Hela vägen hem

Nu är jag hemma!
Dock tidigare än förväntat då vi egentligen hade hoppats på att få åka skidor idag med, men det regnade idag - så vi åkte runt elva eller något.
Har haft det riktigt, riktigt mysigt där uppe. Där var det massvis med snö, framtills idag vill säga.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan rusa till Johanna och Line och kramas med dom!
Det kommer upp ett vackert bildkollage över min julhelg lite senare!

Avresa

Nu åker vi snart, så GOD JUL alla små söta nissar där ute.

Lilla julafton

Okej, jag är nog världens sämsta bloggare.
Men det är så att en Johan har dykt upp i mitt liv, så all vaken (och sovande) tid hemma tillbringar jag med honom, och han tycker inte om att jag sitter framför datorn. Så alltihopa är hans fel - att mitt bloggande har blivit urkasst!

Ikväll hade jag, Line och Johanna "lilla julafton" hemma hos Linepine där vi bytte julklappar med varandra. Sötnowsarna gav mig en ny Lancôme mascara o trosor, blev faktiskt väldigt glad!
Line fick fotografier som är på henne, mig och Johanna (och en påse te). Hon verkade bli rätt glad.
Johannapanna fick en ring o en skitkass plånbok. Den funkade inte. Så vi ska nog lämna tillbaka skiten!
Hur som helst, en mycket, mycket mysig kväll tillsammans med tösabetera.

Nu ska jag lägga mig i sängen med Johan, och imorgn drar jag till Branäs. Så då blir det kass (=ingen alls) uppdatering fram tills på torsdag.

Line&Johanna
Johanna och Line i bilen när vi åkte i Johans pappas nyyyaa coola bil. Johans skidor låg i vägen, så Johanna fick sitta i Lines knä. Line våldtog under den tiden Johanna en aning.
(nej, vi är inte ens i närheten av normala)

Julen är nära

Är det någon som har insett att det faktiskt är jul om tre dagar? Att det i dag är dan före dan före dan före dopparedan!? (När jag var liten älskade jag att börja räkna från den första och lägga på tjugo fyra "dan före", jag ser fortfarande en viss charm i det hela..)
Jag har då rakt på sak inte fattat det!
Var är min julkänsla?
Inte finns den här i alla fall.

Hela familjen går runt och myser med kunskapen om att vi i övermorgon ska åka till Branäs och mysa där över julen. Jag myser inte alls över tanken, för jag fattar den inte riktigt.
Johan ska komma upp den 25e, och han tjatar om det hela tiden. Men jag fattar det inte riktigt. Så jag tjatar inte alls om det.
Var tog all tid vägen!?
All tid som jag skulle göra allt smart på?

Julshowen

Igår på skolan så hade dom en julshow. Jag tänkte att jag skulle visa lite vackra bilder från denna julshow för er, så att ni kan se hur ohyggligt bra vi har det på Herrgårdsgymnasiet.

Show5
Okej, just det här kanske inte var med på själva julshowen, men vi var så tokigt snygga på den här bilden att jag var tvungen att ta med den. Det är jag och Ingman när vi sitter och väntar på julshowen, han lovade att han skulle strypa mig om jag la upp den här - så nu får vi se hur länge jag lever!
Show4
När vi droppade ut från svenska lektionen som ligger en våning upp men med utsikt över Torget där showen skulle utspela sig så trodde jag att dom hade blivit galna och tänt en eld. Men så var inte fallet. Det var bara någon cool grej gjord av typ papp (?) och lite blåst.
Show3
Här dansade dom och höll på! Dom var utklädda till troll, tomtar och älvor, riktigt varför fattade jag aldrig eftersom dom inte gjorde någon sketch eller någonting som hade med just troll, tomtar eller älvor med att göra. Någon ur showen som kan förklara för mig varför ni var utklädda?

ShowMonika
I mitt tycke så var det en tjej som lyste starkare än alla andra, och inte bara för att jag känner henne utan för att hon såg ut att ha roligt, medan många andra mest såg ut att vilja gå av scenen. Men Monkisen här, hon log och log och log och det kändes som om hon ville skrika "ÄLSKA MIG LIKA MYCKET SOM JAG ÄLSKAR ER, FAN VAD KUL JAG HAAAR!!"
Det gillar vi!

Show1
Lägg märke till Alexandras skittuffa typ säck som hon har på sig som det står GOD JUL på. Tihia.

Häcken full

Får be om ursäkt för inaktivitet, men jag har haft häcken full.
I onsdags kom Johan och invaderade mitt hem efter det att jag varit på skolan. Även om jag egentligen inte hade tid med honom för fem öre eftersom jag var tvungen att skriva min uppsats om denna älskade Elin Wägner, så var det trevligt.
Igår så knallade jag iväg till skolan klockan åtta, satt och gjorde en utvärdering angående svenskan, lyssnade på någon otroligt kass berättelse och sedan satt vi och väntade på att julshowen skulle börja. Den började (det kommer upp vackra foton senare), men jag tyckte tyvärr inte att den var fullt så bra som den var förra året. Efter julshowens slut fikade vi lite med Patrik och Gunilla sedan hade vi jullov!

Jag och Johanna skulle gå till Affection och leta julklapp till André, men sen kom vi på att Johan, Mathias och Line skulle till Karlstad och följde med dom istället - även om vi båda var mer än panka.
Vi var där i en smärre evighet, men när vi väl kom till Säffle igen så åkte jag och Johan hem till honom och myste. Där har ni förklaringen till inaktivitet!

Jag har fortfarande inte skrivit klart Elin Wägner uppsatsen, och får därmed lite smått panik eftersom den skulle ha varit inlämnad igår. På Cecilias befallning så ska jag försöka berätta vem denna Elin var, hon var kort och gott en journalist i början av 1900-talet som kämpade för feminism, fred och miljöfrågor. Typ.

Linepine
Igår i bilen så lyssnade både jag och Line till någon tuff grej som Johanna hade på mobilen. Jag tyckte Line såg kåt ut. Vad tycker ni?

Tillbaka till skolan

Osch, nu ska jag snart dra iväg mig till skolan och gå på trafikkunskapen. Känns lika bra eftersom annars kommer jag få skita i någon annan lektion efter jullovet och gå på den.
Är dock en aning smånervös för det känns som om jag ska spy i princip vilken sekund som helst, så det kan bli spännande att se om jag råkar spy mitt upp i lektionen. Vore ju hyggligt av mig om jag smittade halva skolan fem dagar före julafton också.
Har inte skrivit en rad till i uppsatsen, hela orken försvann och jag ligger lealös i soffan..
Smidigt.

Elin Wägner

Framsteg!
Jag har nu åtminstone skrivit en halv sida om Elin Wägner på datorn. Halleluja! Betyder att jag bara har fem sjättedelar kvar.
Huuh, det lät väldigt mycket.
Men fem sjättedelar är bättre än tre tredjedelar att ha kvar.

Nu är Johan på väg hem, så han är hemma och cirka fyra timmar. Jullov. Två och en halv vecka. Kan det bli bättre?

Lill-Spears gravid?

Är det sant, det som alla viskar om?
Är det verkligen sant att Britneys lilla syster - Jamie Lynn Spears är gravid?
(egentligen hatar jag sådant där kändis-skvaller, men om det här stämmer så är det ju verkligen fööör mycket, hur gammal är hon? Typ femton?)

Sex- & stressterapeut

Nu vet jag!
Jag är en ganska orolig person. Och stressad. Och bekymrad.
Min stressnivå är oerhört låg och jag funderar alltid på vad som ska bli nästa steg. Som till exempel min nojja över vad faaan jag ska göra när jag har tagit studenten. Jag vill liksom ha allting svart på vitt. Det här ska jag göra. Så jag går runt och funderar och är stressad typ hela tiden.
Det här ska jag ändra på nu.

Jag var så uttråkad och hade sådan ångest över att jag inte orkade plugga (det känns som om detta inlägget är på väg mot ett rätt deprimerande håll) så jag hoppade ner i vårat enorma badkar och simmade lite (tänk dig det minsta badkaret du någonsin sett, halvera det - då förstår du hur stort vårat badkar är).
När jag låg där och simmade så kände jag en sådan hopplöshet över mig själv. Jag visste inte var jag skulle ta vägen och jag bara ville lägga mig under vattnet och somna.
Men så helt plötsligt stod det klart för mig, alltihopa!
Jag ska bli terapeut när jag blir stor. Antingen sexterapeut eller stressterapeut. Det låter väl skitbra? Kan man bli stressterapeut? Finns det någonting som är det? Så att man liksom lär sig att stressa ner..
Hmm.
Och vad säger man till syon?
- TJENARE! Jag vill bli sexterapeut!
Hon lär ju tro att man är värsta kåtbocken....

Pluggdoktor?

Vad ska man göra när man är sjuk och i stort behov av att plugga? Det finns inte någon slags pluggdoktor som kan rädda en från alla läxor/uppsatser/prov och ta bort den tunga bördan från ens axlar och göra allting åt en?
Nähenej, tänkte väl det.
Jag har åtminstone läst lite om Elin Wägner nu. Visserligen så fastnade ingenting i skallen, och jag orkade bara läsa i knappt två timmar. Men det är ändå någonting.

Nu vill jag ha imorgon så att Johan kan komma hem. Och koka te. Till mig. MWAHAHA!

(jag lider fortfarande av grym uttråkelse, därav så låter jag er, kära bloggläsare, lida av detta och få läsa om mina konstiga yttranden och tankar. många ursäkter jag vill be om)

Uppsatsångest

Kalle och jag hade en riktigt mysig stund. För en gångs skull blev jag faktiskt inte chokladsugen när jag tittade på den, vilket jag alltid brukar bli.

Jag känner en rätt enorm ångest också. Har naturkunskapsprov imorgon, men jag är på tok för sjuk för att orka plugga någonting på det och kommer troligen därför strunta i att göra det och göra det efter jullovet. Har dessutom en uppsats på 3 - 5 sidor som ska vara färdig innan jullovet, och jag har inte ens börjat.
Hur är det meningen att jag ska orka med den nu, nör jag ligger här och knappt orkar med att titta på film?
Hujedamej. Vilken härlig situation.

En ljusare dag

Idag kära vänner, så har jag förflyttat mig ut från mitt mörka sovrum och min sköna säng till det desto ljusare tvrummet och tvsoffan som inte är i närheten så skön som min säng.
Idag kära vänner, så har jag ägnat mig till att göra ingenting. Mest legat och glott rakt framåt på tvn och frusit om mina tuttar. Ett mycket konstigt ställe att frysa på, bara så där. Härom natten frös jag något vidunderligt om mina händer och visste inte riktigt vad jag skulle göra för att få dom varma.
Idag är det tydligen tuttarnas tur.

Nu ska jag tillsammans med Kalle bege mig in i den magiska världen i chokladfabriken!

Behov

Jag vet vad jag behöver.
Jag behöver en stor, stark kille som kan tar hand om mig nu när jag är sjuk. Han ska koka te, ligga och vara söt plus göra italiensk köttfärssås med spaghetti. Det behöver jag just nu. Det får gärna vara några plommontomater i min spaghetti också.

Men har jag en stor, starkt kille som kokar te och ligger och är söt?
Nej.
Har jag en stor, starkt kille som är i lumpen där han blir trakasserad av massa elaka gubbar som tvingar honom att vara där istället för att koka te?
Ja.

(jag är sjuk, neurotisk och uttråkad därav det konstiga inlägget, dessutom så fattar jag inte riktigt vad neurotisk betyder, men visst låter det vackert?)

Kvällsvaken

Det här är det värsta med att vara sjuk. Jag ligger och sover hela dagen lång, så när kvällen väl infinner sig ligger jag mest o stirrar och kan omöjligtvis sova.
Vad kommer det sig?
Oerhört frustrerande hur som helst.

Jag har en bekännelse att yttra. Jag har råkat bli förbannat kär.

Död?

Min kusin beskyllde mig för att vara död med tanke på min inaktivitet på bloggen. Så är inte fallet. Jag är magsjuk och ligger därför mest i sängen och befinner mig i dvala. Så ni kan andas lugnt, jag är inte död - bara nästan.

Killen som har allt... nästan

Denna diskussion utspelade sig för tio minuter sedan i telefonen mellan mig och Johan.

Jag: - Johan, jag vet inte vad jag ska köpa till dig i julklapp!!
Johan: - Neheee..
Jag: - Vad köper man till en kille som redan har allt?
Johan: - Jag har inte allt..
Jag: - Nehe, säg någonting som du inte har då?
Tystnad i tio sekunder.
Johan: - Min målvaktssuspensoar i hockeyn är borta...
Jag: - ASGARV


Karlstad stress

Dagen i Karlstad  var hektisk och jag hann bli dyngtrött.
Jag och Johanna träffade Line, Asicha (stavas det så?) och Mathias och åkte därmed tillsammans med dom hem igen. Mycket skönt eftersom jag är ganska anti kollektivtrafik.
Nu är jag och Johanna sminkade till tänderna och ska om några få minuter dra oss ned till Patricia och Marcus inflyttningsfest. Förhoppningsvis blir det mycket trevligt.

Lördagsplaner

Idag blir det Karlstad tillsammans med min Johanna! :)
Ska bli mycket trevligt att få komma iväg lite, känner dock att jag inte har vidare mycket pengar att röra mig med. Lite tråkigt, men. Ikväll blir det inflyttningsfest hos Patricia o Marcus, om inte Johan ber mig vara med honom istället eftersom han är kalasdålig och kan därför inte följa med.
Hur som helst, en trevlig dag kommer det nog att bli!

För höga förhoppningar

Ni vet den där känslan när man har sett fram emot någonting så otroligt mycket, och sedan bara faller det pladask? Man har gått runt och planerat händelsen i huvudet under en lång tid, men sedan när det väl händer, så är det inte ens i närheten av det.
Så känner jag nu.

Rubbad nervositet

Jag är ganska konstig. Nu är tiden som jag har längtat efter varenda sekund av denna veckan, och så blir jag skit nervös. För vad? För att han ska misshandla mig och gömma mig under sängen? Ytterst troligt.
Eller så kanske det är positiv nervositet. En nervositet som är bra att känna, och det är meningen att känna den när man är som jag är just nu.
Eller så blir man helt enkelt bara rätt nervös när man ska träffa en kille som har varit vaken i fyra dygn och man har inte pratat någonting med honom under hela veckan...

Städstress

Här var det stressigt!
Känner mig rätt misslyckad och tråkig när jag kutar run och städar en fredagskväll - men det är dock välbehövligt eftersom det ser ut som en smärre svinstia. Försöker dessutom städa i hyperfart så att jag kan springa i väg och träffa Ingman och Blomqvist, betvivlar dock att jag kommer hinna det. Måste nämligen duscha också..
Sen kommer Johan. Äntligen..

Frusna fingrar

Vet ni om hur svårt det är att skriva på en dator när händerna är halvt ihjälfrusna?
Om ni inte vet det - så var lyckliga!

Långdag i skolan idag, lika drygt som alltid. Åkte hem i mörkret, uschinamejen vad jag hatar det. Jag och pappa dök in på Ica och handlade mat, sedan var jag med Johanna.
För en halvtimme sedan kom pappa på att han glömt att köpa grädde. Jag och Johanna fick bege oss iväg till Ica som de tappra små flickor vi är. Iskallt var det. Då menar jag iskallt. Cirkus minus nio grader. Hujedamej. Till råga på allt så var det knökat med  folk på Ica, så det tog nittio år att stå i kö.
Nu är jag hur som helst hemma igen - med iskalla fingrar och pappa har fått sin grädde. Alla är nöjda och glada, om man bortser från mina fingrar!

Tomten, jag vill ha Bonde Anders

236176-276GE MIG EN MAN SOM BONDE-ANDERS, så kommer jag vara lycklig resten av mitt liv.
Han har ju allt som en riktig kille ska ha. Han är snygg, charmig, omtänksam, romantisk, manlig och helt enkelt jävligt bra.
Jag tror jag vet vad jag ska mig önska av tomten..
(om fem-sju år, tror inte jag är mogen nog för att ha en sådan manlig man i min nuvarande unga ålder)

Jag är en tv-nörd!

Ugly BettyJag har självutnämnt mig till en stor tv-nörd! Jag gillar tv, och tv gillar mig. Det får mig att koppla av och må bra. Har nästan samma sekvens som en bok - man kan fly in i någon annans vardag och liv. Helt underbart. En tv-nörd som jag lider stora kval då jag inte har tillgång till femman, eftersom det sänds mycket bra program där. Detta anser jag vara en stor skandal.
Så om någon hygglig själ ute i Säffle stad som har femman på sin tv apparat kan tänka sig att dela med sig av både soffan och tvn när Ugly Betty, Desperate Housewives och senare även Gossip Girl sänds, så är ni varmt välkomna att kontakta mig!
Om du är en lika stor tv-junkie som jag så tycker jag att du ska spana in http://www.veckorevyn.com/nojesnytt/caisas-tv-blogg/. Denna bloggen är inte bara hysteriskt rolig och innehåller en massa härliga tv-tips, Caisa själv verkar vara en otroligt härlig människa vars vardag är värd att följas!

Känna sig bra

Ibland kan jag faktiskt vara duktig och flitig - eller så är jag bara smart.

Känns nu som om jag är relativt förbered inför provet som vi ska ha imorgon i engelska, samt att jag även har planerat inför historian då vi ska göra en power point grejs inför föredraget som vi ska hålla på måndag.

Ibland, då är man väl helt enkelt bara värd att få känna sig jävligt duktig?
Ja, det får man - enligt mig.

Så nu ska jag slappa tillsammans med pappa resten av kvällen. Vi ska titta på Bakom kulisserna till Arn-filmen som är vid halv åtta på fyran.
Därefter fortsätter vi med Bonde söker fru, eftersom det är idag med! Hihi, vad mysigt. Jag gillar verkligen det programmet - och inte bara för att det är en söt Säfflebonde med, utan för att det är mysigt.


Tre timmars fön

När jag förut satt i frisörstolen och blev fönad, så blev jag verkligen fönad. Varför kommer det sig att hårfrisörskor alltid fönar håret så hejdundrans länge?
När jag fönar mitt eget hår så håller jag på så länge som det är blött, och slutar så fort det har torkat. Jag förstår inte riktigt vitsen med att stå och blåsa en massa varm luft på hår som redan är torrt, eller finns det någon hemlig hårfrisör magi bakom det?


Hårfrisörskan

Idag var jag och syrran och klippte oss!
Jag är väldigt kluven till det här med att klippa sig. Ibland kan jag tycka att det är skitkul och få ett slags nytt utseende, och ibland suger det skit mycket eftersom det blir otroligt fult.
Men mitt hår behövdes hur som helst klippas, så jag hade inte vidare mycket att välja på.

Före
Så här såg det ut före! Jag var inte ledsen, jag försökte bara se söt-ledsen ut.. Taget förut i skolan när jag satt framför datorn där.

Efter!
Så här blev det efteråt! Inte lika vildvuxet...

Det som var så komiskt var att jag har ett ganska burrigt hår. Det lever sitt eget lilla liv, det är självfall och relativt mycket volym i det. Syrrans hår är bara... platt. Vi blev hårtvättade, klippta, hårfönade - men sedan slutade likheterna. Mitt hår blev plattat, moussat, vaxat, sprayat och sedan blev det även volymat. Jag sa nämligen att jag ville prova på Björn Axén Volumemaster, och då fixade min frisör det. Syrrans hår blev sprayat och plattat. Dom plattade Charlottes hår. Ganska otroligt, för det är ju redan platt som satan. Hon blev lite sur för hon ville också ha Volumemaster i sitt hår, men hon var för feg för att be om det - så det fick förbli platt!

Skoldags resumé

För en gångs skull så hade jag faktikst med mig kameran till skolan idag, så det blev inga kassa mobilbilder vid de tillfällena som jag tog kort!
Applåder!
Tog rätt mycket kort idag, men orkar inte lägga upp alla - utan ni får dom smaskigaste! :)


 

Sandras rumpa
HAHAHHA! Tog detta kortet mer av ett misstag, eller om det var Ingman som tog det?
Jag tycker i alla fall att det ser ut som om Sandra typ tänker "Alltså, ser min rumpa okej ut i dom här byxorna eller?"
Karin stirrar flitigt in rumpan!

 
Glitter örhängen
Dagen till ära så hade Karin gjort jätte söta örhängen av glitter! Sött va?

Luciatåg

Så här vackert var luciatåget idag på skolan...
Lucia3
Här kom de knallandes och sjöng någon vacker lucia låt!
Lucia2
Här sjunger de för fulla muggar!
Lucia1
Alexandra blir "krönt" till lucia genom att få på sig ett halsband. Mycket vackert.

Sedan gick de igen, och det var slut!

Wallace & Gromit

Vi i samhäll har inte så mycket till liv. Så just nu sitter jag, Emma och Ingman och garvade till youtube.
Visst är det väl för bra? Hihi.


Locken - något

ÅÅÅH, jag är så cool.
Det finns en typ lärare eller någonting på skolan som var den som skickade in Säffle - bonden Karl Petter till Bonde söker fru. Nu var hon här. Jag tog kort på henne. Jag är så cool!
Pappa känner hennes pappa, hon heter typ Locken eller något. Nu är jag ju NÄSTAN känd.... eller?

Luciamums

Lucia dagen.
Nu är det nästan jul, på riktigt. Jul känslan har liksom börjat infinna sig lite smått. Samtidigt som jag satt och glodde på lucia tåget i morse så knaprade jag på en lussebulle som jag köpte i cafeterian. Mycket mysigt.
Fotografier från skolans lucia tåg kommer upp senare när jag är hemma och har lagt in bilderna på datorn.

Känner en enorm ångest gentemot min släktforskning. Den ska vara färdig vecka 3, och jag har i princip inte kommit någonstans! Nu sitter Karin och Sandra och är superduktiga och släktforskar, men mina historiepapper är hemma så jag kan inte göra det.
Ångest.

Hannah fuckyouar

Jäkla skit!
Jag hade ju förväntat mig stortjut och intriger när Hannah fick reda på Anders känslomässiga svek. Men hon tog det ju stencoolt och bara sa att det var ärligt av honom att stå upp för det. Om hon inte har betett sig som en vuxen människa under hela Bonde söker fru tiden, så behöver hon väl för fan inte börja nu när det är som smaskigast!?
Jag drog visserligen en lättnandes suck när fuck you fingret kom upp då hon lämnade gården...

Favorit onsdag tillsammans med Bonde söker fru tankar

Idag är det min dag under veckan.
Jag har liksom någon slags förkärlek till onsdagar. Onsdag är en bra dag. Man är då närmare den helg som kommer än den som har varit, och allting känns en smulare lättare när onsdagen är här. Visserligen slår den inte toppen fredag & lördag, men onsdag är ändå en ganska skön dag.
Jag gillar onsdagar.

Nu ska jag titta på myyys Bonde söker fru!
Vem får vem? Vem faller i tårar? Blir gotländskan lika rosenrasande som jag tror när Anders väljer den andra tjejen istället?
Är Karl Petter så dum att han tar den stora, korkade tjejen istället för den lilla, nätta söta?
Hur ledsen kommer Lena att bli när hon inser att Fredrik har utnyttjat henne för att städa svinstian?
Har Susanne insett att Per Inge (Yngve?) är en mycket bättre kille än han den andra?

(Fördomsfull? Vem? Jag!?)

Catrine på vift med cykel

Har nyss upplevt en av de mest farliga cykelturerna som jag någonsin har haft under min livstid.

Förut gick jag ut i kylan och hoppade på cykeln för att föra den till Line och Mathias. Det var frost överallt och jag konsterade att min cykel hade stått stilla ett bra tag. Jag cyklade på, men i slutet av min gata upptäcker jag i förskräckelse att både bromsar och växlar var ur funktion eftersom de hade frusit fast! Som tur var finns det ingen uppför eller nedförs backe på vägen till och från Line, men det gick inte att få stopp på cykeljäveln! Fick smått panik när jag närmade mig Karlstadvägen och var tvungen att ta ner fötterna i backen så att halva skosulan rykte. Kändes bra och väldigt smidigt.
Jag kom till slut helskinnad fram både till Line och tillbaka till mitt eget hem.

Ett tips! Kolla alltid bromsarna innan ni cyklar om ni inte har gjort det på ett tag, så kanske ni slipper detta hemska trauma.

Plugg strejkning

Idag orkar jag inte plugga. Jag strejkar. Fastän det finns typ en miljon saker som jag egentligen borde göra. Jag tror att jag egentligen är hyperstressad. Ni vet så där stressad så att man skiter i att göra någonting?
Ska sticka till Line och tycka synd om henne och hennes kryckor istället. Hon har nämligen skadat benet/foten så hon måste hoppa på kryckor. Kan inte tänka mig någonting som är mycket roligare att titta på (möjligen när Ingman försöker få upp ett skåp med fel nyckel). Line är nämligen en väldigt klumpig och flamsig person - hon kan inte hålla sig stående på de kryckorna mer än en minut. Högst.

Svullerier på Sibylla

Vi var ju som bekant på Sibylla förut, och där tog jag en hel del mycket vackra fotografier.

Ingman svullar
Ingman lovade att han skulle halvt om halvt strypa mig om jag lade upp den här, men jag kunde ju knappast låta bli. Han svullar Sibylla för fulla muggar och ser ut som ett freak! (Alla andra foton på honom såg bara tråkiga ut och han såg jävligt sur ut, så han får lida med det här extremt snygga fotografiet!)
Emma svullar
Emma äter lite diskret ur sina pommes. Hon svullade inte på samma vulgära sätt som vi andra.
Svullo jag
Jag svullar pommes för fullt! Jag vet att jag ser ganska cp ut, men det är allt fett som gör det!
Blom2
Nej, Johan Blomqvist har aldrig direkt varit en av de mer normala människorna. Han är inte så här ful i verkligheten, han vara fånar sig - jag lovar!
Blom
Men okej, så här ful är han i verkligheten. Läs det där ovannämnda om att han inte är riktigt normal en gång till också, tack.

Skåpjäveln som inte gick att öppna

Har nyss kommit hem från i-center. Skrev enbart en pärm eftersom den omfattade första och andra kapitlet.

När vi hade slutat i skolan så skulle jag, Ingman och Emma bege oss bort till Sibylla och sedan till i-center. Blomqvist skulle också följa med till Sibylla.
I alla fall. Där stod vi och väntar med stampande fötter på herr Johan Ingman. Han kom nämligen på att han måste ha någoning i sitt skåp som han har dragit igen och låst - och nu gick det inte att få upp. Han tog i nyckeln och vred för hela sitt liv. Han sparkade, han svor och han välte nästan omkull det stackars skåpet. Alla försökte hjälpa till att få upp skåpet.
Blomqvist sparkade, svor och välte nästan omkull skåpet. Efter många svordomar och sparkar så insåg Ingman att han hade tagit fel nyckel - att det var Saras nycklar han försökte öppna sitt skåp med, och därmed misslyckades.
Vad jag skrattade.
Det tog honom fem minuter att inse att det inte var hans nycklar.

Fredag 2200

Ååh, vad jag skulle göra mycket för att det skulle vara fredag kväll vid cirkus tio tiden på kvällen.
Eller ännu hellre - torsdag nästa vecka vid tolv tiden. Underbart och fantastiskt.
Men först och främst måste jag se fram emot fredag. Klockan tio.
Det är en fasligt lång tid kvar...

Lussebulls fet

Min vackra tidslinje blev ganska rörig - men okej.

Mamma har äntligen bakat lussebullar! Åh vilken längtan jag har haft. Tänkte egentligen ge mig på det själv igår - men så blev det att jag gick och fikade med Line och Johanna istället.
Men nu är hela huset fyllt med den ljuvliga doften av lussebullar - helt fantastiskt! Jag har redan proppat i mig fyra stycken - på två timmar. Två före maten och två efter.
Ojsan då.
Vad var det som pluppade ut?
En stor, fet mage!

I arbetande stund

Jag är i arbetande tillstånd!
Har nu läst två kapitel i teoriboken plus att jag nu ska göra en vråltjusig tidslinje som kan hjälpa mig att plugga på engelskprovet som vi ska ha på fredag.
Halleluja - känner mig ambitiös.

Arbetande
Sitter på mitt golv och har precis börjat med min tidlinje på detta vackra pappret. Lägg märke till Klara-Bella Ko som ligger bredvid och ser fet ut!

Virus

Ojsandå.
Nu är min dator extremt virus-utsatt och dör typ vilken sekund som helst. Om det skulle råda stor inaktivitet på bloggen så vet ni varför!

Teori tillsammans med skratt

Idag ska jag plugga körkorts teori, eftersom vi ska pysa till körskolan imorgon och skriva två pärmar. Känner mig riktigt vuxen som ska plugga teori.

Hade en extremt slapp dag i skolan. Tittade på film under franskan och under kulturhistorian gjorde varken jag eller Sara vidare mycket. Först pratade vi en massa med Kristin angående Belfast resan och sedan satt jag och glodde på Youtube tillsammans med Emma, Karin och Nonas.. Det var sällan jag skrattade så mycket som jag gjorde till klippet nedan.


Mobilstirrande

236176-257Ligger nu i sängen och tittar på någon film som går på tv1000. Är dyngtrött och depp.
Stirrar på mobiltelefonen och vill att den ska pipa till. Bara lite, med ett litet, litet sms där det står att allting är bra. Men det kommer den inte att göra - vilket jag egentligen vet. Men som min kloka moder ibland säger "Man lever på drömmar."

Fyra dagar kvar...

Nobelbloggen

Var du en av de personerna som frenetiskt följde Alex Schulmans blogg under den tiden som den fanns? Den var rätt kul, kunde jag tycka i vissa stunder då jag var på hemskt humör och ville höra lite skit om andra.
Dagen till ära kör han någon slags nobelblogg. Kolla in, om du är på kasst humör och vill höra en annan person kasta lite skit på någon annan.
http://blogg.aftonbladet.se/20167

Kall fikatur

Har nyss kommit hem från en fikatur tillsammans med Johanna och Line. Mycket mysigt, blev dock iskall hela jag så jag ska alldeles strax krypa ner i badet. Därefter tror jag att jag ska lägga mig i sängen och glo på Sex and the city och bara slappa resten av kvällen.
Det tycker jag låter som en visa med smaklig melodi.

Dåtidens musik

Jag tycker sällsynt bra om gammal musik. Kanske för att det finns så otroligt mycket av den - eller för att den känns mycket mer äkta än dagens då man bara behöver en dator för att få det att låta bra.

Arma fjortisar

Sitter nu och pumpar Första gången med Magnus Uggla.
Den får mig att fundera. Fundera på de funderingar som jag faktiskt hade för fyra och tre år sedan. Hur stor jag ville bli. Att jag faktiskt tog en cigarett för att verka vuxen och stor. Att jag faktiskt drack sprit för att få mer "respekt" hos de äldre, trodde jag. Att jag faktiskt tyckte att jag var stencool när jag käftade mot lärarna, och ännu coolare när de sedan skickade ut mig ur klassrummet så att jag fick gå ner till Maria i cafeterian och sätta mig.
Att man ens kan tänka på det viset, det är för mig i dag främmande.
Men så tittar jag på min fyra år yngre syster.
Då blir allting så klart igen.
Hennes "ÄR DU HELT JÄVLA KÖRD I HUVUDET ELLER!?" och "FYFAN VAD DUM I HUVUVDET DU ÄR, DU FATTAR JU INGENTING!" låter precis som mina gjorde. Det blir då så klart att fasen faktiskt är mänsklig, och att varenda jäkel måste gå igenom den på något vis.
Så vi borde egentligen behandla de stackars fjortisarna med mer förståelse än vad vi gör.

Kråksång

VARNING till alla arma själar som befinner sig i närheten av Tegnérs området i Säffle. Hör ni en skrikig, gaphalsig röst som sjunger till "Bleeding Love", spring för livet. Det är jag som imiterar stjärnorna som kan sjunga.
Hur det sedan går med sjungandet, det är ett annat kapitel.

Bra dag

Idag är det en mycket bra dag. Känner att hela världen går med mig.
Har visserligen apmycket att göra i skolan, men jag orkar inte bry mig. Det är lugnt, det ordnar sig (som den värmlänning jag är). Jag har alla julklappar kvar att köpa, men jag tänkte alldeles strax gå ut på Säffles gator och leta lite i affärerna vi har här, sedan ska troligen jag och Johannapanna åka till Karlstad på typ fredag.
Jag känner att det inte är hela världen att Johan ligger i lumpen och att jag går runt och saknar honom som en sate nu när han inte får ha mobilen på hela veckan. Tänk bara vad underbart när man väl träffas igen då... Dock en aning frustrerande att han gör någon ashård övning och jag går runt och funderar på hur han mår och vad han gör, men får leva utan svar. Men det går nog skitbra!

Nu ska jag hjälpa Emma att leta Canada Goose jackor!

Viasat jävlar

LoveSom de flesta redan vet så är jag en total sucker för romantiska komedier i filmväg. I kungafamiljen av romantiska komedier tillhör givetvis filmen "Love Actually", eftersom denna innehåller en nypa av allt och helt enkelt bara är väldigt, väldigt fantastisk.
Jag har många gånger stått och funderat på om jag inte ska ta och köpa denna fantastiska film till mig själv, men sedan övervägt att jag redan har sett den och kan spendera pengarna på något otroligt mycket vettigare - typ en bodylotion eller en topp som jag använder två gånger.
Denna gudomliga film går på femman just i detta nu som jag skriver.
Vi har inte femman då vi har Viasat. Någon som förstår hur sur jag är?
Så jag får väl titta på I, Robot på trean istället. Suck.


Rökig dansuppvisning

Har nu varit iväg på dansuppvisningen. Det var jätte roligt och trevligt, speciellt då jag fick någonting att göra istället för att bara sitta hemma och glo och hålla tummarna för att dagen snart ska ta slut så att veckan kan ta slut så att helgen ska komma.
Tog massvis med bilder - ingen blev bra. Det var ju så rysligt dimmigt där inne eftersom dom hade en rökmaskin så bilderna blev mest rökiga. Ganska tråkigt.
Patricia och Johanna var hur som helst apgrymma. Satt där med öppen mun och funderade hur dom gjorde alltihopa?

Dans 2
Även om bilderna är enormt rökiga så la jag upp dom. Ni får försöka tänka bort röken - think beyond the smoke!
Här flänger Patricia till vänster, Johanna i mitten och deras tränare till höger.
Dans1
Johanna, Patricia och Olofsson! Gött jäkla duktiga.

Tidsmaskin

Vad jag skulle göra mycket för att kunna dra tillbaka tiden, om så än bara 24 timmar. Uppleva gårkvällen fem kvällar i rad tills det blir fredag och ny helg igen.
Slut på sura miner.
Nu ska jag dra mig iväg till Line o Mathias o sen ska vi på dansuppvisning, vi ska glo på Patricia o Johanna som flaxar runt på scenen. Kan bli riktigt mysigt.

Fredagens håltimma

I fredags när vi hade håltimme så knatade jag, Emma och Karin ut på "stadens" gator för att hitta någonting som Karin kunde ha på sig då hon skulle på bröllop imorgon.

Mr Big
Det hela började undet historielektionen där vi så flitigt satt och arbetade. I slavarnas (de som arbetar med slavieret) hittade vi den här mycket vackra bilden. Det här kallar jag för Mr Big!
Paljettväska
Vi gick till Lindex där Karin provade en massa kläder. Jag bestämde att Karin skulle ha denna gudomlighet!
Dammsugare
Sedan gick vi och fikade! De hade konstiga dammsugare på Nyfiket, visst är de söta? :)

(än en gång så hade jag inte min kamera med mig, utan bilderna är tagna med mobilen och därmed i ganska dålig kvalité, får be om ursäkt för detta)

Bedrövade söndag

Jag hatar söndagar numera. Speciellt idag.
Nu känner jag mig tom, skitledsen och ensam. Det känns som om den största boven är tiden samtidigt som det är den närmsta vännen.
Menmen, man får väl göra det bästa av situationen.

Lyckligt lottat mellanbarn

Många talar om att mellabarnet blir det mest utsatta av barnet. Att detta barn blir bortglömt och ett mellanting mellan den stora, starka och den lilla, söta.
Jag är ett mellanbarn med en storebror och en lillasyster.

Men som det mellanbarn jag är så skulle inte jag vilja påstå mig själv som usatt och bortglömd. Jag skulle vilja kalla mig själv för den mest lyckligt lottade av oss tre barn.
Visserligen så kanske jag ibland blir något slags mellanting för mina föräldrar då jag inte riktigt är den stora ansvarsfulla och inte heller den lilla som hela tiden blir puttinuttigad.
Som det mellanbarn jag är, så är jag den av oss i syskonskaran som är mest kompis med båda av mina syskon. Jag kan umgås med min storebror och jag kan umgås med min lillasyster - som om vi vore kompisar. Visserligen så är det fyra år mellan mig och syrran och tre mellan mig och broschan, så det blir en rätt rejäl åldersskillnad - men än dock så kan jag se dom som kompisar.
Mattias och Charlotte däremot har aldrig riktigt kommit överens och bråkar rätt ofta, eller gjorde åtminstone förr när vi var mindre och Mattias fortffarande bodde hemma. Men dom kan knappast umgås på det sättet då det skiljer sju år mellan dem.
Men här är jag, det lyckligt lottade mellanbarnet.

Den fina lägenheten

Var iväg och fikade tillsammans med Ida och Johanna, jätte mysigt! Sedan knatade vi till Marcus o Patricia för att kolla in deras nya lägenhet, och åååh så mysig den var! Hade lätt kunnat flytta in med dom vilken sekund som helst.
Nu sitter jag mest och är depp och vill bara att tiden ska gå. Vill lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och stanna där tills nästa fredag..

Tar upp halva globen

Har nyss kommit hem från en Idol kväll hemma hos Line. Mycket, mycket mys då Monika för en gångs skull var med! :)
Skönaste kommentaren ikväll var i alla fall då jag satt och kommenterade att Marie är så väldans stor till skillnad mot Amanda.
"Jaa, Marie tar ju för fan upp halva Globen!" Utbrister Monika. Mwahah.

Var det då okej att Marie vann, eftersom Amanda egentligen är bäst? I slut ändan så tycker jag nog att det är rätt okej ändå, eftersom det i alla år har gått mycket bättre för dom som inte kommit etta i Idol. Så nu försvinner Marie inom ett år - och kvar står världens suupergoaste Amandra tillsammans med charmbollarna Daniel och Christoffer, mumsigt.

Förlåt för inaktivitet, men jag orkade inte idag. Gick till fyra och sedan var det rätt fort iväg till Line.
Nu ska jag lägga mig och mysa i min säng!
Nussi.

Duktig flicka

Enligt Patrik så var jag jätte duktig i skolan, förutom franskan.. Men det var ju knappast någon nyhet.
Nu blir det att vräka i sig en massa mat, sedan ska jag ställa mig i duschen sedan blir det förhoppningsvis mys.

Kom nyss hem från en snabbis hemma hos Line. Hade ju inte sett flickstackarn på hela veckan lång eftersom hon varit hos sin mamma ute på landet, så då var jag ju tvungen att dyka in där nu. Men hon satt mest och sorterade tvätt och var allmänt tråkig.
Sedan blev vi jätte glada och kramades! ;)

En timme kvar...

Ta't lugnt!

Tillägnat till alla er fjortisar som tror ni är så vuxna där ute i världen -

Du som inte än
börjat måla dig kring ögonen
tänt en cigarett
hört på Bowie eller Nazareth
fått ett streck i kemi
vart på kurs i Torquay
färgat håret blått
vart så full så du spytt
då din oskuld flytt
behöver inte ha så brått

Skäll på G

Åh, jag är bra. Har nu skrivit svenskan och givetvis blev det skitbra eftersom jag krånglar till alltihopa..

Nu ska jag och pappa snart åka på utvecklingssamtal med mig. Hur mycket skäll kommer jag att få?


Boring brunt

Några av de nya vårkläderna på H&M har kommit.
Besvikelse.
Förra årets älskade jag med de sköra färgerna. Skört rosa, grönt och gult tillsammans med en massa vitt - det var ju underbart. De gigantiska solglasögonen. All 50-tals känsla.
Men i år.. boring-brunt. Men det blir kanske lite bättre när man får se mer av det hela?


Den knasiga håltimmen

Summering av skoldagen, eller åtminstone summering av håltimmen + Saras söta penntorn!
(Fotona är tagna med mobilen då jag inte hade kameran med mig, och det är därför de är i ruskigt dålig kvalité)

Ing&Blom
Vi satt o spelade kort, och Ingman o Blomqvist kunde inte sluta upp med att fuska hela jävla tiden. Kolla bara på Blomqvist som spanar in Ingmans kort. Jag hittade lite kort som låg på golvet under dom också, dom jävlarna. Fast otroligt söta - det är dom...

Frieri
Sandra blev smått hysterisk på Blomqvist som tog hennes filer till släktforskningen hela tiden, så här försöker hon ta tillbaka dom. Men mitt upp i allt rycker Ingman in, tar Sandras hand och frågar om hon inte vill gifta sig med henne. Jag och Sandra skrattade. Mycket.

Ing&Blom
Blomqvist hade några hundra kilo små godisar i fickan som vi fick hela tiden. Han är ju en pojke på bara sjutton år, och är därmed ganska busig och svår att hålla tyst. Här tar han godispappret av godisen och blåser på kanten så att det låter som fan. Ingman försöker duktigt apa efter.

Ingman
Ingman har jätte kul. Åt något smart, troligen.

penntorn
Så här jättefin var Saras penntorn på franskan!

"Du har blivit så ambitiös!"

Sitter nu på franska lektionen och har ganska dötråkigt. Kände mig lite småskyldig när Lena (= franskalärare) kom och sa till mig att jag har blivit så ambitiös, och här sitter jag o skriver blogg. Extremt ambitiöst.
Har nyss suttit ute på en lång håltimme och garvat som få.
Sara har också nyss gjort en mycket fin liten byggnad av mina färgpennor. Otroligt sexiga bilder från min mobil kommer upp lite senare!

Bara 7 timmar kvar..

Wikipedia mysteriet

Sitter i skolans bibliotek och har precis dragit ut internetkällorna som jag använde till min Al-qaida uppsats. Upptäckte att det på Wikipedia sidan stod att det inte fanns några källhänvisningar till din, ojsaojsan. Känner mig rätt körd där.
Det är konstig med wikipedia - vissa lärare verkligen bannlyser den, medan andra säger att den är fullt godkänd. Vem är det egentligen man ska lita på?


Myskväll

Vilken myskväll. Tittade på Bonde söker fru tillsammans med pappa och syrran, sedan glodde jag och syrran på Top Model. Skönt att få varva ner en aning.
Nu är jag dyngtrött och skulle troligen kunna somna om jag la mig i sängen, men jag ska hoppa in i duschen och duscha i några hundra år sedan ska jag lägga mig fräsch och nytvättad i min wunderbariga säng.

Imorgon..

Joel, baby

Jag har i alla mina dagar varit ett Good Charlotte-fan, och under min tidiga upprors tid var det i princip det enda jag lyssnade på.
Förälskad var jag i hela bandet, men speciellt i Joel. Men på denna tiden var han ju åtminstone söt och verkade någorlunda vettig (kan ha berott på att jag avgudade bandet, och därmed tyckte att han verkade vettig). Idag förstår jag inte riktigt vad som har hänt med min babe.
Inte nog med att han dumpade super söta Hilary, han tog en hemsk liten Nicole Richie som nu väntar barn - hans barn!

Det var ju meningen att jag och Joel skulle gifta oss och leva lyckliga i alla våra dagar...

236176-245
HAN ÄR SÅ FIN, på den här bilden. Här ser han vårdad, duschat, rakad och baby-aktig ut.

236176-244
HAN ÄR SÅ OFIN, på den här bilden. Här ser han äcklig, oduschad, sleten och obaby-aktig ut.


Underbart



VARNING, kan ge rysningar ända in i benmärgen och framskapa drömmande!

Bryter mot manuset

Ibland får man inte de reaktioner som man förväntat sig, vilket förstör hela tankegången.
Men har repeterat och repeterat vad det egentligen är man ska säga, förklara och be om ursäkt för. Sen när man väl står där och orden hittar fram, helt annorlunda än vad man har repterat in så blir det inte heller bättre då motparten kommer med andra ord än de som ord var nedskrivna i manuset som funnits i huvudet.
Krockad.

Trötthets infall

Jag råkade bli dyngtrött av mitt stampande och svärande. Det var mindre bra..
Vet inte heller vad jag ska sysselsätta mig med resten av dagen. Borde egentligen göra svenska - men jag orkar fan inte. Vill så mycket hellre göra någonting roligt, typ kolla in Patricias nya lägenhet..

236176-243
Har en enorm lust att krypa ner bredvid mina söta gosedjur i sängen och kramas! Det är min säng - även om det inte direkt syns..
236176-242
Här sitter jag! Typ jämt. Det är därför det är så ruskigt stökigt med en massa skolarbeten, tidningar, böcker och skivor överallt. Min blogg-plats! ;)

Svordomar och stamphet

Har nu tillbringat senaste timmen med att uttrycka de flesta svordomar som jag kan samt att irriterat stampat i golvet.
Har nu skrivit färdigt uppsatsen, och skulle skicka in den. Försökte spara den i ett Word dokument så att Peter ska kunna öppna det på sin egna dator. Detta ville dock inte fungera, så jag har svurit, svurit och svurit, stampat, stampat och stampat.
Nu skickade jag in det som en Work-fil och orkar inte bry mig så mycket mer just nu. Han får gå till datasalen för att öppna den! :)

Jultomten pulveriseras?

jultomteVarje morgon när jag jäktar runt i mitt rum för att göra alla olika morgonritualer så lyssnar jag på Rix Morron Zoo på tvn, och likaså gjorde jag idag. Varje hel och halvtimme så kommer det upp nyheter från Aftonbladet.
Jag tror att följande trauma utspelade sig klockan sju vid sju-nyheterna.
De sa att enligt forskare någonstans i världen så var det omöjligt för Jultomten att dela ut alla sina julklappar eftersom han då skulle få fara i en sådan hisslig fart att han, släden och renarna skulle pulveriseras. MEN HERRE GUD!
Allvarligt, hur många vuxna människor tror egentligen på Jultomten?
Typ noll.
Varför ens bry sig om att forska om en sådan där sak, eller ens ta upp det i nyheterna? Tänk på alla stackars barnhjärtan som krossades nu eftersom de blev rädda för att Jultomten inte skulle dyka upp hos dem.
Idioter till aftonbladet pratare och forskare.

(dessutom så vet väl alla att Jultomten kan använda magi, och därmed hinner han till alla barnen, så det så!)

Bära eller brista

Jag börjar bli smått rädd för mig själv..

Eftersom det här är ett väldigt jobbigt stadium. Det får bära eller brista, men nu hoppar jag och kommer falla hejdlöst. Håller bara tummarna för att någon tar emot mig där nere..

Snälla..

(jag får be om ursäkt för mitt diffusa sätt att skriva blogg på numera. jag är inne i en knasig fas)


Nojjeri

Satte på någon mysig julfilm och la mig i sängen för att titta på den, men så fick jag ett telefonsamtal som gjorde mig på tok för nojjig för att kunna koncentrera mig... Så nu ligger jag mest i sängen och bara.. flinar och är allmänt lycklig.
hmm...

Ambitiöst i bött

FYFAN VAD JAG ÄR BRA!
Jag tänkte bara meddela det till alla stackars själar som går runt och är oviss om denna fantastiska sak. Har nu nämligen skrivit färdigt fakta delen i uppsatsen och den blev totalt 4 sidor (ooops, skitlite...), men jag orkar faktiskt inte bry mig om det. Jag har åtminstone gjort den, och det blev typ en miljon fotnoter - kändes det som. I slutändan bara 26 st, men ändå..
Nu är det bara slutsats, sammandrag och källförteckning kvar.
Halleluja.

Framgång i uppsatsskrivandet

Ååh, nu känner jag mig nästan riktigt bra. Har visserligen bara skrivit cirkus tjugo rader på uppsatsen, men nu vet jag åtminstone vad jag ska skriva om, vilket känns som en enorm framgång.
Är dock skit trött och skulle ge otroligt mycket för att få gå och lägga mig i sängen framför någon mysig julfilm, mamma och Charlotte hyrde någon idag vilken jag ska ta titta på sen!
Ska försöka skriva klart helvetsuppsatsen idag. Försöka.

Kass hörsel



HAHHA, jag är fan kass. Ingman skrev till mig på msn och skickade med en youtube länk o sa att jag skulle kolla den, vilket jag gjorde. Det var samma stackars människa som spyr i direktsändning.
Jag fattade ingenting, utan tyckte mest synd om henne då det var någon idiot som sa "Fitta", men sedan visade det sig att jag var lika döv som hon och att han egentligen hade sagt sitta.
Mwaha, jag kan ta hennes plats och skämma ut mig istället - jag hör hemma vid tvn!

Tillbaka till tryggheten

Hemma igen efter en mycket hård skoldag. Jag och Sara var överdrivet ambitiösa på kulturhistorian och satt mest o glodde rakt fram o tjötade om samhällsuppsatsen. Duktigt värre!
Nu ska jag ta det lugnt och städa lite i en halvtimme, sedan blir det att bita tag i den där jävlarns uppsatsen.

Mobil freak

Jag är fastkedjad vid min mobil. Helt desperat, tittar på den var tredje minut.
Det här är illa, men åh så underbart.


Sovmaskarna

Pjuuuh, sitter nu på franskalektionen och ska komma på någon smart människa eller dylikt och skriva lite grejs om för att sedan ha ett föredrag.
Hur är det meningen att jag ska klara det?
Ingen aning.

sovmaskSitter mest i skolan och längtar tillbaka till min varma säng tillsammans med min nya sovmask. Jag vet, jag är ganska udda som gillar att sova med sådana, men det är ju så skönt! Det känns då som om jag är i min egna lilla värld, och att jag får sova precis som jag vill.
Mamma påpekar dock att hon skulle få värsta klaustrofobin om hon skulle sova med en sådan, men inte jag! Suuperskönt!
Har i alla fall haft det ganska svårt att hitta sådana här sovmasker, för jag vet inte var man kan hitta dom och köpa. Hittade i alla fall en till från H&M i katalogen.
Så om någon, lika konstig männsika som jag som gillar att sova med sovmask, vet var man hittar dessa - så kan ni väl informera mig?

Försök till bot

Jag tror att typ varenda människa i Säffle läste min blogg angående telefonprateri igår, och bestämde sig för att ringa mig och bota mig!
Det kändes åtminstone så.
En halv minut efter det att jag publicerat inlägget så ringde Ida och vi pratade på i en kvart. Sedan så pratade jag och Line i telefonen i dryga halvtimmen. Därefter ringde Johan och vi låg o tjöta i 45 minuter!
Hujedamej!
Vad vill ni mig egentligen!?

Ringer det? SPRING!

NophoneDet finns de människorna som älskar att prata i telefon. De människorna som i princip kan prata med vem som helst i telefon, och då prata i timtals.
Jag är jättekonstig, och anti-telefonig. SMS skulle jag inte kunna klara mig utan, men när det gäller att prata i manicken tar det emot rejält. Visst, jag kan sitta och prata i telefonen med Line eller Johanna i en halvtimme och fortfarande känna att det finns saker att säga - men det är väldigt få människor jag klarar av det med. Om det är någon som ringer mig, som jag aldrig har pratat i telefon med innan kan jag få värsta nojjan och skita i att svara för att sedan skicka ett sms och fråga vad han/hon ville.
Jag tycker inte om att prata i telefon. Det känns dumt. Jag vill se personen i fråga som jag pratar med.
Detta skapar stora komplikationer med killar. Killar som tycker om att prata i telefon, medans jag hellre springer för livet. Jag kommer ihåg att jag trodde att denna grej enbart var blyghet, men har nu på senare dagar att jag hatar telefonprateri.
ring inte mig!

(vilket inbjudande inlägg, mwahah)

Åtta-gränsen

Jag är trög som ett as och har nu bara skrivit en sida samt läst en jävla massa. Känner mig gött kass, men kan inte hålla på längre. Har nämligen en åtta - gräns, jag pluggar aldrig efter klockan åtta. Fastän jag vet att typ varenda jäkel gör det, så gör inte jag det.
Jag vet att resultatet bara blir sämre då, eftersom jag oftast brukar bli rejält trött vid cirkus efter en hel dags pluggning och därmed tänker jag inte lika bra. Dessutom så måste jag hinna varva ner innan jag ska gå och lägga mig, för då sover jag bättre!
Denna lärdom borde en viss, Johan Ingman klanka in.
hejdå skolböcker, hej frihet!

Begåvad

Jag förstår inte riktigt hur jag klarar av allt skolarbete, för det är verkligen massvis. Jag skjuter alltid upp det till sista sekund och sitter med det dagen innan det ska in, eller det brukar åtminstone bli så.
Ändå förstår jag inte hur jag kan ha så okej betyg som jag har. Är jag en enorm fjäskis..? :|

Konstig situation

Håhåjaja.
Jag har fortfarande inte skrivit en enda rad. Har dock läst lite grand.
Men jag undrar hur fan det är meningen att jag ska kunna koncentrera mig när jag är i den situationen som jag är i? Allra helst vill jag bara lyssna på Bleeding love, skrika, dansa och vara allmänt cp.
Tror därför att jag ska kidnappa Johanna för en kvart, halvtimme så att hon får lugna ner mig.

Mitt coola jag

Jävlar, vad jag hatar mig själv ibland. I skolan var jag hellugn och tänkte "Det ordnar sig!", eftersom jag är värmländsk och tror alltid att allting ordnar sig (visserligen gör det det, men ändå....).
Samhällsvetarna (därmed jag) har en uppsats på typ sjukligt många sidor att skriva - tills på onsdag. Denna ska omfatta fotnoter och all sådan där skit, och jag har inte skrivit en mening än. Sandra förstod inte riktigt hur jag kunde vara så lugn, och nu vid närmare eftertanke fattar inte jag det heller!?!
Varför sitter jag då och skriver blogg, när jag egentligen borde sitta och skriva uppsats, eller först och främst läsa lite?
GOOOSH, jag är ju rätt värdelös..

En lycklig grå, duggig måndag

En skoldag överstökad, fyra kvar att avklara!
Gick hem själv idag, mycket ovanligt. Brukar cykla eller åka bil, eller gå med Ingman. Satte in mp3n i öronen och drömde mig bort.. Då konstaterade jag att det inte gjorde någonting att det var en grå, duggig måndags eftermiddag och en hel vecka fortfarande är kvar till helgen. Körde repeat på Bubbly, Bleeding love och How do you do, sedan var humöret på topp. Hade jag varit totalt ensammen utan massa andra skoljunkies som var på väg hem hade jag nog dansat så det slog härliga till. Nu vet jag att Bleeding love inte är direkt uppåt, men ååh, så vacker.


Söndagsdepp

Ojsanojsan vilken söndagsdepression det är som har trätt i rum inom mig. Vid fem, halvsex kom den smygandes då helgen och allt underbart var över - och imorgon är det skoldags.
Sucka värre.
Ligger nu i sängen och glor på Charlie's änglar på tv3. Myyys.


Olyckligt kär

BHJag går runt och känner mig olyckligt kär. En mycket enerverande känsla - då jag är långt ifrån olyckligt kär.. Så frågan är varför i helvete jag känner mig det?

Matilda: Jaa, bilderna blev ganska gräsliga, hihi!

Bilder från guldbröllopet

Ojdå. Fotona blev inte alls vidare bra - jag skyller på mamma eftersom det var hon som tog de flesta! Eller så skyller jag helt enkelt på modellerna, eftersom varenda kotte blundar på varenda bild!
Hur som helst, här kommer lite foton sedan guldbröllopet i fredags:
(jag vet, vi ser ut att ha läskigt roligt)

Olle!
Här pratar vi söt! Olle - kusinernas jätte lilla vovve!
Guldbröllop4
Sexysexy! Jag vet att jag ser ganska fejkat glad ut, jag har en tendens till att göra det på foton. Matilda och Charlotte ser mest ut att tycka att jag är typ universums största idiot.. MWAHAH!

Guldbröllop3
Charlotte, faster Ann-Marie och kusin Axel! Visst är Axel söööööt?

Guldbröllop2
Farfar och Mattias som sitter och mesar sig!

Guldbröllop1
Farmor, Erik, Per och pappa. Erik är alltså denne långe kusin som jag i fredags konstaterade att han blivit en liten babe!

middag2
Här är nästan allihopa, förutom farmor, mamma och pappa. Pappa gömde sig bakom Mattias, farmor donade i köket och mamma tog fotot. Visserligen ser vi bara Eriks och farfars bakhuvud, men det är väl trevligt?

middag
Ännu mer matigt!

Ch&Ma
Farfar kan inte gå längre, så dom har flyttat ner deras sovrum till det före detta tvrummet. Det betyder alltså att dom inte har någon soffa i tvrummet, utan bara två sängar. Så vi satt på golvet och tittade på idol utslagningen! Här är Charlotte och Matilda...

Axel&Erik
...
och Axel o Erik!

Slut på helgen

Fan, nu är helgen slut och det är fem dagar som man måste genomlida innan den kommer igen.
Suck, vad jag är ur humör och jag vill bara gå och dra täcket över mig och inte gå upp förens på torsdag kväll igen. Men det är bara att bita ihop och köra racet med ett leende på läpparna!
Får be om ursäkt för min enorma inaktivitet under helgen, men jag har liksom fullt upp...
Nu ska jag kolla igenom bilderna som jag tog i fredags, sedan kommer dom nog ut på bloggen!

Guldbröllopet

Gårkvällen var väldigt mysig även om det var en aning drygt hemma hos farmor o farfar, dock otroligt roligt att träffa kusinerna. Jag konstaterade att Erik hade blivit en riktig babe!
Nu sitter Line i min säng o glor på min mobil. Vi väntar på att en viss Johannapanna ska dyka upp, sedan ska vi tjejmysa. Det fick vi ju inte göra igår eftersom jag var på guldbröllop o Line shoppade loss i Ullared.
Ikväll blir det Pirates of the carrabien för hela slanten!

(jag vet att jag är en usel bloggare under helgerna, men det är ju så mycket annat som fyller mitt liv då...)
(Foton från gårdagen kommer upp typ senare eller imorgn)

RSS 2.0
--