Jävla anus.
Det var mina ord när jag insåg att det fula regnet regnade bort all ljuvlig snö.

Snor och snörvel = sängen

Nu är jag äntligen hemma med rosiga kinder efter promenaden.
Ska göra det som jag längtat efter hela dagen. Äta en massa Ben & Jerrys och ligga i sängen framför en bok eller mysig film!


Hög av feber

Nu sitter jag och trycker i datasalen och slutar vilken sekund som helst. Jobbigt nog så måste jag hem idag. Det kan bli kämpigt! ;)
Men när jag väl har tagit mig hem så ska jag lägga mig i sängen och ligga kvar där resten av dagen. Tror jag har skyhög feber, för Karin påstår att jag är varm som tusan och jag har mått ruskigt dåligt hela dagen. Så det skulle alltså inte sitta helt fel med en sovar-dag idag.

I'm walking in a winter wonderland

Godmorgon!
Idag är det en enormt vacker morgon, som rena rama vinter landskapet. Hade dock lite panik i morse med tanke på att jag inte hade någon skjuts och var tvungen att pulsa till skolan i all snö.
Men så hörde Blomqvist av sig o frågade om jag skulle köra, o då beklagade mig o sa att jag skulle gå - så då ringde han Richard och nu slipper jag gå till skolan! Wiie.

På återseende..




Utanför dörren..

När intelligensen tar överhand

Min bror är lite av en knäpp jäkel. Han har lite olika teorier om saker runt om i vardagen, och hade han skaffat sig en blogg tror jag att han skulle bli någonting liknande en manlig Egoina, fast seriös med alla knäppheter.

Förut när han var hemma och åt middag:

Mattias: - Catrine, vet du varför det heter UGGs? Höhöhö.
Catrine: - Nej, vet du?
Mattias: - Jaa, det var så att en tjej hade på sig dom skorna och sparkade en annan kille mellan benen, och då sa han UUGGs.
Sedan gick han skrattande därifrån.

Han har också inskaffat sig en videokamera köpt på tradera. Skitstolt hade han med sig den hem till oss idag och skulle visa upp den. När han efter ex antal minuters pysslande i försök att få igång den så inser han att menyn är på japanska/kinesiska.
Det tyckte jag var hysteriskt roligt, eftersom han knappast förstod så mycket av det då.





Det är inte lätt att vara en Andersson ibland..

Yxi kaxi kolme

Finska är ett roligt språk, för det låter så roligt när dom pratar.
Ett roligt ord är balsam. Det heter nämligen hoitoaine. Jag för för mig att det uttalas Hooj-taoj-nie. Personligen tycker jag att detta ordet är fruktansvärt roligt.

Hoj i toan.

Några hojjar i toan:


Hej, du din badanka!

Jag kröp upp i sängen för att vila lite bakom en bok. Men stenslocknade efter fem ynka minuter. Efter en och en halv timme vaknade jag till liv igen. Nu känns det som om resten av kvällen/dagen är lite av förstörd - för vad ska man nu göra?
Jag tillsammans med min frusna kropp ska hoppa ner i badkaret och leka med badankorna!
 

Tänk att vara där. Bland underbara tjejer, i en solnedgång som har massvis med värme.

Åh, du vackra snö

Idag snöar det! Det är någonting som jag gillar skarpt eftersom det ska vara snö på backen i december. Visserligen så är det knappast en vidare täckande snö utan marken syns väl under den. Men det är ju åtminstone en början på massvis av den snö som kommer att falla.
Visst? :D

Jag tycker om snö..

Själva i biomörkret



Igår i biosalongen satt vi alldeles själva ett bra tag. Sedan, ungefär 3 minuter innan själva filmen började så kom det in fem tjejer.
Typsikt.
Det hade varit mycket mysigare om de inte hade kommit!

Det lilla blomsterbudet

Ungefär fem minuter efter att jag publicerat föregående inlägg så ringde det på dörren. Där stod Johan med en blommor i handen. Han är väldigt söt, han.


Gullepullesnutteponken



Idag är det min och bejbilejbis dag. Han har varit supersöt hela dagen och imorse skrev han världens sötaste sms. Han har ringt så ofta han kunnat bara för att säga att han är glad idag för att vi har varit ihop i ett år och att det har varit hans livs bästa år. Aaaw. Söteponke.

Han besämde också att vi skulle gå på bio "bara du hinner med allt plugg!". Så nu har jag reserverat biljetter till Madagaskar 2. Hahaha, lagom romantisk film men wtf - båda vill ju se den!

Borde jag göra mig lite snygger för detta, eller vara så ful och sunken som jag är?

Den romantiska dagen

Tillbaka i skolan eftersom det är måndag.
Idag är det enorma påsar under ögonen och gäspningar som gäller. Extremt tilltalande.

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i ett helt år. Jag tror att det egentligen är meningen att man ska göra något mysigt och kärleksfullt då, men troligen kommer han mest ligga och ha ont i halsen och han kommer sörja. Ingman säger att jag kan få låna honom eftersom faktiskt heter Johan och fira ett års dag med honom. Mwahah.

Btw. så säger ingman HEEJ! ;D


RSS 2.0
--