Berättelsen

Cecilia frågade hur jag och Johan träffades, och kom på att jag faktiskt aldrig har skrivit det. Han bara dök upp i livet och bloggen någon gång i december och så bara var det. Men här kommer den otroligt magiska berättelsen...

Jag börjar från noll.
Jag började hänga på fritidsgården Bylunda när jag gick i åttan. Mest för att min dåvarande kille - Robin var där. Sedan så lärde jag känna folket där och gillade stället.
Sedan när jag började ettan på gymnasiet så träffade jag en ny kille - Fredrik. Han fick mig att hänga med på ett möte där det var en massa äldre ungdomar på Bylunda som var intresserade av att volontära som extra ledare. Egentligen var jag aldrig överdrivet intresserad utan hängde mest på för att Fredrik ville det.

Johan var en lång kille med charm till hundra. Vi har alltid gått på samma skolor. Tingvalla i lågstadiet, Sundsborg i högstadiet och Herrgårn på gymnasiet. Ändå så hade jag aldrig lagt märke till honom förr.
Sommaren 2006 sökte han i alla fall sommarjobb inom Säffle kommun till att få vara kollo ledare vid Bylundas årliga kollo. Han fick jobbet. Lärde känna folket på Bylunda och var sedan fast.
Han var också med på det där mötet som jag var på. Inte för att jag tänkte vidare mycket på honom, men han var där.
Vi pratade väl lite, såsom alla pratar med alla på Bylunda. Han var rolig, söt och glad. Men inget mer.

Sen så tog det slut mellan mig och Fredrik. Jag var singel ett rätt bra tag men började tröttna och ville ha någon att krama om. Jag sa det till Johanna och vi satt och funderade på vilken lämplig kille jag skulle kunna utse till mitt offer.
Johan Halvardsson, rolig och söt. Dessutom asläcker efter det att han ryckt in i lumpen. Bästa kompis med Line. Perfekt.
Jag och Johanna berättade aldrig det för Line, men på något vänster så tyckte även hon att jag och Johan skulle vara skitbra för varandra. Så hon satte igång med det som Line Söderström är bäst på - att para ihop.

Helt plötsligt så var Johan överallt. I mina och Lines samtal, hemma hos Line när jag var där och i min mobiltelefon. Lite skygga sms.
Johan skulle plötsligt hänga på hela tiden, tack vare Line. Men jag klagade inte. En gratis chans att få lära känna honom bättre. Han var ju som sagt väldigt söt.

Efter några helger så bestämde Line och Mathias att de ville gå på bio. Med mig och Johan.
Kvällen innan vi skulle på bio så drog Mathias och Johan med Marcus, som precis hade fyllt år, ut på krogen. De blev dyngraka alla tre. Jag och Johan skrev sms med varandra och när han hade sett till att Mathias och Marcus kommit hem till toaletten så tog jag mod till mig och skrev att jag ville träffa honom. Det var första gången som vi sågs själva - och han var stupfull. Smidigt värre.
Han gick runt och öste komplimanger över mig. Jag var mest jättegenerad och supernykter. Vi gick runt i Säffles villakvarter och pratade. När vi var utanför honom ställde han sig stilla och tittade ner på mig. Mumlade någonting om att jag var skitsnygg och attackerade mig sedan med en massa pussar. Jag blev halvt om halvt livrädd och halkade på isen som jag stod på. Sedan forsatte natten med hans fyllesnack och han fick några pussar.

Dagen efter var både Mathias och Johan bakis så det var lite osäkert när vi skulle åka bil till Karlstad för att gå på  bio. Men Mathias körde så jag och Johan placerade oss i baksätet.
Jag blev skitsur för Line sa till Johan var han skulle göra, i smyg. Fast jag märkte det ändå. Så då var jag mest ganska off och tyckte att han ändå kunde ta egna initiativ om han nu tyckte om mig. Och vi var ju faktiskt inte tretton år.
Jag rörde honom knappt på hela vägen till Karlstad utan han hÄlskling&jagade bara sin hand försiktigt över min. Väl i Karlstad fick han några pussar. Jag kunde knappt koncentrera mig på filmen vi såg utan hade mest fokus på den där långa killen i sätet bredvid. När vi kom tillbaka till Säffle släpade jag med honom hem till mig och lade honom i min säng och sen får ni använda eran egen fantasi.
Till en början var han mest stor och läskig hela han, men nu är han bäst och jag är så lycklig för att han inte skrämde iväg mig på riktigt.

Förlåt för att det blev världens längsta inlägg! ;)

I väntan på ombyte

Sitter nu och väntar på Johan som är hemma och byter om. Sedan kommer han, och då ska vi bege oss till Karlstad. Ska bli hur mys som helst att för en gångs skull kunna gå runt tillsammans i affärerna, bara vi två.
Mwaow.
Visserligen är han dryg som få på att byta om, men det var ju knappast någon nyhet.

Råttatouille

Nu kom min bror hem till oss efter att han jobbat. Han gav mig en försenad födelsedagspresent! ÅÅh. Världens bästa film, som kommer att gå på min tv om fem minuter! Dagen är räddad!

(Förövrigt så har jag på mig kläder som kom i ett H&M paket igår, min rosa randiga tröja samt världens finaste marinblå sjal. Kan inte bli skönare!)

Världens bästa pojkvän

Jag har nog världens bästa pojkvän. Nu förstår jag att all världens flickor blir otroligt avundsjuka då jag redan har skrivit om att han är världens snyggaste pojkvän, men nu är han även världens bästa.

Alla tjejer vet vad jag talar om när killar aldrig fattar vad man menar. Men min käre pojkvän fattar nästan lite för mycket. I torsdags när han var på väg hem med tåget från lumpen så frågade jag honom om han ville göra någonting speciellt under lovet.
"Mjaah. Gå på bio och sticka till Göteborg kanske.." svarade han.
Jag tappade hakan. Det var dessa två aktiviteter som jag i smyg hade planerat in att jag skulle sysselsätta honom/oss med. Det var som om han hade utfört någon slags telepati eller så. Han kanske har fått samma gåva som Mel Gibson i Vad kvinnor vill ha?

Hur som helst, nu har jag lagt ner Göteborgs planerna. Kände att det var lite för ansträngande. Så idag åkte jag och mamma ut på stan och jag fick ett infall. Jag var jättesugen på att shoppa kläder i Karlstad. Så jag slängde iväg ett sms till Johan och frågade om vad han ville göra imorgon.
"Åka till Karlstad med dig, kanske? :)" Fick jag som svar. Nu var min gapande mun nere vid knäna. Hur kan killen svara rätt på alla frågor han får?!

(Nu förstår jag om det blir uppror av att alla andra tjejer också vill ha min bedårande pojkvän. Men tyvärr, han är min!)

Kladdkakebak

Igår var det som sagt kladdkakebak som var på schemat! Det improviserade schemat. Hur som helst så var det mycket trevligt att få kladda ner hela Johannas kök en liten stund, och sedan äta en rykande, kladdig och varm kladdkaka.

Kladdkakebak4
Mumsmums för kladdkakesmet! Det tyckte i alla fall pojkarna, mest André.


Kladdkakebak3
Johanna tyckte inte att det var fyskam hon heller!


Kladdkakebak2
André tyckte att det var så gott så  han tvingade Johanna att mata honom.


Kladdkakebak1
HAHAHAH! Han ser ut som en liten pojke!

Sen så tog vi ut kladdkakan och åt. Då hade jag tankarna på kladdkakan, och glömde tyvärr bort att ta kort.

Födelsedags firande

Här kommer de otroligt snygga fotona från i fredags då min födelsedagsfest utspelade sig. Eller fest och fest, jag firades av mina små gullbollar - helt enkelt.

Det hela inleddes med att P, J och L hade lagat tacos till mig. Men jag tycker att foton på mat ser så vidrigt ut, så jag tänkte undslippa detta er. Vi drack shots också. Alla förutom jag drack någon slags lakrits, men jag tycker ju inte om lakrits så jag fick en pigellin shots. Den smakade förjävligt.


Födfest11
Sen när vi ätit upp gick vi till tvrummet och svängde loss lite. Här posar jag och Patricia otroligt tjusigt.


Födfest10
Johanna och jag!


Födfest9
Okej, syns det att min och Lines dans var hypersnygg?


Födfest8
Sedan blev det singstar för fulla muggar! Här är Johanna och Line jättesnyggliga.


Födfest7
Ännu mera posepose av mig o Patricia.


Födfest6
Sen mötte vi upp pojkarna o gick till bowlinghallen. Så här snygg var Line!


Födfest5
Johanna o Patricia. Patricia var sur.


Födfest4
Kvällens nästsnyggaste bild. Line, Mathias och jag. Oerhört upphestande.


Födfest3
Line och Mathias är normala.


Födfest2
André ser jätte full ut.


Födfest1
Johan med. Han ser mer däckad ut...

Sen blev jag alldeles för packad för att ta några mer foton. Men vi röjde runt lite och vinglade oss fram. Till slut hamnade vi på Bakfickan. Där fick jag en godisklubba i födelsedagspresent och Line tog ett assnyggt foto på mig och Bakfickan gubben. Upphetsande värre.
Sedan så fattar jag inte riktigt hur, men helt plötsligt stod Marie - Johans syster utanför och skulle tydligen skjutsa hem oss. Jag sa säkert någon hyperkorkat och till slut så hamnade jag i min alldeles egna säng med en snarkandes Johan bredvid. Härligt!
(Lines bd: linepiine.bilddagboken.se)

Oduktig

Oj. Jag känner mig ganska dålig. Jag har bara skrivit lite drygt en halv sida i min fina uppsats om punkare. Men jag orkar inte just nu. Jag är alldeles för flummig, sprallig och glad för att sitta och koncentrera mig.
Ett mysterium är dock - varför är mina fötter alltid så kalla?

Resumé

Ååh. Vad underbart det är med lov.

I fredags var det partaj. I lördags var det återhämtningsdag till tusen. Jag och Johan låg utdöda i sängen halva dagen och lyckades sedan förflytta oss till soffan. Riktigt hemskt var det. Johan lovade sig själv att aldrig mer dricka. Jag trodde inte riktigt på det..
I söndags så var det slappning hos Johan och sedan kom André o Johanna o på kvällen stack vi till Karlstad och tittade på "Sweeney Todd", faktiskt helt okej. En sådan där film som åtminstone jag tänker på en längre tid efter att jag sett den.
Igår var jag och Johan med Johanna o André o bakade kladdkaka, sen stack vi till Line o Mathias o spelade lite par-buzz och kvällen avrundades i Johans säng. Trevligt trevligt.

Idag ska jag plugga. Suck.
Ska försöka lägga upp lite bilder senare idag från i fredags och igår när vi bakad kladdkaka!


Vackert

Sexigaste bilden sedan i fredags, alla kategorier. Orkar inte just nu, för jag sitter i Johans knä.

Zoombie

Igår kom min babe hem. Han hade på sig sin permissionsuniform och var allmänt hypersexig. Aldrig fel.

I och med att han kom hem igår så har jag inte sovit allt för mycket under natten, och sitter nu och är mest zoombie. Jag fattar inte riktigt hur ja ska orka med kompisarna som har tänkt sig att de ska fira mig ikväll.
Snark.
Men troligen blir det väl dyngroligt när man väl kommer iväg.
Nu ska ja ägna resten av min svensklektion o sova.
Nussi!

Klänningar

Ååh, vad jag tycker om våren!
På måndag kommer troligen mitt paket från H&M, jag har beställt en jävla massa kläder från La Redoute och idag fick jag en härlig kornblå, vårig klänning. Jag tror jag aldrig har köpt så mycket klänningar förr under en såpass kort tid.
Älskar våren. Imorgn när mina små skitisar har hittat på något  busigt för mig ska jag ha den kornblå klänningen. Jag skiter i om den inte är tillräckligt mycket vår, jag vill ha den!

Nu ska jag plugga för fulla muggar och sen kommer min Johan hem! Wiia!


Födelsedagen

Igår var det min artonårsdag, wihia. Jag hade bestämt mig för att jag skulle memorera denna otroligt viktiga dag i mitt liv med en massa fotografier. Så det gjorde jag. Närmare bestämt med 83 stycken. Men jag orkade inte lägga upp alla 83 stycken på bloggen, så det blev bara 19.
Och jaa, jag vet att det är otroligt många bilder på mig. Men det var ju faktiskt min dag - och då är det helt okej att ha snuskigt många bilder på sig själv tycker jag!

Dagen började med att mamma och pappa väckte mig med "Ja må hon leva". Syrran stod mest och var zoombie. Detta minne förevigade jag dock aldrig med ett foto, eftersom jag knappt var vaken då det utspelade sig.


Födelsedag19
I skolan fick jag en jätte söt plast ros av Karin. Jag var jättenöjd.


Födelsedag18
Sen hade vi gympa. Men jag hade glömt deon och ville därmed inte vara med. Man kan ju inte lukta svett på sin artonårsdag! Här kramas jag och Ingman. Han tyckte att det var den bästa födelsedagspresenten man kunde få - en kram från honom.


Födelsedag17
Blomqvist var gravid.


Födelsedag16
Sen hade vi håltimme. Då spelade jag, Karin och Sandra Chicago. Jag vann jätte stort, men vi sa att dom lät mig att vinna bara för att det var min artonårsdag. Det var ju tvunget att vara rättvist!


Födelsedag15
Så här glad blev jag när jag vann!


Födelsedag14
Marielle, jag och Johanna står och posar snyggt i skolan. Jag ser jättelång ut. hihi!


Födelsedag13
Sen hade vi matte! Då kramades jag och Blomqvist.


Födelsedag12
Sen var skoldagen slut och jag knatade iväg för att träffa Line och Johanna. Line hade gjort två ursnygga teckningar till mig. Här poserar jag stolt med den första.


Födelsedag11
Vackert värre, va?


Födelsedag10
Okej, dom är lika normala som jag.

Sen gick vi och köpte cigg och cider, bara för att jag fick. Sen knatade jag hem och pluggade franska. Det tyckte inte jag var så där hyperintressant att ta kort på, så jag sket i det.

Födelsedag9
Sen gick jag hem till Line och Mathias. Men jag fick inte vara i köket så jag fick sitta och titta på Mathias när han pluggade. Mycket intressant.


Födelsedag8
Sen fick jag komma in i köket! Då stod de här små gullegrisarna och sjöng för mig!


Födelsedag7
Jag personligen tycker att det är ett mycket upphetsande fotografi.


Födelsedag6
Jag skär tårta!


Födelsedag5
Min bit blev jätte bra. Jag blev gift. Patricias, som är den som ni kan se här över, blev jätte ful så hon blir nog typ skild.


Födelsedag4
Och så drack vi ciderna som jag köpte innan!

Sen gick jag hem och skulle fira med min kära familj.

Födelsedag3
Dom sjöng för mig när vi åt middag. Det tyckte jag var mysigt. Mattias (=storebror) blev så ful på bilden jag tog på honom, så jag struntade i att lägga upp den. Charlotte (=lillasyster) var så elak och var på basket på sin systers födelsedag så hon var inte med och sjöng.


Födelsedag2
Sen blev det ännu mera tårta! Mammas hemma gjorda gräddtårta. Jag har alltid velat haft jordgubbstårta, men det är ju knappast säsong för det i februari så jag har nästan aldrig fått det. Utan jag har fått en jävla prinsesstårta som inte alls är lika god. Men i år fick jag en jordgubbstårta!


Födelsedag1
Mumsmums!

Arton årsdagen

Idag är det ingen vanlig dag, nej för idag är det min födelsedag - hurra, hurra, hurra!

Nej, det känns inte alls. Jag känner mig precis som igår.
Konstigt.
Har inte ens varit vaken i en halvtimme och tre Grattis sms har dunkat ner i sms inkorgen plus att jag blev väckt av en galen familj som stod och försökte sjunga vackert till "Ja må hon leva..".
Så - växer jag snart?

Lättare

Känner ni hur det kryper? Att ni blir lite lyckligare för varje dag som går? Att meningen med livet bara blir större och större?
Det gör jag. Det blir bara ljusare för var dag som går, och det gör också att min livsglädje ökar. Det är ju så mycket enklare att knata till skolan på mornarna när det faktikst är ljust ute och inte mörkt. Mörkret får en bara att vilja gå hem och lägga sig i sängen igen medans ljuset medför en härlig, solig känsla.
Me like.

Vackert rosa!
Sen är det ju sorgligt vackert med rosa solnedgångar - som den här som utspelar sig just nu vid våran baksida.

Skyhöga klackar blandat med müsli

Jävlar, vad jobbigt det är att gå hem i skyhöga klackar. Fötterna värkte 200 meter bort från skolan, och det är tre kilometer hem till mig från Herrgårn. Suck. Det var bara att knata på!
Nu är jag i alla fall äntligen hemma och har vräkt i mig lite av min mammas hemmagjorda müsli. Jag fattar inte riktigt hur min mamma hinner med allt. Göra egen müsli, hur många gör det idag? Jag är skitglad för att hon gör det i alla fall, för den är hundra gånger godare än affärens!
Babbel om nonsens, förlåt.

Hej franskapluggning!

Rädslan

På onsdag fyller jag arton år.
Jag är ganska livrädd inför detta. Line har skrämt upp mig rätt rejält om att på fredag 1700 kommer någonting att hända - och jag får inte veta vad. Sen blir jag ännu mer irriterad på att Johan vet om någonting, men jag det inte. Och jag är jätte nyfiken, och livrädd.

Teddybjörnen Fredriksson

Igår när jag och Johantoan skulle åka till Karlstad så brände jag en skiva som vi kunde lyssna på i bilen, eftersom det bara fanns en massa kass musik där.
Hur som helst så tog jag med Lasse Berghagen - Teddybjörnen Fredriksson och när den spelades blev Johan helt lyrisk och sa att det måste vara en av världens bästa låtar och att den var så vacker så att han nästan började gråta. Jag tyckte mest att han var fjantig, men nu sitter jag här och är lika lyrisk som honom och lyssnar på denna fantastiska låt. Tänk vad mycket bra musik det finns, som helt enkelt bara blir bortglömd.
Så här med vill jag hylla alla gamla, goa låtar som bara ligger samlade uppe på vinylskivorna i mormors vind och blir bortglömda.

(tydligen så finns det någon mer som blir lika lyrisk över denna låt som min pojkvän, eftersom personen i fråga har orkat gjort en musikvideo...)

Deprimerande måndagar

Jag tycker inte om måndagar!
Positivt sagt av mig, tycker jag.

Nej men fy. Det är inte så mycket som är bra med just den här måndagen åtminstone. Förut när jag var på väg hem från skolan gottade jag mig i tanken på att sticka ut o springa en runda och sedan ta en varm, härlig dusch för att avrunda alltihopa med att flitigt studera franska.
Sen slog det mig, att jag 1500 skulle köra bil på i-center. Så det var bara att cykla ännu fortare hem, byta skor från högklackat och sedan kuta till i-center i mina pumor istället. Jag och Göran körde runt, runt men idag hittade vi faktikst ut ur Rölse (weeei!).
Sen när jag väl kom hem strax före fyra så var jag trött, sur och frusen. Rummet ser förjävligt ut så jag måste bädda och hålla på. Har inte gjort det än idag. Sen måste jag ta tag i franskan, men egentligen vill jag bara gå och lägga mig i sängen och gömma mig.

Dessutom så är det fyra dagar kvar tills Johan kommer hem. Fyra långa dagar.


Världens snyggaste pojkvän

Igår var jag och Johantoan i Karlstad där han handlade födelsedagspresent till mig, och nu är jag jätte nyfiken på vad det är för någonting! Jag köpte ett par örhängen och en söt liten mössa. Sen åkte vi till Max o käka hamburgare och en stor, fet tiger där försökte pracka på oss en jävla massa ballonger. Vi sprang för livet. Men vi hann äta upp hamburgarna först!

Sen åkte vi ut till Johans stuga i Tveta och jag gick mest runt o gapade och sa att jag ville bo där. Han fick lova mig att köpa ett nästan likadant hus till mig när vi blir vuxna människor och gifter oss. Mwaha.
Sen gick vi ner till bryggan och la oss och pussades. Det var is i vattnet och dyngkallt, men det behöver vi inte bry oss om!


Älskling
Jag förstår om ni blir avundsjuka för att jag har världens snyggaste pojkvän.

Fredags muppar

Varning; följande bilder kan väcka irritation.
Okej, fotona från i fredags. Vi är inte riktigt friska i huvudet - vi vet!

15/2 11
Line poserar mycket snyggt. Någon som ser vad hon har i näsan?


15/2 10
Precis samma sak som Johanna har i sin näsa!


15/2 9
Sen gick vi ut. Vi skulle till Ica!


15/2 8
På vägen dit började vi muppa oss rätt rejält..


15/2 7
Line försökte ta foto på mig när jag hoppade - och skulle också vara i luften då blixten fladdrade fram. Men vi lyckades aldrig riktigt. Men resultatet blev ju tokigt snyggt ändå!


15/2 6
Jag lyckades fota Johanna när hon hoppar i luften! Skithärlig bild, tycker jag.


15/2 5
När vi gick där på vägen och flamsade oss - så kom det en bil. I den bilen satt inga mindre än Mathias och Marcus!


15/2 4
Vi hoppade in i bilen. Det var en väldigt skräckinjagande biltur.


15/2 3
Men Marcus och Mathias tyckte att det var jätte kul!


15/2 2
Sen stack vi hem till Line och sjöng singstar!


15/2 1
Jag var sämst. Line och Johanna var bäst. Ungefär som vanligt! :P

Line dansar


Om ni känner att ni inte klarar er utan synlig kontakt med Line, så kan ni ju vrida lite på huvudet och spana in hennes otroligt snygga dans som hon utförde igår!
(sorry för att den är sned och för att det är jätte mörkt - tänke inte så långt igår när vi spelade in den. men vi hade väldigt roligt...)

Snygga foton på G

Har under det senaste dygnet tagit osannolikt snygga fotografier på Line, Johanna och mig. Dessa kommer troligen att dyka upp imorgon eftersom tid inte finns idag.
Ska nämligen strax iväg till Blomqvists och myspysa och sedan ska jag tvinga Johan att titta på melodifestivalen tillsammans med mig. Mwahah! Jag är ond!


Kärleksfullt

Alla hjärtans dag slutade relativt lyckligt ändå.
Jag oc Johan har smågnabbats lite i en halvtimme i telefonen men samtalet slutade med "Jag tycker att du är sötast!".. "Neej, det är du som är sötast!" och så höll vi på. Sitter nu och väntar på att han ska ringa upp igen, så att vi kan fortsätta med vårat otroligt viktiga samtal.
Har även hunnit tagit en alldeles för lång dusch där det inkluderades benrakning och peeling och avslutades sedan med kroppsinsmörjning och en gnutta brun utan sol. Allt för att vara någorlunda snygg i morgon när Baby väl kommer hem.
Det har jag kommit på är rätt bra med att han är i lumpen. Jag behöver inte vara snygg jämt. Bara på fredags och lördagskvällar.
Ååh, nu pep det i telefonen - igen!

Jag är älskad!

Åååh, det finns någon som älskar mig ändå! Närmare bestämt min pojkvän.

Jag följde med mamma till Ica där jag träffade Line och hon frågade "Har du fått någon ros då?". Surmulet svarade jag nej och undrade hur jag skulle ha kunnat fått det när Johan är i lumpen, och hon bara ryckte på axlarna. Då blev jag supersur och kände mig jätte bortglömd.
Sen åkte vi hem igen. Efter en halvtimme började min mobil att dåna och jag såg att det var ngt nummer som jag inte hade som ringde.
"Aa, det är Catrine." Svarade jag.
"Heej, det är Marie. Är det du som är broschans tjej?" Hördes det i andra änden.
Jag fattade ingenting utan tänkte mest "Vilken jäkla Marie och vilken jäkla broscha!?" Sen insåg jag att jag faktiskt var broschans tjej, eftersom det var den Marie. Johans-storasyster-Marie!
"Ööh. Jaha, du är den Marie. Jaa, det är jag." Sa jag och kände mig som världens mest blåsta människa.
"Vad bra! Är du hemma?"
"Eeh. Jaaa...."
"Bra! Då kommer jag bort till dig nu!"
"Varför då!?" Undrade jag.
"Det får du väl se."

Jaha. Då var en människa som jag har pratat med typ tre gånger på väg hem till mig. Dom gångerna som jag har pratat med henne har det också varit sådana där konstiga saker som att vilket fint väder det är, typ. Och där gick jag runt hemma och var sjuk i slappiskläder, fett hår och osminkat ansikte. Kände mig väldigt snygg och fräsch.
Men hon plingade glatt på och jag fick gå och öppna hur snygg jag än var. Där stod hon med blommor från Johan! Aaaw. Då hade han hört av sig till henne och bett henne göra det, och jag förlät honom hundra gånger om för att han är så dum och är i lumpen men ändå är världens sötaste!
Så jag är faktiskt älskad!

Blommor4
Blommor. Till mig. Jag är övernöjd!

Blommor3
"& jag saknar dig med" får man ju lust att skrika tillbaka.


Blommor2
Jag är en sådan där o-originell tjej som bara älskar rosor.


Blommor1
:)
(lägg märke till min fot som är nere i det högra hörnet!)

Det rosa kakmonstret

Min syster är en relativt kreativ människa och tycker om att pyssla. Förra året gjorde hon universums finaste födelsedagskort till mig. Det var rosa och det stod "Familjens prinsessa 17 år" på framsidan, sedan var det en prinsesskrona inuti och så stod det "Grattis Catrine önskar Charlotte!". Närmare bestämt så såg det ut så här :

Födelsedagskort3
Framsidan. Visst är det gulligt med allt luddeliludd också?


Födelsedagskort2
Inuti!


Födelsedagskort1
Baksidan påminde mycket om ett rosa kakmonster - i love it!

På onsdag är det min artonårsdag, och jag försöker få min kära systeryster att göra ett likadant kort till mig i år igen - fast ännu finare eftersom jag faktiskt fyller arton. Ett blått. Tror ni hon lyckas?
Jag själv har infört en tradition om att hon ska göra ett sådant här hyperfint födelsedagskort till mig vartenda år. Jag är så smart. Dessutom så behöver hon ju då inte köpa något flott och fint, eftersom födelsedagskortet är bussnyggt. Billigt och bra.
Hon konstaterade att alla födelsedagskort inte skulle få plats någonstans till slut, men då sa jag att dom kan få ett alldeles eget rum i min lyxvilla som jag ska ha när jag blir stor.
Slutet gott, allting gott.

Sommar

236176-413

Jag vill att det ska vara sista veckan i maj. Alla betyg är satta. Solen skiner och det är jätte varmt. Vi har nästan inga lektioner i skolan längre, utan man går ner och sätter sig vid älven och käkar glass istället.
Man vet att det snart är sommarlov och frihet. Johans muckning är vara nära, och kunskapen om att vi äntligen kommer få vara tillsammans sprider en evig glädje ända ut i fingertopparna.
På fredagskvällen sticker man ut till Duse. Allihopa. Vi grillar och Mathias är grillmaster - precis som förra året. Sen sitter vi där och tittar ut på vattnet, mätta och belåtna i magen och kör en repris från förra året på Skutberget. När det har blivit mörkt kommer någon av oss på idéen om naken badet, och alla drar av sig kläderna och hoppar i vattnet. Jag och Line skriker av förtjusning och sommarglädje.

Ge mig sommar. Nu.

Hjärtligt sjukling

Sorgligt värre - jag är sjuk på alla hjärtans dag. Så nu kan jag inte köpa den efterlängtade rosen till Blomqvist och inte springa runt och krama allt och alla i skolan.
Snyft.

Om ni kommer ihåg hur jag mådde igår angående min trötthet? Idag är det i princip ännu värre. Eller det var, när jag vaknade. Fast alla är väl trötta precis när dom vaknar men det där var läskigt. Det gick inte att tänka. Det svischade väl genom en tanke i minuten i hjärnan.
Huh.
Nu har jag i alla fall sovit ut lite (närmare bestämt i över tolv timmar eftersom jag stendog igår vid ca kvart i tio och gick upp nu vid halv elva..) och känner mig någorlunda på G.
Ljuvligt väder ute idag igen. Jag vill bara ut och värma mig i februari solen.

Inför alla hjärtans dag

Imorgon är det alla hjärtans dag, och jag ska dokumentera denna dag med att ta en jävla massa foton med min kamera. Hoppas bara att det blir någonting värt att ta foto på, och inte bara en massa snygga bilder på mig och Ingman som gör grimarser.
Spännande.
Ska ge Blomqvist en ros också. Bara för att han är så sorgligt söt.


Dubbelbokad

Idag är dagen. Idag är den dagen som jag kommer att bli ett äkta tv-freak och kunna följa med i alla viktiga serier. Eftersom idag är dagen jag får femman.
Men jag insåg nu att det inte är så lätt som jag trodde. Jag hade bestämt mig för att titta på Roomservice, Grey's Anatomy (bara för att Johanna hyllar det till röven på Gud) och sedan Fråga Olle.
Sedan insåg jag att Men in trees och Top model har säsongsstart ikväll på trean.

Dubbelbokad.

Jag antar att det får bli Men in trees, Top model och sen Fråga Olle.. Eller Roomservice, Top model och Fråga Olle. GASH! Hur överlever mänskligheten att fatta dessa beslut varje dag?
Hur ska jag klara av att ansa bort tvprogram?

Vårigt

Idag när jag gick hem från skolan så var det ett sådant underbart väder. Soligt och vårigt. Kunde inte låta bli kameran, fast den var hemma så jag fotade med mobilkameran istället. Så här får ni se hur det ser ut på väg hem från Herrgårdsgymnasiet, till mig, vid älven.

Soligt7
Ankipankisar!


Soligt6
Min snygga skugga. Nej, jag har inte jätte knasig kropp utan det är min väska och min påse som sticker ut lite småkul.


Soligt5
Okej. Nödvändig bild, jag vet. Men titta på den blåa himlen!


Soligt4
Aaaah. Vackert värre.


SOligt3
Så såg det ut åt andra hållet.


Soligt2
Jag gillar vatten.


Soligt1
Ge mig sommar.

Tyngderna under ögat

Uschinamejen vilken ruggig dag. Vaknade och märkte att ingenting var bra. Jag var alldeles för trött för att ha sovit nästan åtta timmar. Det kändes med som en timme.
Parvlade mig iväg till skolan och fastslog att jag behövde kaffe! Men då var cafeteriatanten sjuk, och jag trodde att jag skulle gå under. Jag rusade iväg till elevrådsrummet för att se om Alexandra (=elevrådsordförande) var där med en härlig kaffebryggare fylld med kaffe. Jag såg kaffebryggaren. Den var på. Men Alexandra var inte där och därmed kom jag inte in. Jag blev jätte sur. Till slut kom hon och jag fick kaffe.
Men det hjälpte inte.
Hela dagen har det känts som om någon har hängt två tyngder under mina ögon så att påsarna är gigantiska och jag har inte kunnat sluta gäspa.
Hemskt värre.

Så nu hade jag tänkt att plugga fort som tusan på min svenska som vi har prov i imorgon och sedan gå och lägga mig.

Min syster och dinkelpastan

Jag tror att jag någon gång tidigare har skrivit om mig och min syster och att vi är olika på många vis i bloggen? Försökte hitta inlägget, men gav upp efter en längre tids sökande.

Jag är en sådan person som gärna vill vara lite nyttig. Jag vill hellre äta fräsch fisk istället för fläskkotlett. Jag vill hellre ta en banan istället för choklad. Jag vill hellre sticka ut o springa istället för att titta på tv.
Det är ganska många vill, och ibland är jag duktig och håller det. Det som jag är bäst på är att dricka vatten. Det är jag grym på. Kanske för att det inte krävs så mycket mer än att man måste springa och kissa en gång varannan timme.
Hur som helst så strävar jag efter ett liv där jag och min kropp tillsammans ska må så bra som möjligt. Även om jag kanske inte gör allt för mycket åt det - men det är ju tanken som räknas (säger vi).

Min syster däremot. Hon är rätt rolig. Jag vill gärna äta dinkel eller fullkornspasta, eller både ock. Bulgur istället för ris och alltid ett stort lass med sallad till maten. Jag dricker aldrig cola, förutom kanske ett eller två glas på lördagskvällen.
Min syster. Hon dricker säkert en cola per dag, vräker i sig allt godis hon ser, skriker "BLÄÄÄÄÄ!" åt fullkornspasta, även om det smakar precis likadant som vanlig pasta. Det ligger alltid en godispåse eller chipspåse inne på hennes rum. Hon är helt enkelt sådan att hon vill vara onyttig. (Jag måste erkänna att hon lyckas bättre med sin vilja än vad jag gör.)

I söndags fick vi nya nattduksbord till våra rum. Precis likadana. Men de utformade sig ganska olika.

Gissa vilket som är Charlottes och vilket som är mitt av nattduksborde på bilderna? Jag skrattade rätt rejält när jag såg hur hennes såg ut, så jag var tvungen att ta ett foto.

Försvarsmakten är emot kärlek

Med åtanke av föregeånde inlägg så har jag fått fina tips i kommentarerna. Av Emma och någon som kallar sig för A att Ugly Betty och Desperate Housewives är viktiga saker att se när man har femman och är tokig i allt som är chickit, precis som jag! Är fånigt förväntansfull över att få en tv-kanal - jag tror inte jag har tillräckligt mycket med spänning och magi i mitt liv...

Jag är sur. På försvarsmakten.
På torsdag är det Alla-hjärtans-dag (en dag som jag egentligen inte tycker så där överdrivet mycket om, menvafan är man kär så ska man utnyttja denna dag) men min Johantoan är i lumpen. Så jag kommer att få sitta alldeles ensammen hemma på torsdag kväll och titta på femman på tvn när alla andra är ute och äter en romantisk middag tillsammans samtidigt som de viskar ljuva ord i varandras ögon och avslutar middagen med att ha rysligt mycket sex i bilen!
Det får inte dom som har pojkvänner i lumpen. Arma oss!

Det som gör mig ännu mer sur är att jag fyller arton nästa onsdag, och då ska man också gå ut och äta middag och bli firad som fan av sin sötnos, men han är i lumpen.
Försvarsmakten har ingen respekt för kärleken!

(ta allt med en nypa salt)


Femman (L) Jag = Sant

Jag är en sann tv-nörd, det erkänner jag. Så min lycka när jag fick reda på att kanal fem kommer att ingå i Viasats utbud från och med på onsdag var, som redan nämnt, överväldigat lycklig.
Jag har nämligen ingått en pakt med trean, och alltid sagt att den är mycket bättre än femman. Detta helt enkelt för att jag inte har haft femman och för att jag varit sur och avundsjuk. Samtidigt så är jag väldigt patriotisk av mig så jag har ju helt enkelt varit tvungen att försvara den stackars trean. Jag tror att Ingman har lidit av samma symptom som mig, för han trackar alltid ner på trean och hurrar femman - men nu berättade jag för honom att han ska få trean och han blev stormförtjust.

Så så mycket för våran kärlek till trean diverse femman.

Men åååh, så roligt det ska bli att äntligen få hänga med i alla tv-serier som jag alltid har känt mig så efterbliven med.
Vad får jag inte missa? (Säg inte gossip girl, för jag måste briljera med att jag redan har sett dem. MWAHAHHAH!)

Tågets gång

Det löste sig inte med tåget i torsdags. Men efter dryga timmen kom det ett x2000 och plockade upp dem, men det tåget var så fullsmäckat så Johanstackarn fick stå upp i en och en halv timme.
Strax innan åtta var dom i Karlstad, men då gick det ingen buss till Säffle förens vid nio så Johan var skitsur och ringde och fjäskade för hans pappa. Hans pappa köpte fjäsket och åkte de sex milen till Karlstad för att hämta sin son, så Johan var i säffle cirka halv nio och hemma hos mig cirka kvart över nio.
Jag var överlycklig. Jag tror aldrig att jag varit så lycklig förr, om jag ska vara ärlig.

Hela helgen har passerat alldeles för fort, men den var helt underbar. Fredagen i skolan var i princip ingen skola eftersom jag hade typ två och en halv lektion med sovmorgon samt att jag slutade tidigt.
Så när jag slutat hämtade Johan upp mig och vi sprang lite småärenden på stan, bland annat så dök vi in på Holgers och köpte bakelser. Mumsigt värre. Så sedan bar det av till Johan där vi mumsade i oss bakelserna och där har vi stannat i princip hela helgen förutom att jag har åkt hem och bytt kläder och hämtat någon film.
Jätte underbart.


Tåghatare

Min nedräkning sabbades. Jag är skitsur!

Jag och Johan har inte träffats på nästan två veckor, och nu när han efter många, långa telefonsamtal är på väg hem, ja då går tågjäveln sönder!
Jag är sur som fan. Så nu är det inte säkert att jag hinner träffa honom eftersom imorgon ska jag upp till skolan och skriva prov.
Fy, vad jag hatar tåg!

Nedräkning

Nu har nedräkningen börjat på allvar!
Bara några ynka, fjuttiga timmar kvar tills J kommer hem och jag känner mig som ett barn på julafton.

Del två i matteprovet som gjordes idag gick ännu mer åt helvete än vad det gjorde igår. Känns lagom uppmuntrande. Idag blir det pluggning för hela slanten ända tills Johan kommer hem. Ska försöka tvinga med pappa ut o övningsköra i någon halvitmme också. :) Måste ju få lite grepp på det hela.

Hjärnblödning

Nu har jag pluggat så mycket så jag tror att min hjärna snart börjar blöda. Det vore ju inte alls vidare bra, så därför lägger jag härmed ned pluggningen.
Tänkte istället krypa ner i badkaret och halvsova i några minuter. Eller krypa ner i sängen och läsa i några timmar? Svårt val...


Örhängena

Har nu varit på sjukhuset, jag var fullt frisk. WOHO!

Jag och mamma gjorde lite ärenden i stan och jag fick köra bilen. Blev riktigt stolt över mig själv, för det gick så bra! Hihi.
Var och hämtade ut min Bamboo örhängen som jag beställt också. Superduper fina! Är jätte nöjd.

Bambooörhängen
Så här söta var dom! Mina nya älsklingar, tror jag. (jag vet att fotot inte är världsbäst, men allvarligt -  det är sällan som jag tar kort på mitt eget öra..)

Mattemysprov

Idag är det bara en dag kvar tills J kommer hem. Tror jag kommer sakna ihjäl mig det sista dygnet som är kvar!

Idag var det första delen av matteprovet som var på tapeten. Det gick åt helvete, så jag känner mig inte alls vidare nöjd med det. Imorgon är det den andra och sista delen, får hoppas på att jag gör bättre ifrån mig på det. Annars så blir det engelskplugg, svenskaplugg och kanske, kanske samhällsplugg idag.
Ska även till sjukhuset om knappa timmen.
Huuuh. Hatar sjukhus.

Viasat + kanal 5 = sant

Som tidigare nämnt så har familjen Andersson (=vi) Viasat och därmed enbart de kanalerna som Viasat erbjuder på våran tv. Jag och min kära syster har under en längre period gått runt och varit lite smågriniga över det faktum att kanal fem inte ingår i Viasats sortiment.
Men idag visade mamma mig en fantastisk nyhet.

Femman ingår i Viasats utbud från och med den 13e februari.
Halleluja!

Vräka-i-sig-semlor-dagen

Jag antar att det inte har undgått någon att det idag är fettisdagen? Nästan årets underbaraste dag, näst efter julafton och midsommarafton. Vräka-i-sig-semlor-dagen kan man också känna igen denna dagen som.
Min mamma och pappa är sådana där hemska människor som inte lägger någon större vikt vid fettisdagen, och köper nästan aldrig semlor. Så idag tänkte jag ta saken i egna händer.
När jag kommit hem från skolan så tvingade jag med syrran ut för att gå till Holgers och köpa semlor!

Semla6
Min syster är inte riktigt som alla andra systrar...


Semla5
...hon är mycket sötare! En underbar bild, tycker jag. Fastän det att hon är likblek i ansiktet tack vare blixten.

Vi var på Holgers och införskaffade dessa ljuvliga semlor. Fem stycken, en var till varje familjemedlem.


Semla4
Så här såg påsarna ut.


Semla3
Och det här döljde sig inuti dem.

Men sedan kom min kära moder hem från jobbet för cirka en och en halv timme sedan. Givetvis hade även hon då köpt semlor. Så nu har vi massvis med semlor att vräka i oss!


Semla2
Så här såg mammas semlor ut. Det var ICA-semlor. Jag tycker att mina från Holgers ser mycket smaskigare ut...


Semla1
...jag tycker att de ser så smasksiga ut att jag står och dreglar över dem!

Den fantastiske Johan Ingman

Ingman klagade på mig för att jag aldrig uppdaterade bloggen. Men det finns liksom ingenting som jag har ork till att skriva, och det händer inte alls vidare mycket i mitt liv för tillfället. Det bara knallar vidare och går.
Idag till exempel så har jag pluggat. Intressant.

Men då kom Ingman på den briljanta idéen att jag kan skriva ett inlägg om honom. Då är bara nu frågan, vad ska jag skriva om honom? Ni kanske vill få en djupare inblick i denna mystiska människa?

Den 29e april 1990 föddes lilla, lilla Johan Ingman som den förste sonen till Ankie och Stefan Ingman. Sen fick han två småbröder och en lillasyster, någon gång som jag inte har koll på.
År 1996 var det dags för Johan att börja på förskola. Detta blev konstigt för Johan eftersom han aldrig innan träffat så mycket barn på det sättet då han varken gick på dagis eller var hos dagmamma. 1997 hände det mest underbara i Johans liv - han träffade Catrine (=mig). (Catrine började inte på skolan förens i ettan eftersom hon gick på sexårsgrupp på dagis istället för förskola.) Catrine och Johan gick på samma fritids där de lekte mycket tillsammans. Bland annat så brukade de sitta och tälja tillsammans, eller spela shack. En gång skar sig Johan då de satt och täljade, han började skrika eftersom han blödde, men Catrine tog ingen notis om det. Detta trauma har Johan påpekat för Catrine resten av deras 11 - åriga vänskap.
Johan var lite av en tjejtjusare och var tillsammans med en massa olika tjejer. Men inte en sådan där tuffing till tjejtjusare, utan lite mer som Sune, ni vet? En smörig och söt kille. En av Johans tjejer var Catrine, i fyran. Dom pussades tre hela gånger och Johan köpte en jätte söt alla-hjärtans-dag present till Catrine, bestående av en mobilstol format som en röd pussmun.

Sedan så skildes Johan och Catrine åt och umgicks inte så mycket. Det tog slut mellan dem, men de var lyckliga ändå.
Sedan började de gymnasiet. Då var Johan och Catrine så illa tvingade att umgås med varandra eftersom alla deras andra kompisar i klassen umgicks med varandra. Till slut fann de tillbaka till varandra och även om inte kärleken har grott igen så är de världens bästigaste kompisar, fastän att Johan hatar när Catrine ger honom stryk i Mariocart.

(ta allt med en nypa salt)

Ingman
Säffles bästa Johan Ingman!

Överlevnad

Jag överlevde körlektionen. Göran var så tålmodig med mig så det var inte klokt! Så nu har jag precis kommit tillbaka från en rundtur med pappsen, kände mig lite småduktig - faktikst.

Borde egentligen plugga, har inte gjort det på flera dagar nu. Men jag.... orkar inte. Som vanligt.
Ska strax pysa iväg till badhuset och simma lite, tänkte jag. Kan nog vara skönt.

Gaashigt

Gaash, nu är jag lite smånervös. Ska snart sticka iväg till i-center och övningsköra. Hur ska jag våga det? En vilt främmande gubbe och så ska man försöka att koncentrera sig på vägen. Huh, vad läskigt.

Helgen har varit heltokej. Fredagen var rolig, lördagen var mest bakis och söndagen var händelsefylld. Känns dock som om det inte har varit någon riktig helg för min del eftersom inte Johan har varit hemma, och så fort han inte är hemma så lever jag i en nedräkning tills det att han kommer hem.
Men nu är det bara fyra dagar kvar, för på torsdag kommer han!

Har lite ångest, för jag hade bett mamma att hon skulle se till att hon kunde skjutsa mig till skolan efter det att jag varit på i-center, men så hade hon fattat fel och kunde inte alls göra det. Så nu kommer inte jag att hinna till det att jag börjar skolan, så jag måste skolka från idrotten. Känns rockigt.
Vet inte om jag ska gå till skolan på en gång efter i-center och sitta där och vänta eller om jag ska gå hem o vänta i en timme.
Gaash.

Hos ida i fredags

Fredagsnatten hos Ida var helmysig. Började med shopping och på H&M hittade jag den sista Jagger tröjan som var kvar. I storlek 36, jag var överlycklig.

VARNING för oseriösa, fylle bilder som kan gå folk på nerverna.

Hosida11
Här hade vi hunnit bli mätta och belåtna efter flera ton av räkor!


Hosida10
Johanna försöker reflektera sin inre skönhet med den yttre..


Hosida9
Jag och Johanna muppar. Mest jag, för jag ser rätt knäpp ut.


Hosida8
Kramkalas! Ida ser gravid ut. Hon är inte gravid på riktigt.


Hosida7
Som tidigare nämnt i bloggen så tycker jag om att sova med sovmask. Den här hade jag med mig till Ida och posade snyggt med.

Sen fick kameran vila ett slag och sattes på igen vid två - tre snåret.


Hosida6
Då började vi bugga så det slog härliga till!


Hosida5
Mycket vackert!

Sen så satte Ida på "Tom Dooley" låten. Vi komponerade en egen, mycket vacker dans till denna låten.


Hosida4
Så här såg det ut. När vi väl dansade den så var vi helt övertygade om att det var den bästa och snyggaste dansen i världshistorien. Idag är jag inte alls lika övertygad. Tom Dooley låten var även den den bästa låten som någonsin gjorts i fredags natt. Det håller jag nog inte heller riktigt med om idag.


Hosida3
Johanna posar mycket vackert med Idas mammas glasögon.


Hosida1
Mera Tom Dooley dans!


Här kan du lyssna på denna magnifika låt!

Till slut halvdäckade vi med dreglande munnar i sängarna och sussade sött.

Ser fram emot kvällen

Nu har vi engelska i skolan, vi ska sitta och skriva ansökningsbrev till olika arbeten som vi ska ha. Jag har kommit halvvägs och gör resten hemma under veckan.

Snabbspolning av dagen skulle inte göra mig ett dugg - det skulle vara hur skönt som helst att sitta hemma hos Ida i hennes tvsoffa och dricka vin. Wunderbart. Nåja, det är ju mindre än tre timmar kvar tills skolan är slut och jag och Johanna snart sitter på bussen till Karlstad åtminstone.
Ska springa runt några varv på stan först också.
Bloggning kanske sker senare hemifrån Ida, om inte annat så sker det imorgon tillsammans med upplägg av fotografier som ska tas ikväll!

RSS 2.0
--