Tjejkväll nummer två

Ännu en typ av tjejkväll blev det igår!
Mycket trevligt.
Började med att jag, Johanna o Olofsson var hemma hos Olofsson där vi satt och ruckade. Sedan gick vi till Line där det var flera flickor, och sedan gick vi tillbaka till Olofsson igen. Vid den tiden var det i och för sig en hel del killar där också, och vi skrek (ordet sjunga vore en alltför stor underdrift) kareoke. Sedan gick vi till stan där vi tumlade runt i någon karusell, jag och Johanna mådde jätte illa på grund av att den snurrade uppe i luften. Vi två gick tillsammans med Monika till Sibylla o köpte hamburgare. Sen gick vi hem.
Kort och gott.

Idag blev det en Ikea rutt igen. Det vi åkte dit för att köpa var visserligen slut, och ändå gick det på över två tusen. Smidigt.

Monika, Line, Emelie och Johanna
Monika, Emelie, Johanna och Line står och ser allmänt gosiga. Vi är nära på att gå ner mot stan här.
Line & jag
Line och jag som knallar och går ute i kylan.
Johanna x 2 o Monika
Monika, Johanna o Johanna sitter och ser söta ut (Johanna Persson ser dock bara väldigt full o gla ut)
Olofsson & Monika
Johanna och Monika (som är med på nästan varenda bild) sitter och kramas framför kareoken.

Tjejkväll

Gårkvällen var fantastiskt rolig! Väldigt längesedan jag hade så roligt, och det som var allra roligast var att det var sådana människor som man väldigt sällan träffar.
Plus att jag pratade med tre nya flickor under kvällen som jag aldrig förr pratat med, och allting blir ju så roligt med nytt folk.

Min msn har hållt på och kolijoksat väldigt mycket under den senaste kvarten. Den loggade ut och logga in igen lite som den själv ville. Så jag startade om datorn och allting gick finfint, ända tills jag satte på James Blunt - 1973. Min msn har alltså någonting emot James Blunt, för det var den låten som jag lyssnade på när den började kolijoksa.

Knaskort
Kvällens skönaste bild tagen av min kamera i varje fall. Här dansas det på bord och soffor!
Emma & Bea
Emma och Bea sjunger en romantsik ballad för varandra - ser det åtminstone ut som.
Mikaela, Johanna & Jag
Mikaela, Johanna och jag. Mindre nyktra. Jag och Mikaela tror att vi är astuffa med snus inne.
Madde, Ida & Bea
Madde, Bea och Ida sjunger och dansar extremt vackert.

Ida & Patricia
Kvällens roligaste bild! Ida putar med läpparna och ser ut som en sexig docka, Patricia ser ut som en mupp som har fått någonting uppkört i rumpan.

Två år

Nej, det här känns riktigt konstigt. Riktigt tomt, elakt och jobbigt.
Två år sedan idag sedan du försvann, och jag ska ut och roa mig. Det är inte rättvisst.

Att världen fortsätter funka. Det trodde jag inte. Inte då, för två år sedan.

Systeryster

Söt systerSatt och rotade igenom datorn och tittade på bilder.
Så hittade jag den här på min systeryster! Är hon inte allt för gullig? Visserligen ser hon likblek ut här, men hon ser så sprudlans glad ut! Riktigt söt.
Jaa, min syster är nog världens bästa syster. (Hon har på sig det gråa underbara linnet som jag skrev om för några veckor sedan, det som blev så litet i tvätten..)

Oj så tiden går. Nu blir det till att hoppa in i duschen och försöka fräscha upp sig till tjejkvällen ikväll.


Mitt misslyckade skoinköp

Igår var det alltså Karlstad resa som gällde.Catrine & Johanna
Det blev precis som vanligt. Jag och Johanna strosade runt i två timmar och bara glodde. Sedan, en och en halv timme innan affärerna stänger blev det fart på oss och vi gjorde inköp efter inköp.. Eller nästan. Johanna köpte nästan ingenting, men hennes intresse väcktes då, och jag köpte upp hela lönen..
Hittade ett par underbara stövlar som jag införskaffade. Men korkad som jag var provade jag aldrig båda i affären, utan gjorde det när jag kommit hem. Så där satt jag och försökte få över dom över hälen. Det var omöjligt. Jag blev jätte sur och vägrade prata i trevlig ton till någon resten av kvällen. Mamma sa att hon skulle åka in och byta dom idag.
Nu ringde hon. DOM FANNS INTE I STORLEK 38! Förstår någon hur ohyggligt irriterad och sur jag är!? Så nu har jag inga skor att ha på mig när jag ska ut ikväll. Jag får gå barfota. Hur roligt är det?

Idag är det marten också. Jag och Johanan gick en sväng. men det mesta är ju bara skit. Så jag köpte två 1,5 liters schampoo o balsam från Boys & Girls istället. Härligt. Då räcker det länge.

Shoppingförberedelser

Men åååh vad jag är bra som läser så flitigt!
Har nyss läst ett ex tiotal sidor i denna Guillio bok. Det är jätte konstigt. Vissa sidor är jätte intressanta och jag läser dom i en ryslig fart, sedan kommer jag till dom tråkiga sidorna som handlar om kungar i svea- och götaland och jag fattar inte ett skit. Då börjar jag tänka på annat, och så måste jag läsa samma sak tio gånger om. Lagom roande.
Nej.
Faktiskt inte.

Imorgon ska jag och Johanna med tillhörande syster till Karlstad!
WOHOOO!! Shoppa, shoppa. Det blir jag alltid sprudlans glad över. Bara det inte blir som sist när jag och Johannis skulle shoppa upp halva Karlstad. Det gick inte alls. Vi gick mest runt och glodde på allt och alla och ingen av oss var vidare entusiastiska. Men så får det icke bli imorgon! Då ska inköpen gå fort så att jag slipper ha så ont i fötterna i slutet av dagen.

Jag sprang in på Boys and Girls förut för att köpa nytt sleek shampoo o balsam. Då fick jag reda på att de under marten kommer att sälja 1,5 liters flaskor för 400 kronor. Vilket kap är inte det då?

Mariocart proffs

Sådär, nu har man varit flitig i skolan ännu en dag.
Idag på matten kom kameran fram. Tänkte att jag skulle föreviga våra fina mattlektioner som vi har tillsammans.

Efter skolan åkte jag, Johan och Johan till bokhandeln där de båda små nördarna köpte sig en varsin ljudbok. Sen köpte vi thaimat och åkte hem till Ingman. Sedan slog jag dom i Mariocart - vilket dom inte var beredda på! Mouhaha.
Jag tror dom tyckte det var lite pinsamt att få stryk av en tjej...

Johan & Jonas
Johan och Jonas som... eh... gör något på mattelektionen.


Shoppingberoendet är lugnat

Idag har jag tittat på nyheter på engelska och svenskas, samt att jag även har lyssnat på nyheter på franska. Det är vad jag kallar intellektuell! (Inte för att jag förstod vidare mycket på de franska nyheterna, men det spelar väl ingen roll?)

Nu har jag ägnat mig åt samtal med min mamma och pappa, beställt saker från hm.com och åkt en biltur med mamma på stadens gator. Jag struntade i den omtalande rutiga miniklänningen och körde på en tjock och lång cardigan (den som är med i reklamen) - passar betydligt mycket bättre nu till vintern. Köpte även universums sötaste underkläder!
Sådär, nu har jag stillat mitt shoppingberoende någorlunda.. För stunden åtminstone.

En fjortonårings problem

Nu har jag snart vetat om att jag varit rik i sex timmar. Jag har inte köpt en enda sak. Inte en enda. Jag tror att detta måste vara ett nytt rekord.

Jag tror jag ska bli psykolog när jag blir stor. Ungdomspsykolog.
Jag är så väldans duktig på att sitta och lyssna på flickor i fjortonårs åldern som har problem med vardagen. (Nu låter det som om jag är en gammal vis tant på 80+ som varit med om allt som finns att vara med om, och att det var en miljon år sedan jag själv var fjorton, men jag vet att det bara var tre år sedan.)
Så kom till farbror Catrine om bekymmer över hormoner infaller. Tar även emot dystra vänner!

Så här långt in på dagen har jag ätit en massa grejer (jag kommer att gå upp drastiskt i vikt), försökt halvsova (misslyckades), suttit och glott på tvn (på samma vis som jag igår glodde på idol) och suttit och försökt hitta någon som helst intressant internetsida att spendera några timmar på (helst gratis, så det får inte vara någon poker-skit, förövrigt suger jag på poker och fattar nästan inte ett dugg). Kikade runt på veckorevyn, snosade igenom ett hundratal bloggar i jakt på något nytt smaskigt om någon annans liv, kollade in hm, la redoute och andra klädsajter.. Men fortfarande är jag uttråkad.
Hur lyckas jag??

Idag blev jag rik

Numera är jag och Johan (nästan) gifta, det betyder att vi får gräla som gifta gör. Det är bra.

En kort skoldag är genomförd! Tror dock att det blir rätt mycket pluggning idag nu efterskol tid också. Suck.

Idag blev jag rik. Mycket rikare än vad jag trodde att jag skulle bli. Mycket. Vad roligt det är när det blir så. Fast iofs så rök nästan alla pengar på en gång tack vare datorn, men jag blev fortfarande rikare än förväntat. Det är väl bra?

Idag kom dessutom skolkorten. Jag såg hemsk ut. På gruppbilden ser jag ut som universums största BITCH, och i de enskilda fotona såg jag ut som en fet gris. Hur kan det bli så?


Kärlek börjar alltid med bråk

Johan Ingman är en sådan person som säger mycket elaka saker.
Catrine Andersson är en sådan person som säger mycket elaka saker till Johan Ingman.
Idag kallade Johan Catrine för en jävla slyna. Då spottade Catrine galla på Johan. Riktigt mycket. Catrine spydde mer galla över Johan.
Kärlek börjar alltid med bråk.
Imorgon ska Catrine fråga om Johan vill gifta sig med henne. Han tycker nämligen om slynor.

...vad hemska barnen ska bli...

Lägesrapport

Lägesrapport : Den exotiska draken nådde inte alls förväntningarna. Trodde att den rosa skönheten skulle vara fylld med söthet så att det skulla ila i tänderna. Men så var ju knappast fallet.
För övrigt så skar jag i den, och åt den sedan med sked!

Jag är en äkta idol-nörd. Sitter som fastklistrad framför tv-rutan och nördglor. Det är ett sådant där fult gloeende. Ögonen sticker ut ur ögongloberna, munnen är öppen, tungan hänger ut och jag sitter tio centimeter från tv-rutan. Läskigt värre.

Drakfruktens uppenbarelse

DrakfruktMin mamma skulle fara iväg till ICA och jag skrek i sista minuten att hon skulle köpa med lite frukt. Jag är nämligen en sann fruktoman och avgudar frukter i alla dess sorter. Men även om jag är en sådan fruktoman ger jag mig sällan in på outforskat vatten och smäller i mig sådana saker som jag inte har en aning om vad det är.
Men när min mamma anlände hem från ICA fanns det någonting ovanligt bland påsarna. Mitt bland alla plommon, päron och apelsiner låg en rosa liten varelse. Jag kände igen den till utseendet men kunde ändock inte säga varken namn eller smak.
Mamma förklarade att den rosa frukten kallades för drakfrukt och hon trodde att den skulle falla mig i smaken.
Jag var snabb med kameran och tog en bild på den. Därefter googlade jag ordet drakfrukt. På bilderna insåg jag att jag hade tagit kort på "fel" del av frukten. Men hur fan skulle jag kunna veta det?
Nåväl, jag fick reda på att den även kallas för Pitaya eller Jordgubbspäron och de växer på kaktusar (vad fan heter kaktus i plural - kaktusar?). Konstistensen på frukten påminner om kiiwi men smaken är betydligt mildare.
Nu har ni blivit lite smartare. Och även jag.
Nu kommer min fråga, nu kommer det kniviga med det hela :
Hur fan äter man den?

Hjärnan har intagit position potatismos

Det är rent av orättvist att det tar en sådan jävla tid att göra lite läxor.. Började strax efter senaste blogg inlägget skrevs och här sitter jag fortfarande och svettas!
Nu har jag tänkt på tok för mycket dessutom. Ni vet så att hjärnan blir så där alldeles simmig och verkar ha intagit position potatismos blandat med osötad grädde. Det är då rakt på sak inga trevliga grejer vi pratar om här. Vi pratar om en hjärna som flyter omkring i mitt huvud, oförmögen till att prestera minsta lilla vettiga tanke. Det är ett stört "öööööööh" som rör sig där inne. Möjligtvis något "gurgeliguuurg" också.
Jag som trodde att jag var ute i god tid för en gångs skull (dagen innan). Jag måste definitivt lära mig att planera lite bättre när jag ska plugga och när jag inte ska det.

Sagan om däcket

Inte ett enda blogg inlägg under hela helgen. Det är ju nästan skam.
Men det har inte riktigt funnits ork till det, fastän jag inte har gjort ett jota.

Fredagen var jag med Line hela kvällen lång.

Lördagen vet jag inte riktigt vad jag sysslade med. Det är som om minnet har försvunnit under ett dås av dimma. Vet att jag gick iväg till Line en timme, sedan var jag mest med systeryster hela dagen lång.

Söndags bestämde familjen sig för att åka till Ikea. Vi installerade oss i bilen.

Sagan om däcket:
Det var en gång en familj som skulle ta sin husvagn ett ex antal mil hemifrån. De körde en sen kväll i maj iväg för att lämna av husvagnen. Färden gick bra, men när de kommit fram till målet var det någonting som saknades. Ett av husvagnens fyra däck hade försvunnit!
Dagen efter, efter en god natts sömn i husvagnen med tre hjul, så åkte storasyster (=jag) och pappa hem till huset igen. De spanade och spanade längs vägkanten om de möjligen kunde hitta detta stackars däck som låg och frös någonstans. Men nej. Det var utanför deras synfält.
Månaderna gick och pappa hade hunnit köpa ett nytt däck. Husvagnen hade hunnits ta hem till huset och ingen tänkte vidare mycket på det förlorade däcket.
Men så plötsligt en dag när familjen var på väg till Ikea utbrast pappa där de satt i bilen.
"Men där är ju vårat hjul!!" Han pekade och munnen gapade.
Resten av familjen tittade åt den riktining som pappa pekade, och visst såg de någonting som kunde påminna om ett däck. Det enda kruxet var att detta däck låg högt uppe på en kulle vid den stora vägens kant. Det låg minst fem meter ovanför marken. Men mamma och pappa avgjorde att de på hemvägen skulle hämta upp däcket.
Och det gjorde de. Tillsammans med en massa ny inköpta Ikea-grejor fick däcket ligga och huttra i den mysiga värmen. På väg hem - till husvagnen.

Däcket ligger
Där låg det stackars däcket

Pappa hämtar däck
Pappa hämtar däcket.

Linas kvällsbok nästan-citat

Jag vet inte riktigt om jag kan garantera att jag blev något energi-knippe av min smoothie. Men jag blev visserligen inte trött vilket jag alltid brukar bli när jag har varit i skolan, så det är väl åtminstone ett framsteg?

- Nej, nu får det fan ta och hända någonting snart. Innan jag ramlar ihop och dör.
Jag nästan-citerar "Lina" ur Linas kvällsbok.

Imorgon har jag en äcklig lång sovmorgon. Tio över tolv börjar jag! Är det vidare normalt?
Ekonomi-nissarna slutar tio över nio imorgon. Hur normalt är det då?
Nej, vi är rätt störda på samhäll.

Flickan med de lila händerna

Nu har jag genomlidit ännu en hård dag i skolan.. Fått ännu mera läxor och plugg. Tar det aldrig slut på kunskap?

Har nyss gjort mig en energi-fruktsmoothie. Den innehöll blåbär. Jag är lila om händerna, och då pratar jag inte om det lila nagellacket. Hujedamej.
Vem vill gå runt och vara lila om händerna?
Nu sitter jag och väntar på att energin ska komma över mig. När kommer den?
Lämnar provresultat så fort vi har fått svar!

Fläng med armar och ben

Nu har jag och mamma ägnat oss lite åt våran egen "friskis o svettis". Det utspelade sig på så vis att mamma slängde igång en abba-skiva och vi båda började utföra en mindre snygg dans.
Där stod vi i dryga kvarten och slängde med armar och ben och betedde oss rätt fjantigt. Men kul hade vi. Och vi rörde på oss.

Trälarnas rätt i samhället

Jag har varit ambitiös!!
Räknat matte, gjort svenska, kollat över franskan och läst ett kapitel ur Guillou boken.
God, I'm good!

Men den här boken får mig att tänka på så väldans mycket saker (för den som inte har den vetskapen om just denna Guilloi bok så utspelar den sig på medeltiden). Bara grejer med trälar.. Visst har jag väl alltid vetat att trälar var slavar för "finare" folk, men jag har aldrig insett att det var så som boken vill få det att framstå. Där talas det om "hanträlar" istället för män, och "kor" istället för kvinnor. En trälpojke kallade sin pappa för "far" och då ifrågasattes det om trälar verkligen kunde ha fäder? Var det inte bara folk som kunde ha fäder?
Var det verkligen så hemskt?
Hujedamej för att vara träl!

Jag är enormt sliten. Går runt i mjukiskläder och vill allra helst lägga mig framför en härlig film. Varför blir man alltid sån av det här piss-vädret??


Plugg i mängder

Plugg, plugg, plugg, plugg blir det idag!
Suck och stön.

Måste göra matte, läsa två kapitel i en Jan Guilliou bok, göra franska läxan + svenska. I vilken ände är det meningen att man ska börja?
Man ska börja med att varva ner några kilo tillsammans med muuusik!

Mina behov

Nu har nästan hela dagen gått.
Visst är det väl för läskigt när tiden bara rinner iväg? Var tar den vägen? Vad gör man egentligen med all tid? Varför brukar man sin tid inte en aning bättre?
Svar ombedes!

Mitt shoppingbehov blev för stort.
Eftersom jag bor i en sådan liten stad som Säffle, så är det inte alltid lätt att bota detta shoppingbehov. Men jag fick rusa iväg till Lindex tillsammans med Johanna för att hitta någonting som jag helt enkelt behövde ha!
Vad kunde det vara...?
"Vad finns det för någonting som jag är i ett sådant hyperbehov av?"
Ja, givetvis kom jag på en längre lista, men som sagt - det är en småstad jag lever i. Jag hittade faktiskt inga Jimmy Choo skor. Jag hittade inte heller en LV-väska. Nej, jag hittade ingenting som jag är i stort behov av. (Skulle dock inte kunna åtgärdas även om jag bodde i en storstad med tanke på ekonomi, men drömma går ju...)
Men jag hittade ett par tjockare, gråa strumpbyxor som fick duga bra. Troligen kan de väl komma till nytta?

Min dag

Dagens händelser hittills :

- Vaknade av radioklockans skräll.
- Gick upp och gjorde alla morgonprocedurer.
- Cyklade till skolan.
- Hade franska (=fyfan).
- Hade kultur historisk fördjupning.
- Hade lunchrast.
- Hade engelska.
- Cyklade hem.
- Gjorde fattiga riddare.
- Åt fattiga riddare tillsammans med äppelmos.
- Pratade med mamma.
- Hämtade bilen som var på lagning med mamma.
- Skrev recept.

Händelsefylld dag.

Nu vill jag shoppa. Jag vill shoppa så mycket så att det kliar i fingrarna på mig. Ajajaj.

Dressing-room

Hm-klänningEftersom min underbara klänning tedde sig till att bli för liten i tvätten har min kära moder sagt att hon ska fixa denna gudomliga skönhet från HM istället. Visst, varenda tjej kommer väl springa runt med den, men det skiter jag faktsikt i. För jag äääälskar den!

Tänk hur många olika syner på livet och världen det finns. Mamma och pappa pratar om att göra ett seriöst dressing-room i Charlottes gamla rum då hon inom den närmsta veckan kommer att förflyttas en våning nedåt. En av mina kompisar sa "Ååh, ett dressing-room ska jag också ha när jag skaffar mig ett hus."
Min tysta respons blev "Va? Vadå jävla hus?"
Denna kompisen har redan flyttat hemifrån till sin första lägenhet och tänker alltså i framtiden bosätta sig i ett hus/villa.
Så långt har jag liksom aldrig tänkt. Givetvis ska min lägenhet ha ett dressing-room. Det är ju någonting som jag kommer att prioritera bland de högsta sakerna. Någonstans efteråt balkong skulle jag tro. Då menar jag inte att jag ska ha ett dressing-room i den första, sjabbiga och äckliga ettan på 20 kvm med kokvrå.
Nej, det jag menar är att jag aldrig någonsin har föreställt mig själv i ett hus. Vad ska jag göra i det när jag lika väl kan bo i en lägenhet mycket närmare staden? Igen då - jag pratar inte Säffle här. Jag pratar Göteborg eller Stockholm.
Samtidigt som min kompis som vill ha ett hus troligen pratade Karlstad eller dylikt.

Jag känner att allt det här blev virrigt, och huvudpunkten hade egentligen inte ett dyft med dressing-room att göra. Utan mer vad olika saker men vill här i livet.
Jag, som oftast drömmer om ett liv i glamour och Prada - kläder kan knappt föreställa mig ett liv kvar här på landet med tre barn...

JC:s för söta mini-klänning

Aouch, hur mycket borde jag egentligen inte skämmas över min inaktivitet?

Jag köpte en bok till pappsen i födelsedagspresent. Den nya Jan Guillou. Jag vet, fantasilöst. Men han är ju trots allt en pappa, och vad köper man egentligen till sin pappa? Ett par kallingar? En parfym. Nej, det är mer pojkvänspresenter.

I lördags knökade jag, Johanna och Olofsson ihop oss i broschans lägenhet. Jag har numera konstaterat att det inte alls är samma sak att festa när man står på egna ben, än när man har en pojkvän att stötta sig mot. Det blev omvänt och konstigt. Men hur som helst så hade jag det riktigt trevligt, och det var väl för väl det.

Jag är shopping-sugen. Så det svider om det också. Har dock införskaffat tre nya tröjor, ett nytt linne + en pyjamas (en hello kitty, och jag tycker att den är JÄTTE SÖT). Men varför får jag aldrig nog?
Dessutom är jag galet sur på JC. Köpte universums sötaste mini-klänning där för dryga två veckor. Underbar, grå och helt fantastisk. Jag använde den en gång. Sedan hamnade den i tvätten och nu är det tamejfan ingen mini-klänning! Skulle mer vilja kalla det för ett mini-linne. AURGH! Det värsta av allt är den ska tvättas i 40 c, och pappa tvättade den i 40 men ändock är den så liten.
Så nu gör jag uppror.
Jätte mycket.
Ett tyst uppror.


Pappas födelsedagspresent

Förlåt mig för den enorma inaktiviteten, men jag har faktiskt varit sjuk. Då är det väl rätt okej att inte orka blogga.. Eller?

Så de senaste dagarna har spenderats i sängen tillsammans med OC. Jag har blivit besatt. Johannas fel. Nu är det inte bara ett missbruk, nu är det en besatthet.
Jag drömmer om dom och jag är helt enkelt helt cp.

Men nu är jag smått back on track igen. Nästan åtminstone. Körde en mjukstart igår och träffade Patricia och Johanna. Idag ska jag träffa Line en sväng. Måste ut på stadens gator och leta reda på en födelsedagspresent till pappa också.
Men jag är så enormt dålig på att köpa presenter till den del av befolkningen som inte har samma kön som mig. Om de möjligtvis inte är bögar. Till en tjej kan man alltid köpa något smycke, en söt topp eller någon parfym. Suck. Suck. Suck.
Förslag, någon?


Fördriv

Nu har jag tittat på en massa OC-avsnitt och nu är jag allmänt uttråkad.
Det är inget glamoröst att vara sjuk.

Gå en mil. Hur ska jag orka det? Jag orkar knappt ta mig upp för trapporna...

Min påse i munnen

Nu har jag varit och gjort provet, och jag blev riktigt nöjd och stolt över att jag presterade så bra. Det kändes åtminstone som om det gick riktigt bra..

Jag har suttit och tittat på min lilla grej i munnen som just nu inte är vidare liten. Jag pratar fortfarande om den där lilla påsen - eller vad man ska säga, som är precis innan halsen. Min sådan brukar vanligtvis inte ens synas. Nu är den jätte lång! Det är läskigt.

Imorgon ska man knata en mil också.
Hujedamej.

Min mamma lagar mat till mig. Gulle henne!

Taggtråd i halsen

Igår kväll kom en förkyldning smygandes på mig. Det kändes som om det var någon som drog taggtråd genom hela min hals.
När jag skulle gå och lägga mig var det ännu lite värre. Den där grejen som hänger ner i slutet av munnen, precis innan halsen, var så enormt svullen att jag fick kväljningar och min näsa rann och var täppt på samma gång.

Så idag blev det ingen skola. Ska dock iväg och göra mitt matteprov inom en snar framtid. Det är så otroligt jobbigt att ligga efter med det..

The sims nörd

Nu har jag faktiskt pluggat färdigt idag!
Allvarligt talat så orkar jag inte bry mig om det här jävla EU-arbetet. Jaa, tänk om jag bara får G. Jag bryr mig inte...

Jag är en the sims - nörd. Och nu är jag jätte glad över att mamma köpte det nya expansionspaketet till mig. Framför det kommer jag sitta resten av kvällen.

Den 11:e september

Nu ser håret ut som världens rufs - igen. Men nu är det nästan ingen som ska se mig, så nu får det se ut  hur fan det vill!
Sitter och är smått uttråkad och lyssnar på musik. Vet inte ritkigt vad jag ska ta mig till. Borde egentligen plugga, men jag måste varva ner en aning innan jag sätter igång med pluggandet igen.
Pjuuuth.

11 september.
Kommer man någonsin glömma dagen för sex år sedan? Då menar jag inte just det här med att World Trade Center, utan vad man egentligen gjorde under dagen. När jag kom hem från skolan ringde Ulle mig och berättade att jag skulle sätta på tvn för ett flygplan hade åkt in i en byggnad. Jag brydde mig inte vidare mycket, och satte aldrig på tvn. Senare skulle jag iväg och dansa. Linns farfar körde oss. Vi lyssnade på radion. Det var först då jag började inse allvaret i det hela.
Farmor kom och hämtade mig från dansen och vi pratade om det hela.
Sedan förstördes hela min tvkväll av att det var massa tvsändingar om krascharna istället för det jag hade planerat att titta på.
Håhåjaja.

Dålig hårdag

En ny dag gryr!

Jag kämpade. Jag slet. Jag drog. Jag sprayade med alla möjliga prodkuter. Ingenting hjälpte.
Idag har jag en dålig hårdag. Dålig vore en underdrift.
Det är som om håret har dött/fått eget liv och gör hur helst det själv vill.
Jag är inte så sugen på det här med utstående lugg hela dagen.
Räddare i nöden - Diadem.

Dramatiskt trauma

Jag vandrade glatt in i duschen. Tyckte att det skulle bli så skönt att få skämma bort mig själv en aning med härliga produkter får kropp och hår.
Det varma vattnet började ånga och jag stod i någon minut och njöt av värmen. Efter en kort stund såg jag i ögonvrån att någonting mörkt ramlade ner bland schampoot och balsamet. Jag började rota runt bland flaskorna för att hitta detta mörka objekt. Jag slutade när jag inte hittat någonting, så jag sprutade vatten på flaskorna för att saken skulle spolas ned därifrån. Då såg jag den. Den hängde där i luften. Fet. Otroligt äcklig. Enorm. Jag gallskrek. Då var det inget sådant där vackert litet nätt skratt som andra, mer väluppfostrade flickor skulle ge ut. Nej, inget "iiih!", utan ett enormt "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!". Skriket pågick troligen i cirkus tre sekunder, men det kändes som en smärre evighet. När jag till slut förstått att detta svarta objekt var en spindel sprang jag ur duschen. Det var ingen vanlig spindel. Det var en kollosal spindel. En enorm, äcklig, fet spindel.
Väl ute ur duschen tog jag munstycket till duschen och riktade vattenstrålen mot denna äckliga varelse. Vattnet rann och rann. Jag såg hur spindelns äckliga ben sprattlade för livet, men jag gav inte upp. Denna äckliga spindel hade förstört min härliga stund. Till slut slutade spindel att sprattla, jag stängde av vattnet, tog mina schampoo och balsam flaskor och sprang för livet.
Jag tog en dusch där uppe istället.

Nu har jag fått allvarliga men för resten av livet.

Hastigt inlägg

Jag har kommit på att syskon och familj är enormt bra att ha. Man kan göra de mest idiotiska sakerna, men de älskar en fortfarande..

Nu har jag anlänt hem från skolans mörka korridorer.
Idag blir det pluggning + dans. Jag blir smått rädd, för jag har ingen aning om hur jag ska hinna med den där dansen. Skolan tar ju upp all min tid!

Jag är för modern

Nu är all min självgodhet totalt försvunnen.
Satt och grubblade och grubblade på den andra uppgiften, men jag kom ingenvart. Så nu har jag suttit och suckat i en timme ungefär. Har också beklagat mig en aning för att vara så otroligt topp modern (skratt) som har Vista. Försökte skicka mitt dokument till Johan, men det gick inte så bra eftersom det är inget vanligt Word jag har. Men efter att jag dolat en aning med Wordpad och skickat till han och han dolat en del med någonting annat så löste det sig åtminstone.

Nu blir det nog tvn med min kära fader!

Självgod

Åh, vad jag är självgod!
Nu sitter jag och är så där äckligt supernöjd över mig själv eftersom jag har skrivit över en sida på samhällen. Så jag går runt och sjunger att jag är så fantastiskt bra.
Nu är alltså första uppgiften avklarad, en kvar!
Sedan så har jag ju givetvis svenskan x 2 och matten att ta itu med. Men det behöver jag väl inteoroa mig för nu, när jag är så väldigt bra?

Icke-ambitiös

Okej, jag erkänner att jag inte är världens mest amibitiösa människa.
Var det inte idag jag skulle plugga jätte mycket?
Jo.
Har jag pluggat någonting än så länge?
...

Så vad har jag fördrivit min tid med? Att nörda mig framför the sims, varit på Ica samt kört lite bil.
Suck.

Min kärlek

Jag tror att jag är kär i min dator. Nästan lika kär som jag är i Adam Brody. Adam Brody

Idag blir det plugg, och jag vill verkligen inte det. Vem orkar ödsla tid på EU, the dark ages eller matte? Neej, jag gör inte det. Jag skulle vilja utforska min dator lite bättre, eller ligga i sängen hela dagen och titta på OC. Mumsigt värre.
Jag ska piska Johanna gul o blå som har gjort mig till OC-list. I natt drömde jag om Theresa och jag fick damp på mig själv när jag vaknade i morse. Jag tycker inte ens om henne!

Lyxigt

Nu har jag installerat mig i sängen och ska titta på några avsnitt OC. Föräldrar är på väg hem, så inom sinom tid kommer jag inte heller att vara helt ensammen i huset. Tur är väl det.
Jag måste erkänna att det känns riktigt lyxigt att ligga i sängen med datorn. Visserligen har det hänt förut, men den datorn var inte i närheten av så här bra..

Nu väntar OC!

Vit flagg hissad

Okej. Nu ger jag upp. Jag hissar den vita flaggan och kapitulerar.
Det kommer inte komma någon och rädda min enormt tråkiga kväll. Det kommer inte komma någon som drar med mig ut och tvingar mig att ha roligt. Det kommer inte vara någon prins eller ohyggligt snäll vännina som räddar mig.
Så nu sätter jag på Djävulen bär Prada och drömmer mig iväg...

Fotbollstittande

Sitter och tittat på fotboll alldeles ensammen denna lördagskväll. Kan det bli mycket sorgligare?
Fotboll är bara roligt då man sitter ett gäng och skriker till det. Av glädje när de gör mål. Av frustation när motståndarna gör mål. Av irritation när domaren är dum i huvudet. Men nu sitter jag här och bara glor på den med nästan noll i intresse. Kul liv.

Just i detta nu ångrar jag något enormt att jag inte åkte till Åmål. Vad mycket roligare jag skulle ha haft det där, än att sitta här.. Menmen..
Sitter och är livrädd för en äcklig spindel ska komma och äta upp mig.


Inget Åmål

Jag hittar massor med roliga saker på min nya dator.
Njuter för fulla drag.

Det blir inget Åmål ikväll. Har inte alls lust till det. Det blir jag och vinflaskan hemma. Tragiskt det lät..


Mitt fortfarande så glamorösa liv

Okej, dansen gick åt helvete. Jag stod mest och flaxade med armarna och fattade inte ett skit.
Borde kanske prova på någonting annat?

Torsdag var jag på Bylunda (!!) för första gången på år och dagar. Vi hade ett XL-möte och det var helmysigt med alla sjuor som var där.

Fredag. Mitt livs mest avgörande fredag (kanske). Min första fredag i det nya livet. Min första fredag som jag var tvungen att hitta på någonting roligt.
Direkt efter skolan bakade jag och mamma en äppelkaka. Supergod blev den.
Sedan kom Line. Sedan gick vi till Line. Sedan gick jag hem, sedan stannade jag hemma.
Suck.
Var det inte meningen att jag nu för tiden skulle få ett liv uppfyllt av glamour och ändlösa fester? Ett liv fyllt med tjejfnitter, vindrickande och skitsnack?
Nej, tydligen inte.
Jag låg hemma och stirrade på Bridget Jones dagbok och gick sedan över till OC. Skam och skandal. Mitt lill finger kom inte ens i närheten av glamour..

Men en sak är säker - jag och Adam Brody har ett hett passionerat förhållande till varandra. Bara det att han inte vet om det riktigt än...

Utöver mitt icke-glamourösa liv igår så fick jag smått panik över att inte vara på Liseberg. Där Håkan var. Där Johanna var. AAURGH! Jag förbannade mig själv tjugo gånger om över att ha slösat så mycket pengar så att kontot i princip ligger på noll. Jag förbannade min moder som inte hade betalat tågbiljetten (inte för att jag frågat, men ändå....) och sedan blev jag tusenfaldigt sur på mig själv som bara gjorde ingenting.

Ikväll vill jag FESTA. Line o Mathias ska till Åmål. Jag får följa med. Vill jag det? Åmål...
Någon mer rolig/snygg/söt/ person som ska dit som jag kan prata med?

Dansa en onsdag kväll

När jag kom hem från skolan förut insåg jag att jag ska dansa ikväll.
Jag.
Dansa.
Hur fan gick det till?
Javisst ja. Jag ville ju det.
Men nu känns det bara som en korkad idé, plus att jag kommer att missa idol tack vare den sjaskiga tiden. Well, thanks for that!
Klockan åtta en onsdag kväll ska en sjuttonåring inte ställa sig och dansa hiphop. Neej, en sjuttonåring ska under hösten en onsdag kväll klockan åtta ligga hemma i soffan, titta på något härligt tv-program och vräka i sig en jävla massa glass.
Men nähe. Nu ska man tydligen iväg och skaka rumpan och kräla på golv.

Psykspel

Okej, jag är galen. VARNING

Har nyss haft en timmes psykspel med min syster då vi legat på köksbordet och okontrollerat skrattat. Sådant får man väl göra?
Berättade för henne om alla pojkvänner som jag har haft genom de många åren. Fördelar och nackdelar med allihopa, och sedan gick jag igenom hennes telefon på jakt efter någon bra låt. Då hittade jag den! Sjukt rolig. Har nog inte skrattat så mycket på år och dar.

Just nu känner jag för att samla ihop tjejerna tillsammans med två vinboxar och skratta igenom kvällen, veckan, året, livet. Varför inte?
Men det går ju inte. Det är emot reglerna. Man får inte ha roligt jämt. Då tycker folk att man skrattar för mycket, och det är ju en enormt dålig egenskap.

Så mycket mer än så var det inte!


Ikea tripp

Fredags kväll spenderades hemma hos Line och det blev lite tjejmys. Aldrig fel!

Men innan jag och Johanna gick till Line så pappiljoterade jag Johannas hår. Jag förstår inte riktigt hur hon vågade, men det gjorde hon i alla fall. Halv-frisören gav sin tillit till mig när det gällde går. LÄSKIGT.

Igår åkte jag, Line, Johanna, Mathias och Marcus till det nyöppnade IKEA i Karlstad. Det var väl okej, fast jag fick näst intill panik över alla jävla människor som var där. Det var som om man inte kunde andas och jag trodde att jag skulle ramla ihop vilken sekund som helst.

Idag har det inte hänt mycket samtidigt som det har hänt för mycket.
Nu lever jag i en obekant värld. En läskig värld.
Egentligen så vill jag ingenting hellre än krypa tillbaka till tryggheten.

Papiljott Johanna
Så här snygg var Johanna när jag hade pappiljottat hennes hår.
Johanna färdig papiljottad
Så här volymigt blev resultatet.

Lip Johanna
På väg till Karlstad tävlade vi om vem som kunde lipa bäst/mest.
Lip Line
Line kom sist.
Lip Mathias
Mathias vann.

RSS 2.0
--